Kubańska Progresja

Systemy i strategie stawiania zakładów bukmacherskich. Dział, w którym możesz podzielić się ciekawym sposobem gry, ustalania stawek, opinią na temat systemu progresja, itp.
Regulamin forum
Systemy bukmacherskie i strategie bukmacherskie

Nie ma idealnego systemu bukmacherskiego, nie ma idealnej strategii bukmacherskiej, innymi słowy nie ma możliwości wygrywania każdego typu. Jak żyć? Skoro interesują nas systemy bukmacherskie?

Mimo, że nie ma perfekcyjnej strategii typowania, to jednak systemy bukmacherskie i strategie bukmacherskie spełniają trzy podstawowe cele: uczą samodyscypliny, zwiększają zyski i ograniczają straty.

W tym dziale przeczytasz za darmo opis najpopularniejszych systemów bukmacherskich i strategii bukmacherskich, a także dowiesz się o ich wadach i zaletach. Tu poznasz najlepsze systemy bukmacherskie.

No i najważniejsze. Znasz system lub strategię, której tutaj nie ma? Nie wahaj się założyć nowego tematu.
Zablokowany
Kuban

Kubańska Progresja

Post autor: Kuban » 23-07-2007, 20:36

Witam! (mój pierwszy post na tym forum :))
Właśnie wymyśliłem ciekawy system oparty na progresji - "Progresja Kubańska". Uważam że jest to dobry system :roll: (Tzn. pochłania najmniej kapitału... Mniej już poprostu nie można, a mimo to jest w pełni efektywna:))

No więc stawiamy pieniążki na zakłady o dowolnych kursach... Możemy stawiać na kursy 1.01, 1.2, 3.7, 49.0 <--nie polecam :wink: , System ten jest tak opracowany że kursy nie robią tutaj różnicy...

Teraz opiszę ten sposób używając następujących oznaczeń:
A-stawka
B-kurs
C-wygrana

1A-stawka pierwszego zakładu
1B-kurs drugiego zakładu
2A-stawka drugiego zakładu
2B-stawka drugiego zakładu
itd.

1.Zakład:
Stawka: 1A
Kurs: 1B
Ew. wygrana: 1C
1A*1B=1C

Jeśli trafiamy no to super... a jeśli nie to drugi zakład wygląda następująco:

2.Zakład:
Stawka: 1A/2B+2A
Kurs:2B
Ew. wygrana: 2C
(1A/2B+2A)*2B=2C
Opuszczamy nawias i zostaje nam:
1A+2A*2B=2C
Jeśli wygramy to dostajemy stawkę którą zainwestowaliśmy w pierwszym zakładzie(1A) + to co zarobimy na czysto z zakładu(2A*2B)...
Jeśli nie uda nam się wygrać to kontynuujemy grę w podobny sposób czyli:

3.Zakład
Stawka: (1A+2A)/3B+3A=1A/3B+2A/3B+3A
Kurs: 3B
Ew. wygrana: 3C
(1A/3B+2A/3B+3A)*3B=3C
1A+2A+3A*3B=3C
A zatem wygrana z trzeciego zakładu zwraca nam wszystkie zainwestowane we wcześniejsze zakłady pieniądze(1A+2A) + kasa na czysto z zakładu (3A*3B).

Jeśli macie jakieś uwagi lub pytania to proszę pisać.

Jakie jest wasze zdanie na ten temat??
Ostatnio zmieniony 25-10-2007, 11:49 przez Kuban, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
poldek17
#Weteran
#Weteran

Post autor: poldek17 » 23-07-2007, 20:39

A może jakis noramalny tescik. Nidy nie lubie jak cos sie opiera na samych znaczkach itd. Czekam na test :)
Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]

Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim :)

Kuban

Post autor: Kuban » 23-07-2007, 21:26

Wedle życzeń:

Początkowy kapitał: 80 zł

1.Zakład
Stawka: 10 zł
kurs: 3.50
Ew. wygrana: 35 zł
Typ: źle

Pozostały kapitał: 70zł

2.Zakład
Stawka: 10zł/1.85+10zł=15.41zł
Kurs: 1.85
Ew. wygrana: 15.41zł*1.85=28.51zł
Typ: źle

Pozostały kapitał: 54.59zł

3.Zakład:
Stawka: 10zł/2.75+15.41zł/2.75+10zł=19.24zł
Kurs: 2.75
Ew. wygrana: 19.24zł*2.75=52.91zł
Typ: Dobrze

Suma pieniędzy na koncie: 54.59zł-19.24zł+52.91zł=35.35zł+52.91zł=88.26zł

Zyskaliśmy 8.26zł na czysto... Nie jest to może duża suma, ale jest to bardzo pewny system... Bo prędzej czy później trafimy na jakiś kurs (choćby nawet stawiać cały czas na remis jakiegoś zespołu albo wygraną, bo to na pewno kiedyś nastąpi) Niezależnie na jakie kursy będziemy stawiać, jeśli będziemy ustalać stawki według mojego wzoru to po każdym trafionym zakładzie będziemy mieli więcej kasy niż na początku...
Jest to najpewniejszy system pochłaniający najmniejszy kapitał. Dlatego jest tak skuteczny, ponieważ opiera się na czystej matematyce :)

Wystarczy wpłacić na konto dość dużą sumę i stawiać ja według mojego wzoru na zakłady o kursach mniejszych niż 1.50
Mając pieniądze, które starczą nam przypuśćmy na 10 zakładów stawianych według wzoru myśle że bardzo ciężko byłoby trafic na 10 zakładów o kursie 1.5 które się nie sprawdzą (jeśli ktoś 10 razy pod rząd nietrafi grając w takie kursy to zdecydowanie powinien rzucic bukmacherstwo ;p) ;)
Tak więc szansa na wygrane są bliskie 100%,(dlatego nie są równe 100% ponieważ sport jest nieprzewidywalny... :))

Sorki że się tak rozpisuje ;p
Co myślicie o moim systemie??

Awatar użytkownika
Nihilus

Post autor: Nihilus » 24-07-2007, 08:18

Spróbuj ten system pokazać nam na jakiś meczach, mam nadzieje że będziesz go teraz używał i pokażesz czy jest dory. Jeśli chodzi o wygraną sumę to mnie to nie przeszkadza mógłbym raz albo kilka razy zagrać twoim systemem ale musze mieś jakieświarygodne przykłady że ci jakoś te kupony wchodzą.

Kuban

Post autor: Kuban » 24-07-2007, 14:17

Moja taktyka jest taka:
wpłacam na konto bukmacherskie 300 zł

1.Zakład:
stawka: 50 zł
Kurs:1.50

no a reszta według wzoru... jesli nie trafię dwóch pierwszych zakładów o kursie 1.50 to jeszcze zostanie mi kasa na trzeci zaklad, a jesli go wygram to bede mial tyle kasy na kocie ile mialbym po wygraniu pierwszego zakładu.

Narazie nie mam kasy na testy... W sierpniu zacznę go testować. Więc gdyby ktoś chciał go przetestować to prosze o napisanie wyników testu w temacie ;)
Pozdro :)

Kuban

Post autor: Kuban » 24-07-2007, 20:29

System jest błędny...
Przepraszam bardzo....
Stawka powinna wynosić:
S3=(S1+S2)/(K3-1)

Proszę Was o czujnośc... Jeśli macie jakieś wskazówki to napiszcie :)

banan881

Post autor: banan881 » 23-10-2007, 16:04

Z tych wszystkich wzorków nic nie wynika. Trafic i tak kiedys musisz jesli jakikolwiek system ma dzialac. Zwykla progresja na ako 2 lub 3 i tak odzyskujesz co wlozyles przez wszystkie kroki i jeszcze masz drugie albo trzecie tyle. Jesli masz 50% albo chociaz 33% skutecznosci to progresja zawsze bedziesz do przodu, jesli masz oczywiscie kasy na wiele kroków, gdy wpadnie czarna seria.

Zablokowany