|
|
Zaglebie Lubin - Wisla Kraków |
| Autor |
Wiadomość |
pawlus17

|
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 10:51 Zaglebie Lubin - Wisla Kraków
|
|
Zaglebie Lubin - Wisla Kraków
Zagłębie to najsłabszy zespół po rundzie jesiennej, Wisłą natomiast jest na 6 miejscu.
Wisłą zagra w czwartek mecz w lidze europy i może w niedzielę być troszkę zmęczona ponieważ nie dysponuje szerokim składem. W Wisle nie było żadnych transferów, natomiast Zagłębie coś tam kupowało.
Będzie to moim zdaniem bardzo wyrównany mecz z małą ilością goli. Wydaje mi się ,że może w tym meczu paść remis.
Zagłębie-Wisłą
typ under 2,5
kurs betsson 1,68
5/10 |
_________________ Cracovia Pany
 |
|
|
| Poziom: 41 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
1559/5376 |
|
|
|
|
 |
gacekkstb
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Lis 2011 Posty: 259 Skąd: Szczytno
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 14:10
|
|
POLSKA: T-Mobile Ekstraklasa
Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
19.02.2012 14:30
typ: 2
kurs: 2.25
W pierwszym meczu Niedzielnym T-Mobile Ekstraklasa zobaczymy pojedynek Zagłębia Lubin i Wisły Kraków.
Gospodarze w trakcie sezonu jesiennego zmienili trenera , którym został Pavel Hapal na papierze trener w ostatnim czasie w 2010 roku doprowadził Žilinę do wywalczenia mistrzostwa Słowacji, a jesienią do udziału w fazie grupowej Ligi Mistrzów.
Po jego przyjęciu drużyny na jesienni zespół nic nadzwyczajnego nie pokazywał , ale wiadomo że ciężko ocenić trenera , który nie przepracował okresu zimowego z zespołem.
Do Klubu przybyli Adam Banaś , Jiří Bílek , Élton Lira , Ivan Hodúr i Paweł Widanow.
Odeszli: Damian Dąbrowski , Michal Hanek, Szymon Kapias i Błażej Telichowski.
Miejmy nadzieje , że nowi zawodnicy wniosą świeżości do zespołu i Zagłebie zacznie grać przyzwoicie.
Wisła Kraków skład na pewno mocniejszy od dzisiejszego rywala mają za sobą czwartkowy występ w Lidze Europejskiej , w której zremisowała ze Standardem Liege w dramatycznych okolicznościach ze względu na to , że Wisła grała od 26 minuty w osłabieniu po czerwonej kartce dla Krakowskiego stopera.
Z tamtego meczu można wywnioskować , że Wisła na pewno jest w bardzo dobrej formie i gospodarze nie będą mieli łatwego zdania według mnie może być remis i najbezpieczniej byłoby postawić x2 , ale zaryzykują i stawiam 2 z tego powodu , gdyż Wisła za wszelką cenę chce zająć jak najwyższą lokatę w lidze.
Zagłębie również musi zdobywać punkty jeśli myślą o wydostaniu się ze strefy spadkowej lecz nie w tym pojedynku.
Sumując Wisła już zagrała mecz na dobrym poziomie z dobrym przeciwnikiem , Zagłębie jest na tą chwile wielką nie wiadomą.
Stawiam na gości. |
_________________ " STOMIL my Cię kochamy serce za OKS "
 |
|
|
|
 |
mariusz26hehe

Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 12 Sie 2010 Posty: 1892 Skąd: małopolska

|
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 16:05
|
|
Zagłębie Lubin:
Zagłębie to drużyna, która rundę jesienną miała bardzo słabą jak na taki zespół z takim potencjałem kadrowym. Zmiany trenerów i zaangażowanie piłkarzy odbiło się czkawką w klubie. Ostatnie miejsce w lidze to katastrofa. Okres przygotowawczy też nie napawał optymizmem przed rundą rewanżową. Sparingi nie wychodziły najlepiej drużynie trenera Happala. Ściągnął kilku piłkarzy obcokrajowców mających pomóc drużynie w utrzymaniu, bo tylko o to klub walczy w tym sezonie. Ostatnie mecze ligowe w rundzie jesiennej też bardzo kiepskie. Zwłaszcza dwie porażki z Legią dały się we znaki. U siebie porażka aż 0-4.
Wisła Kraków:
Wisła w czwartek podejmowała u siebie Standard w ramach ligi europejskiej i gdyby nie karny i czerwona kartka dla Michała Czekaja to mogła odnieść zwycięstwo. Wisła grając w dziesiątkę pokazywała się z lepszej strony niż Standard, który jest w rytmie meczowym. Jeśli w rewanżu dojdzie zapewne do obrony Jaliens i zmieni Małeckiego Kirm to Wisła ma duże szanse na awans. Patryk w meczu ze Standardem grał przysłowiową kichę. Próbował , ale próby na nic się zdawały jeśli nie ma się formy.Patryk niestety nie zagra jutro, bo trener Moskal odsunął go od zespołu za niesportowe zachowanie w meczu ze Standardem, kiedy nie podał ręki trenerowi, poszedł do szatani i pojechał do domu przed zakończeniem meczu. Przeprosił kolegów, ale jutro może go godnie zastąpić Kirm i dzięki temu może zagrać w czwartek w pierwszym składzie na co liczę. Jutro zobaczymy Bitona, a jeśli nie to się dziwię trenerowi bardzo. Genkov strzeli bramkę Standardowi, ale ledwo ledwo brzuchem. Nie podoba mi się ten piłkarz i według mnie to jedyny błąd trenera stawiając na niego.
Prognoza:
Wisła jest faworytem jutrzejszego spotkania, a kursy kuszą, nawet te z zakładem bez remisu. Ja jednak jestem skłonny postawić na czysta dwójkę, ponieważ już w meczu ze Standardem widać było płynność gry tego zespołu i kontynuacja gry z końcówki rundy jesiennej. Jesienią w Krakowie było 1-0 dla Wisły. Trzy ostatnie pojedynki w Lubinie wygrywała Wisła 3-0, 4-1, 1-0. Stawiam na Wisłę i tym razem.
Zagłębie - Wisła
kurs: 2.15
stawka: 5j. |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
1089/3758 |
|
|
|
|
 |
WISLAKS

|
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 22:54
|
|
19-02-12 14:30
Spotkanie: Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
Mój Typ: Wisła Kraków
Kurs: 2,25
Jutro po południu bardzo ciekawe spotkanie w ekstraklasie w tym bardziej, że jestem ciekawy, w jakiej naprawdę formie jest drużyna przyjezdna Wisła Kraków która zmierzy się z gospodarzem Zagłębiem Lubin, może i Wisła pokazała się z bardzo dobrej strony w czwartkowym meczu ligi europejskiej z Standardem Liege, jednak to mi jeszcze nic nie mówi, jestem ciekawy jak Wisła zagra w meczu wyjazdowym z tak słabym Zagłębie Lubin który obecnie zajmuje ostatnie miejsce w ekstraklasie, jednak mimo wszystko moim faworytem tutaj jest Wisła która posiada o wiele lepszy skład który jest bardziej doświadczony i w lepszej kondycji fizyczne, Wisła posiada także szerszy skład, minusem w tym meczu może być tylko fakt, że Wisła wybiera się do Lublina bez kapryśnego Patryka Małeckie jednak uważam, że i to nie zatrzyma Wisły w jutrzejszym meczu i wygra ona swoje spotkanie, i zdobędzie cenne trzy punkty. |
_________________ Liga typerów |
|
|
| Poziom: 30 HP |
 |
 |
 |
 |
45% |
1049/2333 |
|
|
|
|
 |
ANZELMO
Pomógł: 90 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 1967 Skąd: POLSKA
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 03:35
|
|
Mój Typ: Wisła Kraków 2.170
Oj po takim kursie to warto po grac i to chyba grupo.Gospodarze dla mnie totalna padlina w 1 rundzie nie sadze zeby cos sie zmieniło na lepsze podczas zimy.1 kolejka zaskoczyła paroma wynikami i to właśnie dla wiślaków stwarza sie bardzo dobra sytuacja do dojścia- odrobienia paru pkt remis w meczu na szczycie gdzie lider gubi punkty.Wisla bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła w czwartek konkretnie chodzi mi o to jak grala w 10-z bardzo wymagającym rywalem jakim jest Standard. Wszystkie atuty sa po stronie podopiecznych Moskala, jesli miedzowi będą mieli taka słabo, dziurawa obrone jak w 1 rundzie nie zdziwi mnie jutro bardzo wysoka wygrana Wisly. |
_________________ ANZELMO |
| Ostatnio zmieniony przez ANZELMO Nie Lut 19, 2012 21:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
 |
 |
 |
 |
20% |
751/3758 |
|
|
|
|
 |
SenatorOL

|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 10:01
|
|
3,60 || 3,10 || 2,15
Pewniak, pewniak, ale nigdy nic nie wiadomo... O Wiśle sporo napisałem na swoim blogu, ale ponieważ nie każdy tam zagląda to tu taki telegraficzny skrót. W Wiśle, zimą sporo się zmieniło, chociaż nie zostały poczynione żadne ruchy transferowe. W końcu na Reymonta, można zobaczyć "krakowski" futbol - dużo szybkich podań po ziemi, gra w środku pola. W składzie coraz częściej pojawiają się piłkarze pomijani przez Maskanta: Javanovic(mój ulubieniec, który stylem przypomina nieco Piszczka), Nunez, Garguła, czy Czekaj. Do ostatniej dwójki czasami dołącza Brud, a dzięki temu Wisła jest nieco bardziej odpolszczona. Przynajmniej do lata w Krakowie zostanie Melikson, który chyba już wrócił do swojej optymalnej dyspozycji. Ale... Wisła cały czas bierze udział LE i po bramkowym remisie u siebie musi uzyskać korzystny wynik w Liege. Pamiętacie co zrobił Maskant, przed meczem z Apoelem, gdy grał z Koroną?? Nie wystawił w podstawowym składzie zawodników dla niego bardzo ważnych... Moskal, to nie Maskant, ale myślę, że i on będzie chciał oszczędzić kilku zawodników. Bo jeśli jeden remis w lidze, ma pomóc Krakowianom w historycznym awansie do 1/8 LE, to czemu nie spróbować?? Zagłębie, to najsłabszy zespół w lidze, mimo że w składzie ma piłkarzy, którzy na papierze wyglądają całkiem nieźle. Zmiana trenera, też zbyt wiele, nie dała, a dla niektórych piłkarzy gaża jest ważniejsza od wyników drużyny. Roszad w składzie było kilka: odeszli Błażej Telichowski oraz Damian Dąbrowski. Jak jednak na to nie spojrzymy faworytem są Krakowianie, którzy mają bardzo szeroką kadrę - po dwóch na każdą pozycję.
1) 1X2 - 2 - 2,15
2) PIERWSZA POŁOWA - OVER 0,5 - 1,5
3) WISŁA PONIŻEJ/POWYŻEJ 1,5 - OVER - 2,25
|
|
|
|
 |
rothosen
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 10:30
|
|
Myślę że jeśli Wisła chce jeszcze myśleć o mistrzostwie to musi wykorzystać potknięcia Lecha i Śląska , to najlepsza okazja aby dobrze wejsc w runde , i dobrze nastawić morale drużyny , myślę że zmęczenie po meczu Ligi Europejskiej nie powinno im przeszkodzić w zdobyciu 3 punktów . Co do Zagłębia , w rundzie jesiennej prezentowało sie mizernie , rewolucji klub nie przeszedł , więc myśle że w tej rundzie nic sie nie zmieni, do tego atrakcyjny kurs przekonuje mnie by zaufać Wiślakom
Mój Typ : 2
Kurs : 2,15
|
|
|
|
 |
lordcadet

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2011 Posty: 848 Skąd: Lędziny
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 10:55
|
|
POLSKA: T-Mobile Ekstraklasa
Typ:2
Kurs: 2,11
BUK:
Spotkanie pomiędzy Zagłębiem Lubin a Krakowską Wisłą zapowiada się bardzo emocjonująco, Krakowianie po ciężkim boju w Lidze Europy gdzie po czerwonej kartce Czekaja musieli męczyć się przez ponad 60 minut w osłabieniu, a mimo to udało im się wywalczyć remis, dziś podejmą Miedziowych którzy w lidze stoją bardzo, bardzo słabo. Widziałem ostatnie spotkanie sparingowe Lubinian pomiędzy Zagłębiem a GieKSą Katowice i gospodarze tego meczu grali bardzo przeciętnie wygrywając 1:0 po przypadkowej bramce w 4 minucie spotkania, warto dodać również iż Zagłębie wystąpiło w tym meczu przez pierwsze 45 minut swoją optymalną jedenastką. W Lubinie pojawiło się kilka nowych twarzy ale póki co wydają się być słabo zgrani i zdecydowanym faworytem jak dla mnie jest drużyna Krakowskiej Wisły. W kadrze Wisły zabraknie dziś Małeckiego który został ukarany po tym jak nie stawił się na spotkanie z trenerem, do składu nie załapał się Filip Kurto. W Lubinie nie zagrają także Junior Diaz i Tomas Jirsak, którzy będą pauzować za kartki oraz kontuzjowani Radosław Sobolewski i Rafał Boguski. Mimo tych braków Wisła jest zdecydowanym faworytem w meczu ze słabo zgranym rywalem, Wisła ponadto musi wygrać aby liczyć się nadal w walce o tytuł, czy chodziarz by europejskie puchary.
Skrót meczu sparingowego Zagłębia:
http://www.gieksa.pl/inde...idGame=64170044 |
_________________ I Miejsce -Mistrz remisów 27 Edycja |
|
|
| Poziom: 26 HP |
 |
 |
 |
 |
22% |
360/1637 |
|
|
|
|
 |
balonik19821
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Gru 2008 Posty: 829 Skąd: Biłgoraj
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 12:05
|
|
Zagłębie Lubin – Wisła Kraków
Typ:2
Kurs: 2,11
Gospodarze którzy do obecnego sezonu przystępowali z myślą o walce o europejskie puchary szybko się rozczarowali a zespół musi walczyć o utrzymanie w lidze, gdyż z dorobkiem 13 punktów Zagłębie zamyka ligową tabelę. Gospodarze fatalnie zakończyli poprzedni rok, mając na koncie 4 porażki z rzędu.U siebie Zagłębie ma bilans 3-3-3 i bramki 9-14. Wisła po wpadkach drużyn z czołówki ma szansę na odrobienie strat. W czwartkowym meczu Ligi Europy Wisła pokazała charakter i mimo osłabienia zdołała strzelić w końcówce mecze bramkę na 1-1.Do formy wrócił już Melikson i to się od razu przekłada na grę Wisły.Jak na razie Biała Gwiazda zajmuje 6 miejsce ale do Lecha który przegrał w piątek z Bełchatowem traci tylko 1 punkt. Faworytem jest Wisła i myślę,ze niepowinna mieć problemów z Zagłębiem które w meczach przedsezonowych nie wypadło najlepiej.Stawiam na pewne zwycięstwo gości. |
| Ostatnio zmieniony przez balonik19821 Sro Lut 22, 2012 16:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gacekkstb
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Lis 2011 Posty: 259 Skąd: Szczytno
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 16:27
|
|
| Cytat: | POLSKA: T-Mobile Ekstraklasa
kurs: 2.25
W pierwszym meczu Niedzielnym T-Mobile Ekstraklasa zobaczymy pojedynek Zagłębia Lubin i Wisły Kraków.
Gospodarze w trakcie sezonu jesiennego zmienili trenera , którym został Pavel Hapal na papierze trener w ostatnim czasie w 2010 roku doprowadził Žilinę do wywalczenia mistrzostwa Słowacji, a jesienią do udziału w fazie grupowej Ligi Mistrzów.
Po jego przyjęciu drużyny na jesienni zespół nic nadzwyczajnego nie pokazywał , ale wiadomo że ciężko ocenić trenera , który nie przepracował okresu zimowego z zespołem.
Do Klubu przybyli Adam Banaś , Jiří Bílek , Élton Lira , Ivan Hodúr i Paweł Widanow.
Odeszli: Damian Dąbrowski , Michal Hanek, Szymon Kapias i Błażej Telichowski.
Miejmy nadzieje , że nowi zawodnicy wniosą świeżości do zespołu i Zagłebie zacznie grać przyzwoicie.
Wisła Kraków skład na pewno mocniejszy od dzisiejszego rywala mają za sobą czwartkowy występ w Lidze Europejskiej , w której zremisowała ze Standardem Liege w dramatycznych okolicznościach ze względu na to , że Wisła grała od 26 minuty w osłabieniu po czerwonej kartce dla Krakowskiego stopera.
Z tamtego meczu można wywnioskować , że Wisła na pewno jest w bardzo dobrej formie i gospodarze nie będą mieli łatwego zdania według mnie może być remis i najbezpieczniej byłoby postawić x2 , ale zaryzykują i stawiam 2 z tego powodu , gdyż Wisła za wszelką cenę chce zająć jak najwyższą lokatę w lidze.
Zagłębie również musi zdobywać punkty jeśli myślą o wydostaniu się ze strefy spadkowej lecz nie w tym pojedynku.
Sumując Wisła już zagrała mecz na dobrym poziomie z dobrym przeciwnikiem , Zagłębie jest na tą chwile wielką nie wiadomą.
Stawiam na gości. |
2:2 |
_________________ " STOMIL my Cię kochamy serce za OKS "
 |
|
|
|
 |
WISLAKS

|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 17:21
|
|
| Cytat: |
Mój Typ: Wisła Kraków
Kurs: 2,25
Jutro po południu bardzo ciekawe spotkanie w ekstraklasie w tym bardziej, że jestem ciekawy, w jakiej naprawdę formie jest drużyna przyjezdna Wisła Kraków która zmierzy się z gospodarzem Zagłębiem Lubin, może i Wisła pokazała się z bardzo dobrej strony w czwartkowym meczu ligi europejskiej z Standardem Liege, jednak to mi jeszcze nic nie mówi, jestem ciekawy jak Wisła zagra w meczu wyjazdowym z tak słabym Zagłębie Lubin który obecnie zajmuje ostatnie miejsce w ekstraklasie, jednak mimo wszystko moim faworytem tutaj jest Wisła która posiada o wiele lepszy skład który jest bardziej doświadczony i w lepszej kondycji fizyczne, Wisła posiada także szerszy skład, minusem w tym meczu może być tylko fakt, że Wisła wybiera się do Lublina bez kapryśnego Patryka Małeckie jednak uważam, że i to nie zatrzyma Wisły w jutrzejszym meczu i wygra ona swoje spotkanie, i zdobędzie cenne trzy punkty. |
|
_________________ Liga typerów |
|
|
| Poziom: 30 HP |
 |
 |
 |
 |
45% |
1049/2333 |
|
|
|
|
 |
SenatorOL

|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 21:11
|
|
| Cytat: | Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
3,60 || 3,10 || 2,15
Pewniak, pewniak, ale nigdy nic nie wiadomo... O Wiśle sporo napisałem na swoim blogu, ale ponieważ nie każdy tam zagląda to tu taki telegraficzny skrót. W Wiśle, zimą sporo się zmieniło, chociaż nie zostały poczynione żadne ruchy transferowe. W końcu na Reymonta, można zobaczyć "krakowski" futbol - dużo szybkich podań po ziemi, gra w środku pola. W składzie coraz częściej pojawiają się piłkarze pomijani przez Maskanta: Javanovic(mój ulubieniec, który stylem przypomina nieco Piszczka), Nunez, Garguła, czy Czekaj. Do ostatniej dwójki czasami dołącza Brud, a dzięki temu Wisła jest nieco bardziej odpolszczona. Przynajmniej do lata w Krakowie zostanie Melikson, który chyba już wrócił do swojej optymalnej dyspozycji. Ale... Wisła cały czas bierze udział LE i po bramkowym remisie u siebie musi uzyskać korzystny wynik w Liege. Pamiętacie co zrobił Maskant, przed meczem z Apoelem, gdy grał z Koroną?? Nie wystawił w podstawowym składzie zawodników dla niego bardzo ważnych... Moskal, to nie Maskant, ale myślę, że i on będzie chciał oszczędzić kilku zawodników. Bo jeśli jeden remis w lidze, ma pomóc Krakowianom w historycznym awansie do 1/8 LE, to czemu nie spróbować?? Zagłębie, to najsłabszy zespół w lidze, mimo że w składzie ma piłkarzy, którzy na papierze wyglądają całkiem nieźle. Zmiana trenera, też zbyt wiele, nie dała, a dla niektórych piłkarzy gaża jest ważniejsza od wyników drużyny. Roszad w składzie było kilka: odeszli Błażej Telichowski oraz Damian Dąbrowski. Jak jednak na to nie spojrzymy faworytem są Krakowianie, którzy mają bardzo szeroką kadrę - po dwóch na każdą pozycję.
1X2 - 2 - 2,15
PIERWSZA POŁOWA - OVER 0,5 - 1,5
WISŁA PONIŻEJ/POWYŻEJ 1,5 - OVER - 2,25
|
Widzę że tylko u mnie się trochę trochę zazieleniło Każdy mówił o DNB, ale nikt nie zagrał, a teraz szkoda :/ Wisła niby zagrała swoje, ale jakby bardziej zachowawczo... Za to Zagłębie zaskoczyło i może wyskoczy w końcu z ligowych głębin. Na wyróżnienie u gospodarzy zasłużyli Abwo i Sernas. Niezłą zmianę dał Traore, ale po tym co pokazał Hodur, to wszystko było lepsze |
|
|
|
 |
mariusz26hehe

Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 12 Sie 2010 Posty: 1892 Skąd: małopolska

|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 08:11
|
|
| mariusz26hehe napisał/a: | Zagłębie Lubin:
Zagłębie to drużyna, która rundę jesienną miała bardzo słabą jak na taki zespół z takim potencjałem kadrowym. Zmiany trenerów i zaangażowanie piłkarzy odbiło się czkawką w klubie. Ostatnie miejsce w lidze to katastrofa. Okres przygotowawczy też nie napawał optymizmem przed rundą rewanżową. Sparingi nie wychodziły najlepiej drużynie trenera Happala. Ściągnął kilku piłkarzy obcokrajowców mających pomóc drużynie w utrzymaniu, bo tylko o to klub walczy w tym sezonie. Ostatnie mecze ligowe w rundzie jesiennej też bardzo kiepskie. Zwłaszcza dwie porażki z Legią dały się we znaki. U siebie porażka aż 0-4.
Wisła Kraków:
Wisła w czwartek podejmowała u siebie Standard w ramach ligi europejskiej i gdyby nie karny i czerwona kartka dla Michała Czekaja to mogła odnieść zwycięstwo. Wisła grając w dziesiątkę pokazywała się z lepszej strony niż Standard, który jest w rytmie meczowym. Jeśli w rewanżu dojdzie zapewne do obrony Jaliens i zmieni Małeckiego Kirm to Wisła ma duże szanse na awans. Patryk w meczu ze Standardem grał przysłowiową kichę. Próbował , ale próby na nic się zdawały jeśli nie ma się formy.Patryk niestety nie zagra jutro, bo trener Moskal odsunął go od zespołu za niesportowe zachowanie w meczu ze Standardem, kiedy nie podał ręki trenerowi, poszedł do szatani i pojechał do domu przed zakończeniem meczu. Przeprosił kolegów, ale jutro może go godnie zastąpić Kirm i dzięki temu może zagrać w czwartek w pierwszym składzie na co liczę. Jutro zobaczymy Bitona, a jeśli nie to się dziwię trenerowi bardzo. Genkov strzeli bramkę Standardowi, ale ledwo ledwo brzuchem. Nie podoba mi się ten piłkarz i według mnie to jedyny błąd trenera stawiając na niego.
Prognoza:
Wisła jest faworytem jutrzejszego spotkania, a kursy kuszą, nawet te z zakładem bez remisu. Ja jednak jestem skłonny postawić na czysta dwójkę, ponieważ już w meczu ze Standardem widać było płynność gry tego zespołu i kontynuacja gry z końcówki rundy jesiennej. Jesienią w Krakowie było 1-0 dla Wisły. Trzy ostatnie pojedynki w Lubinie wygrywała Wisła 3-0, 4-1, 1-0. Stawiam na Wisłę i tym razem.
Zagłębie - Wisła
kurs: 2.15
stawka: 5j. |
Zagłębie - Wisła 2-2 -5j. |
|
|
 |
 |
 |
 |
29% |
1089/3758 |
|
|
|
|
 |
pawlus17

|
Wysłany: Pon Lut 27, 2012 11:36
|
|
| pawlus17 napisał/a: | Zagłębie-Wisłą
typ under 2,5
kurs betsson 1,68
5/10 |
2-2 |
_________________ Cracovia Pany
 |
|
|
| Poziom: 41 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
1559/5376 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|