|
Wisła - Ruch |
| Autor |
Wiadomość |
FiTA

Zaproszone osoby: 38
Pomógł: 13 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1803 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 1:35 am Wisła - Ruch
|
|
Wisła po raz 3 z rzędu zagra z drużyną ze śląska. W porzednich dwoch kolejkach zremisowali z Odrą i wygrali z Bytomiem. Teraz czeka ich mecz z Ruchem. Ruch przyjeżdża do Krakowa po serii 3 spotkań bez zwycięstwa. Mimo tych wyników, Ruch nie grał w tych spotkaniach najgorzej. Z Widzewem odnotował remis, z Zagłębiem Lubin prowadził by przegrać potem 2-1, a z Lechem grał nieźle lesz musiał uznać wyższość Poznaniaków. Wisła nie spisuje się jeszcze najlepiej a swoją przeiętną gre nadrabia oczami . Do optymalnej formy Krakowiakom jeszcze brakuje. W dodatku w ich szeregach zabraknie jutro Clebera, Cantoro i najprawdopodobniej Głowackiego, Jirsaka, Sobolewskiego. Jest to dla trenera Skorży spory ból głowy. Będzie musiał jutro kombinować ze składem i nie wiadomo jak to wszystko wyjdzie. Nie wydaje mi się aby Ruch wygrał z Wisła ale też nie sądzę, żeby osłabiona absencjami Wisła rozgromiła Niebieskich. Myśę, że można tutaj delikatnie zagrać handicap 0-1 na remis.
typ:
handicap 0-1 (4.3) |
|
|
|
 |
kostek8

|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:09 pm
|
|
Ciekawy mecz sie zapowiada. Wisła oczywiscie faworyt, ale.... właśnie ruch to bardzo nie przewidywalna drużyna, chociaz na wyjeździe w krakowie większych szans nie mają, Wątpie w to że Wisła straci jakieś oczko, no ale nie wiadomo, ruch to bardzo walczaca drużyna, i remis w tym meczu wcale by mnie nie zdziwił. Do tego dochodzi dosyć duze osłabienie Wisły, myślę że 1:0 to najbardziej prawdopodobny wynik.
Typ: 1
Szanse:80% |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile
 |
|
|
|
 |
Damian905

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:28 pm
|
|
Mecz ciekawy. Wisła, dużyna prawie pewna mistrza Polski, gra na własnym stadionie i Ruch nieobliczlalny klub. Sądzę jednak że Wisła pokaże swoją klasę i nie pozwoli aby drużyna z Chorzowa ich pokonała.
Mój typ:
Wisła Kraków - Ruch Chorzów 1 |
_________________ Przecież to tylko gra
 |
|
|
|
 |
FiTA

Zaproszone osoby: 38
Pomógł: 13 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1803 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 12:12 am
|
|
typ:
handicap 0-1 (4.3)
|
|
|
|
 |
Damian905

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 12:02 pm
|
|
| Damian905 napisał/a: | Mój typ:
Wisła Kraków - Ruch Chorzów 1 |
|
_________________ Przecież to tylko gra
 |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|