|
UWAGA UWAGA UWAGA!!! |
| Autor |
Wiadomość |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1785 Skąd: Brd
|
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 5:05 pm UWAGA UWAGA UWAGA!!!
|
|
A wiec nastal czas Wielkiego Finału startujemy juz w najblizszy poniedzialek.
Oto lista uczestnikow Wielkiego Finału:
mkiller
jedi_2008
Fifker
NemeZisS
gks1971tychy
silverthomas
Rudestus
_daniel_17_
matrix_963
PA_33
Gratuluje wszytkim awansu do finalu i zapraszam do walki o zwyciestwo:)
Dla zwyciescy przygotowalismy nagrody niespodzianki Doidam tylko ze jest o co walczyc |
_________________ Kliknij i powiedz co myślisz
 |
|
|
|
 |
silverthomas

Zaproszone osoby: 14
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 8:26 pm
|
|
witam. bardzo sie ciesze ze dostalem sie do glownego finalu. mam nadzieje ze to ja go wygram ale tak na serio to widze ze bedzie trudno i konkurencja mocna.
przy okazji chcialbym powiedziec ze skoro to jest wielki final to powinien sie nieco roznic od poprzednich edycji wiec mam pare propozycji:
Final powinien nieco sie roznic od tych poprzednich edycji. Wedlug mnie nie powinno byc tak ze jesli ktos nie wytypuje poprawnie jednego meczu to od razu odpada. Powinno sie typowac np. pare meczy. Jesli chodzi o inne propozycje to wedlug mnie ten final powinien byc tak pomyslany zeby cale forum moglo ogladac nasze potyczki i z ciekawoscia je sledzic. To z pewnoscia nada temu konkursowi prestizu i w nastepnych edycjach przyciagnie wielu zwolennikow.
Pragne podkreslic ze sa to jedynie moje propozycje i nie musicie sie do nich ustosunkowywac lecz chcialbym aby ten final byl nieco inny, ciekawszy
|
|
|
|
 |
GrzechuTG

|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 10:11 pm
|
|
Spokojnie silverthomas w poniedzialek otrzymacie wszystkie wskazowki dotyczace finalu mam juz praktycznie wszystko dopracowane co do finalu jeszcze mysle jak to dopracowac ale do poniedzialku wszystko jzu bedzie gotowe |
 |
|
|
|
 |
jedi_2008

Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 10:46 am
|
|
| Wreszcie doczekałęm się tego finału hehe. No jak w poniedziałęk zaczynamy to będzie super oferta ale o to chodzi by finał był maksymalnie trudny. Zgadzam się z poprzednikiem że w finale nie powinniśmy odpadać po pierwszym nie trafionym typie. Od Grzech zależy jak to będzie wyglądać napradę. Chciałbym pogratulować tobie Grzechu i Poldkowi (jeśli dobrze pamiętam) za stworzenie tego konkursu i co najważniejsze doprowadzenia go do końca. Pozdro |
|
|
|
 |
GrzechuTG

|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 11:29 am
|
|
| Ja konkursu nie wymyslilem ja go tylko przejelem po Poldku ktory nie mial czasu aby go doprowadzic do konca. A podziekowania naleza sie rowniez Nihilusowi ktory tez bral w tym udzial. Ja chcem podziekowac wszytkich uczestnika ktorzy brali udzial w tej zabawie i mimo ze konkurs byl bardzo dlugi dotrwali do konca w podawaniu typow niestey reguly byly okrutne i tylko dziesiec osob moglo wejsc do Wielkiego Finalu jednak mam nadzieje ze pozostali beda im kibicowac. A co d oregul Wielkiego Finału to moge wam juz teraz zagwarantowac ze zasady beda zupelnie inne niz dotychczas i nie bedzie odpadania cala dziesiatka napewno zostanie do konca. Skoro nie mozecie sie doczekac to postaram sie zaraz wszytko napisac ale musze to jakos ladnie ulzoyc. |
 |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1617 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 2:00 pm
|