Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Wolny ring
Autor Wiadomość
Raja 

Zaproszone osoby: 35
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 6:42 pm   Wolny ring
Pozwoliłem sobie zalozyc temat w ktorych bedzie mozna pogadac o tym konkursie :) Przyjrzalem sie Waszym druzynom, niektore calkiem ciekawe :) Ale czuje ze Was rozjade. Za ta kase skompletowalem dream team.
Do boju GKS!!!

A tak serio mowiac, to ciekawe jak sie potoczy ten konkurs. Zainteresowanie poki co male co mnie dziwi, bo ja juz nie moge doczekac sie pierwszego "meczu" mojej druzyny :D

Szymek 

Zaproszone osoby: 45
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 11:05 pm   
Ja powiem tak, że nie czuje nic, moją drużynę starałem się sklecić tak aby zawodnicy byli po równo rozłożeni, zarówno w drużynach, które są faworytami, jak i tych które według mnie mogą coś ugrać, chociaż mało kto na nich stawia. Szczególnie jeśli chodzi o atak to myślę, że podjąłem spore ryzyko stawiając na atak francusko-turecki. Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 12:29 am   
Ja dziś wprowadziłem zmiany w swoim teamie i powołałem wszystkich zawodników ManU :) .

Wprawdzie nie sądzę by Van Der Saar i Nani mi coś ugrali, ale co tam - przynależność do braw najważniejsza :) .

maximus86 

Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:52 am   
ja nie jestem typerem więc idę za głosem serca zamiast rozumu :D i dużą część drużyny zbudowałem na holendrach... znając życie to znów im braknie szczęścia ale trzeba wierzyć!! :D Oranje do boju!!!! i niech moc będzie z wami :D

Szymek 

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 8:22 am   
No i po 1 dniu zmagań wysunąłem się na czoło tabeli, głównie dzięki temu, że mam w drużynie Pepe, szkoda tylko, że nie uznali mu jednej bramki :( Dzisiaj już ktoś powinien dać rade mnie wyprzedzić bo grają Boruc i Srna jedynie z mojego teamu :)

Raja 

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 8:29 am   
#$%^&& co jest!!! Chyba druzyne mi usuneli :shock: Tylko nie wiem dlaczego!!! Gdy sie loguje o pokazuje mi zebym wpisal nazwe druzyny i wybral pilkarzy. A przeciez ja juz mialem zrobiona druzyne. I nie dosc ze wczoraj kupilem Freia ktory doznal kontuzji, to teraz jeszcze nie mam druzyny. Widzicie w lidze typybukmacherskieORG moja druzyne, GKS Gaski? Bo moze im tylko cos sie jeb#e

koloino 

Zaproszone osoby: 13
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 8:40 am   
Raja napisał/a:
#$%^&& co jest!!! Chyba druzyne mi usuneli :shock: Tylko nie wiem dlaczego!!! Gdy sie loguje o pokazuje mi zebym wpisal nazwe druzyny i wybral pilkarzy. A przeciez ja juz mialem zrobiona druzyne. I nie dosc ze wczoraj kupilem Freia ktory doznal kontuzji, to teraz jeszcze nie mam druzyny. Widzicie w lidze typybukmacherskieORG moja druzyne, GKS Gaski? Bo moze im tylko cos sie jeb#e

to samo mam Raja... :/

koloino 

Zaproszone osoby: 13
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 8:44 am   
Jestes Rafał :) Ja też, wejdź w home--->moje lig----> wpisz "TypyBukmacherskieORG" i bedziesz miał Tabele ;)

Raja 

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 8:44 am   
To mnie pocieszyles :( Myslelem ze to ja cos zle robie, a tu widac Bwin jak zwykle cos odwala :(

Raja 

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 8:45 am   
Zrobilem tak, ale nazwa menagra sie nie zgadza. Ja jestem Raja0404, a tak widnieje inny

Raja 

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 3:45 pm   
Juz wszystko dobrze :) chyba przez ten czas jak aktualizuja dane nie mozna sie zalogowac :)

glory glory man united 

Wysłany: Pon Cze 09, 2008 3:21 pm   
No i na czele mamy 2 adminów :) .

Ja jestem na siebie zły, bo wywaliłem Podolskiego z druzyny i wzialem na jego miejsce Gomesa. Bo z tego co sie przed Euro mowilo to Podolski wogole mial nie grac w pierwszym skladzie.

Podbobna glupote zrobilem z Pepe - tez go mialem, ale brakowalo mi 1 mln i niestety wyniemilem go na tanszego Bosingwe :/

Szymek 

Wysłany: Pon Cze 09, 2008 3:25 pm   
No tak, dzisiaj sprawdzam, a tu nam mazak punktów natrzepał :) Ja chyba jestem póki co na 3 pozycji. Jedyne co mnie denerwuje to to, że nie kupiłem sobie Poldiego, ale za to mam Pepe. Może teraz czas aby coś pozmieniać, ale teraz Łukasz już będzie kosztował krocie, chociaż z taką formą to pójdzie na króla ...

Szymek 

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 7:24 am   
No i nie mamy już adminów na czela, za to pałeczkę przejeli pokerzyści z tego co widzę :( rzecz w tym by dobrze wybrać kapitana.

maximus86 

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 9:34 am   
ooo to się zaskoczyłem że jestem pierwszy :D no ale przez 22 lata mego życia czekałem aż pomarańczowa ofensywa zgniecie włoskich symulantów i defensiarzy i wkońcu moje marzenie wczoraj się spełniło :D ORANJE mistrzem ME!!!! :D
PS. mam taką nadzieję :D

glory glory man united 

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 1:15 pm   
No, maximus86, świetny wybór miałeś nosa by wybrać kapitanem zawodnika który teoretycznie nie był najlepszy (bo tani). 44 punkty 1 gracz, szook !

Szymek 

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 1:49 pm   
Glory, może nie, że nie był najlepszy, ale kapitanem raczej wybiera się napastnika z racji, że ma największe szanse na bramki :) Albo tak jak Ty Ronaldo bo on jako pomocnik też powinien strzelać.

apolinary83

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 3:05 pm   
To Holendrzy nabili punktów. Pierwotnie tez miałem Pepe ale sie w sianie nie zmieściłem i teraz pluje sobie w brodę.

Raja 

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 7:36 pm   
Glupiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Mialem Ville w skladzie i go wywalilem. A on hattricka ustrzelil :(

Raja 

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 7:56 pm   
I Fabregasa tez mialem i on tez strzelil :( Potwierdza sie zasada ze pierwszy wybor najlepszy.

Szymek 

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 8:08 am   
Ja nie narzekam, mam Ramosa, co prawda jedynie 4 pkty, szkoda ze nie wygrali do 0 bo wpadło by trochę więcej,ale cóż poradzić. Wczorajsza wygrana Szwedów w głownej mierze pomogła mi wrócić na 2 miejsce w klasyfikacji. Teraz czas na zaatakowanie lidera :wink:

maximus86 

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 10:05 am   
glory glory man united napisał/a:
No, maximus86, świetny wybór miałeś nosa by wybrać kapitanem zawodnika który teoretycznie nie był najlepszy (bo tani). 44 punkty 1 gracz, szook !

hehe nom wyczułem pomarańczową siłę :D ja preferuje zdanie że nie wszystko drogie jest najlepsze a to co tańsze złe :D

Szymek napisał/a:
ale kapitanem raczej wybiera się napastnika z racji, że ma największe szanse na bramki :) Albo tak jak Ty Ronaldo bo on jako pomocnik też powinien strzelać.

hehe przecież Snejder jest właśnie pomocnikiem ofensywnym dlatego go ustawiłem kapitanem... :) tak więc Szymek moim zdaniem to była jak najbardziej racjonalna decyzja...

apolinary83 napisał/a:
To Holendrzy nabili punktów

wkońcu wstawiłem do składu aż 4 tak więc chyba na to liczyłem apolinary i się udało... :)

żałuje tylko że przegapiłem hiszpanów bo brakowało mi napastnika a tu Villa hatricka strzelił i żałuję że go nie wstawiłem :cry: troszkę mnie zaskoczył :D

Szymek 

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 12:33 pm   
maximus86, ale ja nie twierdze, że nie była racjonalna, sam znam tego piłkarza bo kibicuje Realowi, ale zauważ, że większość graczy wybiera na kapitana napastników. Dlatego też tutaj plus dla Ciebie :)

glory glory man united 

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 9:37 pm   
Szymek, dlaczego napastników? Napastnicy dostają mniej punktów za strzelanie bramek niż pomocnicy. Dlatego dla mnie Ronaldo to idealny typ na kapitana i dziś to się potwierdziło :) .

Szymek 

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 10:48 pm   
glory glory man united, tak, tak właśnie dzisiaj z alvesem mówiliśmy, że będziesz szczęśliwy :) a co do kapitana Ronaldo, to wiesz, że Ronaldo jest właściwie fałszywym napastnikiem. Co widać po ilości bramek w Manchasterze :) Gratuluje ! Ja mam Quaresme więc też nie najgorzej :D