Wisła Kraków - Górnik Zabrze

Typy bukmacherskie na każdy mecz polskiej Ekstraklasy. Uwaga (!) wysoki yield. Nasi eksperci typują i podają analizę do spotkań polskiej ligi.
Regulamin forum
Polska Ekstraklasa

Ekstraklasa to najwyższa klasa rozgrywkowa piłki nożnej w Polsce. Każdy fan piłki nożnej powinien śledzić wyniki, terminarz, króla strzelców i puchar polski. Kto zostanie mistrzem w tym roku? Lech Poznań, Legia Warszawa, Wisła Kraków, a może ktoś inny?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi polskiej oraz profesjonalne analizy spotkań polskiej Ekstraklasy.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze polskiej Ekstraklasy, opisy odbytych spotkań ligi polskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Ekstraklasie.
ODPOWIEDZ
Pablo

Post autor: Pablo » 13-08-2007, 07:50

Jutro o godz. 20:00 rozpocznie się zaległe spotkanie 1. kolejki, w którym zmierzą się krakowska Wisła i Górnik Zabrze.
Czy można tutaj liczyć na niespodziankę? Osobiście nie wierzę. Ktoś wierzy?
Wisła w tym sezonie, po kilku zmianach personalnych (mam na myśli zmianę trenera, sprowadzenie m.in. Kosowskiego, który fantastycznie się spisuję jak i Niedzielana, który również gra znakomicie) gra jak z nut i ogrywa każdego, kto stanie na jej drodze (nawet Sevillę); w sobotę bez wysiłku pokonali czołowy zespół Orange Ekstraklasy Koronę Kielce 4:0!
Górnik Zabrze przegrał w Poznianiu z Lechem 1:4, po bezbarwnej grze.
Gospodarze mają według mnie skład mocny jak przed paroma laty, napastnicy są klasowi jak na naszą ligę; mam na myśli doświadczonego Andrzeja Niedzielana i bardzo utalentowanego i będącego w świetnej formie Pawła Brożka. Na skrzydle w fenomenalnej formie jest Kamil Kosowski, no i nie sposób pominąć świetnej obrony, o czym świadczy bardzo mała ilość bramek traconych w przedmeczowych trudnych sparingach, jak i brak sraconej bramki w dotychczasowych meczach OE.
Zabrzanie wg. mnie nie mają żadengo atutu po swojej stronie i przegrają ten mecz wysoko.
W meczach z Zagłębiem i Koroną, Wiślacy bardzo szybko strzelali gole; Z Koroną w 19 minut nawet 3 gole! Myślę, że również i w tym meczu szybko rozpoczną strzelanie.

Mój typ:
Wisla K. - Gornik Z. 1 - 1.20
Wisla K. - Gornik Z. (+1.5) 1 - 1.57
Kiedy zostanie strzelony pierwszy gol? 1-15 min. 2.25
(kursy z bwin-brak-polskiej-licencji!)
Moja specjalność: liga Polska i żużel

Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo!

jojo_k

Post autor: jojo_k » 13-08-2007, 08:26

Z ostatnich wiadomości jakie zostały podane w Wiśle Kraków nie zagra Kamil Kosowski oraz Radek Sobolewski z powodu kontuzji. Pomino tych nieobecności myśle że Wisła wygra, posiada bardzo dobrą ławkę i bedzie to szansa do ogrsnia młodych zawodników oraz tych co mają aspiracje do pierwszej 11 głównie chodzi tu o Paulistę, Jirsak, Boguski oraz Małecki

Awatar użytkownika
kostek8

Post autor: kostek8 » 13-08-2007, 10:10

hmm mimo tych małych kontuzji wisła raczej powinna wygrć ten mecz
w tym sezonie jak za starych czasó to wisła i Legia walczyć bedą o mistrzostwo Polski
myśle ze wisła wygra 3:0

Awatar użytkownika
gites
#Weteran
#Weteran

Post autor: gites » 13-08-2007, 10:15

Pawel_1990 pisze:Mój typ:
Wisla K. - Gornik Z. 1 - 1.20
Wisla K. - Gornik Z. (+1.5) 1 - 1.57
Kiedy zostanie strzelony pierwszy gol? 1-15 min. 2.25
(kursy z bwin-brak-polskiej-licencji!)
Typy bardzo dobre myśle że jeszcz pasował by tutaj over 2.5 .
A co do samego mecuz to wisła jest teraz na ,,ogromnym kopie" a Górnik słabo spisuje się jak dotąd. Tutaj moze powtorzyć sie wynik Wisły z Koroną . Zalezy jak gościnni będą Krakowianie:) Ale niedaje większych szans dla Górnika nawet na remis.
"Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"

Awatar użytkownika
marecki85
#Weteran
#Weteran

Post autor: marecki85 » 13-08-2007, 10:17

wisla jest tu zdecydowanym faworytem,po weekednowym pogromie korony czas na pokonanie gornika,i wtedy zrownaja sie pkt z legia.niewiadoma znowu jest jakim wynikiem zakonczy sie ten mecz ,sadze ze jakies zmeczenie po weekendzie bedzie i padnie ponizej 2,5 gola

typ-1

Awatar użytkownika
kr0pka

Post autor: kr0pka » 13-08-2007, 12:43

Wisla jest moim pretedetem do zdobycia tytulu Mistrza Polski - jak dla mnie jest to na chwile obecna nasilniejsza drużyna w lidze. A Górnik? Niestety jest jeszcze w fazie zgrywania sie, nie bylo spektakularnych transferow wiec i druzyna nie blyszczy mysle ze wiedza ze tutaj raczej nic nie zdzialaja i lekko odpuszcza oraz beda sie szanowac na nastepna kolejke gdzie zagraja z rUCHEM chorzow [Świeta Wojna] i mysle ze wlasnie mecz nastepnej kolejki bedzie dla Gornika wiele razy wazniejszy. Reasumujac - Wisla jest obecnie najlepsza druzyna naszej Orange Ekstraklasy a Gornik jedna z najslabszych gdzie jest masa nowych i nie zgranych zawodnikow. Faworyt moze byc tutaj tylko jeden : Wisła Kraków

Moje typy:

Typ: 1 1.20

Całkowita liczba strzelonych bramek.
Typ: Ponad 2.5 1.60

Wisła Kraków - Górnik Zabrze (0-1)
Typ: 1 1.58
http://barmanstwo.blogspot.com/ - zapraszam na bloga ;).

Awatar użytkownika
Nihilus

Post autor: Nihilus » 13-08-2007, 17:33

Górnik Zabrze araz potym jak podpisła umowę z Allianz powiedział że teraz drużyna z takim sponsorem będzie budowana i może coś wnieść do polskiej ligi. Jak narazie to Allianz może sobie pluc w brodę że podpisało kontrakt bo nie zanosi się na to że Górnik w tym sezonie walczył o najwyższe cele, a jeśli chodzi o wniesienie czegoś do ligi to jest to chyba tylko dostawanie batów od każdego. Ale za to Wisła Kraków to idzie jak burza najpierwsz wygrany turniej w Chicago potem super mecz z Koroną Kielcę którą rozbili w pył no widze że Wisełka chce wrucić na mistrzowski tron i robi to w sposób bardzo piękny. Co jak co ale w tym meczu sąfaworytami i to dużymi. Myślę żę wygrają z Górnikiem Zabrze. Co do tych kontuzji w Wiśle to aż tak bym się nie przejmował bo mają dużą kadrę i mogązastąpić kilku pułkarzy innymi. Stawiam na Wisłę Kraków

Awatar użytkownika
gites
#Weteran
#Weteran

Post autor: gites » 13-08-2007, 19:29

Nihilus pisze:ak narazie to Allianz może sobie pluc w brodę że podpisało kontrakt bo nie zanosi się na to że Górnik w tym sezonie walczył o najwyższe cele
W tym sezonie Górnik napewno niebedzie walczył o najwyrzsze lokaty ale po przerwie zimowej powinien się wzmocnić i byc w czołówce. Niemożna odrazu z niczego zrobic coś. Na efekty w grze trzeba bedzie jeszcze poczekac. Oczywiscie jeżeli górnik niezrobi jakis konkretnych transferów to niema nawet o czym marzyc. A Wisła w tamtym sezonie słabiutko w tym kilka transferów zmiana trenera i co?? I sponsorzy którzy sie niewycofali skaczą teraz z radości bo za rok Wisła zagra w pucharach. A górnik faktycznie niejest przeciwnikiem dla Krakowian. Jedynie co w tej rundzie może zwojować Zabrze to miejsce gwarantujące utrzymanie się w lidze. Jeżeli Wisła będzie skuteczna w tym meczu to możemy się szykować na niemały wynik.
"Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,

miras071

Post autor: miras071 » 14-08-2007, 08:04

Witam.Wisła gra ostatnio bardo dobrze.Świetne prostopadłe podania do szybkich napastników.Górnik gra poniżej oczekiwań.Warto dziś zagrać z handicapem na wisłe bo jest mocna w tym sezonie i z tym typem problemów być niepowinno.

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 14-08-2007, 08:08

po tym co Wisla pokazala w dwoch poprzednich meczach, nie mozna spodziewac sie tu zadnej niespodzianki. gornik niby sie wzmocnil, ale na zgranie i wypracowanie jakiegos stylu potrzeba czasu, tak jak mowi Gites"niemozna odrazu z niczego zrobic cos". Gornik moze byc niezly pod koniec rundy, albo dopiero na wiosne.
jesli wisla zagra tak jak z Korona to moze byc blisko dwucyfrowki :D :D
kropka pisze:Moje typy:

i to sa rowniez moje typy :D

Awatar użytkownika
pawel16
#Weteran
#Weteran

Post autor: pawel16 » 14-08-2007, 10:17

Co do wytypowania zwycięscy w dzisiejszym meczu raczej nikt nie ma większych obaw iż to bedzie Wisła Kraków, Górnik Zabrze gra fatalnie juz od pierwszych kolejek, dwa mecze diw przegrane, wisła dwa mecze rozegrane i dwa wygrane głatko .. . Tak też moje typy wyglądają podobnie jak wasze z tym że nie stawiam na:

Wiślacy przeważnie z Górnik Zabrze wygrywają 1 bramką czasami 2 ale wolę nie ryzykować a zamiast tego typu po podobnym kursie typuję wynik pierwszej połowy dla Wisły Kraków.

A więc moje typy:

Wisla Krakow - Gornik Zabrze - 1 1.2

Kto będzie prowadził po pierwszej połowie?
Wisla Krakow - Gornik Zabrze - 1 1.4

Już ponad 6lat na forum. .

patryk933

Post autor: patryk933 » 14-08-2007, 10:33

No więc zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Wisła.... Sezon rozpoczęli bardzo dobrze od 2 wygranych - 1-0 i 4-0. Wielu uważa Wisłę za faworyta do zwycięstwa w lidze.
Górnik natomiast rozpoczął sezon zupełnie odwrotnie od Wisły - od 2 "drastycznych" przegranych ( 3-0 i 4-1 ). Zawodnicy pewnie nie wiedzą gdzie sie chować ze wstydu :mrgreen:

Uważam również, że Wisła odniesie spokojne zwycięstwo w tym spotkaniu. :twisted:
Zawsze do usług :-)

canarinhos

Post autor: canarinhos » 14-08-2007, 13:38

Mecz zaległy 1 kolejki spotkań Orange Ekstraklasy w Krakowie na Reymonta Wisła zagra z Górnikiem Zabrze dwie drużyny które przestąpią do tego meczu w odmiennych nastrojach Wisłą uskrzydlona po 4-0 z Koroną zaś Górnik po 1-4 w Poznaniu moim zdaniem Górnik prezentoał się lepiej za trenerea Motyki niż teraz za Ryszarda Wieczorka i przemawia na korzyść to ,że od 14 lat Górnik nie zremisował nawet na boisku Wisły wszystko w plecy lecz też będą amsencje i to poważne osłabienia w drużynie wisły: Kosowski,Sobolewski zaś w Gorniku:Gołoś niemoże grać bo jest wypożyczony z zespołu z Krakowa prawdopodobnie na miejsce Kosy i Sobola zagrają Jirsak i Jean Paulista ja spodziewam sięłatwego przetarcia 3-0 Wisły
Typ:1

WTKdran

Post autor: WTKdran » 14-08-2007, 15:47

wiselka jest faworytem meczu mimo nieobecnosci kosy i sobola wygra napewno mysle ze niebedzie to niewieadomo jaki wynik ale napewno z dwie bramki strzeli a nawet moze sie pokusic o trzecia. :twisted:

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 14-08-2007, 18:02

Chyba dziś nikt nie ma wątpilwości że ten mecz wygrają gracze Wisły Kraków, ostatnio jak wiemy gospodarze grają rewelacyjnie, bardzo dobrze ta drużyna przygotowała się do tych rozgrywek, w meczach sparingowych wygrała z Sevilla 1:0 i z Reggina zremisowała 1:1.W lidze tak samo im bardzo dobrze idzie wygrywają jak na razie z każdym, do tej pory rozegrali 2 mecze i je wygrali z Zaglebie Lubin 0:1 na wyjeździe i 4:0 z Koroną Kielce i jak widac ten zespół nie zaprzestaje na wygranych, a dziś ten bilans może się powiększyc ponieważ grają z Górnik, jak wiadomo ten zespół nie jest za bardzo wymagający i wątpie w to by wygrał z Wisłą lub im urwał chociażby pkt.Goście jak na razie swoje dwa mecze przegrali z Legia Warszawa 0:2 u siebie i z Lech Poznan 4:1 na wyjeździe.Jak na razie zespół Wisły od roku 2003 u siebie ani razu nie przegrał i ani razu nie zremisował z Górnikiem Zabrze i wątpię żeby i dziś wygrał Górnik z rozpędzoną Wisłą.

Przypuszczalny skład Wisły:
Pawełek - Baszczyński, Głowacki, Cleber, Dudka - Boguski(Paulista), Cantoro, Jirsak, Zieńczuk - Paweł Brożek, Niedzielan

07/12-06 Puchar Ekstraklasy, Gruppe A Wisla Krakow vs. Gornik Zabrze 2:1
29/07-06 1. Liga Wisla Krakow vs. Gornik Zabrze 1:0
06/05-06 1. Liga Wisla Krakow vs. Gornik Zabrze 2:0
25/05-05 1. Liga Wisla Krakow vs. Gornik Zabrze 2:1
22/08-03 1. Liga Wisla Krakow vs. Gornik Zabrze 2:0
19/04-03 1. Liga Wisla Krakow vs. Gornik Zabrze 4:0

Moje typy:

Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

Awatar użytkownika
gites
#Weteran
#Weteran

Post autor: gites » 14-08-2007, 20:56

gites pisze:Typy bardzo dobre myśle że jeszcz pasował by tutaj over 2.5 .
A co do samego mecuz to wisła jest teraz na ,,ogromnym kopie" a Górnik słabo spisuje się jak dotąd. Tutaj moze powtorzyć sie wynik Wisły z Koroną . Zalezy jak gościnni będą Krakowianie:) Ale niedaje większych szans dla Górnika nawet na remis.
Więcej niż władza,

Awatar użytkownika
marecki85
#Weteran
#Weteran

Post autor: marecki85 » 14-08-2007, 21:37

marecki85 pisze:isla jest tu zdecydowanym faworytem,po weekednowym pogromie korony czas na pokonanie gornika,i wtedy zrownaja sie pkt z legia.niewiadoma znowu jest jakim wynikiem zakonczy sie ten mecz ,sadze ze jakies zmeczenie po weekendzie bedzie i padnie ponizej 2,5 gola

typ-1
:mrgreen: oo wszystko ladnie weszlo

Awatar użytkownika
pawel16
#Weteran
#Weteran

Post autor: pawel16 » 14-08-2007, 21:59

A więc moje typy:

Wisla Krakow - Gornik Zabrze - 1 1.2 :trophy:

Kto będzie prowadził po pierwszej połowie?
Wisla Krakow - Gornik Zabrze - 1 1.4 :trophy:

Typ: Ponad 2.5 1.60 :minus:
Już ponad 6lat na forum. .

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 14-08-2007, 22:02

koles pisze:Moje typy:

Wisła Kraków - Górnik Zabrze :plus:

Wisła Kraków - Górnik Zabrze :plus:

Wisła Kraków - Górnik Zabrze (0-1) :plus:
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

Awatar użytkownika
Nihilus

Post autor: Nihilus » 15-08-2007, 11:44

Nihilus pisze:Górnik Zabrze araz potym jak podpisła umowę z Allianz powiedział że teraz drużyna z takim sponsorem będzie budowana i może coś wnieść do polskiej ligi. Jak narazie to Allianz może sobie pluc w brodę że podpisało kontrakt bo nie zanosi się na to że Górnik w tym sezonie walczył o najwyższe cele, a jeśli chodzi o wniesienie czegoś do ligi to jest to chyba tylko dostawanie batów od każdego. Ale za to Wisła Kraków to idzie jak burza najpierwsz wygrany turniej w Chicago potem super mecz z Koroną Kielcę którą rozbili w pył no widze że Wisełka chce wrucić na mistrzowski tron i robi to w sposób bardzo piękny. Co jak co ale w tym meczu sąfaworytami i to dużymi. Myślę żę wygrają z Górnikiem Zabrze. Co do tych kontuzji w Wiśle to aż tak bym się nie przejmował bo mają dużą kadrę i mogązastąpić kilku pułkarzy innymi. Stawiam na Wisłę Kraków :mrgreen:
To jest znak !! dla wszystkich tych którzy Wisłę skreslili, wielka Wisła Kraków powróciła i teraz dla mnie to ona jest głównym faworytem do zdobycia Mistrzowkiego tytułu. Martwi tylko kontuzja Niedzielana :cry:

Awatar użytkownika
kr0pka

Post autor: kr0pka » 15-08-2007, 11:55

Nihilus pisze: To jest znak !! dla wszystkich tych którzy Wisłę skreslili, wielka Wisła Kraków powróciła i teraz dla mnie to ona jest głównym faworytem do zdobycia Mistrzowkiego tytułu. Martwi tylko kontuzja Niedzielana :cry:
Wisla w tym meczu wcale nie grala tak dobrze... dostali najpierw zalosnego karnego z kapelusza, a potem bramkarz dal ciala, Gornik mial pare akcji dzieki ktorym mogl wyciagnac nawet remis, gdyby nie pomoc sedziego ten mecz moglby sie ułozyc inaczej.

ODPOWIEDZ