|
Wisła kraków - Groclin Dyskobolia |
| Autor |
Wiadomość |
adam999

Zaproszone osoby: 28
|
|
|
|
 |
tomasso_p87

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 9:35 am
|
|
Wisła jest na fali po zdobyciu mistrzostwa i zwycięstwie w derbach powinna zdobyć u siebie zaliczkę przed rewanżem aby się nie powtórzyła sytuacja z PE... Wiślacy bardzo dobrze radzą sobie na własnym boisku z Groclinem 4zw i porażka
10/11-07 Orange Ekstraklasa Wisla Krakow vs. Groclin 3:0
19/05-07 Orange Ekstraklasa Wisla Krakow vs. Groclin 0:4
04/03-06 Orange Ekstraklasa Wisla Krakow vs. Groclin 2:1
12/06-05 Orange Ekstraklasa Wisla Krakow vs. Groclin 3:0
28/09-03 Orange Ekstraklasa Wisla Krakow vs. Groclin 3:2
a do tego Groclin na wyjeździe nie może wygrać od czterech spotkań. Ponad to Groclin już w meczu z Chorzowem uzyskał szczęśliwy awans i myśle limit szczęścia już wykorzystał a bez tego nie ma szans w Krakowie. Gdyby to był mecz ligowy to pewna jedynka, ale puchary to puchary zawsze może się trafić coś nieprzewidzianego. Mimo to typuje jednak na Wisłe, kurs 1,6 |
_________________ Siła z nami K I B I C A M I !!!
 |
|
|
|
 |
stanley007
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 9:53 am
|
|
Wisła Kraków zdobyła mistrzostwo w zeszłą sobotę, ciekawe czy osiądzie na laurach?? Ja myślę, że nie. Skorża będzie chciał powalczyć o pdwójną koronę, bo
po1 to lepiej smakuje,
po2 on wygrał rok temu puchar polski i puchar ekstraklasy (z groclinem),
po3 zna groclin od podszewki
po4 lech pokazał jak pokonac groclin,
DLatego myślę że Wisła nie popełni błędu jak w meczu z Legią w PE i rozgromi Groclin z 3:0
TYP - 1 |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 11:15 am
|
|
Wisła Kraków w dzisiejszym spotkaniu zagra bez Marka Zieńczuka i Radosława Sobolewskiego. To 2 podstawowych graczy tej drużyny. Na pewno będzie ich brakować. Krakowianie w weekend zdobyli mistrzostwo Polski oraz wygrali prestiżowy meczy derbowy z Cracovią. Groclin w lidze zajmuje 4 miejsce z stratą zaledwie 1 punktu do Legii i Lecha. Groclin z tego co wiem zagra w najmocniejszym składzie. Grodziszczanie bronią tytułu wywalczonego rok temu. Wtedy też nikt na nich nie stawiał. Groclin potrafi się sprężyć na takie mecze. Myślę że dzisiaj powalczą.
Wisla Krakow - Groclin Grodzisk: Podwójna szansa X2 2,01 3/10
Stawka niewielka, ale uważam, że po takim kursie można spróbować. |
_________________ "Bóg istnieje i ogląda F1" |
|
|
|
 |
marianho1

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 3:15 pm
|
|
Ja uwazam że krakowska Wisła przystąpi do tego meczu troche rozkojażona po zdobyciu tytułu mistrzowskiego.
Groclin w ostatnim meczu w OE z Lechem przegrał i stracił pozycę wicelidera,tak wiec triumf w krajowym pucharze to jedyna droga do europejskich pucharów. na pewno
Groclin bedzie bardzo zmotywowany,ale takze krakowianie tanio skóry nie sprzedadzą.
Jak napisał qwertyasdfgh w Wiśle zabraknie Sobolewskiego i Zienczuka- a są to filary druzyny Macieja Skorży,bez nich bedzie bardzo cięzko.
Dlatego typuję - X kurs 3,5 |
_________________ szukam mieszkania w Warszawie |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 34
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2750 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 5:03 pm
|
|
Wisła Kraków v Groclin Dyskobolia
(Handicap azjatycki)
Typ: Groclin +1, +1.5
Kurs: 1.51
Wisla juz w tym sezonie plan minimum wykonala. Mam mistrza, ale tez i ochote na puchar. Jednak chciec a moc to duza roznica. Moze zostane potepiony, ale moim zdaniem wisla nie zasluzyla na tytul. Zdobyla go tylko dlatego, ze grala rowno. jednak w ich grze, przynajmniej na wiosne nie ma polotu. Wyniki sa wymeczone i spowodowane glownie tym ze rywal boi sie samej nazwy 'Wisla", moim zdanie nie potrzebnie. Co innego groclin. Ostatnio moze juz nie prezentuja takiego widowiskowego futbolu jak jeszcze na poczatku tej rundy, jednak nadal to dobra druzyna. Polaczenie rutyny i mlodosci. Bardzo dobrze ze do druzyny porzyszedl Piotrek Swierczewski, w takich meczach jak dzis jego doswiadczenie jest bezcenne.
A teraz o samym meczu. Na Wisle grac nie polecam, bo ostanio graja bardzo ociezale. Wszyscy zachwycaja sie gra Brozka, jednak ja sie ciesze ze nie pojedzie on na EURO, bo to slaby pilkarz. Trzeba mu jednak oddac ze ten sezon mu wyszedl. Wisla ma juz zapewniony start w pucharach. Co innego grodziszczanie. Oni musza przynajmniej awansowac do finalu tych rozgrywek i nie zawachaja sie wyeliminowac Wisly. Potencjal ku temu maja. Dzis zrobia wszystko by tego meczu nie przegrac i mysle ze to im sie uda. Chcialem stawiac remis, jednak wybiore bezpieczniejszy handicap |
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 34
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2750 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 8:56 pm
|
|
| Raja napisał/a: | Wisła Kraków v Groclin Dyskobolia
(Handicap azjatycki)
Typ: Groclin +1, +1.5
Kurs: 1.51 |
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 8:59 pm
|
|
| qwertyasdfgh napisał/a: | | Wisla Krakow - Groclin Grodzisk: Podwójna szansa X2 2,01 3/10 |
bez goli. |
_________________ "Bóg istnieje i ogląda F1" |
|
|
|
 |
marianho1

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 9:14 pm
|
|