|
Widzew Łódz - Wisła Kraków 18.08 godz 19:00 |
| Autor |
Wiadomość |
gites

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 1881 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 8:29 pm Widzew Łódz - Wisła Kraków 18.08 godz 19:00
|
|
Widzew Łódz podejmuje w 4 kolejce na własnym stadionie lidera OE Wisłe Kraków. Wisła Kraków która zkompletem zwycięstw przewodzi w tabeli OE jedzie do łodzi po następne 3 punkty. W meczu prawdopodobnie wystąpi juz Kosowski ,ale niezagra Niedzielan. Widzew Łódż po 3 meczach OE plasuje sie na pozycji 13 z dorobkiem 2 punktów. Widzew zremisował ostatnio z Odrą 1-1 ,oraz 0-0 z GKS Bełchatów ,a przegrał w 1 kolejce z Zagłębiem Lubin 2-1. Wisła w tym sezonie jest odmienionym klubem grają ładny i skuteczny futboll. Na 3 mecze mają bilans bramkowy 7-0. Zaś Łodzianie mają owiele gorszy bilans 2-3. Myśle że Wisła powinna spokonie ograc słaby Widzew ,nietracac przytym nawet bramki. W tym meczu stawiał bym na wygraną Wisły oraz na wynik 2-0 tak jak z górnikiem.
Moje typy:
Under 2.5
wygra Wisła
dokładny wynik 0-2 |
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
|
 |
FCSEBA

Zaproszone osoby: 94
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 8:38 pm
|
|
Faktycznie Wisła obok Legii to dwie drużyny,które jeszcze nie zgubiły punktów,myśle,że i po tym meczu nie stracą punktów
typ: 2 1.70 8/10 |
|
|
|
 |
kostek8

|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 11:16 am
|
|
No zgadzam sie z wami wislacy jadą do łodzi po 3 Pkt co do tego nie ma wątpliwosci
tylko nie wiem jaki wynik będzie czy minimalnie czy jednak pewnie wygraja wisła teraz jest na fali ona pokazuje ze do nich powinno należec mistrzostwo.
Typ:2
szanse 9/10 |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile
 |
|
|
|
 |
ArekPL

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 1:22 pm
|
|
Wisła jedzie na fali zwycięstw a widzewiacy nie są drużyną, która może tą jazdę zatrzymać.
Typ:2
szanse 8/10 |
_________________ Nie było mnie długo ale już WRÓCIŁEM
 |
|
|
|
 |
jojo_k
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 2:18 pm
|
|
| No niestety Wisła będzie grać bez Niedzielana, a co wydaje mi sie bardzo dużą stratą dla zespołu, to dzięki temu piłkarzowi Brożek pokazuje że potrafi strzelać bramki i teraz nie gra pod presją. Z Widzewem prawdopodobnie zagra juz Kosowski, dzięki któremu Wisła zyskała na sile w ofensywie. Stawiam w tym merczu na zwycięstwo Wisełki. Dokładny wynik 3:0 |
|
|
|
 |
sebek2301
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 11:06 pm
|
|
| Ogolnie Wisla k to moj faworyt do mistrza w tym sezonie, ale z Widzewem czuję remis ... |
|
|
|
 |
wader0707
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 1:06 am
|
|
| WIDZEW to drużyna która się dociera, gra w niej dużo młodych zawodników, którzy niestety nie bardzo wiedzą co mają robic naboisku np. Sokalski. Jedyny atut tej drużyny to obrona, jest naprawde dobra, gorzej jest z pomocą nie ma tam lidera, który pokierowałby drużyna. Jednak indywidualnme akcje takiego zawodnika jak Napoleoni mogą byc nie obliczalne (przykład sparingu gdzie indywidualna akcją zdobył piekna bramkę), jeżeli Ci młodzi piłkarze wykrzeszą ze siebie ostatnie siły, myslę że moga postarac się o remis a nawet wygrana, jednak beda musieli bardzo uwazac na grę wiślaków ze skrzydeł, poniewarz jest to głowny motor napędezający grę wiślaków, szczególnie po powrocie Kosowskiego. Liczę na małą niespodziankę. |
|
|
|
 |
SzczepanM1986
Wiek: 22 Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 104 Skąd: Poznań(KKS)
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 10:56 am
|
|
| Bardzo prawdopodobna 2...mimo braku niedzielana myśle że widzew nie da rady powstrzymać pozostałych, dobvrze poukładanych, zgranych i piekielnie skutecznych zawodników wisły |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 181
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1993 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 12:29 pm
|
|
wedlug mnie wisla powinna sobie spokojnie poradzic ze slabiutkim widzewem, ktory raczej spadnie z ligi, jsli dalej bedzie prezentowal taka forme. wisla gra fajna, ofensywna pilke, a to ze zabraknie niedzielana nie jest przecziez tragedia. maja przeciez brozka, pauliste, ogolnie lawka wisly jest bardzo szeroka i to jest jej duzy atut. wedlug mnie wisla jeszcze nie staci punktow i dalej bedzie liderem tabeli
typ. 2 |
|
|
|
 |
Rybkowski
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 3:02 pm
|
|
W tym meczu na odległość czuć zwycięstwo Wiślaków i to do zera. Widzew gra piach w tym sezonie i nie powinno się to zmienić w meczu z głodnymi zwicęstw graczami Białej Gwiazdy. Brak Niedzielana wg mnie nie będzie zbytnio widoczny. Mają przecież Ćwielonga,Pauliste, Małeckiego. Wisła gra bardzo dobrze w defensywie i może opierać swoją grę na niej. Widzew...tutaj nie ma co pochwalić, no może defensywę,że nie tracą tak wielu bramek, ale to marne pocieszenie. Wisła i Legia jadą do Łodzi po 3 punkty i myślę,że obie drużyny nie stracą nawet bramki. Wisła ma w tym sezonie dobry, wyrównany skład, a także szeroką ławkę rezerwowych, którzy spokojnie mogą grać tak samo jak zawodnicy z pierwszej "11".
Mój typ: 2 , Widzew nie strzeli |
| Ostatnio zmieniony przez Rybkowski Sob Sie 18, 2007 9:48 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Nihilus

Zaproszone osoby: 8
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 12 Cze 2007 Posty: 632 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 3:39 pm
|
|
Widzew Łódź - Wisła Kraków
Sobotni mecz lidera w Łodzi odpowie na pytanie ile warta jest Wisła Kraków bez Kamila Kosowskiego i Andrzeja Niedzielana. Obaj piłkarze nabawili się kontuzji, ale uraz Niedzielana jest na tyle poważniejszy, że może go wykluczyć z gry nawet na całą rundę. Nic dziwnego, że w Krakowie trwają już gorączkowe poszukiwania napastnika. Pod znakiem zapytania stoi również występ Pawła Sobolewskiego, ale ostatnie doniesienia wskazują, że defensywny pomocnik „Biąłej Gwiazdy” raczej będzie w sobotę gotowy do gry. W Widzewie czarne chmury zebrały się nad głową trenera Michała Probierza, którzy nie wygrali w lidze od 6. maja. Na kontuzję wciąż narzeka Sasa Bogunović i Adrian Budka.
TYP: 2x
Sobota, 19.00
sędzia: Hubert Siejewicz (Białystok) |
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1891 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 11:40 pm
|
|
Lider Orange Ekstraklasy na mecz z Widzewem przyjedzie mocno osłabiony bowiem po Kamilu Kosowskim i Radosławie Sobolewskim kontuzji nabawił się Andrzej Niedzielan.
w ostatnich meczach ktore odbywaly sie na stadionie w lodzi-widzew raz zremisowal i dwa razy doznal porazki - i wszystko zskazuje na to ze t tym razem stanie sie podobnie i wisla wyjedzie z 3 pkt
typ-1 |
|
|
|
 |
lapski1988
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 1:05 pm
|
|
| Jak patrze na wyniki i tabele to powoli widać,że Legia i właśnie Wiśła powalczą o mistrzostwo.Krakowiacy mają lepszych zawodników i tenera który posiada niewątpliwie dużą wiedze trenerską ktorą zdobył jako asystent selekcjonera Pawła Janasa. A Widzew to juz nie ta ekipa ktora grala grajaca w lidze mistrzow ktora zachwycala sie cala polska. najlepsi zawodnicy sa sprzedawani, chocby bartlomiej grzelak do legii i ja nie widze swietlanej przyszlosci dla tego zasłużonego klubu. Wisła przed obecnymi rozgrywkami najbardziej z całej ligii się wzmocniła Jirasik Kosowski, Niedzielan, ten ostatni nie zagra dziś z powodu kontuzji, ale i tak Biała Gwiazda wygra to spotkanie. |
|
|
|
 |
tomek123
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 1:34 pm
|
|
Soryy moja wypowiedz miała wyglądać tak:
18 sierpnia, sobota
19:00 Widzew Łódź - Wisła Kraków
Sędzia: Hubert Siejewicz (Białystok)
Widzew: Fabiniak - Kłos, Ukah, Oshadogan, Ł. Broź - Szeliga, Kuklis, M. Broź, Jarmuż - Napoleoni, Sokalski
Wisła: Pawełek - Baszczyński, Ceber, Głowacki, Dudka - Boguski, Jirsak, Cantoro, Zieńczuk - Paweł Brożek, Ćwielong
Ja powiem krótko Widzew jest za słaby zeby wygrać z Wisła ,a po drugie Wisła cały czas jest na fali dlatego bez wachania stawiam 2 |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2087 Skąd: Brd
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 1:47 pm
|
|
| Zapowiada sie bardzo cieakwy meczyk w ktorym moze sie duzo wydarzyc. Widzew jest zawsze grozny dla kazdego i zawsze go stac na jakoms niespodzianke jednak teraz przyjdzie mu podjac wisle ktora ten sezon zaczela znakomicie i wedlug mnie go rowniez tak skonczy nie widze w tym roku nikogo kto by mogl zabrac jej tytul. Mysle ze swoja dobra skutecznosc rowniez w tym meczu potwierdzi Paweł Brożek i dopisze kolejnego gola do swojego tegorocznego dorobku. Moj typ 2. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
slavko89
Zaproszone osoby: 20
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 3:04 pm
|
|
| Widzew sezon zaczął z bardzo trudymi przeciwnikami na początek zagłebie później Bęchatów gdzie był remis odra też mocny zespół i remis kolejne kolejka i kolejny mocny przeciwnik nawet chyba najmocniejszy oglądałem ja Wisła grała w tym turnieju byłem pod wrażeniem i jakoś załowałem ze nie wisła walczy o lige mistrzów a Zagłebie lublin. Powracając do dzisiejszego meczu watpie by widzew wyrwał się do ataku myśle że beda czekac na wislaków i grać z kontry myśle że bedzie remis 0-0 |
|
|
|
 |
Zergonyac

|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 8:50 pm
|
|
No to : ) WIsełka nigdy nie zawodzi...
WISŁA WISŁA !! |
|
|
|
 |
FCSEBA

Zaproszone osoby: 94
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 8:54 pm
|
|
ty
wynik:1-3
typ:2 |
|
|
|
 |
gites

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 1881 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 8:56 pm
|
|
| gites napisał/a: | Widzew Łódz podejmuje w 4 kolejce na własnym stadionie lidera OE Wisłe Kraków. Wisła Kraków która zkompletem zwycięstw przewodzi w tabeli OE jedzie do łodzi po następne 3 punkty. W meczu prawdopodobnie wystąpi juz Kosowski ,ale niezagra Niedzielan. Widzew Łódż po 3 meczach OE plasuje sie na pozycji 13 z dorobkiem 2 punktów. Widzew zremisował ostatnio z Odrą 1-1 ,oraz 0-0 z GKS Bełchatów ,a przegrał w 1 kolejce z Zagłębiem Lubin 2-1. Wisła w tym sezonie jest odmienionym klubem grają ładny i skuteczny futboll. Na 3 mecze mają bilans bramkowy 7-0. Zaś Łodzianie mają owiele gorszy bilans 2-3. Myśle że Wisła powinna spokonie ograc słaby Widzew ,nietracac przytym nawet bramki. W tym meczu stawiał bym na wygraną Wisły oraz na wynik 2-0 tak jak z górnikiem.
Moje typy:
Under 2.5
wygra Wisła
dokładny wynik 0-2 |
1-3 i bez Kosy i niedzieli dali rade |
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
|
 |
Rybkowski
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 9:49 pm
|
|
| Cytat: | W tym meczu na odległość czuć zwycięstwo Wiślaków i to do zera. Widzew gra piach w tym sezonie i nie powinno się to zmienić w meczu z głodnymi zwicęstw graczami Białej Gwiazdy. Brak Niedzielana wg mnie nie będzie zbytnio widoczny. Mają przecież Ćwielonga,Pauliste, Małeckiego. Wisła gra bardzo dobrze w defensywie i może opierać swoją grę na niej. Widzew...tutaj nie ma co pochwalić, no może defensywę,że nie tracą tak wielu bramek, ale to marne pocieszenie. Wisła i Legia jadą do Łodzi po 3 punkty i myślę,że obie drużyny nie stracą nawet bramki. Wisła ma w tym sezonie dobry, wyrównany skład, a także szeroką ławkę rezerwowych, którzy spokojnie mogą grać tak samo jak zawodnicy z pierwszej "11".
Mój typ: 2 , Widzew nie strzeli |
2 , Widzew nie strzeli |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1891 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 9:52 pm
|
|
| marecki85 napisał/a: | Lider Orange Ekstraklasy na mecz z Widzewem przyjedzie mocno osłabiony bowiem po Kamilu Kosowskim i Radosławie Sobolewskim kontuzji nabawił się Andrzej Niedzielan.
w ostatnich meczach ktore odbywaly sie na stadionie w lodzi-widzew raz zremisowal i dwa razy doznal porazki - i wszystko zskazuje na to ze t tym razem stanie sie podobnie i wisla wyjedzie z 3 pkt
typ-1 | wisla wyjechala z 3 pkt a ja tu znowu zle typ napisalem -mialo byc 2 ,,.. |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2087 Skąd: Brd
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 10:51 pm
|
|
| Cytat: | Zapowiada sie bardzo cieakwy meczyk w ktorym moze sie duzo wydarzyc. Widzew jest zawsze grozny dla kazdego i zawsze go stac na jakoms niespodzianke jednak teraz przyjdzie mu podjac wisle ktora ten sezon zaczela znakomicie i wedlug mnie go rowniez tak skonczy nie widze w tym roku nikogo kto by mogl zabrac jej tytul. Mysle ze swoja dobra skutecznosc rowniez w tym meczu potwierdzi Paweł Brożek i dopisze kolejnego gola do swojego tegorocznego dorobku. Moj typ 2. 1-3 |
|
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 181
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1993 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 8:50 am
|
|
| Cytat: | wedlug mnie wisla powinna sobie spokojnie poradzic ze slabiutkim widzewem, ktory raczej spadnie z ligi, jsli dalej bedzie prezentowal taka forme. wisla gra fajna, ofensywna pilke, a to ze zabraknie niedzielana nie jest przecziez tragedia. maja przeciez brozka, pauliste, ogolnie lawka wisly jest bardzo szeroka i to jest jej duzy atut. wedlug mnie wisla jeszcze nie staci punktow i dalej bedzie liderem tabeli
typ. 2 |
bardzo ladnie |
|
|
|
 |
george334110
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 3:39 pm
|
|
| Jestem kibicem Widzewa i bylem na tym meczu. Patrząc na to co się działo na boisku muszę przyznać że Widzew był groźniejszy i lepiej się prezentował. O wyniku zadecydowały indywidualne błędy zawodników (Oshadogan-podał przeciwnikowi piłkę na sam na sam ,Broź-sprowokował karnego broniąc piłkę ręką).Wisła umiejętnie wykorzystała sytuacje które miała i wygrała ten mecz nie prezentując jakiejś rewelacyjnej gry. Takie są moje odczcia. |
|
|
|
 |
|
|
|