|
Uwaga na oszusta ! |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 1828 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:14 pm
|
|
| Oszukanych jest sporo, na pewno sprawa zostanie pociagnieta do konca. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:23 pm
|
|
Tego akurat na 100% jeszcze nie wiadomo - wiemy jednak ze Dinho_10 oszukal wczoraj na 800 pln innego usera.
I przy okazji - pamietacie Mattiqa ? Tego ktorego wyrzucilismy stad za oszukiwanie! Tak, tak okazuje sie ze to ta sama osoba - zgadza sie jego IP |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
gites

Zaproszone osoby: 29
Pomógł: 3 razy Wiek: 20 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 1806 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:25 pm
|
|
Jeżeli to jego faktyczne dane to chyba warto to gdzies zgłosić, dowodów troche by sie zebrało napewno. Jeżeli w czymś bede mógł pomóc aby dorwac tego drania służe pomocą.
A co do tego Matiqqa czy jakos tak to jeżeli zgadzają sie dane z tym dinho to na 99,9% to on . A ciekawe jak on to zrobił ze na 800zł oszukał jakiegos kolesia... |
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
| Ostatnio zmieniony przez gites Sro Sie 01, 2007 9:27 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
NemeZisS
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:26 pm
|
|
| Glory co teraz z nim zrobicie??? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:27 pm
|
|
| Teraz to sprawa zajmie sie Policja. Koles oszukal wiele osob i to juz nie jego pierwszy raz. Nie ma co marzyc o zawiasach - do wiezienia z nim, tam gdzie jego miejsce ! |
|
|
|
 |
NemeZisS
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:28 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | Teraz to sprawa zajmie sie Policja. Koles oszukal wiele osob i to juz nie jego pierwszy raz. Nie ma co marzyc o zawiasach - do wiezienia z nim, tam gdzie jego miejsce ! |
Bardzo dobrze Glory tak powinno byc z oszustami |
|
|
|
 |
Guninho

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:30 pm
|
|
| Brawo glory glory man united, taka postawe to rozumiem calkowicie i popieram w pelni sa dowody od razu zgłaszać trzeba takim interentowym oszutom pokazać gdzie ich miejsce, bo wiekszosci to sie wydaje ze za monitorem sa calkowicie bezkarni a naszcescie tak nie jest |
_________________ nie kradnij - pzpn nie znosi konkurencji |
|
|
|
 |
poldek17

Zaproszone osoby: 12
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 643 Skąd: Kozienice
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:36 pm
|
|
NIe zaglądałem do tego wątku bo myslałem że to nic poważnego. Ale widzę że sprawa poszła daleko. Chętnie bym se pogadał z tym cffffaniaczkiem. Jedno jest pewne na pewno[ by sie nie nabrał bo na mb żadko kiedy mam hajs a konta w mbanq ani inteligo nie mam a najbjuzszy kiosk jest 2 km odemnie. |
_________________ Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]
Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim
 |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1785 Skąd: Brd
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:43 pm
|
|
| I bardzo dobrze ze juz jest jakis trop, chociaz watpie glory ze on za to pojdzie siedziec jedyne co mu grozi to wyrok w zawieszeniu i grzywna no chyba ze tych osob jest naprwde duzo to wtedy pojdzie siedziec i oby sei tak stalo!!! |
_________________ Kliknij i powiedz co myślisz
 |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:43 pm
|
|
Cala ta sprawa ma jednak pozytywny aspekt. W takich momentach pokazuje jak silna grupe stanowimy ! Nie bedziemy dawac sie oszukiwac zadnym gnojkom, kazdy cwaniak bedzie w zarodku tepiony!
Doprowadzimy go do wymiaru sprawiedliwosci, albo sami znajdziemy.
Na koniec podziekowania dla wszystkich osob z forum ktore nam pomogly go ustalic. W grupie nikt nas nie pokona! |
|
|
|
 |
Guninho

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:45 pm
|
|
| GrzechuTG, roznie to moze byc jest to przestepstwo internetowe na ktore teraz zwraca sie szczegolna uwage pozatym jedo twardy dyks it beda zabezpieczone a znajac zycie ma tam pare kolejnych ciekawych rzeczy do tego neiwiadomo cz juz wczensiej nie mial chlopak jakis wybrykow a zarzutow na niego troche widze |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:46 pm
|
|
| poldek17 napisał/a: | | Chętnie bym se pogadał z tym cffffaniaczkiem. |
Heh, widzialem te koszulke XXL ktora zostala Ci wyslana jako nagrode. Jakbym Cie spotkal w ciemnej uliczce to bym pewnie odrazu uciekal |
|
|
|
 |
koles

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:47 pm
|
|
| Guninho napisał/a: | Cala ta sprawa ma jednak pozytywny aspekt. W takich momentach pokazuje jak silna grupe stanowimy ! Nie bedziemy dawac sie oszukiwac zadnym gnojkom, kazdy cwaniak bedzie w zarodku tepiony!
Na koniec podziekowania dla wszystkich osob z forum ktore nam pomogly go ustalic. W grupie nikt nas nie pokona!
_________________ |
I to mi się podoba widac że to forum jest porządne i dobrze że je wybrałem z pośród innych |
_________________ Już mam ponad 1900 postów i nadal jestem aktywny na forum. |
|
|
|
 |
poldek17

Zaproszone osoby: 12
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 643 Skąd: Kozienice
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:49 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | Heh, widzialem te koszulke XXL ktora zostala Ci wyslana jako nagrode. Jakbym Cie spotkal w ciemnej uliczce to bym pewnie odrazu uciekal |
Hahahahah 200cm wzrostu i 110 kg wagi robi swoje [sorki za spam ale nie mogłem sie powstrzymać ] |
_________________ Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]
Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim
 |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1785 Skąd: Brd
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:50 pm
|
|
Poldek specjalnie sobie taka koszulke zamowil zeby stworzyc pozory hehe przy stoliku pokerwoym mial s hehe ale tak pwoaznie to ja juz sie nie dziwie czemu Ci tak idzie w tego pokera
Zreszta po co czekac na wymiar sprawiedliwosci jesli to by mi zginelo te 800 zl to jeszcze dzisiaj bym byl w drodze doniego a patrzac na zdjecie to zabijaka znieg to zaden |
_________________ Kliknij i powiedz co myślisz
 |
|
|
|
 |
Guninho

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:53 pm
|
|
| koles napisał/a: | Guninho napisał/a:
Cala ta sprawa ma jednak pozytywny aspekt. W takich momentach pokazuje jak silna grupe stanowimy ! Nie bedziemy dawac sie oszukiwac zadnym gnojkom, kazdy cwaniak bedzie w zarodku tepiony!
Na koniec podziekowania dla wszystkich osob z forum ktore nam pomogly go ustalic. W grupie nikt nas nie pokona!
|
|
|
 |
koles

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:54 pm
|
|
Jak by do mnie na pisal i chcialbym mnie oszukac lub by się ze mna spotkał to bym zrobil z nim co nalezy, taki le.... i oszukancow trzeba gnac ile wlezie.
Ps. Faktycznie pomylilem się w tym poscie Guninho |
_________________ Już mam ponad 1900 postów i nadal jestem aktywny na forum. |
|
|
|
 |
_daniel_17_

Zaproszone osoby: 29
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 1071 Skąd: GDAŃSK

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 11:06 pm bardzo dobrze
|
|
Stop oszustom
i tak powinno być
|
|
|
|
 |
Dawid84

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 11:16 pm
|
|
W sumie znany jest adres, znając czas reakcji wymiaru sprawiedliwości to policja raczej dziś do niego nie zajrzy. A to daje czas na reakcję, przecież z domu musi wyjść
W sumie to my go znamy, a on nas nie. |
_________________ "Niebiesko-białe barwy Twe..." |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 11:23 pm
|
|
To ja tylko dodam mala klauzule ze to raczej jest on (na 100% bedziemy wiedziec jak to policja potwiedzi). Wiecie, nawet my sie mozemy czasem mylic |
|
|
|
 |
barthaaz02
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 11:26 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | Cala ta sprawa ma jednak pozytywny aspekt. W takich momentach pokazuje jak silna grupe stanowimy ! Nie bedziemy dawac sie oszukiwac zadnym gnojkom, kazdy cwaniak bedzie w zarodku tepiony!
Na koniec podziekowania dla wszystkich osob z forum ktore nam pomogly go ustalic. W grupie nikt nas nie pokona! |
ale głównie w tej sprawie działał glory glory man united i ja myśle że wszyscy forumowicze powinni mu podziekować, i ja w ich imieniu pozwole sobie to zrobic: Dziekujemy za działania mające na celu zatrzymać oszusta, jesteśmy ci bardzo wdzięczni, może nawet powinieneś zostać bohaterem narodowym??
ale jedno mnie dziwi, ci którze byli oszukiwani raczej nie byli nastolatkami, można to wywnioskować po ich zawartości portfela, dorośli a dali sie zrobić jak dzieci, ten sam gośc do mnie pisał, polecil mi to forum, a nastepnie mówił ze jak wpłace mu kase to on da mi 3 razy tyle. oczywiście jak to przeczytałem to od razu go wyzwałem i zablokowałem. |
|
|
|
 |
wezysko1
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 9:38 am
|
|
M.U napisał:
"Teraz to sprawa zajmie sie Policja. Koles oszukal wiele osob i to juz nie jego pierwszy raz. Nie ma co marzyc o zawiasach - do wiezienia z nim, tam gdzie jego miejsce !"
Znaczy juz jest osądząny przez M. U i uznany ze winny:)
M.U napisał:
"Doprowadzimy go do wymiaru sprawiedliwosci, albo sami znajdziemy. "
Znaczy znajdziemy sami i co?? Podamy mu ręke na przywitanie, czy to moze juz jest groźba karalna??
A na koniec M.U pisze:
"To ja tylko dodam mala klauzule ze to raczej jest on (na 100% bedziemy wiedziec jak to policja potwiedzi). Wiecie, nawet my sie mozemy czasem mylic "
Czyli co?? Nie jestes pewny, ujawniasz czyjes dane osobowe adres oraz wizerunek na publicznym forum, oskarżasz tego kogoś w sumie nie mając do tego podstaw, w sumie można powiedzieć, ze wysyłasz mu groźby. Umarłbym ze śmiechu jakby ciebie ten gostek ze zdjecia pozwał do sądu z powództwa cywilnego.
Celowo sie zalogowałem na nowym nicku dodając 1 żeby tą garść refleksji przedstawić.Pewnie to ostatni mail na tym nicku, bo zostane znów zablokowany, poniewaz znów podważyłem nieomylność:)) i mądrosć:))M.U a to przecież jest juz prawie jak dogmat. Ale jednak chyba udowodniłem, ze w obrazaniu ludzi i wyciąganiu zbyt pochopnych wniosków to jednak M.U jestes jednym z pierwszych, i oby kiedyś Twoja zarozumiałość i pewność siebie nie została ukarana
Z poważaniem Kamil |
|
|
|
 |
wezysko1
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 9:45 am
|
|
Dodam tylko, ze naiwność ludzi , którzy biegają do sklepu po karty zdrapki jest rozbrajająca, i tylko świadczy o bezgranicznym zaufaniu i głupocie takich ludzi. Pewnie jak niedługo jakis User bedzie sie podawał z któregos z Braci, to też jeden z drugim będzie sie potem wychwalał ze rozmawiał z Kaczyńskimi. Moim zdanie masakra. I dlatego dzieki takim plon zbierają grający w trzy karty, lub w trzy kubeczki na co drugim bazarze:)))Szkoda słow i tyle
Pozdrawiam Kamil |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 2:42 pm
|
|
wezysko1, obrazasz mnie, obrazasz innych userow zarzucajac im glupote i probujesz prowadzisz swoja jakas prywatna wendete.
Nie masz racji, tym razem Cie jeszcze nie wyrzuce bo pozwole by odpisali ci na twojego inni userzy. Skoro ja jestem taki omylny, to zobaczymy jakie jest zdanie innych o tobie i o tym co piszesz. |
|
|
|
 |
Guninho

|
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 3:07 pm
|
|
| glory glory man united, ale tutaj nie ma nawet co komentowac tak szczerze mowiac. Na moje oko to kogos boli ze juz nie jest na tym forum przykre, ze tak okazuje swoja zlosc ... |
|
 |