|
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin |
| Autor |
Wiadomość |
m4c

|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 11:59 am Wisła Kraków - Zagłębie Lubin
|
|
Wisła ostatnio nie jest w najlepszej formie ale w meczu z Legią pokazała, że jednak nadal potrafią grać. Krakowianie będą w tym meczu osłabieni brakiem Paulisty i Baszczyńskiego, którzy w ostatnim meczu otrzymali czerwone kartki. Jednak dla Wisły jest to mecz jedynie o honor (ew. o jeszcze teoretyczne szanse na puchary). Dla Zagłębia jest to jeden z najważniejszych meczy sezonu. Liga wkracza w decydującą fazę , a Zagłębie i Bot cały czas walczą o mistrza. Zagłębie ostatnio prezentuje się bardzo dobrze, jednak będzie osłabione brakiem ich superstrzelca Chałbińskiego. Mimo wszystko myśle, iż Zagłębie powinno sobie poradzić z Wisłą.
Ostatni mecz między obiema drużynami zakończył się wynikiem 0:0
Ostatnie mecze Wisły:
Odra Wodzisław - Wisła Kraków 2:1
Wisła Kraków - Legia Warszawa 3:1
Widzew Łódź - Wisła Kraków 0:0
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 2:1
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:1
Ostatnie mecze Zagłębia:
Zagłębie Lubin - Korona Kielce 2:0
Wisła Płock - Zagłębie Lubin 0:2
Zagłębie Lubin - Arka Gdynia 6:0
Górnik Zabrze - Zagłębie Lubin 0:3
Zagłębie Lubin - ŁKS 1:1
Moje typy: 2 , Over 2,5 |
_________________ Powiedz "NIE" sensacjom w sporcie !!
 |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1928 Skąd: Brd
|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 8:24 pm
|
|
| Zgodze sie z przedmowca ze Wisla nie jest w najwyzszej formie i trudno przewidziec na co ja stac dlatego uwzam ze w tym meczu jest prawdopodobny kazdy wynik rownie dobrze moze wygrac wisla jak i zaglebie. Wisla za gra bez dwoch podstawowych graczy ktorzy w ostatniej kolejce ujrzeli czerwone kartki ale mysle ze to nie bedzie mialo duzego wplywu na wynik chociaz wiadomo ze to oslabienie. Moim typem na to spotkanie jest X do polowy. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
Gurianus

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 889 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 8:41 pm
|
|
Wlasnie chodzi o to ze od meczu z Legia Wisla zaczela grac. Ostatnio przegrali jedynie przez glupote sedziego. gdyby nie te kartki to spokojnie by wygrali z Odra. Teraz graja z liderem tabeli i nie bedzie im latwo, w dodatku ze Zaglebie powaznie mysli o zdobyciu mistrzostwa. Ale wisla tez ma jeszce jakies szanse na puchary, tak wiec ma o co walczyc.
Wiadomo ze Wisla na swoim stadionie jest nie do pokonania. W ciagu szesciu lat Wisla w lidze na swoim stadionie przegrala tylko raz z GKSem w tamtej rundzie. Mysle ze wygra tu Wisla a w najgorszym wypadku bedzie remis
moje typy-2
DRAW NO BET-1 |
|
|
|
 |
treliusz
Moderator

Zaproszone osoby: 179
Pomógł: 15 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 3085 Skąd: Mielec

|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 9:07 pm
|
|
tu praktycznie moze pasc kazdy winik. wszystko zalezy jak zagra wisla, czy tak jak z Legia czy bezbarwnie i bez polotu jak w wiekszej czesci tej rundy. ja zaryzykowal bym tu zaglebie bo oni lubia grac z kontry a w meczu z wisla mysle ze to gospodarze beda atakowac, wiec okazje dla zaglebia napewno beda. co do bramek to bardziej sklanialbym sie ku underowi
Wisła na swoim stadionie rozegrala w tym sezonie 12 meczow z czego w tylko 4 byl over a az w 8 under
typy:
2 i under 2.5 |
_________________ treliusz - ekspert od lig angielskich
Sezon 2007/2008 - Yield +27.21 %
typy by treliusz - najczęściej wyświetlany temat na tym forum.
Wykup abonament na moje typy, kontakt przez pw |
|
|
|
 |
sash
|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 11:09 pm
|
|
Wydaje mi sie ze bedzie remis. Wisla ostatnio przegrala, jednak tym razem gra u siebie. Brak Paulisty i Baszczyńskiego jest na pewno oslabieniem, ale Zaglebie nie da chyba rady wygrac, chodziaz Wisla teraz takie cuda wyczynia (wygrana z Legią, przegrana z Odrą) ze wszystko jest mozliwe .
Moj typ X |
|
|
|
 |
jerzu89
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 5:32 pm
|
|
| zaglebie nie wygra tego spotkania, jest oslabione kadrowo i ma wyraznie gorzy bilans spotkan z wisla w krakowie. wislacy wygrali 5 z 6 spotkan pomiedzy tymi druzynami, zaglebie wygralo tylko raz. moim zdaniem wisla wygra to spotkanie. moje typy to 1, 1x |
|
|
|
 |
m4c

|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 6:41 pm
|
|
| Cytat: | | wislacy wygrali 5 z 6 spotkan pomiedzy tymi druzynami, |
No ale to nie ta sama wisła co kiedyś i nie to samo Zagłębie co kiedyś. Zresztą Wisła jest również bardzo osłabiona kadrowo i nie gra o nic. |
_________________ Powiedz "NIE" sensacjom w sporcie !!
 |
|
|
|
 |
matafix
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 6:58 pm
|
|
| w tym spotkaniu typowal bym remis. obydwie drzyny narzekaja na braki kadrowe, wisla nie ma juz o co grac natomiast zaglebie ma jeszcze szanse na mistrzostwo. moim zdaniem bedziemy swiadkami podzialu punktow w tym spotkaniu. moj typ X |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1928 Skąd: Brd
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 10:34 pm
|
|
| Cytat: | | Zgodze sie z przedmowca ze Wisla nie jest w najwyzszej formie i trudno przewidziec na co ja stac dlatego uwzam ze w tym meczu jest prawdopodobny kazdy wynik rownie dobrze moze wygrac wisla jak i zaglebie. Wisla za gra bez dwoch podstawowych graczy ktorzy w ostatniej kolejce ujrzeli czerwone kartki ale mysle ze to nie bedzie mialo duzego wplywu na wynik chociaz wiadomo ze to oslabienie. Moim typem na to spotkanie jest X do polowy. | wynik 0-0 |
|
|
|
 |
treliusz
Moderator

Zaproszone osoby: 179
Pomógł: 15 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 3085 Skąd: Mielec

|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 11:15 pm
|
|
Wisla Krakow 0 - 0 Zaglebie Lubin
| Cytat: | | typy 2 i under 2.5 |
under
2 |
_________________ treliusz - ekspert od lig angielskich
Sezon 2007/2008 - Yield +27.21 %
typy by treliusz - najczęściej wyświetlany temat na tym forum.
Wykup abonament na moje typy, kontakt przez pw |
|
|
|
 |
|
|
|