Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Wisła z Barcą!!!!! a teraz z Tottenhamem
Autor Wiadomość
m509716

Wysłany: Sro Sie 13, 2008 12:45 pm   
Ja tak samo uważam, nie jestem fanem wisły ale nie daje jej większych szans bynajmniej na wyjeździe. Mimo że w meczu u siebie ładnie grała, to na wyjeździe z jerozolimą przegrała 2-1 a w meczu z barcą mogą tylko pomarzyć o takim wyniku.

PA_33 

Wysłany: Sro Sie 13, 2008 1:00 pm   
Też tak myślę, tym bardziej, że jest to pierwszy oficjalny mecz Barcy i jej nowi zawodnicy będą się chcieli pokazać z jak najlepszej strony. Brak Messiego nie powinien aż tak zaważyć na sile zespołu gospodarzy. Alexander Hleb zapewne będzie chciał zaliczyć celne trafienie, a Pawełek popełnia nieraz szkolne błędy.Co prawda w piłce wszystko może się zdarzyć i życzę by ziściły się marzenia tych co liczą na remis.

Przemoth 

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 9:01 am   
no nic sie nie stało;]

macs24 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 10:11 am   
No jasne Przemoth dla mnie bardzo korzstny wynik przed rewanżem, co to jest strzelić 4 bramki na własnym boisku Barcelonie :D

Oskarek_89

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 10:36 am   
Nie no szczerze mowiac spoko mecz szkoda ze nie strzelili bramki ale Barca mogla jeszcze z 2-3 na pewno strzelic bo jak na pustaka mozna nie strzelic xD hehe Mimo wszystko teraz zeby na milan nie trafili w Uefa xD

cubbek 

Wysłany: Czw Sie 14, 2008 11:46 am   
A moim zdaniem Wisła daje złudne nadzieje na awans Barcelonie :D :mrgreen:

Karol(LP) 

Wysłany: Czw Sie 14, 2008 1:06 pm   
Tak jak pisalem BARCA grala Wisla biegala.Nigdy nie dorownamy takim firma.Dzieli nas przepasc!!! Powinnismy brac przyklad z takich druzyn jak BATE Borisov czy Famagusta!!!!

Przemoth 

Wysłany: Czw Sie 14, 2008 1:38 pm   
Zawsze mogło być gorzej. S3elimy na ludzi 5 bramek u siebie jak z Beitarem, taka gra psychologiczna... Beitarowi też daliśmy fory, za łatwo byłoby ograć już w 1 meczu.. w sporcie muszą być emocje:]

No a tak na serio to myślałem, ze bediz etroszkę lepiej. No ale nie oszukujmy się. Beitar za swój budżet mógłby kupić wszystkie mecze w lidze polskiej:D a Barcelona mogłaby kupić całą naszą ligę:]

nikosis

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 10:39 pm   
Jesteśmy potęgą

nawet buki to widzą... :P

nikosis

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 11:37 pm   
Cytat:
"Pechowy jak Polak "
13.06.2008 00:11
~OZI

"żaden aktor z tego kraju, nie zrobił kariery w Ameryce - miał pecha!
żaden muzyk z tego kraju, nie nagrał nigdy płyty z Elvisem - miał pecha!
żadna drużyna z tego kraju, nie wygrała nigdy w piłkę z Barceloną - mieli pecha!
a Prezydent tego kraju chciał mieć zawsze, bardzo ładną żone - ma pecha!

Polacy zawsze mają pecha (łoOoOoOoOoOł),
naszczęście ciągle mamy czas (łoOoOoOoOoOł),
ani Holendra ani Czecha (łoOoOoOoOoOł),
pech prześladuje tylko nas,

żaden zespół z tego kraju, nie wygrał festiwalu Eurowizji - mieli pecha!
pana posła, który ukradł tony zboża pokazali w telewizji - miał pecha!
między Schroederem a Putinem, zawsze między kowadłem i młotem - mamy pecha!
ciągle jęczymy, narzekamy, marudzimy, obrzucamy kogoś błotem - bo mamy pecha!

pech prześladuje tylko nas,

ani Holendra ani Czecha,
tylko nasi mają pecha,
szczęście zwykle się odwraca,
gdy zwycięstwo jest tuż, tuż,
demokracja czy komuna,
pech się klei niczym guma,
ciągle z nami, ciągle przy nas,
tak jak napalm albo rzep

pech prześladuje tylko nas."

autor słów utworu: Big Cyc
kompozytor: Big Cyc

źródło: http://www.tvn24.pl/1,251...02,0,forum.html

Sorry że drugi post pod sobą, ale nikt by nie zauważył. :P Taka ciekawostka, może podchodzi pod OT, ale naprawdę warta uwagi. :P

Przemoth 

Wysłany: Sro Sie 27, 2008 2:14 pm   
BRAWO WISŁA!

mohican

Wysłany: Sro Sie 27, 2008 4:04 pm   
Nareszcie Wisła zagrała tak jak należy grać z najlepszymi. Pressing, pressing i jeszcze raz pressing. Wtedy nawet najlepsi nie grają swojej piłki i można ich pokonać.

WISŁA WISŁA. MOŻE ZA ROK BĘDZIE WIĘCEJ SZCZĘŚCIA W LOSOWANIU xD

tomasso_p87 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 6:15 pm   
Wreszcie Wiślacy zamknęli usta wszystkim "fachowcom" i innym tego typu podobnym oraz "kibicom" innych drużyn (które mogą tylko pomarzyć o meczu z barcą). Ci co pisali teksty 0-5 dla barcy czy jakimi piłkarzami są Brożkowie powinni zamknąć mordę raz na zawsze.

Wisła praktycznie bez środka pola do 60min można powiedzieć że rządziła, później niestety zabrakło sił oraz pojawiały się głupie podania a barca dawała z siebie wszystko i końcówka była nerwowa, ale tak jak na camp nou barca miała szczeście tak W K O Ń C U i Wiśle ono sprzyjało. Teraz nikt z piłkarzy Pana Skorży nie może powiedzieć że jest na świecie drużyna z którą nie mają szans, tylko poprostu od 1sek. muszą wierzyć w siebie!!!

Teraz jesteśmy prawie w euforii ale przecież LM znów nie nasza i aby za rok było inaczej to teraz czeka Wisłę prawdziwy test czyli PUEFA. Awans z grupy to cel minimum choćby nie wiem kogo wylosowali (przy tegorocznym szczęściu wolę nie myśleć) bo chłopaków stać na wielkie mecze, 5-0 z Beitarem i 1-0 z barcą to nie przypadek.
A jeśli będzie awans to nie wyobrażam sobie aby w przerwie zimowej Cupiał nie kupił
1. pomocnika dla Pawła Brożka w ataku
2. bramkarza...chyba że Pawełek poćwiczy piąstkowanie i uwierzy że to jego zasługa że Eto, Henry, Krkić nie zdobyli bramki co spowoduje większą pewność siebie
3. kogoś na miare Błaszczykowskiego, kto przedrybluje, kopnie zewnętrzną cześcią stopy w okienko :)

i co dodać JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!

gites 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 10:08 pm   
Większość osób mówi o tym że Barca mogła strzelić 2-3 bramki . A Wisła to co?? w pierwszej połowie i w drugiej na początku?? Jak dla mnie przez 70% czasu Wisła była lepsza od Barcy i niech nikt nie mówi że Barca grała na pół gwizdka ,skoro po straceniu bramki zaczęli szaleńczo atakować, faktycznie brakowało dla Katalończyków szczęścia aby piłka wpadła do siatki ,ale Wisła tez go za wiele nie miała. Gdy obie drużyny wykorzystały swoje 70% sytuacje było by coś w okolicy 4-3 dla Wisełki. Po za tym Wisła narzuciła swój styl gry co podkreślił po meczu Guardiola , i dodał że Barca nie potrafiła sie dostosować do gry Białej Gwiazdy. Ogólnie patrząc to Barca doznała szoku w Krakowie, nikt z Hiszpanii się nie spodziewał takiego wyniku :) :mrgreen:
Nigdy o tym nie zapominaj"

Przemoth 

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 1:03 pm   
gites napisał/a:
Większość osób mówi o tym że Barca mogła strzelić 2-3 bramki

No ale nei strzeliła, to jest sport, jak w koszu, miał 10 patelni, ale zadrżała mu reki i nic, wygrali,w ięc byli lepsi, chociażby z tego powodu, ze umieli wykorzystać swoje okazje. To , że nei strzelili to świadczy o nieudolności Barcy i obronie Wisły, a nie o olewaniu czy szczęściu... to jest sport, tu liczy się wynik, a nie to kto miał więcej okazji, aby wygrać... moim zdaniem w nożnej liczba bramek w meczach jest nei sprawiedliwa, powinno być 1-1 w grach i karniaki.

cubbek 

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 2:35 pm   
Blog Andrzeja Niedzielana napisał/a:
Jeden zawodnik mnie tylko zastanawiał – Keita. Facet zachowuje się, jakby był na haju. W czasie meczu śmieje się sam do siebie, robi dziwne miny (raz coś go dziwi, raz cieszy – zawsze bez powodu), cmoka, gwiżdże, wydaje jakieś odgłosy nie z tej ziemi, mlaska. Już na Camp Nou go przyuważyliśmy. Między sobą w rozmowach pytano: - Ty, widziałeś tego świra? Wierzcie mi, czasami mieliśmy wrażenie, że gościu przyszedł z holenderskiego coffee shopu. Widać, że dobrze się chłopak bawi na boisku:)

:mrgreen: :mrgreen:

tomasso_p87 

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 5:08 pm   
cubbek napisał/a:
Blog Andrzeja Niedzielana napisał/a:
Jeden zawodnik mnie tylko zastanawiał – Keita. Facet zachowuje się, jakby był na haju. W czasie meczu śmieje się sam do siebie, robi dziwne miny (raz coś go dziwi, raz cieszy – zawsze bez powodu), cmoka, gwiżdże, wydaje jakieś odgłosy nie z tej ziemi, mlaska. Już na Camp Nou go przyuważyliśmy. Między sobą w rozmowach pytano: - Ty, widziałeś tego świra? Wierzcie mi, czasami mieliśmy wrażenie, że gościu przyszedł z holenderskiego coffee shopu. Widać, że dobrze się chłopak bawi na boisku:)

:mrgreen: :mrgreen:

w Krakowie dołączył do niego Guardiola, który wygładał jakby widział zielone ludki na boisku :mrgreen: a tak serio to każdy ma swoją osobowość i nawyki których może nawet nie jest świadomy

tomasso_p87 

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 12:53 pm   
Nie wiem jak można to wytłumaczyć? Takiego pecha w losowaniach nikt się przed sezonem nie spodziewał...kolejna ekipa z bardzo górnej półki...cóż zrobić, trzeba tak zagrać w Londynie jak ostatnio w Krakowie żeby rewanż nie był przykrą formalnością tylko postawieniem kropki nad "i" przy awansie do następnej rundy

mohican

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 3:05 pm   
Jeśli zagrają przeciwko Tottenhamowi tak jak z Barcą u siebie, to nie są pozbawieni szans na awans. Tym bardziej, że póki co, to londyński zespół nic specjalnego nie prezentuje (patrząc na początek sezonu w ich wykonaniu).
Ja jeszcze mam nadzieję, że dojdzie wkońcu do porozumienia na linii Manchester United - Tottenham i Berbatov dołączy do Czerwonych Diabłów. Zawsze byłoby to jakieś ułatwienie dla Wisły jeśli drużynę przeciwnika opuściłby najlepszy ich zawodnik.

A konkretnie co do meczu, to w Londynie na pewno nie będzie powtórki z Camp Nou. Wisła po zwycięstwie nad Barcą nabrała pewności i nie ustąpi pola tak jak było w Barcelonie.
Moim zdaniem może być wyrównany dwumecz.

m509716

Wysłany: Nie Sie 31, 2008 12:02 pm   
Mimo że wisła bardzo dobrze zagrała z barcą u siebie, to o tyle słabo wypadła na wyjeździe i w tym przypadku wydaje mi się że mimo zmobilizowana ulegnie na wyjeździe, na pewno z mniejszą różnicą bramek ale jednak przegra. Jedyne co to może powalczyć na własnym stadionie, bo na pewno rywale wiedzą że jeśli nie wygrają u siebie to czeka ich ciężka przeprawa.

FCSEBA 

Zaproszone osoby: 94
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 1:11 pm   
W moim odczuciu pilkarze Wisly nie przegrają w Anglii,choć co prawda wyjazdy nie są dobrą stroną Krakowian,to może wreszcię się przełamią i to nieoczekiwanie w Londynie..Skorża już się o to postara,a Wisle stać na naprawde dobre mecze..jeśi by się udalo na wyjezdzie zremisować to pozostało by u siebie dopełnic formalnosci :) Tottenham w lidze gra nieciekawie,ale liga a Puchar to dwie różne rzeczy.. może i jestem niepoprawnym optymistą ,ale x2 typuje :) Pozdrawiam.

tomasso_p87 

Wysłany: Nie Sie 31, 2008 3:04 pm   
Tottenham Hotspur potwierdził pozyskanie napastnika Spartaka Moskwa, Romana Pawliuczenki...oby nie zdążył zgrać się z nowymi kolegami

Odpowiedz do tematu