|
Wolny ring |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 1828 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 12:10 am Wolny ring
|
|
A tu możecie sie witać, przechwalać i życzyć sobie powodzenia |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 9:23 pm
|
|
Na początku to chciałem Tobie pogratulować,że konkurs ruszył, bo ja zwątpiłem,że będzie taki konkurs, a tu taka niespodzianka ładnie to wygląda, pierwsza kolejka dopiero przed nami życze konkurencji powodzenia ale takiego,żeby to ja wygrał a nie WY |
_________________ Bez ryzyka nie ma zysku |
|
|
|
 |
snap8
Gość
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 7:22 pm
|
|
No tak miałem fart i udało mi sie dobrze wytypować ostatnią kolejke ligi włoskiej dzięki czemu zajołem 1 miejsce w klasyfkacji tej ligi w tym miesiącu. Jestem fanem juventusu dlatego głównie sieę skupiam na seria A Noto pozdro dla admina i wszystkich graczy Liga typerów typuj.org to najlepszy knkurs typerski w necie Pozdro |
|
|
|
 |
snap8
Gość
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 7:31 pm
|
|
| A świetnie że będzie można typować kolejne ligi :!:no i puchary Nowe szanse na wygraną i nowe możliwości wykazania sie |
|
|
|
 |
snap8
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 7:36 pm
|
|
No tak miałem fart i udało mi sie dobrze wytypować ostatnią kolejke ligi włoskiej dzięki czemu zajołem 1 miejsce w klasyfkacji tej ligi w tym miesiącu. Jestem fanem juventusu dlatego głównie sieę skupiam na seria A Noto pozdro dla admina i wszystkich graczy Liga typerów typuj.org to najlepszy konkurs typerski w necie Pozdro
A świetnie że będzie można typować kolejne ligi :no i puchary Nowe szanse na wygraną i nowe możliwości wykazania sie
|
|
|
|
 |
snap8
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 7:41 pm
|
|
sorry za wcyesniejsye wpisy ale nie mialem jeszcze konta na forum i pisalem jako gosc co jest z tzm jeyzkim jak to na polski pryestawic |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 1:09 am
|
|
Jak przestawić na Polski ? Co konkternie masz nie tak?
Ach i przy okazji - gratuluje zwyciestwa w ostatniej kolejce. Rezultat wrecz powalajacy, prawie perfekcyjnie. Dlugo zajmujesz sie typowaniem ? |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
pastek
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 12:32 pm
|
|
Gratki dl snap8. Juz chcialem pokrolowac a tu nic. Za to w mojej lidze www.amatorliga.republika.pl moja druzyna awansowala dlalej z I miejsca a ja nastrzelalem najwiecej bramek. Posdrufka dla wszystkich typerow. |
|
|
|
 |
snap8
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 12:49 pm
|
|
Już wszystko ok jest, polskie literki bez problemu sie pisze A typuje już jakieś 3 lata Tylko do tej pory grałem na realu a teraz prubuje i w wirtualnej rzeczywistości W końcu to też świetna zabawa.Pozdro i życze trafnych typów |
|
|
|
 |
Bolton
Gość
|
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 7:39 pm
|
|
| jestem pod wrazeniem tej stronki kapitalna zabawa dla ludzi ktorzy lubia sobie zabawiac w typowanka WIELKA GRATKA ze mozna typowac tyle lig no i PUCHART DUZE BRAWKA DLA Ludzi ktorzy to prowadzabede napewno w czolowce bo znam sie na tych klockach. Nara |
|
|
|
 |
wezysko
|
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 9:49 am
|
|
Spadł na mnie ogromny sukces, jakim jest zwycięstwo w klasyfikacji miesiecznej ligi włoskiej.Co prawda szanowni organizatorzy opisali, ze wygrałem w edycji tygodniowej, ale mysle, ze tą sprawe sobie szybko z szanownymi organizatorami wyjaśnimy.Dowiedziałem sie o Waszej grze z forum piłkarzyków.pl od razu sie do Was przekonałem, szczególnie podoba mi sie reguła, iz za nie trafiony mecz odejmowane są pkt, osobiscie zamiast -0,4 proponował bym -0,5, ponieważ wtedy klasyfikacja generalna jest ruchoma.Nie ukrywam, ze moim celem jest wygranie tej gry , żałuje, ze nie jestem w niej od samego początku.Takze ciesze sie ogromnie, i ten sukces zrównuje do 18 miejsca w Piłkarzykach w poprzedniej edycji, teraz juz tylko moze być lepiej:))))) |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1617 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 11:57 am
|
|
SUKCES SUKCES SUKCES-WYGRANA MIESIĘCZNA W LIDZE ANGIELSKIEJ. Pozdrowienia dla organizatorow ( i sponsorów ) . powodzenia |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 4:07 pm
|
|
Bardzo sie ciesze iz nasz konkurs potrafi wnieść radość do czyjegoś życia. Organizacja kosztowała (i wciaż kosztuje) nas sporo pracy, wiec fajnie ze ja doceniacie.
Mam tylko 1 proźbe do wszystkich grających - spróbujcie torche rozreklamować konkurs. Poleście swoich znajomych, napiszcie informacje na forach które odwiedzacie (np. piłkarzyki)
Plusów jest sporo, bo poza programem partnerskim który przygotowaliśmy - czym więcej odwiedzających i grających - tym lepsze nagrody.
A mistrzostwa świata zbliżają się dużymi krokami - jak zwiekszymy oglądalność to jest szansa że nagrody przekroczą 10,000 pln (!). |
|
|
|
 |
lukasz0210
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:14 pm fenomenalna zabawa
|
|
| dawno sie tak swietnie nie bawilem fajnie jest sie sprawdzic w gronie innych zawodnikow przy typowanoiu wynikow pozdrawiam zespol prowadzacy ten konkurs:] |
|
|
|
 |
marecki85

|
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 11:19 am
|
|
Ale zanotowałem spadek w generalce-ale to wszystko przez awarie kompa Teraz czas zabrać się ostro do roboty i odrabiać straty Mam nadzieje ze jednak uda mi sie dogonic czołówke Pozdrawiam
Ps:Gierka którą wygrałem jest ssuupperr. dzięki |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 8:48 pm
|
|
Do typowania zostalo lacznie jeszcze ponad 25 kolejek (srednio po 5 na lige) wiec mozna nawet bardzo duze straty odrobic .
Swoja droga to pilnie obserwujemy srednia ilosc typowanych meczy i poniewaz wiekszosc zawodnikow wciaz typuje wszystko (10 meczy), to chyba w przyszlym sezonie bedziemy przyznawac wiecej punktow ujemnych za nietrafiony typ.
Dzieki temu przylaczajac sie w samej koncowce konkursu, wciaz bedzie mialo sie szanse na wygrana (typujac agresywnei i bezblednie) |
|
|
|
 |
kosmitacm88
|
Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 1:07 am
|
|
hi powiem wam ze w lidze włoskiej bez wiekszych niespodzianek. niespodziewany był remis druzyny z rzymu ktora prowadzila juz 3-0 |
|
|
|
 |
raffunio
|
Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 9:31 am
|
|
| kosmitacm88 napisał/a: | | w lidze włoskiej bez wiekszych niespodzianek. niespodziewany był remis druzyny z rzymu ktora prowadzila juz 3-0 |
Dla Ciebie remis Juve to nie jest niespodzianka? :schock:
Przecież oni strzelli bramke dopiero w 95 minucie. No chyba, że oglądaliśmy oboje inne mecze |
|
|
|
 |
kosmitacm88
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 6:58 pm
|
|
| raffunio napisał/a: | | Dla Ciebie remis Juve to nie jest niespodzianka? | powiem ci ze po tym co juve ostatnio prezentował to nie chociaz gdyby przegrał to jednak niespodzianka by byłą jezeli sie nie przebudza to stracą prawie pewne mistrzostwo |
|
|
|
 |
gondus
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 10:21 pm
|
|
Witam
Ciesze sie że organizowany jest taki konkurs, wziąłem w nim po raz pierwszy udział i jakimś cudem zająłem 1 miejsce , jestem mile zaskoczony , dziękuje organizatorom i sponsorom za zorganizowanie takiego konkursu i życzę wszystkim uczestnikom zajęcie podobnie jak ja 1 miejsce |
|
|
|
 |
blucher
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 11:24 am
|
|
Witam
Jestem mile zaskoczony profesjonalizmem organizatorów.To jeden z lepszych konkursów w jakich brałem udział, oby tak dalej.Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 1:12 pm
|
|
DZieki za mile slowa. Dajemy z siebie wszystko. A pracy jest naprawde sporo.
Na pewno nie spuscimy z tonu - konkurs w czasie mistrzostw bedzie jeszcze lepszy! |
|
|
|
 |
marecki85

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 5:05 pm
|
|
Ciekawe co takiego wymyśliliście-juz sie nie moge doczekac mistrzostw no i oczywiście waszego typowania. pozdrawiam |
|
|
|
 |
szczoor26

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 9:57 pm
|
|
Witam,
Ciesze się, że powstał taki konkurs i pozdrawiam wszystkich serdecznie. |
|