|
Zaglębie-Korona |
| Autor |
Wiadomość |
Gurianus

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 889 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 8:45 pm Zaglębie-Korona
|
|
Napewno szlagier nadchodzacej kolejki. Lider podejmuje u siebie 3 druzyne tabeli, ktora jest ostatnio w wielkim kryzysie i moze nie bawem starcic nawet swoja pozycje, ktora byla jeszce niedawno bardzo bezpieczna. zaglebie musi tu wygrac, poniewaz Belchatow gra ze slabym przeciwnikiem i napewno wygra, wiec Lubin nie moze stracic punktow i walczyc do konca, w dodatku gra u siebie, a to powinno pomoc.
moj typ-1 |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1924 Skąd: Brd
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:38 pm
|
|
| Bardzo ciekawie zapowiadajcy sie mecz z jednej strony wicelider polskiej ekstraklasy zaglebie z drugiej trzeci zespol ligi polskiej czyli korona, napewno bedzie to zaciety i bardzo ciezki mecz dla obu zespolow ale ja w tym meczu stawiam na to ze korona nie przegra a nawet ze mzoe wygrac sa to bardzo ryzykowane typy i jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze nie wejda ale licze na to ze korona wkoncu sie przelamie. Moj typ x2 albo dla odwaznych 2. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
treliusz
Moderator

Zaproszone osoby: 178
Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 3074 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:44 pm
|
|
Zaglebie jest w gazie, walczy o mistrza Polski wiec powinno zagrac na maksa
korona pograzona w kryzysie gra ostatnio słabiutko, porazka w pucharze Polski z Groclinem wczesniej u siebie w lidze z Odra wodzisław
jak dla mnie pewne 1
kurs 1.65 |
_________________ treliusz - ekspert od lig angielskich
Sezon 2007/2008 - Yield +27.21 %
typy by treliusz - najczęściej wyświetlany temat na tym forum.
Wykup abonament na moje typy, kontakt przez pw |
|
|
|
 |
m4c

|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 10:09 am
|
|
Korona wg mnie jeszcze nie zdąży się pozbierać po meczu z groclinem. Zagłebie będzie na ten mecz maxymalnie umotywowane, gdyż nadal walczy o tytuł mistrza polski. W Kielcach już chyba tylko najwięksi optymiści licza na tytuł mistrza polski, lub chociaż na puchar UEFA.
Dla mnie również pewne 1
kurs 1,70 |
_________________ Powiedz "NIE" sensacjom w sporcie !!
 |
|
|
|
 |
SzczepanM1986
Wiek: 22 Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 92 Skąd: Poznań(KKS)
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 2:13 pm
|
|
| ten mecz ma 1 faworyta - gospodarzy...korona jest w dołku a zagłębie gra o mistrza i to jeden z najwazniejszych meczy w drodze po tytuł...pewna 1...jest gdzieś nado handicam (+1.5) dla korony bo kurs na zagłębie może być wysoki...groclin przy większych umiejętnościach czarnoskórego napastnika mogła wygrać 4:0... |
|
|
|
 |
memfis23
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 19
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 2:00 pm
|
|
| Obie drużyny mają chęc na wicemistrzostwo i grę w pucharach. Prezes Zagłębia Robert Pietryszyn już zapowiada wysokie premie dla swoich zawodników za awans do europejskich rozgrywek. Tymczasem sobotni mecz może zdecydować o losie szkoleniowca Korony, Ryszarda Wieczorka, który po sezonie być może pożegna się z kielecką drużyną. |
|
 |
treliusz
Moderator

|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 3:27 pm
|
|
| memfis23 napisał/a: | | Obie drużyny mają chęc na wicemistrzostwo |
haha zaglebie chyba mysli tylko o mistrzostwie. maja trzy punkty straty ale mecz mniej.
nie wiem czym sie kierujesz piszac ze maja chec na wice mistrza |
|
|
|
 |
jarek1

Zaproszone osoby: 21
Pomógł: 3 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1226 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 4:47 pm
|
|
| Cytat: | | 18:00 Zaglebie - Korona 1 1.50 |
Bardzo ciekawie zapowiadajacy sie pojedynek drugiej ekipy z trzecia. Zaglebie ostatnio obudzilo sie i po remisie z LKS-em i porazce z Belchatowem wrocila do gry rozgrywajac trzy wspaniale mecze, gromiac rywali i w sumie zdobywajac 11 bramek w tych trzech meczach i nie tracac przy tym zadnej. Jesli chodzi o zespol z Kielc to przezywa on bardzo gleboki kryzys. Porazka z Legia 3-0 ogormna niepodzianka podczas meczu u siebie z Odra gdzie Korona doznala porazki 0-1 i wreszcie porazka w finale pucharu polski z Groclinem daja duzo do myslenia. Korona we wszystkich tych spotkaniach zagrala tragicznie widac bylo braki kondycyjne a takze niepoukladana gre. Mysle ze z tego kryzysu Korona tak szybko nie wyjdzie a napewno nie w dzisiejszym meczu. |
|
|
|
 |
treliusz
Moderator

|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 10:25 pm
|
|
| Cytat: | jak dla mnie pewne 1
kurs 1.65 |
|
|
|
|
 |
jarek1

Zaproszone osoby: 21
Pomógł: 3 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1226 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 11:02 am
|
|
| Cytat: | 18:00 Zaglebie - Korona 1 1.50
Bardzo ciekawie zapowiadajacy sie pojedynek drugiej ekipy z trzecia. Zaglebie ostatnio obudzilo sie i po remisie z LKS-em i porazce z Belchatowem wrocila do gry rozgrywajac trzy wspaniale mecze, gromiac rywali i w sumie zdobywajac 11 bramek w tych trzech meczach i nie tracac przy tym zadnej. Jesli chodzi o zespol z Kielc to przezywa on bardzo gleboki kryzys. Porazka z Legia 3-0 ogormna niepodzianka podczas meczu u siebie z Odra gdzie Korona doznala porazki 0-1 i wreszcie porazka w finale pucharu polski z Groclinem daja duzo do myslenia. Korona we wszystkich tych spotkaniach zagrala tragicznie widac bylo braki kondycyjne a takze niepoukladana gre. Mysle ze z tego kryzysu Korona tak szybko nie wyjdzie a napewno nie w dzisiejszym meczu. |
Kryzys Korony nadal trwa i chyba coraz blizej kieleckiej drużyny jest pan Janas... |
|
|
|
 |
Gurianus

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 889 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 11:07 am
|
|
| Jak widac Zaglebie jest w transie i wygrywa mecz za meczem i jesli nie starci glupich punktow to spokojnie dojdzie do celu i zdobedzie mistrzostwo, bo mysle ze Belchatow pod koniec sezonu sie spali. A Korona jak widac przezywa powazny kryzys i moze stracic 3 miejsce premiowane gra w pucharach, a jeszce niedawno walczyla o mistrza jak rowny z rownym |
|
|
|
 |
|
|
|