Korona Kielce - ŁKS Łódź
Polska Ekstraklasa
Ekstraklasa to najwyższa klasa rozgrywkowa piłki nożnej w Polsce. Każdy fan piłki nożnej powinien śledzić wyniki, terminarz, króla strzelców i puchar polski. Kto zostanie mistrzem w tym roku? Lech Poznań, Legia Warszawa, Wisła Kraków, a może ktoś inny?
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi polskiej oraz profesjonalne analizy spotkań polskiej Ekstraklasy.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze polskiej Ekstraklasy, opisy odbytych spotkań ligi polskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Ekstraklasie.
- sandman
Korona Kielce - ŁKS Łódź
mój typ:
Korona Kielce - ŁKS Łódź 2 4,10 (expekt-brak-polskiej-licencji!)
-
stylowo
typ-2
- FiTA
typ: 2 (3.5)
- Szymek
Dzisiaj w Kielcach dojdzie do pojedunku Rycerzy wiosny , jak określa się drużynę ŁKS'u z zespołem co tu dużo mówić rozbitym psychicznie - Korona , sytuacja w kieleckim klubie nie jest zbyt ciekawa , co prawda nie było mnie w kraju w tym tygodniu ale po przeczytaniu wczoraj kilku gazet sportowych , wiem ,że Klicki się wycofuje po sezonie ze sponsorowania klubu , a także ,że tydzień temu przegrali z Legia 2-0. To jednak tylko sprawy techniczne , jesli chodzi o sam mecz , to jak wiadomo w Koronie zabraknie wielu zawodnikow ...
Braki w Koronie :
Hermesa
Jakub Zabłocki
Sławomir Rutka
Marcin Kaczmarek
Nie wiadomo też czy zagra Hernani oraz Sasin
Z ważniejszych wróci natomiast Pawel Sobolewski i Marcin Kuś.
Braki w ŁKS :
Bogusław Wyparło
Robert Łakomy
Labinot Haliti.
Ja osobiście większych kursów jak 2.5 na ŁKS bym nie dał ... a tutaj wczoraj bylo nawet 4 , żal nie grać , więc ja gram
6/10
- kostek8
Typ:2
szanse:75%
-
bartek1878
Ja także przypuszczam że padnie 'dwójka' w tym spotkaniu. Niektóre buki już nawet wycofały ten zakład ze swojej oferty, jakby też się czegoś spodziewały. Korona ostatnio strasznie 'sponiewierana', umoczona i załamana. Brak motywacji i chęci piłkarzy Korony może odbić się na wyniku spotkania. Piłkarze przyjezdnych pewnie wietrzą szansę na korzystny rezultat, więc będą bardzo skupieni i uważni w swoich poczynaniach przede wszystkim żeby nie stracić bramki, a przy odrobinie szczęścia może i coś strzelić. Bezpieczniej wydaje się zagrać z podpórką.
TYP: X2 1.70
- Szymek
Korona Kielce - ŁKS Łódź Typ 2 Kurs 3.75![]()
Dzisiaj w Kielcach dojdzie do pojedunku Rycerzy wiosny , jak określa się drużynę ŁKS'u z zespołem co tu dużo mówić rozbitym psychicznie - Korona , sytuacja w kieleckim klubie nie jest zbyt ciekawa , co prawda nie było mnie w kraju w tym tygodniu ale po przeczytaniu wczoraj kilku gazet sportowych , wiem ,że Klicki się wycofuje po sezonie ze sponsorowania klubu , a także ,że tydzień temu przegrali z Legia 2-0. To jednak tylko sprawy techniczne , jesli chodzi o sam mecz , to jak wiadomo w Koronie zabraknie wielu zawodnikow ...
Braki w Koronie :
Hermesa
Jakub Zabłocki
Sławomir Rutka
Marcin Kaczmarek
Nie wiadomo też czy zagra Hernani oraz Sasin
Z ważniejszych wróci natomiast Pawel Sobolewski i Marcin Kuś.
Braki w ŁKS :
Bogusław Wyparło
Robert Łakomy
Labinot Haliti.
Ja osobiście większych kursów jak 2.5 na ŁKS bym nie dał ... a tutaj wczoraj bylo nawet 4 , żal nie grać , więc ja gram
6/10
Nie wyszło im troche