Lech Poznań- Rubin Kazań

forum.bukmacherskie o meczach międzynarodowych. Typy ekspertów poparte analizami na mecze reprezentacji piłkarskich. Opisy, dyskusja i terminarze meczy i turniejów międzynarodowych. Najlepsze typy bukmacherskie na reprezentacje.
Regulamin forum
Mecze międzynarodowe

Przerw reprezentacyjnych jest coraz mniej, ale ciągle jest to najbardziej elektryzujący kibiców element piłki nożnej. Kolejno eliminacje dużego turnieju i duży turniej. Rok w rok. Kiedy upragniony sukces odniesie reprezentacja Polski?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na mecze reprezentacji oraz profesjonalne analizy spotkań międzynarodowych w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze meczy międzynarodowych, opisy odbytych spotkań reprezentacji Polski oraz analizy nadchodzących meczów kadry.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zdziwiony1
-#VIP
-#VIP

Lech Poznań- Rubin Kazań

Post autor: zdziwiony1 » 06-02-2012, 16:10

...

Lech Poznań- Rubin Kazań
typ: 1
kurs: 3.75
18.30
:bet365-brak-polskiej-licencji!:

...
Dzisiaj Lech Poznań rozegra szóste już spotkanie kontrolne z rzędu...do tej pory Kolejorz przegrał tylko z ekipami ze Szwajcarii...Vaduzem i Chiasso...jakoś Lechitom te zespoły nie leżą...Z Rumunami Timisoara( 5:0), z Czechami owszem( 3:0)...teraz czeka rosyjski Rubin z którym w lipcu 2011 wygrali 2:1...i to też był mecz towarzyski...co prawda teraz stawką jest awans do finału i może nie być wiele bramek, ale na Rosjan Lechici mogą się sprężyć, powinni się sprężyć...zawsze to mocniejszy przeciwnik...a wcześniejsze potyczki z Timisoarą i Spartą wyglądały nadzwyczaj optymistycznie...Rubin grał z Bochum ( wygrana 2:1) i Zestafoni ( wygrana 5:1), ale to słabi Gruzini...dzisiaj dopiero mocny Leszek... Jak zagra polska ekipa i czy wygra to się okaże, ale kurs piękny do grania...próbujemy...
...

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 06-02-2012, 17:30

Lech Poznań- Rubin Kazań
Mój typ: Rubin Kazań
Kurs: 1,95
:pinna:

Polecam wszystkim zainteresować się tym spotkaniem ponieważ można tutaj tu ustrzelić całkiem dobry kurs można powiedzieć, że kurs 1,95 na Rubin Kazań to tak jak darmowa wygrana. Lech gra w swoich meczach sparingowych bardzo dobrze i prawie wszystko wygrywa natomiast Rubin Kazań to zespół który nie powinien mieć problemów aby wygrać z Lechem i właśnie dlatego polecam obstawić zespół Rosyjski który posiada dużo lepszą kadrę i jest niestety lepszym klubem od naszego polskiego Lecha. Może się wydawać, że spotkanie będzie wyrównane jednak ja tak nie uważam, a raczej jestem pewny ze zwycięsko z boiska będzie schodzić Rubin którego pamiętamy ze świetnych występów w lidze mistrzów sprzed kilku lat jednak teraz to 2 rożne kadry które się mocno od siebie różnią. Na koniec dodam, że po takim kursie naprawdę warto zaryzykować, i dodać, że można też obstawić coś powyżej 2 bramek.

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 06-02-2012, 20:26

Lech Poznań- Rubin Kazań
Mój typ: Rubin Kazań
Kurs: 1,95
:pinna:

Polecam wszystkim zainteresować się tym spotkaniem ponieważ można tutaj tu ustrzelić całkiem dobry kurs można powiedzieć, że kurs 1,95 na Rubin Kazań to tak jak darmowa wygrana. Lech gra w swoich meczach sparingowych bardzo dobrze i prawie wszystko wygrywa natomiast Rubin Kazań to zespół który nie powinien mieć problemów aby wygrać z Lechem i właśnie dlatego polecam obstawić zespół Rosyjski który posiada dużo lepszą kadrę i jest niestety lepszym klubem od naszego polskiego Lecha. Może się wydawać, że spotkanie będzie wyrównane jednak ja tak nie uważam, a raczej jestem pewny ze zwycięsko z boiska będzie schodzić Rubin którego pamiętamy ze świetnych występów w lidze mistrzów sprzed kilku lat jednak teraz to 2 rożne kadry które się mocno od siebie różnią. Na koniec dodam, że po takim kursie naprawdę warto zaryzykować, i dodać, że można też obstawić coś powyżej 2 bramek.
:plus: :plus: :plus:

Awatar użytkownika
zdziwiony1
-#VIP
-#VIP

Post autor: zdziwiony1 » 06-02-2012, 20:39

Lech Poznań- Rubin Kazań
typ: 1
kurs: 3.75
18.30
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
wynik 1:3

no cóż, Kolega trafił...ja nie...nie spodziewałem się tak słabo grającego Lecha...
Rubin zrobił swoje...

:minus:
...

ODPOWIEDZ