|
Widzew Lodz - Jagiellonia Bialystok |
| Autor |
Wiadomość |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 1656 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 9:57 pm Widzew Lodz - Jagiellonia Bialystok
|
|
Widzew Lodz - Jagiellonia Bialystok
typ:Widzew Lodz
1,90 STS
Stawka 7.5/10
Bardzo ważny mecz szczególnie dla gospodarzy owego spotkania.Są w niezwykle ciężkiej sytuacji pomijając już samą tabelą gdzie niemalże zamykają grupę drużyn w OE ale szczególnie ze względu na degradację do niższych rozgrywek i biorąc pod uwagę widmo spadku do 2 ligi (czyli do trzeciej uwzględniając degradację) to sytuacja robi się nieciekawa i dlatego o motywację w tym spotkaniu ze strony gospodarzy jestem spokojny.W ostatnich dwóch meczach zaliczali dość nieszczęśliwe porażki 1:0 z Cracovia oraz Legią jednak widać że grać i walczyć potrafią.Biorąc pod uwagę iż tym razem w walce o 3 pkt zmierzą się ze słabą "Jagą" myślę że kibice oraz sam trener moga liczyć na zawodników którzy mam nadzieję sięgną tym razem po 3pkt.Na dodatek goście przyjeżdżają mocno osłabieni brakiem 5 podstawowych zawodników :Radosława Kałużnego, Jacka Markiewicza , Remigiusza Sobocińskiego(najlepszy strzelec), Dariusza Łatki oraz Dariusza Jareckiego.
Uważam że gospodarze w tym meczu powalczą o 3 pkt i po 90' dostaną to co chcą .
Powodzenia |
|
|
|
 |
FiTA

Zaproszone osoby: 38
Pomógł: 11 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1750 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 11:39 pm
|
|
Widzew po ostatnim spotkaniu spadł w tabeli i jest bardzo bliski zajęcia miejsca w strefie bezpośredniego spadku. Nie może więc pozwolić sobie na porażkę ze słabą Jagiellonią.
Slabo, bo żółto-czerwoni spisują się wiosną fatalnie. Wygrali tylko raz (z Zagłbiem Sosnowiec) i zremisowali również raz. Ich gra jest fatalna. W dodatku, jak zostało wspomniane przez Bartka, Jaga będzie jutro bardzo osłabiona. Nie zagrają doświadczeni Radosław Kałużny i Jacek Markiewicz. Obaj mają problemy zdrowotne. Remigiusz Sobociński pauzuje za żółte kartki. W ostatniej kolejce, Jaga przegrała z najsłabszą drużyną na wiosnę, GKS-em. Widzew gra nieźle. Jeśli nie jest w stanie ugrać punktów, przegrywa z najlpeszymi w minimalnym stosunku. Jutro w szeregach Łodzian zabraknie tylko Szymanka. Biorąc pod uwagę slabą formę i duże osłabienia Jagielloni, walczący o utrzymanie Widzew powinien wygrać z białostockimi gośćmi.
typ: 1 (1.85) |
|
|
|
 |
wylly
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:35 am
|
|
Normalnie szopka,żeby wpisać swój tyyp trzeba analizować i pisać Bóg wie co aby nie dostać ostrzeżenia.Dla mnie to jest parodia,każdy przecież ma tabele oraz mecze drużyn jak z kim i gdzie ostatnio grały,myślę że lepszym pomysłem zamiast analiz byłaby zdrowa dyskusja o typach pomiedzy typerami.Forum w końcu chyba właśnie od tego jest,aby dyskutować,wymieniać poglądy na temat danego meczu oraz dawać porady.Jeśli chodzi o ten mecz to uważam że będzie jedyneczka.Pozatym jest dośćfajny kurs na Widzew i myślę że można zaryzykowac.
Mój typ:1
To mój ostatni post więc panie moderatorze nie wysilaj się i ostrzeżenia pozostaw sobie. |
|
|
|
 |
bartek1878
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 6:14 pm
|
|
Według mnie to spotkanie wygra lepszy, bardziej zdeterminowany, ten kto wykaże większą wolę walki, czyli Widzew. Piłkarze z Łodzi spisują się w rundzie wiosennej dobrze. Ponieśli tylko 3 porażki, 3 razy zremisowali i jedno spotkanie wygrali, co na zespół który walczy o utrzymanie się w lidze jest dobrym wynikiem. Jaga natomiast, przegrała w tym roku aż 5 spotkań, wygrywając zaledwie jedno, przed własną publicznością z zamykającym tabele Zagłębiem. W dodatku kibice zgromadzeni na stadionie Widzewa będą na pewno robili wszystko by ich ulubieńcy wygrali to spotkanie i tym samym wyprzedzili w tabeli także klub z Łodzi, tyle że ŁKS, który zagra w Kielcach.
TYP: 1 1.90 |
_________________ There's no religion higher than ManU... |
|
|
|
 |
FiTA

Zaproszone osoby: 38
Pomógł: 11 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1750 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 12:10 am
|
|
easy money |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0.13 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
Pewne typy meczy, typy sportowe
Na naszym forum znajdziesz: typy bukmacherskie | analizy meczy | darmowe typy | typy meczy | typy sportowe | pewne typy | typy bukmacher | piłka nożna typy | koszykówka typy | skoki | typy typy hokejowe.
Analizujemy takie dyscypliny jak: piłka nożna | hokej | koszykówka | nba | nhl | piłka ręczna | tenis | siatkówka | formula 1 | skoki narciarskie | baseball | liga angielska | liga niemiecka | liga polska | liga włoska | liga hiszpańska | liga typerów | bundesliga | liga francuska | liga turecka | liga portugalska | liga grecka | ekstraklasa | premiership | liga holenderska czy też liga szkocka.
Znajdziesz tu również informacje o: bwin | gamebookers | expekt | bet365 | prime poker | bodog | unibet | betsson | betfair | betgun | bet365 | poker | sportingbet | bet-at-home | Betway | Party Poker | Cd poker | Titan poker | Netteler oraz o Moneybookers.
|
|
|