Bardzo bardzo wyrównana grupa praktycznie wszystkie drużyny z szansami na awans Hapoel bilans 3-3
Strasbourg vs. Hapoel L - 81:72
Turow Zgorzelec vs. Hapoel L - 78:68
Hapoel vs. Kk Zadar W - 84:83
Hapoel vs. Uniks Kazan W - 107:68
Eiffel Towers vs. Hapoel L - 101:94
Hapoel vs. Strasbourg W - 74:73
U siebie jak widzimy 3 mecze 3 zwycięstwa , na wyjeździe bez win. Jak widzimy bardzo trudny gorący Izraelski parkiet , twierdza jeszcze nie zdobyta.
EiffelTowers , Holendrzy bilans 2-4 z szansami na awans
Eiffel Towers vs. Turow Zgorzelec L - 70:77
Eiffel Towers vs. Uniks Kazan L - 79:108
Strasbourg vs. Eiffel Towers L - 97:85
Eiffel Towers vs. Kk Zadar W - 93:83
Eiffel Towers vs. Hapoel W - 101:94
Turow Zgorzelec vs. Eiffel Towers L - 80:65
może nie grają rewelacyjnie ale jako takich kompromitacji doznali tylko w meczu z kazaniem
Kilka tygodni temu obie drużyny zmierzyły się w Holandii lepsi okazali sie gospodarze
Eiffel Towers vs. Hapoel W - 101:94
Dodatkowo w ekipie Hapoelu zabraknie Arnolda i Slaughtera dwóch bardzo znaczących postaci dla drużyny .
Wydaje mi się ze Holendrzy nie są tacy słabi za jakich ich uważają , Hapoel dodatkowo jest osłabiony i podejrzewam ,że też będzie musiał momentami zwalniać grę . Przez co nie powinni przeskoczyć wyznaczonego handicapu
Dodam tylko ,że ten mecz zagrałem w sportingbecie z handim +12.5 w expekcie też taki był ale zmalał do 11.5 , bwin-brak-polskiej-licencji! lekko obniżyl kurs a unibet-brak-polskiej-licencji! zaniżył handi do 10.5 także nie tylko ja wierzę w miarę dobrą grę gości