|
Wypłata |
| Autor |
Wiadomość |
Bunndy
|
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 8:31 pm Wypłata
|
|
Witam. Mam na swoim koncie w bwin już całkiem przyzwoitą sumę i zamierzam ją właśnie wypłacić przelewem na konto lub za pomocą pośrednika. Która z tych opcji jest najlepsza i dlaczego. Jakie są najczęściej popełniane błędy przy wypłacaniu, ogólnie jak to zrobić by bukmacher do niczego się nie przyczepił |
|
|
|
 |
anapolon
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 4:45 pm Re: Wypłata
|
|
| Bunndy napisał/a: | Witam. Mam na swoim koncie w bwin już całkiem przyzwoitą sumę i zamierzam ją właśnie wypłacić przelewem na konto lub za pomocą pośrednika. Która z tych opcji jest najlepsza i dlaczego. Jakie są najczęściej popełniane błędy przy wypłacaniu, ogólnie jak to zrobić by bukmacher do niczego się nie przyczepił |
po pierwsze musiz wyslac skan dowodu bo kasy bez tego nie wyplaca |
|
|
|
 |
Bunndy
|
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 4:09 pm Re: Wypłata
|
|
| anapolon napisał/a: | po pierwsze musiz wyslac skan dowodu bo kasy bez tego nie wyplaca |
To już wiem A po drugie |
|
|
|
 |
Bunndy
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 2:42 pm
|
|
Nikt nie jest w stanie udzielić kilku rad by uniknąć zablokowania konta przez bwin przy wypłacie |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 179
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1993 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 7:17 pm
|
|
A niby dlaczego Bwin ma Ci zablokować konto?
Jeśli to poerwsza wypłata to napewno troche potrwa, około tygodnia.
Ja wypłacałem tylko na Moneybookers z tej firmy i na pierwszą wypłatę czekałem prawie tydzień. Trzeba jedynie zrović upload dowodu tożsamości i wszystko jest w porządku, poza tym, że trzeba tak długo czekać |
|
|
|
 |
MefiuPro

Zaproszone osoby: 7
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 1372 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 3:50 pm
|
|
| Mam problem. Chcę wypłacić pieniądze, ale chcąc dokonać uploadu skanu dowodu ciągle występuje błąd techniczny. Napisałem do supportu, odpisali, podając mi link w którym miałem zuploadować skan, lecz błąd się powtarza. Przesłałem im mailem skan, to napisali, że nie mogą tego zatwierdzić bo być może wypłaty chce dokonać osoba trzecia i skan dowodu przyjmują tylko z ich strony. Tyle, że cały czas powtarza się błąd techniczy oraz napis "Proszę spróbować później". Nie wiem co zrobić, czekać mi tylko pozostało ? |
_________________ BRAK NETA !!!
 |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 34
Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2636 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 3:57 pm
|
|
| tez mialem problemy przy wyplacie. Wyslalem im skan dowodu mailem, ale dwa razy odbisywali mi ze jest nieczytelny i nie moga mi wyplacic. Dopiero za 3 razem sie udalo. Wyplacilem kase po tygodniu oczekiwania. Wiec chyba musisz sie uzbroic w cierpliwosc |
_________________ Nie ma takich, którzy by nigdy nie upadli.
 |
|
|
|
 |
MefiuPro

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 2:09 pm
|
|
| Cierpliwość, cierpliwość, cierpliwość ... Dokonałem uploadu nareście, teraz czekam na przelew. Zobaczymy jak długo to potrwa. |
 |
|
|
|
 |
MefiuPro

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 5:17 pm
|
|
| Nie dawno przysłali mi maila, że jeśli nie dokonam w ciągu 7 dni uploadu kopii dowodu to zwrócą mi kase na zakłady. Dokonałem po raz drugi uploadu po czym napisałem do nich, że to zrobiłem, a dziś patrze i zwrócili mi tą kase. Normalnie nie wiem o co tu chodzi. Śmiech na sali po prostu. |
 |
|
|
|
 |
Raja

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 5:50 pm
|
|
| Niestety support w BWin jest bardzo słaby. Wysyłałeś im ten skan dowodu mailem i co odpisali?? Spróbuj ich zdrowo opieprzyć, może to pomorze. Niestety kulturalna rozmową ciężko coś u nich wskórać. |
 |
|
|
|
 |
MefiuPro

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 5:52 pm
|
|
| Raja napisał/a: | | Wysyłałeś im ten skan dowodu mailem i co odpisali?? |
Nie mailem tylko dwukrotnie dokonałem uploadu na stronie bwin. Spróbuje poraz kolejny, zobaczymy |
 |
|
|
|
 |
Raja

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 10:38 pm
|
|
| Spróbuj mailem. Tam powinien być podany adres na który wysłać. Dodasz w załączniku skany, a w treści z deka ich opieprz i powinni wypłacić |
 |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2280 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 4:18 pm
|
|
Raja, chyba Ci odbiło. Nie wiem czy jest na tym świecie choć jeden pracownik którego opieprzanie Ci coś pomoże. Bo pracownicy tylko realizuje procedury i to czy ich piescisz czy bijesz nie ma znaczenia.
Dlatego ja osobiscie apeluje o trzymanie nerwow na wodzy i rzeczowa dyskusje! Kultura przede wszystkim. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
adam999

Zaproszone osoby: 28
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 7:42 pm
|
|
| Mam Małe pytanie w danych wpisałem złą date urodzenia ( może wina jest troszke po mojej stronie gdyż zarejestrowałem się tam miesiąc przed 18-nastymi urodzinami) uzbierałem tam już sporą sumke i chciałbym wypłacić ale jak wyśle im skan dowodu to wszystko wyjdzie. Zwracają oni uwage na date urodzenia???? jak tak to co robić??? |
|
|
|
 |
paul25r
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 2:08 am
|
|
Witam
Mam drobne pytanko do uzytkownikow tego forum. Czy komus zdazylo sie ze bwin nie wyplacil wiekszej ilosci pieniedzy wygranych w zakladach? Wczesniej wyplacalem kwoty rzedu 300-400 zlotych i nie bylo z tym problemu. Ostatnio troche mi sie poszczescilo i chcialem wyplacic 11000. I tu zonk!!! Zazadali odemnie skanu dowodu osobistego pomimo ze juz wysylalem i wyplacalem gotowke (wplaty moja karta kredytowa). Zlecenie wyplaty zlozylem 08.04.2008 i od tamtego czasu wyslalem 4 e-maile z zapytaniem co sie dzieje i dalej nic. Czy to normalne??? Posilbym o pomoc czy cos mozna z tym zrobic. |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2280 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 11:57 am
|
|
Ja osobiście nie znam przypadku by ktoś wypłaty nie otrzymał.
Jak to się zakończyło ? |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2000 Skąd: Brd
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 12:11 pm
|
|
| adam999 napisał/a: | | Mam Małe pytanie w danych wpisałem złą date urodzenia ( może wina jest troszke po mojej stronie gdyż zarejestrowałem się tam miesiąc przed 18-nastymi urodzinami) uzbierałem tam już sporą sumke i chciałbym wypłacić ale jak wyśle im skan dowodu to wszystko wyjdzie. Zwracają oni uwage na date urodzenia???? jak tak to co robić??? |
Napisz meila do suportu i powiedz że zauważyłeś że się pomyliłeś wpisując datę urodzenia i zapytaj co masz zrobić zapewne poproszą dowód i zmienią myślę że nie powinno być poroblemu. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
Da Blaze
b3 all day!

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Kwi 2008 Posty: 527 Skąd: wlkp!
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 8:32 pm
|
|
| a gby z MB wpłacę na bwin, to jak będę chciał z powrotem chciał wypłacić na MB to też chcą dowodów tożsamości? |
_________________ no risk, no fun!
 |
|
|
|
 |
Szymek

Zaproszone osoby: 42
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 9:43 pm
|
|
| Dowód tożsamości musisz przesłać zawsze , chodzi tu głównie o to aby potwierdzić, że w zakłady nie grają osoby niepełnoletnie. |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08
Polish Ekstraklasa season 2007/2008 yield - 36,55% |
|
|
|
 |
|
|
|