Koszykówka bukmacher forum. Najlepsze typy bukmacherskie koszykówki! Typy i analizy ekspertów meczy NBA, WNBA, Euroligi i innych meczów koszykówki.
Regulamin forum
Koszykówka
Interesują Was typy NBA? Koszykówka jest jedną z najpopularniejszych dyscyplin sportowych na świecie. Interesujesz się NBA, poszukujesz typy NBA? A może WNBA? Albo rozgrywkami europejskimi w koszykówkę? Jeżeli tak, to w tym dziale znajdziesz coś dla siebie.
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania koszykówki w Europie i USA oraz profesjonalne analizy spotkań koszykówki. Wszystko za darmo.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich rozgrywek koszykówki, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy nadchodzących meczów koszykówki. Nasi eksperci dają tu typy NBA.
-
WISLAKS
07-02-12 04:05
Spotkanie:Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder
Mój Typ: Oklahoma City Thunder
Kurs: 1,95
:pinna:
Kursy mówią, że w dzisiejsze kolejce NBA w spotkaniu pomiędzy Portland a Oklahoma City nie ma faworyta anie skazanego na porażkę, wszystko w tym spotkaniu może się zdarzyć jednak ja uważam, że bliżej do zwycięstwa w tym spotkaniu jest Oklahoma City choćby patrząc na to, że w ich składzie wystąpią prawie wszyscy czołowi zawodnicy czyli nie ma u nich zbyt dużo kontuzji co już mówi o tym, że zespół może być dzisiaj bardzo dobrze zgrany, z drugiej strony mamy tutaj Portlandj który na własnym boisku spisuje się znakomicie aż 5 wygranych pod rząd chociaż by z Denver czy Phoenix. Oklahoma City gra strasznie w kratkę raz wygrana raz przegrana, ostatnio była przegrana więc mam nadzieję, że ich pechowy system meczowy się sprawdzi i dziś wygrają swoje spotkanie przeciwko Oklahomie. Jednak jeśli chodzi o całość sezony to tutaj zdecydowanie górą jest Oklahoma więc mam nadzieję, że nadal tak pozostanie.
-
Spiderro
Portland Trailblazers - Oklahoma City Thunder
Portland (-5,5)
3.00 bet365-brak-polskiej-licencji!
Portland miażdży u siebie. Ich bilans na własnym parkiecie wynosi 11-1. Co więcej te zwycięstwa nie są minimalne, bo ich bilans punktowy przed własną publicznością to 1269-1071 czyli prawie 200 pkt na plus. Wystarczy spojrzeć na ostatnie spotkania Blazers u siebie:
Portland Trailblazers - Denver Nuggets 117-97
Portland Trailblazers - Charlotte Bobcats 112-68
Portland Trailblazers - Phoenix Suns 109-71
Portland Trailblazers - Memphis Grizzlies 97-84
Jak widać są to zdecydowane zwycięstwa, a czasami nawet deklasacje (choć wiadomo, że Suns czy Bobki to nie OKC). Portland w Rose Garden w tym sezonie trafia średnio 105,8 pkt na mecz, a 5 ostatnich rywalizacji wygrali różnicą średnio 25,4 pkt. Aldridge jest on fire, dobre mecze z Nuggets i Kings gdzie trafiał prawie 30 oczek z wysoką skutecznością. Mocne spotkanie Batuma z Denver (33 pts). Wiadomo, że Thunder to rywal z wyższej półki, bardzo dobrze radzący sobie na wyjazdach. Jednak z obecną formą Blazers u siebie trudno mi uwierzyć, że gospodarze dadzą sobie wyrwać zwycięstwo. Przede wszystkim trzeba zatrzymać Duranta i nie odpuścić Westbrooka. Jeśli chodzi o dyspozycje to jedynie Felton jest questionable. Typ dość ryzykowny ze względu na handi, bo OKC jak już przegrywa to niewysoko jednak często ok. 10 punktami. Dla mniej odważnych polecam typ Portland ML lub jakiś over Blazers.
-
WISLAKS
07-02-12 04:05
Spotkanie:Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder
Mój Typ: Oklahoma City Thunder
Kurs: 1,95
:pinna:
Kursy mówią, że w dzisiejsze kolejce NBA w spotkaniu pomiędzy Portland a Oklahoma City nie ma faworyta anie skazanego na porażkę, wszystko w tym spotkaniu może się zdarzyć jednak ja uważam, że bliżej do zwycięstwa w tym spotkaniu jest Oklahoma City choćby patrząc na to, że w ich składzie wystąpią prawie wszyscy czołowi zawodnicy czyli nie ma u nich zbyt dużo kontuzji co już mówi o tym, że zespół może być dzisiaj bardzo dobrze zgrany, z drugiej strony mamy tutaj Portlandj który na własnym boisku spisuje się znakomicie aż 5 wygranych pod rząd chociaż by z Denver czy Phoenix. Oklahoma City gra strasznie w kratkę raz wygrana raz przegrana, ostatnio była przegrana więc mam nadzieję, że ich pechowy system meczowy się sprawdzi i dziś wygrają swoje spotkanie przeciwko Oklahomie. Jednak jeśli chodzi o całość sezony to tutaj zdecydowanie górą jest Oklahoma więc mam nadzieję, że nadal tak pozostanie.