Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Wolny ring
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 12:10 am   Wolny ring
A tu możecie sie witać, przechwalać i życzyć sobie powodzenia :)

jankie(L)
Moderator

Wysłany: Wto Lut 14, 2006 9:23 pm   
Na początku to chciałem Tobie pogratulować,że konkurs ruszył, bo ja zwątpiłem,że będzie taki konkurs, a tu taka niespodzianka :!: ładnie to wygląda, pierwsza kolejka dopiero przed nami :mrgreen: życze konkurencji powodzenia ale takiego,żeby to ja wygrał a nie WY :wink: :wink:

snap8
Gość
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 7:22 pm   
No tak miałem fart i udało mi sie dobrze wytypować ostatnią kolejke ligi włoskiej :D dzięki czemu zajołem 1 miejsce w klasyfkacji tej ligi w tym miesiącu. Jestem fanem juventusu dlatego głównie sieę skupiam na seria A :) Noto pozdro dla admina i wszystkich graczy :lol: Liga typerów typuj.org to najlepszy knkurs typerski w necie :!: Pozdro :P

snap8
Gość
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 7:31 pm   
A świetnie że będzie można typować kolejne ligi :!:no i puchary Nowe szanse na wygraną i nowe możliwości wykazania sie

snap8

Wysłany: Pon Lut 27, 2006 7:36 pm   
No tak miałem fart i udało mi sie dobrze wytypować ostatnią kolejke ligi włoskiej :D dzięki czemu zajołem 1 miejsce w klasyfkacji tej ligi w tym miesiącu. Jestem fanem juventusu dlatego głównie sieę skupiam na seria A Noto pozdro dla admina i wszystkich graczy Liga typerów typuj.org to najlepszy konkurs typerski w necie :!: :!: Pozdro :D

A świetnie że będzie można typować kolejne ligi :!: :no i puchary Nowe szanse na wygraną i nowe możliwości wykazania sie
:D

snap8

Wysłany: Pon Lut 27, 2006 7:41 pm   
sorry za wcyesniejsye wpisy ale nie mialem jeszcze konta na forum i pisalem jako gosc :!: co jest z tzm jeyzkim :?: jak to na polski pryestawic :?:

glory glory man united 

Wysłany: Wto Lut 28, 2006 1:09 am   
Jak przestawić na Polski ? Co konkternie masz nie tak?

Ach i przy okazji - gratuluje zwyciestwa w ostatniej kolejce. Rezultat wrecz powalajacy, prawie perfekcyjnie. Dlugo zajmujesz sie typowaniem ?

pastek 

Wysłany: Wto Lut 28, 2006 12:32 pm   
Gratki dl snap8. Juz chcialem pokrolowac a tu nic. Za to w mojej lidze www.amatorliga.republika.pl moja druzyna awansowala dlalej z I miejsca a ja nastrzelalem najwiecej bramek. Posdrufka dla wszystkich typerow. :D

snap8

Wysłany: Wto Lut 28, 2006 12:49 pm   
Już wszystko ok jest, polskie literki bez problemu sie pisze :P :!: A typuje już jakieś 3 lata 8) Tylko do tej pory grałem na realu a teraz prubuje i w wirtualnej rzeczywistości :D W końcu to też świetna zabawa.Pozdro i życze trafnych typów :!:

Bolton
Gość
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 7:39 pm   
jestem pod wrazeniem tej stronki kapitalna zabawa dla ludzi ktorzy lubia sobie zabawiac w typowanka WIELKA GRATKA ze mozna typowac tyle lig no i PUCHART DUZE BRAWKA DLA Ludzi ktorzy to prowadzabede napewno w czolowce bo znam sie na tych klockach. Nara

wezysko

Wysłany: Wto Mar 28, 2006 9:49 am   
Spadł na mnie ogromny sukces, jakim jest zwycięstwo w klasyfikacji miesiecznej ligi włoskiej.Co prawda szanowni organizatorzy opisali, ze wygrałem w edycji tygodniowej, ale mysle, ze tą sprawe sobie szybko z szanownymi organizatorami wyjaśnimy.Dowiedziałem sie o Waszej grze z forum piłkarzyków.pl :D od razu sie do Was przekonałem, szczególnie podoba mi sie reguła, iz za nie trafiony mecz odejmowane są pkt, osobiscie zamiast -0,4 proponował bym -0,5, ponieważ wtedy klasyfikacja generalna jest ruchoma.Nie ukrywam, ze moim celem jest wygranie tej gry :shock: , żałuje, ze nie jestem w niej od samego początku.Takze ciesze sie ogromnie, i ten sukces zrównuje do 18 miejsca w Piłkarzykach w poprzedniej edycji, teraz juz tylko moze być lepiej:)))))

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 11:57 am   
SUKCES SUKCES SUKCES-WYGRANA MIESIĘCZNA W LIDZE ANGIELSKIEJ. Pozdrowienia dla organizatorow ( i sponsorów :) ) . powodzenia :)

glory glory man united 

Wysłany: Wto Mar 28, 2006 4:07 pm   
Bardzo sie ciesze iz nasz konkurs potrafi wnieść radość do czyjegoś życia. Organizacja kosztowała (i wciaż kosztuje) nas sporo pracy, wiec fajnie ze ja doceniacie.

Mam tylko 1 proźbe do wszystkich grających - spróbujcie torche rozreklamować konkurs. Poleście swoich znajomych, napiszcie informacje na forach które odwiedzacie (np. piłkarzyki)

Plusów jest sporo, bo poza programem partnerskim który przygotowaliśmy - czym więcej odwiedzających i grających - tym lepsze nagrody.

A mistrzostwa świata zbliżają się dużymi krokami - jak zwiekszymy oglądalność to jest szansa że nagrody przekroczą 10,000 pln (!).

lukasz0210

Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:14 pm   fenomenalna zabawa
dawno sie tak swietnie nie bawilem fajnie jest sie sprawdzic w gronie innych zawodnikow przy typowanoiu wynikow pozdrawiam zespol prowadzacy ten konkurs:]

marecki85 

Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 11:19 am   
Ale zanotowałem spadek w generalce-ale to wszystko przez awarie kompa :( Teraz czas zabrać się ostro do roboty i odrabiać straty :) Mam nadzieje ze jednak uda mi sie dogonic czołówke :x Pozdrawiam

Ps:Gierka którą wygrałem jest ssuupperr. dzięki :mrgreen:

glory glory man united 

Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 8:48 pm   
Do typowania zostalo lacznie jeszcze ponad 25 kolejek (srednio po 5 na lige) wiec mozna nawet bardzo duze straty odrobic :) .

Swoja droga to pilnie obserwujemy srednia ilosc typowanych meczy i poniewaz wiekszosc zawodnikow wciaz typuje wszystko (10 meczy), to chyba w przyszlym sezonie bedziemy przyznawac wiecej punktow ujemnych za nietrafiony typ.

Dzieki temu przylaczajac sie w samej koncowce konkursu, wciaz bedzie mialo sie szanse na wygrana (typujac agresywnei i bezblednie)

kosmitacm88

Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 1:07 am   
hi :lol: powiem wam ze w lidze włoskiej bez wiekszych niespodzianek. niespodziewany był remis druzyny z rzymu ktora prowadzila juz 3-0

raffunio

Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 9:31 am   
kosmitacm88 napisał/a:
w lidze włoskiej bez wiekszych niespodzianek. niespodziewany był remis druzyny z rzymu ktora prowadzila juz 3-0

Dla Ciebie remis Juve to nie jest niespodzianka? :schock:
Przecież oni strzelli bramke dopiero w 95 minucie. No chyba, że oglądaliśmy oboje inne mecze ;)

kosmitacm88

Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 6:58 pm   
raffunio napisał/a:
Dla Ciebie remis Juve to nie jest niespodzianka?
powiem ci ze po tym co juve ostatnio prezentował to nie chociaz gdyby przegrał to jednak niespodzianka by byłą :lol: jezeli sie nie przebudza to stracą prawie pewne mistrzostwo

gondus

Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 10:21 pm   
Witam
Ciesze sie że organizowany jest taki konkurs, wziąłem w nim po raz pierwszy udział i jakimś cudem zająłem 1 miejsce , jestem mile zaskoczony ;) , dziękuje organizatorom i sponsorom za zorganizowanie takiego konkursu i życzę wszystkim uczestnikom zajęcie podobnie jak ja 1 miejsce :D

blucher

Wysłany: Czw Maj 18, 2006 11:24 am   
Witam
Jestem mile zaskoczony profesjonalizmem organizatorów.To jeden z lepszych konkursów w jakich brałem udział, oby tak dalej.Pozdrawiam.

glory glory man united 

Wysłany: Pią Maj 19, 2006 1:12 pm   
DZieki za mile slowa. Dajemy z siebie wszystko. A pracy jest naprawde sporo.

Na pewno nie spuscimy z tonu - konkurs w czasie mistrzostw bedzie jeszcze lepszy!

marecki85 

Wysłany: Pią Maj 19, 2006 5:05 pm   
Ciekawe co takiego wymyśliliście-juz sie nie moge doczekac mistrzostw no i oczywiście waszego typowania. pozdrawiam :wink:

szczoor26 

Wysłany: Wto Paź 31, 2006 9:57 pm   
Witam,
Ciesze się, że powstał taki konkurs i pozdrawiam wszystkich serdecznie.

matrix_963 

Wysłany: Nie Lis 26, 2006 2:09 pm   
witam i wszystkich pozdrawiam
powoidzenia w typowaniach :)

Odpowiedz do tematu