Zamknięty przez: treliusz Pią Sie 24, 2007 12:56 pm |
Wymień 20 złotych na 10 Euro! UNIBET |
| Autor |
Wiadomość |
memfis23
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 19
|
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 8:57 pm Wymień 20 złotych na 10 Euro! UNIBET
|
|
| Cytat: | Wymień 20 złotych na 10 Euro!
Banalnie prosta i ekstremalnie opłacalna promocja dla miłośników kasyna i tenisa ...dla wszystkich innych w sumie też.
Nagroda jak marzenie - bonus 10 Euro w kasynie! Co musisz zrobić? Właściwie nic!
Niemożliwe? Sprawdź!
Nawet dziecko wie, że od poniedziałku wszyscy obstawiają Wimbledon no bo nie da się inaczej!
Dla wprowadzenia wszystkich w świetny nastrój postanowiliśmy obdarować każdego super nagrodą. Zagraj za co najmniej 20 PLN w ciągu jednego dnia na mecze Wimbledonu, a dostaniesz od nas bonus 10 Euro do przepuszczenia lub pomnożenia, jeśli jesteś dobry, w kasynie!
To wszystko!
Zasady:
Przysługuje tylko jeden bonus na osobę Promocja rozpoczyna się w poniedziałek 25 czerwca, a kończy 1 lipca, bonus jast do odebrania do 8 lipca.
Swobodne dysponowanie bonusem jest możliwe po wykonaniu 15 krotnego obrotu.
Bonusy znajdą się na kontach w kasynie uprawnionych graczy dzień po tym jak zakłady zostały wniesione.
Bonusy za zakłady wniesione w dniach 29 czerwca – 1 lipca znajdą się na kontach graczy w poniedziałek 2 lipca.
|
NIE PRZEGAPCIE tej promocji bo starczy zagrac chocby najmniejszy kurs z tenisa a dostanie sie 10 oiro do kasyna. obrut wiadomo 15 krotny zrobic to cud ale warto sie zabawic JA JUZ MAM kase w kasynie . Dostałem dzis POLECAm |
|
 |
memfis23
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 19
|
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 1:46 pm
|
|
Udało mi sie tylko 9 zł przelac na zakłady sportowe z tego bonusu w kasynie.
Taki pech miałem: 2 razy pod rząd padło "0" a łącznie 4 razy i zawsze padało jak grałem za wyższe stawki na oba kolory. I niech ktos powie ze to niejest ustawiane i kontrolowane przez unibet |
|
 |
poldek17

Zaproszone osoby: 12
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 714 Skąd: Kozienice
|
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 2:32 pm
|
|
| Zgadzam sie na uniebcie chler*** oszukują jedno z gorszych kasyn internetowych. |
_________________ Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]
Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim
 |
|
|
|
 |
kr0pka
Biała Zjawa

Zaproszone osoby: 31
|
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 3:04 pm
|
|
| A ja nieswiadomy kiedys tego wsadzilem tam 150zl do kasyna:S |
|
|
|
 |
poldek17

Zaproszone osoby: 12
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 714 Skąd: Kozienice
|
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 3:23 pm
|
|
| kr0pka napisał/a: | | A ja nieswiadomy kiedys tego wsadzilem tam 150zl do kasyna:S |
Nie ty pierwszy i nie ostatni. Ja całkiem swiadome wtopiłem cos koło tego bo chec odegrania sie była tak wielka że .... Ehhhh |
_________________ Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]
Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim
 |
|
|
|
 |
|
|
|