Dyskusje o supertoto
-
Andrzej Kmicic
Dyskusje o supertoto
pozdr
AK
-
Gość
-
Cyra
Proponuję zrobić sondę kto się wpisuję do gry i jaką da stawkę powiedzmy wielokrotności 10 zeta .
Jeśli to Ty założysz taki temat z sondą myślę ,że 99 % zagłosuje ,oczywiście dodaj opcję niezainteresowanych grą w realu
-
sebbaa
- #Weteran

-
Andrzej Kmicic
Ok dzięki, sprawdzęsaris pisze:Nie chce znow walkowac tego samego tematu ale z jakiej racji Kmicic przyznales 1 pkt. w Extra w poprzednim tygodniu typerowi Pawel16??? przeciez pisalismy o tym ze mial 2 zestawy typow a tak nie wolno robic !!! Teraz ten sam koles trafil 10-ke w Extra ale znow mial za duzo kombinacji wiec zeby nie bylo ze ma nagle punkty dopisane. Moze by tak 2 razy sprawdzic swoj zestaw przed dodaniem bo ciagle sa jakies bledy u kogos....
Tak sprawdziłem, liczy się drugi typ jako typ poprawiony i w tym drugim była trafiona 6 ka, tak ze punkt odejmuje.
pozdr
Ak
-
cubbek
-
Andrzej Kmicic
Ok pomyslę i zrobięcubbek pisze:Kmicicu, a co byś powiedział o oddzielnym temacie z aktualną tabelą (zamkniętym, by nie było bałaganu, a Ty byś uaktualniał ją w wolnym czasie)? Myślę, że byłoby o wiele przejrzyściej, gdyby tabela znajdowała się w oddzielnym temacie, a nie w temacie głównym Supertoto na nowy tydzień.
-
Andrzej Kmicic
Ja mam to samo, grając na zakłady bukmacherskie z zasady chytrze i stawiam na wysokie stawki (jak spadać to z wysokiego stołka). No i z zasady spadam. Dlatego gram głównie w supertoto.sebbaa pisze:eśli będzie sonda to zagłosuje na "nie" ponieważ od jakiegoś czsu nie "inwestjuę" swoich pieniędzy w bukmacherkę. Po prostu za duzo juz przegrałem i teraz gram tylko kasą wygraną w tego typu konkursach, a ponieważ niewiele dotad udalo sie mi sie wypłacic (100 za wygranie supertoto-kumulacja tez przegrałem) tak wiec mysle ze moja decyzja o nie wplacaniu swoich srodków do bukmacherów jest słuszna. Tak więc przepraszam, ale ja się "nie łapię". Typy oczywiscie bede podawał i zycze innym szczescia
Sebba zagraj z nami
Kod: Zaznacz cały
15.03.2008
Soccer - Spain - Primera Division 07/08
Valencia - Sevilla
(0 : 2)
1 : 2
Goals
1-2 90' R. Albiol 0-1 11' Luís Fabiano
0-2 22' Luís Fabiano
pozdrówka
-
Andrzej Kmicic
-
sebbaa
- #Weteran

Saris, mnie też już zaczynasz irytować, chcesz się bawić w "pomocnika admina" tego konkursu, proszę bardzo, zapraszamy do tematu z wynikami. Jeśli chcesz podyskutować, to rób to, ale w odpowiednim temacie, a nie wstawiasz bzdury między kupony. A co Ciebie to obchodzi że ktoś kopiuje kupony(nie sądzę żeby coolen tak zrobił)??? Jak chcesz to zrób to samo, to będziesz miał takie same szanse jak coolen na wygraną.
-
Gość
-
sebbaa
- #Weteran

sebbaa pisze:chcesz się bawić w "pomocnika admina" tego konkursu, proszę bardzo, zapraszamy do tematu z wynikami
Spięty to raczej Ty jesteś, bo strasznie sie podniecasz tą ZABAWĄ, doszukujesz się sensacji tam gdzie ich nie ma. Na tylu zainteresowanych tą zabawą istnieje duża szansa że typy będą się powtarzać, a jeśli Ty podałeś inne to powinieneś sie cieszyć, bo jak nie trafią to bedziesz najlepszysaris pisze:Widze ze spieci jestescie za bardzo
Mi chodzi o porządek w tematach, a nie o kłótnie. Więc jeśli możesz to nie zaśmiecaj więcej tematów z typami, swoimi "ciekawostkami" tylko umieszczaj je w odpowiednim do tego miejscu. A jeżeli chodzi o podliczanie kuponów to też rób to w temacie ogólnym z wynikami(tak na marginesie to cieszę się że masz więcej czasu i ochoty niż inni).
-
Gość
No i co z tego ze wiele osob tu gra? nie ma czegos takiego jak powtarzany kupon kreska w kreske !!! typy sie powtarzaja to wiadome ale jak kupon sie powtarza to dla mnie to jest patologia !!!
Porzadek jak najbardziej !!!To Ci napisalem ze bede pisal w tym temacie a tam nie bede juz smiecil, porzadek musi byc - racja.
-
sebbaa
- #Weteran

No tutaj akurat się z Toba zgodzę, coś ostatnio mam dużo szczęściasaris pisze:abys spadl z pozycji lidera ktora jest fuksiarska ( prowokacja hehe )
A własnie że jest. Ja nie wiem jak typują inni, bo szczerze mówiąc nie zwracam na to uwagi, ale prawdopodobieństwo że będzie taki sam kupon jest dość spore, jeśli ktoś nie liczy na duże niespodzianki.saris pisze:nie ma czegos takiego jak powtarzany kupon kreska w kreske
Już kiedys pisałeś że nie będziesz "śmiecił", tylko "ktoś Cie sprowokował" a teraz znów to samo robisz, ale już bez prowokacji (sam zacząłeś prowokować). Więc zobaczymy, mam nadzieje że tym razem dotrzymasz słowasaris pisze:Porzadek jak najbardziej !!!To Ci napisalem ze bede pisal w tym temacie a tam nie bede juz smiecil, porzadek musi byc - racja.
-
Gość
-
sebbaa
- #Weteran

-
Gość
-
Andrzej Kmicic
Taki system gry zapewni :
przy trafieniu gwarancyjnych 7 wyników
-----------------------------------------------
zwrot 60% szans,
podwójny zysk 30% szans
potrójny lub poczwórny zysk 10% szans
przy trafieniu 8 wyników
potrójny zysk 18% szans
poczwórny zysk 65% szans
pięciokrotny zysk zysk 17% szans
wyżej to wiadomo przy wszystkich trafieniach 18 krotny zysk
ale też nizej są szanse na zwrot:
przy trafieniu 6 wyników
40% szans na zwrot
przy trafieniu 6 wyników
8% szans na zwrot
Zastanawia mnie mozliwość użycia systemów skróconych z gwarancją. A może ktoś z Was kto czuje sie w tym dobry pokusi się o wytypowanie tutaj dowolnie wybranej 10 ki z oferty Unibetu dla choćby sprawdzenia czy warto sie tym zająć ?.
pozdr AK
-
Gość
1. Levante - Villareal 2 (1.75)
2. Zaragoza - ALmeria 1 (1.85)
3. Murcia - Espanyol 2 ( 2.20)
4. Carl Jena - Greuther Furth 2 (2.15) ( 2 liga niemiecka to jest)
5. Tottenham - Portsmouth 1 (1.90)
6. Nurnberg - Bochum 1 (2.00)
7. Valencies -Bordeaux 2 (2.50)
8. Dender - Club Bruggy 2 (1.75)
9. Palermo - Genoa 1 (2.00)
10. Bielefeld - Werder 2 (1.80)
P.S. te mecze mam zagrane w blokach na kuponie w totomix system 4z6 i oprocz nich mam jeszcze w tym kuponie mecze : Korona Kielce 1, Lyon 1, Wisla Krakow 1, Barcelona 1--- Wszystkie mam jakos zmiksowane i tworza one system 4z6 ( 6 blokow po 2 mecze ) + 2 pewniaki do calosci. Stawka 15zl ----do wziecia ponad 3 tys. PLN
Te 10 meczy proponuje do testu Kmicica
-
cezar17
1. Tottenham - Portsmouth 1 <1,80>
2. Blackburn - Wigan Athletic 1 <1,80>
3. Newcastle - Fulham 1 <1,85>
4. Stoke City - Blackpool 1 <1,80>
5. Southampton - Coventry City 1 <2,10>
6. Auxerre - Saint-Étienne 1 <2,15>
7. Racing Santander - Recreativo de Huelva 1 <1,95>
8. Borussia Dortmund - Karlsruher SC 1 <1,90>
9. Fiorentina - Lazio 1 <2,00>
10. Torino - AC Milan 2 <1.90>
jeszcze 2 mecze i w gwarancji się zmieścisz, brawo.
Pozdrawiam ;]
-
Gość