|
Wyplata z 2 kont.. |
| Autor |
Wiadomość |
Kopytko
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 10:46 pm Wyplata z 2 kont..
|
|
Wiec tak, zrobiłem pare kont jak były bonusy (5zł na gry i takie tam), no i tera mam 2 konta, na których uzbieralem już ponad 80zł. I tera pytanie jak będę chciał wypłacić kase z tych 2 kont to czy betsson będzie fikał o coś czy powinien wypłacić kase bezproblemowo?
Btw. W ogóle jest zgodne z regulaminem posiadanie wielu kont? :> |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 9 razy Wiek: 32 Dołączył: 01 Paź 2005 Posty: 932 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 11:40 pm Re: Wyplata z 2 kont..
|
|
| Kopytko napisał/a: | Wiec tak, zrobiłem pare kont jak były bonusy (5zł na gry i takie tam), no i tera mam 2 konta, na których uzbieralem już ponad 80zł. I tera pytanie jak będę chciał wypłacić kase z tych 2 kont to czy betsson będzie fikał o coś czy powinien wypłacić kase bezproblemowo?
Zgodne na pewno nie jest, a czy będą "fikać" to nie wiem, moze nie zauważą. Jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz. |
_________________ --------------------------
Gram bo lubię. |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:52 pm Re: Wyplata z 2 kont..
|
|
| sebbaa napisał/a: | | Kopytko napisał/a: | Wiec tak, zrobiłem pare kont jak były bonusy (5zł na gry i takie tam), no i tera mam 2 konta, na których uzbieralem już ponad 80zł. I tera pytanie jak będę chciał wypłacić kase z tych 2 kont to czy betsson będzie fikał o coś czy powinien wypłacić kase bezproblemowo?
Zgodne na pewno nie jest, a czy będą "fikać" to nie wiem, moze nie zauważą. Jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz. |
ty powinieneś fiknąć za przekręty. |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 9 razy Wiek: 32 Dołączył: 01 Paź 2005 Posty: 932 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:55 pm
|
|
| qwertyasdfgh napisał/a: | | ty powinieneś fiknąć za przekręty. |
Ja czy kopytko??? |
_________________ --------------------------
Gram bo lubię. |
|
|
|
 |
qwerty
FERNANDO = FERRARI!!

|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 9:00 pm
|
|
| sebbaa napisał/a: | | qwertyasdfgh napisał/a: | | ty powinieneś fiknąć za przekręty. |
Ja czy kopytko??? |
chyba wiadomo.
dobra koniec spamu. |
|
|
|
 |
|
|
|