| Ogłoszenie |
Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!
Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"
|
|
|
Z Prezesem na izbie wytrzeźwień ! |
| Autor |
Wiadomość |
Tom157

|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 7:49 pm Z Prezesem na izbie wytrzeźwień !
|
|
Pod koniec minionego roku odniosłeś poważną kontuzję. Jak się czujesz?
Wszystko jest w porządku. W pamięci pozostał ogromny ból. Nie ukrywam, że mocno się nacierpiałem. Najgorsze jednak już za mną.
Czy to był najgorszy uraz w twojej karierze?
Może nie najgorszy, ale jeden z bardziej bolesnych.
Rok 2004, znajdowałeś się w znakomitej formie. Złamałeś kręgosłup w rundzie kwalifikacyjnej IMŚ w Slany. Wielu mówi, że wtedy skończył się Sławomir Drabik...
Na pewno to był spory hamulec. Wywarł piętno na mojej karierze. Szkoda...
Czy po którejkolwiek kontuzji myślałeś o zakończeniu kariery?
Nie, gdyby coś takiego miało miejsce to byłby koniec Sławomira Drabika, ba, każdego żużlowca. Uważam, że jak ktoś rozważa koniec kariery to niech lepiej to zrobi.
Gdzie będziesz jeździł w sezonie 2008?
Liczę na to, że w Częstochowie.
Zapowiada się jednak spora konkurencja. Działacze bardzo wzmocnili skład. Znajdzie się w nim dla ciebie miejsce?
Mam nadzieję, że tak i dogadam się z działaczami. Niebawem zamierzam porozmawiać o tym z prezesem Maślanką. Jestem ciekawy jak widzi moją przyszłość we Włókniarzu.
Rozważasz odejście z Włókniarza Częstochowy?
Cały czas myślę o pozostaniu, więc żadne rozważania nie wchodzą w grę.
Włókniarz zbudował silny skład. Na co będzie go stać? Będzie mistrzostwo?
Jestem daleki od takich typów. Niech będzie pierwsza czwórka, a potem zobaczymy. Jeżeli w takim zestawieniu nie uda się awansować do półfinałów play-off to będzie "mały" wstyd.
Trenerem Włókniarza miał być Marek Cieślak. Ostatecznie pozostał jednak we Wrocławiu. Jak to przyjąłeś? Może zrobiło ci się smutno z tego powodu?
W jakimś sensie tak. Znamy się z Markiem od wielu lat. Nasze relacje są bardzo dobre.
Jak myślisz dlaczego nie przeszedł Cieślak do Włókniarza?
Nie wiem i nie wnikam w to. Na pewno jest świetnym szkoleniowcem i to jest fakt. Pozostał Piotr Żyto, który teraz, jak każdy policjant, będzie musiał się wykazać.
Czy trener w takiej drużynie gwiazd, jaką niewątpliwie jest Włókniarz, w ogóle jest potrzebny?
Może nie trener, ale menedżer. Ktoś musi to poprowadzić, bo byłby bałagan.
A gdyby twój dobry znajomy Marek Cieślak zadzwonił i powiedział: "Sławek przyjdź do Wrocławia, pomożesz utrzymać mi Ekstraligę". Co byś mu odpowiedział?
Uff. Chyba mnie tam już nie chcą. Jakoś nie wydaje mi się to realne. Starty w WTS-ie Wrocław to raczej zamknięty etap w mojej karierze.
Czy masz jeszcze aspiracje walki o cykl Grand Prix?
Naprawdę o tym nie myślę. Każda rywalizacja w mistrzostwach świata czy Europy wynikała bardziej ze spontaniczności niż jakichś planów. I tak pewnie będzie w sezonie 2008. Dla mnie najważniejsza była i jest liga.
Gdzie odpocząłeś od trudów sezonu 2007? Byłeś gdzieś na wakacjach?
Tak, dwa razy znalazłem się na izbie wytrzeźwień!
I nie boisz się o tym tak oficjalnie mówić? A jak usłyszy o tym prezes Maślanka?
To żadna tajemnica, bo prezes leżał obok mnie.
Źródło : "Tygodnik Żużlowy"
|
_________________ Tom157 = vde |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0.84 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
Pewne typy meczy, typy sportowe
Na naszym forum znajdziesz: typy bukmacherskie | analizy meczy | darmowe typy | typy meczy | typy sportowe | pewne typy | typy bukmacher | piłka nożna typy | koszykówka typy | skoki | typy typy hokejowe.
Analizujemy takie dyscypliny jak: piłka nożna | hokej | koszykówka | nba | nhl | piłka ręczna | tenis | siatkówka | formula 1 | skoki narciarskie | piłkarska ruletka | baseball | liga angielska | liga niemiecka | liga polska | liga włoska | liga hiszpańska | liga typerów | bundesliga | liga francuska | liga turecka | liga portugalska | liga grecka | ekstraklasa | premiership | liga holenderska czy też liga szkocka.
Znajdziesz tu również informacje o: bwin | gamebookers | expekt.com | bet365 | prime poker | bodog | unibet.com | betsson | betfair | betgun | bet365 | poker | sportingbet.pl | bet-at-home | Betway | Party Poker | Cd poker | Titan poker | Netteler oraz o Moneybookers.
|
|
|