Otwarty przez: glory glory man united Nie Gru 21, 2008 2:55 pm |
Uwaga na oszusta ! |
| Autor |
Wiadomość |
Modes

Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 861 Skąd: Koszalin/Chojnice
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 1:16 pm
|
|
| krzysneo napisał/a: | | Najbardziej mnie dziwi dlaczego oni się tak na MB uwzięli ;p |
Juz ktos pisal w tym temacie, MB nie jest polska firma, nie ma preprezentacji w polsce wiec jakiekolwiek prosby policji o wyciagi musza isc za granice. Dodatkowo MB chroni prywatnosc swoich uzytkownikow i niechetnie udziela takich informacji.
Innymi slowy pieniadze wyludzone dzieki MB sa praktycznie nie doodzyskania. |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 11 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2170 Skąd: Brd
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 3:04 pm
|
|
A jeszcze lepszy nie oddawaj
Pieniądze stracone przez wyłudzenie poprzez mb są nie do odzyskania i tak naprawdę policja nawet nie będzie nic robiła żeby je odzyskać bo mamy nie wykształconą policje i nikt nie będzie pisał zagranice o jakieś dane skoro nie zna nawet języka hehe (ofc żart bo jeszcze mnie zamkną |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2514 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 11:10 am
|
|
Byście się zdziwili, że wszystko można załatwić, zależy na kogo się trafi i jak bardzo człowiekowi na tym zależy .
Na razie koniec tematu bo to nie temat do dyskusji ale tablica ogłoszeń. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 2:58 pm
|
|
Wprawdzie temat o oszustach i naciągaczach na forum jest od dawna, ale niektórzy z was jak widać wciąż się dają nabrać. Dostałem takie PW:
| Cytat: | Siema. Nie wiem czy ten link co na forum podałeś z rozmowy http://img78.imageshack.us/img78/2894/zzzzgx5.jpg prowadzi do zdjęcia Twojego dowodu ale jeśli tak to widzę, że słabo dbasz o ochronę swoich danych - podawać numer dowodu i skan dość dobry jakościowo . Niektórzy by mieli z tego użytek... .
pozdro |
Szczegółów jeszcze nie znam (PW wysłał mi Dr Drake Ramore, mam nadzieje że podzieli się tu on kulisami sprawy), ale już na pierwszy rzut oka zakładam, że ktoś go oszukiwał podając się za mnie i dla potwierdzenia swoich słów pokazał mu skan dowodu osobistego jakiegoś przypadkowego człowieka..... |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
MefiuPro

Zaproszone osoby: 7
Pomógł: 24 razy Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 1866 Skąd: Ostrów Wlkp.

|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 3:22 pm
|
|
| Nie jestem w 100% procentach pewien, ale ten skan dowodu już widziałem na naszym forum. Ktoś kiedyś go zamieścił w jakimś temacie. Było to dawno temu, ale utkwiło mi to w pamięci . . . To chyba do sprawy mało wnosi, ale chciałem tylko poinformować. |
_________________ Zapraszam do mojego tematu z typami - kliknij. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 3:24 pm
|
|
| MefiuPro, w 2 poście jest on podany. Już w lipcu jakiś oszust go używał. |
|
|
|
 |
Dr Drake Ramore
|
Wysłany: Wto Gru 23, 2008 11:18 am
|
|
Dobra mój błąd - nie zrozumieliśmy się glory - nikt nie próbował mnie oszukać...
pozdro ( nie wiem czy umieszczanie prywatnych rozmów jest zgodne z prawem :D)
Wesołych Świąt wszystkim !! |
|
|
|
 |
|
|
|