Typy Wolan

To o czym jest forum bukmacherskie. Typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów innych dyscyplin, kupony bukmacherskie, najlepsze strony z typami, wszystko bez analizy tutaj!
ODPOWIEDZ
Wolan

Typy Wolan

Post autor: Wolan » 13-12-2006, 12:06

Witam wszystkich,zarejestrowałem się dzisiaj,ponieważ ostatnio bardzooo wkręciłem się w zakłady...(jak chyba każdy kto odwiedza ta stronkę),w sumie to bardziej podglądam typy innych gracz,ale sam też postaram się Wam pomóc wygrać jakieś pieniążki,więc tak:

chelsea-newcastle, wydaje sie być pewna 1,tym bardziej,że chelsea straciła puntky z arsenalem,kurs niezbyt okazały...bo tylko 1,20,dlatego też radze postawic na to,że Didier Drogba stzreli bramkę w tym spotkaniu-kurs 1,88(nie strezlił bramki od kilku spotkań,wydaje mi sie,że przełamie tą passę)

wigan-arsenal, pamiętacie jak grał arsenal po meczu z MU...był we wspaniałej formie,remis na stamford bridge dał im pewność w siebie i nie moga pzowolić sobie na strate pkt,jeżeli chca się liczyć w dalszej walce o tytuł-o czym głośno mówią sami zawodnicy i wenger-kurs 1,70,dodatkowo jezeli ktoś obawia się,bądź jest odważnym graczem można postawic na któregoś z dwójki adebayor,van Persi,ze stzrela bramkę(nie można łączyć z meczem arsenalu)

america-fc barcelona-2, nie wiem jaki dokładnei jest kurs,ale wydaje mi się,ze będzie wahał się od ok.1,30 do 1,40, boje się,ze rijkaard będzie chciał dać wykazać się dublerom,ale kiedy usłyszałem sumę za wygranie turnieju-4,5 mln $ to uznałem,że barcelona za wszelką cenę będą chcieli wygrać ten turniej

auxerre-livorno-1, kurs-1,80, auxerre potrzebuje zaledwie 1pkt,aby awansować do dalszych rozgrywek,ale przy remsie wychodza z 3 pozycji,będą za wszelka cenę chcieli wygrać,aby awansować z 2 pozycji,a poza tym który z klubów myślących o awansie będzie grał na remis(prosty przykład MU-Benfica),dodatkowo można dodać,że nasz rodak-Ireneusz jeleń prawdopodobnie zagra na ataku(w ostatnim ligowym meczu zagrał zaledwie 15 minut i zdobył 2 bramki),więc wszystko wskazuje na to,że to auxerre wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku...

kurs całkowity wychodzi(przy kursie na barce 1,3) 7,488,więc wydaje mi sie,że stawka 10 zł będzie odpowiednia,do wygrania- ok. 74 zł-10 zł stawki=64 zł zysku

życze powodzenia

Wolan

Post autor: Wolan » 13-12-2006, 14:43

Chciałbym również przedstawić Wam mój system,którego szczerze mówiąc jeszcze nie wypróbowałem,ale właśnie go wnoszę do życia :) . Otóż każdy z nas wybiera sobie konkretną drużynę(najlepiej z anglii,hiszpanii,niemiec bądź włoch), ja osobiście wybieram anglię,nie dlatego,że gra tam mój ukochany klub-MU,lecz dlatego,że w zimie nie mają przerwy,więc łatwiej jest przewidziec wynik. Przypuśćmy,że wybieram Fc liverpool i obstawiam dokladny wynik tego zespołu,najbardziej opłacalny wydaje się byc wynik 3-3,a kurs na ten wynik wynosi 67. Więc przy stawce 2 zł można wyciągnąć 134 zł...można spróbować przez np.10 kolejnych meczy konsekwentnie obstawiać ten wynik,bo przecież 20 zł to nie tak dużo,a jestem przekonany,że przez cały sezon fc liverpool osiągnie ten wynik...czyli nawet gdyby obstawiać przez 38 meczy to i tak jesteśmy do przodu...oczywiście wynik może paść np. juz w ta sobotę,więc radziłbym(po wygranej oczywiście) zmienić zespół. Ja zaczynam od soboty,mam nadzieję,że będzie to opłacalny interes,a jakby nie to przecież to tylko zabawa :P ,powodzenia

Awatar użytkownika
Prysiu

Post autor: Prysiu » 13-12-2006, 15:04

Ciekawy pomysł, ale trzeba mieć sporą dozę cierpliwości, by obstawiać 3:3. Bo może nie paść nawet przez 38 meczy taki wynik :P

Wolan

Post autor: Wolan » 13-12-2006, 15:22

Oczywiście,że może nie paść....ale też może paść 2 razy z rzędu :wink: ,to jest piłka nożna i wszystko jest możliwe,najlepiej byłoby pogrzebać w statystykach premiership i wynikach z tamtego sezonu...

Dawid84

Post autor: Dawid84 » 13-12-2006, 15:59

No to życzę cierpliwości w poszukiwaniach i częstego wyniku 3:3.
... niebiesko-biały herb, a na nim święty znak..

Wolan

Post autor: Wolan » 16-12-2006, 12:15

Southampton-Norwich 1,kurs 1,7
Atletico Madryt-Getafe 1,kurs 1,7
Espanyol Barcelona- Real Madryt 2,kurs 1,85
Auxerre-Lorient 1,kurs 1,95
Wigan-Sheffield United 1,kurs 1,85
Everton-Chelsea 2,kurs 1,5
Makaay strzeli bramkę w meczu z Mainz,kurs 1,63
Kuranyi strzeli bramke w meczu z Arminią,kurs 2,25

całkowity kurs 106,11
stawka-3zł
ew.wygrana-318,33

Awatar użytkownika
gramasla

Post autor: gramasla » 16-12-2006, 13:31

Ja osobiście wątpię by szybko padł wynik 3:3,lepiej by już było konsekwentnie obstawiać na 2:0,przynajmniej ja tak robie na Chelsea.

ODPOWIEDZ