Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Dobra oferta w Sportingbet - 400 pln za darmo! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Washington Mystics - Atlanta Dream
Autor Wiadomość
michal_leo 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 12:03 am   Washington Mystics - Atlanta Dream
Po trafnej pierwszej analizie dziś po raz drugi postaram się przekonać Was do postawienia paru groszy na WNBA :wink: Na dzisiejszą noc proponuję spotkanie Washington Mystics - Atlanta Dream. Wg bukmacherów absolutnym faworytem tego spotkania jest drużyna gospodyń, na którą kurs w zależności od buka wynosi ok. 1,13. Ja jednak mam przeczucie, że watro postawić troszkę inne zakłady. Washington ma w tym momencie bilans 1-2 (kiepsko grają...), Atlanta prezentuje się jak dotąd tragicznie, a jej bilans to 0-3. Ja proponuję zagrać dziś zakład handi +11 pkt na Atlantę lub under 151,5 pkt, oba po kursie 1,91. Dlaczego akurat tak? Po pierwsze Atlanta powinna wreszcie pokazać, że jednak potrafi grać w koszykówkę. Po drugie drużyna Mystics gra niezwykle chimerycznie i nierówno w każdym spotkaniu o czym sam się przekonałem oglądając już dwukrotnie livescore i mam dziwne wrażenie, że mogą one zlekceważyć Atlantę. Po trzecie: Atlanta to jak narazie dno, ale Washington to prawie dno, jak dla mnie to nawet nie średniak WNBA.. A dlaczego under? Atlanta nie rzuca za dużo (średnia na mecz to 66,7 pkt), podobnie jak i Washington (60,7 pkt). Ja widzę na dziś 2 alternatywne scenariusze: albo ekipa Mystics od początku prowadzi i potem "odpoczywa", a wtedy Atlanta goni i w końcu przegrywa max 10 punktami, albo wersja druga: mecz jest stosunkowo zacięty, pada mało punktów Washington wygrywa po emocjonującej końcówce. Dla kozaków polecam zwycięstwo Atlanty po kursie 6,5 :razz:

:arrow: Washington Mystics - Atlanta Dream typ: 2(+11) kus: 1,91 6/10
:arrow: Washington Mystics - Atlanta Dream typ: under 151,5 kurs: 1,91 8/10
:arrow: Washington Mystics - Atlanta Dream typ: 2 kurs: 6,50 1/10

michal_leo 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:24 am   
michal_leo napisał/a:
Po trafnej pierwszej analizie dziś po raz drugi postaram się przekonać Was do postawienia paru groszy na WNBA :wink: Na dzisiejszą noc proponuję spotkanie Washington Mystics - Atlanta Dream. Wg bukmacherów absolutnym faworytem tego spotkania jest drużyna gospodyń, na którą kurs w zależności od buka wynosi ok. 1,13. Ja jednak mam przeczucie, że watro postawić troszkę inne zakłady. Washington ma w tym momencie bilans 1-2 (kiepsko grają...), Atlanta prezentuje się jak dotąd tragicznie, a jej bilans to 0-3. Ja proponuję zagrać dziś zakład handi +11 pkt na Atlantę lub under 151,5 pkt, oba po kursie 1,91. Dlaczego akurat tak? Po pierwsze Atlanta powinna wreszcie pokazać, że jednak potrafi grać w koszykówkę. Po drugie drużyna Mystics gra niezwykle chimerycznie i nierówno w każdym spotkaniu o czym sam się przekonałem oglądając już dwukrotnie livescore i mam dziwne wrażenie, że mogą one zlekceważyć Atlantę. Po trzecie: Atlanta to jak narazie dno, ale Washington to prawie dno, jak dla mnie to nawet nie średniak WNBA.. A dlaczego under? Atlanta nie rzuca za dużo (średnia na mecz to 66,7 pkt), podobnie jak i Washington (60,7 pkt). Ja widzę na dziś 2 alternatywne scenariusze: albo ekipa Mystics od początku prowadzi i potem "odpoczywa", a wtedy Atlanta goni i w końcu przegrywa max 10 punktami, albo wersja druga: mecz jest stosunkowo zacięty, pada mało punktów Washington wygrywa po emocjonującej końcówce. Dla kozaków polecam zwycięstwo Atlanty po kursie 6,5 :razz:

:arrow: Washington Mystics - Atlanta Dream typ: 2(+11) kus: 1,91 6/10
:arrow: Washington Mystics - Atlanta Dream typ: under 151,5 kurs: 1,91 8/10
:arrow: Washington Mystics - Atlanta Dream typ: 2 kurs: 6,50 1/10

wynik: 80:74

:arrow: Washington Mystics - Atlanta Dream typ: 2(+11) kus: 1,91 6/10 :plus:
:arrow: Washington Mystics - Atlanta Dream typ: under 151,5 kurs: 1,91 8/10 :minus: ( padły 154 pkt, grrr :???: )
:arrow: Washington Mystics - Atlanta Dream typ: 2 kurs: 6,50 1/10 :minus:

Odpowiedz do tematu