Korona Kielce - ŁKS Łódź

Typy bukmacherskie na każdy mecz polskiej Ekstraklasy. Uwaga (!) wysoki yield. Nasi eksperci typują i podają analizę do spotkań polskiej ligi.
Regulamin forum
Polska Ekstraklasa

Ekstraklasa to najwyższa klasa rozgrywkowa piłki nożnej w Polsce. Każdy fan piłki nożnej powinien śledzić wyniki, terminarz, króla strzelców i puchar polski. Kto zostanie mistrzem w tym roku? Lech Poznań, Legia Warszawa, Wisła Kraków, a może ktoś inny?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi polskiej oraz profesjonalne analizy spotkań polskiej Ekstraklasy.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze polskiej Ekstraklasy, opisy odbytych spotkań ligi polskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Ekstraklasie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sandman

Korona Kielce - ŁKS Łódź

Post autor: sandman » 04-04-2008, 14:20

mecz się odbedzie jutro na pieknym, aczkolwiek mozliwe że w przyszłości podupadłym stadionie Korony która opuscil sponsor z powodu wałków i aresztowań i zarzutów prokuratury o korupcje. pomijając wszelkie aspekty histori wspólnego grania i umiejscowienia w tabeli ... no moze ŁKS ma o co grac bo spadkowa strefa bardzo blisko to się zastanawiam nad zagraniem na win gosci. Chetnie poczytam opinie na temat takiego pomysłu, ale jak sie znam to pewnie zagram tak czy inaczej chocby po to zeby sprawdzic czy miałem racje. nastroje w Koronie prawdopodobnie żadne, piłkarze rozgoryczeni brakiem perspektyw zarabiania kasiory itd itd wiadomo jak jest .... znalezienie szybko nowego sponsora po opini jaka sobie zbobył klub pewnie nie bedzie bardzo proste więc nad stadionem czarne chmury sie zebrały .... w takiej sytuacji ...

mój typ:

Korona Kielce - ŁKS Łódź 2 4,10 (expekt-brak-polskiej-licencji!)

stylowo

Post autor: stylowo » 04-04-2008, 22:55

Mecz w którym niewidze innej opcji jak wygrana gości. Piłkarze korony nie mają o co grać. Brak sponsora i ewentualna degradacja chyba wystarczą do braku chęci gry w cokolwiek. Za to ŁKS po pokonaniu Zagłębia Lubin na własnym stadionie zaczyna węszyć formę. Ale to tylko moja opinia. Według mnie kurs (już dziś 3,95 i spada!) ZA DARMO

typ-2

Awatar użytkownika
FiTA

Post autor: FiTA » 04-04-2008, 23:43

MOżna skusić się o typ na dwójkę. W Kielcach źle się dzieje. Wycofał się Klicki, klub chyli się ku uapdkowi w przestrzeń niższych lig. Afera korupcyjna rozbiła trochę całą tą strukturę w Koronie. ŁKS wygrywał dwa mecze z rzędu. Najpierw pokonał Zagłębie Sosnowiec 3-1, później wygrał z Zagłębiem Lubin 2-1. Są w dobre formie i z pewnością będą chcieli podtrzymać ich dobrą passę. W dodatku kurs warty ryzyka.

typ: 2 (3.5)

Awatar użytkownika
Szymek

Post autor: Szymek » 05-04-2008, 11:20

Korona Kielce - ŁKS Łódź Typ 2 Kurs 3.75 Obrazek
Dzisiaj w Kielcach dojdzie do pojedunku Rycerzy wiosny , jak określa się drużynę ŁKS'u z zespołem co tu dużo mówić rozbitym psychicznie - Korona , sytuacja w kieleckim klubie nie jest zbyt ciekawa , co prawda nie było mnie w kraju w tym tygodniu ale po przeczytaniu wczoraj kilku gazet sportowych , wiem ,że Klicki się wycofuje po sezonie ze sponsorowania klubu , a także ,że tydzień temu przegrali z Legia 2-0. To jednak tylko sprawy techniczne , jesli chodzi o sam mecz , to jak wiadomo w Koronie zabraknie wielu zawodnikow ...

Braki w Koronie :
Hermesa
Jakub Zabłocki
Sławomir Rutka
Marcin Kaczmarek

Nie wiadomo też czy zagra Hernani oraz Sasin

Z ważniejszych wróci natomiast Pawel Sobolewski i Marcin Kuś.

Braki w ŁKS :

Bogusław Wyparło
Robert Łakomy
Labinot Haliti.

Ja osobiście większych kursów jak 2.5 na ŁKS bym nie dał ... a tutaj wczoraj bylo nawet 4 , żal nie grać , więc ja gram :)

6/10

Awatar użytkownika
kostek8

Post autor: kostek8 » 05-04-2008, 12:05

Hmmm.... też bym tu dał 2, z paru powodów mianowicie, jak kazdy wie w koronie, teraz nie jest zbyt ciekawa atmosferka, Sponsor sie wycofał, Powoli moga już mysleć o 2 lidze, a szkoda, mało tych problemów to jeszce w koronie sporo braków, a zresztą korona juz chyba straciła checi do gry, no i jeszce ciekawe, co na to kibice, jaki bedzie doping, jak go nie będzie to ŁKS musi Wygrać.

Typ:2
szanse:75%

Laataar

Post autor: Laataar » 05-04-2008, 12:56

zanim przeczytałem ten temat wypowiedziałem się podobnie w innym temacie :) dla mnie 2 a już gorzej niz X2 nie będzie ... w Koronie morale w skali od 0 do 10 równe są :minus: 10 a ŁKS w gazie :)

bartek1878

Post autor: bartek1878 » 05-04-2008, 15:53

Widzę że wszyscy myślą podobnie :mrgreen:

Ja także przypuszczam że padnie 'dwójka' w tym spotkaniu. Niektóre buki już nawet wycofały ten zakład ze swojej oferty, jakby też się czegoś spodziewały. Korona ostatnio strasznie 'sponiewierana', umoczona i załamana. Brak motywacji i chęci piłkarzy Korony może odbić się na wyniku spotkania. Piłkarze przyjezdnych pewnie wietrzą szansę na korzystny rezultat, więc będą bardzo skupieni i uważni w swoich poczynaniach przede wszystkim żeby nie stracić bramki, a przy odrobinie szczęścia może i coś strzelić. Bezpieczniej wydaje się zagrać z podpórką.

TYP: X2 1.70 :minus:
Ostatnio zmieniony 05-04-2008, 19:20 przez bartek1878, łącznie zmieniany 1 raz.
There's no religion higher than ManU...

Awatar użytkownika
Szymek

Post autor: Szymek » 05-04-2008, 19:02

Korona Kielce - ŁKS Łódź Typ 2 Kurs 3.75 Obrazek
Dzisiaj w Kielcach dojdzie do pojedunku Rycerzy wiosny , jak określa się drużynę ŁKS'u z zespołem co tu dużo mówić rozbitym psychicznie - Korona , sytuacja w kieleckim klubie nie jest zbyt ciekawa , co prawda nie było mnie w kraju w tym tygodniu ale po przeczytaniu wczoraj kilku gazet sportowych , wiem ,że Klicki się wycofuje po sezonie ze sponsorowania klubu , a także ,że tydzień temu przegrali z Legia 2-0. To jednak tylko sprawy techniczne , jesli chodzi o sam mecz , to jak wiadomo w Koronie zabraknie wielu zawodnikow ...

Braki w Koronie :
Hermesa
Jakub Zabłocki
Sławomir Rutka
Marcin Kaczmarek

Nie wiadomo też czy zagra Hernani oraz Sasin

Z ważniejszych wróci natomiast Pawel Sobolewski i Marcin Kuś.

Braki w ŁKS :

Bogusław Wyparło
Robert Łakomy
Labinot Haliti.

Ja osobiście większych kursów jak 2.5 na ŁKS bym nie dał ... a tutaj wczoraj bylo nawet 4 , żal nie grać , więc ja gram :)

6/10
:minus:
Nie wyszło im troche :( bywa

Awatar użytkownika
FiTA

Post autor: FiTA » 05-04-2008, 22:11

:minus: :minus: :minus: :minus:

ODPOWIEDZ