Zamknięty przez: glory glory man united Wto Lip 31, 2007 12:59 pm |
Wpłaty na konto |
| Autor |
Wiadomość |
Bunndy
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 6:23 pm Wpłaty na konto
|
|
Chciałem zapytać jak wygląda sprawa z nagrodami w konkursie typuj.org w postaci wpłat na konto danego bukmachera, czy są jakieś szczególne zasady z wykorzystaniem tych pieniędzy. Czy powiedzmy gracz może je sobie od razu wypłacić, czy obowiązuje obrót tej kwoty. Nie znalazłem wcześniej takiego pytania więc dlatego je zadaje. Czekam na odpowiedzi |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2139 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 6:42 pm
|
|
Takie pytanie juz bylo 3x. Szczegoly sa tez na stronie regulaminu na www.typuj.org
Wystarczy poszukac. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Bunndy
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 7:37 pm
|
|
| Patrzyłem ale nie znalazłem. W regulaminie nie widziałem bardziej konkretnych informacji dotyczących wpłat na konto |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 8:46 pm
|
|
Nie umiesz wiec szukac.
http://www.typuj.org/pora...n-zabawy,9.html paragraf 7 |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Bunndy
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 4:55 pm
|
|
W regulaminie pisze zdobyta nagroda pieniężna musi zostać wykorzystana pięciokrotnie oznacza to że jeśli np. wygram 100 PLN to na stawki muszę przeznaczyć 500 złotych by cokolwiek wypłacić
Czy tu chodzi o obrót |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 5:42 pm
|
|
| dokladnie, tu chodzi o obrot. I uprzedzajac ewentualne pytanie - to jak zrobisz obrot (czy grajac 100 kupoow po 5 pln, czy 5x po 100) jest dowolne. Podobnie jak ilosc zdarzen w kuponie. |
|
|
|
 |
Bunndy
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 6:23 pm
|
|
Kasa z nagrody do obrotu się tu liczy, czy dopiero jak coś wygram i gram za "swoje" zaczyna się naliczanie obrotu |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 6:38 pm
|
|
| Oczywiscie ze kasa z nagrody sie liczy. |
|
|
|
 |
Bunndy
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 8:26 pm
|
|
Niezbyt cieszy mnie takie zobowiązanie. Dopiero co na bwin wypełniłem 3x obrót po pierwszym bonusie wpłaciłem sobie 200 PLN po to by za każdym razem po wygranej móc sobie wypłacić. A po nagrodzie na takich warunkach mam zablokowaną tą możliwość. Jeszcze to wygląda jeśli za wygraną w typuj.org powiedzmy 100 zł. udaje mi się spełnić 5x obrót ale jeżeli nie to pozostała kasa na koncie w moim przypadku 200PLN jest nie do wyciągnięcia przez długi czas.
Wole mieć swoją kasę i komfort wypłacania w dowolnym momencie niż taką "nagrodę" od sponsora która wymusza ode mnie inwestowanie na stawki np. 500 zł |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 9:50 pm
|
|
Nic nie rozumiesz. Twoja kasa jest liczona osobno. Dla przykladu, masz 200 pln + 100 pln nagrody. Jesli chcesz zlecic wyplate, to mozesz to zrobic natychmiast, ale uda Ci sie wyplacic jedynie 200 pln (czyli to co miales), a nie 300 pln.
Idzmy dalej. Masz 200 wlasne + 100 nagrody i wygrywasz 50 pln u buka. Twoj stan konta wynosi wiec 350 pln, z czego mozesz wyplacic 250 etc.
Twoja gotowka nie jest wiec w zaden sposob blokowana. |
|
|
|
 |
Bunndy
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 12:22 pm
|
|
| Powiedzmy że mam na koncie 200 zł. wygrywam w konkursie 100 zł. i od razu je przegrywam jak więc wypełnię 5x obrót skoro je straciłem, przecież muszę wydać na stawki 500 złotych. Dlatego sądzę że nie będę mógł wypłacić tych 200PLN bo nie wypełniłem obrotu z konkursu. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 12:59 pm
|
|
Boze, ale Ty kombinujesz. Jesli masz na koncie 200 pln swoje i 100 pln z nagrody, to jak przegrasz 100 to skad wiesz ktore 100 pln przegrales? Czy swoje czy z nagrody?
Ta dyskusja jest chora, bo u bukmachera gra sie po to by wygrywac, a nie by nie grac, ale za to moc w kazdej chwili wyplacic.
POdobnie jest z nagrodami - sponsor daje je na gre, na sprawdzenie jego oferty, a nie bys mogl ja sobie przelac na konto i nawet raz u niego sie nie zalogowac. |
|
|
|
 |
|
|
|