Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków
Autor Wiadomość
ernestol

Wysłany: Pią Lis 23, 2007 6:11 pm   Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków

Wisła zdecydowanie prowadzi w lidze z siedmioma punktami przewagi nad drugą w tabeli Koroną. Zagłębie jest ostatnie i jeśli w tym meczu nie wygrają goście, będziemy mogli mówić o wielkiej sensacji.Wystarczy rzut oka na klasyfikację ligowych zespołów i dotychczasowe wyniki niedzielnych rywali. Krakowianie wygrali siedem ostatnich spotkań, a ostatnie punkty stracili w połowie września remisując na wyjeździe 2:2 z Odrą Wodzisław. Później byli już lepsi od wszystkich kolejnych rywali, wśród nich odprawili z kwitkiem Cracovię, Legię i Groclin. Siedem punktów przewagi i jedenaście nad Legią powinno zagwarantować spokojną zimę na Reymonta. Co może przeciwstawić Wiśle Zagłębie Sosnowiec poza wolą walki, o której na ogół w takich wypadkach powtarzają do znudzenia. Zespół prezentuje poziom drugoligowy i nieco nieoczekiwany awans do ekstraklasy chyba przerósł klubowe możliwości. Co gorsze, nad Zagłębiem wisi widmo degradacji do trzeciej ligi, czego chyba nie da się uniknąć, bowiem ciężko sobie wyobrazić, by tą drużynę stać było jeszcze na awans poza strefę spadkową. A tylko takie rozwiązanie pozwoliłoby sosnowiczanom spaść "tylko" do drugiej ligi.Zagłębie w tym sezonie potrafiło pokonać tylko innych beniaminków - Polonię Bytom i Jagiellonię Białystok. W pozostałych meczach zdobyło raptem jeden punkt po szczęśliwym remisie z Widzewem.

Typ 2
Kurs: 1.40(profesjonal)

aRoO 

Wysłany: Pią Lis 23, 2007 6:17 pm   
Tak Wisła zdecydowanie prowadzi i musi zdobyć mistrza polski :) Zagłebie Sosnowiec jest bardzo słabe a Wisła bardzo mocna. Powinien paść tu wynik conajmniej 3-0 dla Wisły.

Drużyny spotkały się 2 razy

07.11.2007 LC Group D Zaglebie Sosnowiec Wisla Krakow 0-2
24.10.2007 LC Group D Wisla Krakow Zaglebie Sosnowiec 1-1

Ostatnie 10 meczów Zagłebia S

10.11.2007 D1 Ekstraklasa GKS Belchatow Zaglebie Sosnowiec 2-0
03.11.2007 D1 Ekstraklasa Zaglebie Sosnowiec Widzew Lodz 0-0
27.10.2007 D1 Ekstraklasa Zaglebie Lubin Zaglebie Sosnowiec 2-1
19.10.2007 D1 Ekstraklasa Zaglebie Sosnowiec Korona Kielce 2-3
10.10.2007 Cup Round 2 Korona Kielce Zaglebie Sosnowiec 2-0
06.10.2007 D1 Ekstraklasa Gornik Zabrze Zaglebie Sosnowiec 4-2
03.10.2007 LC Group D Gornik Zabrze Zaglebie Sosnowiec 1-0
29.09.2007 D1 Ekstraklasa Cracovia Zaglebie Sosnowiec 1-0

Gospodarze bowiem zremisowali 2 spotkania a do tego wszystkie przegrali.

Ostatnie 10 meczów Wisełki

13.11.2007 CF Club Friendly St. Patricks Wisla Krakow 1-1
10.11.2007 D1 Ekstraklasa Wisla Krakow Groclin 3-0
03.11.2007 D1 Ekstraklasa LKS Lodz Wisla Krakow 0-1
31.10.2007 Cup Round 3 GKS Tychy Wisla Krakow 1-3
28.10.2007 D1 Ekstraklasa Wisla Krakow Legia Warszawa 1-0
20.10.2007 D1 Ekstraklasa Cracovia Wisla Krakow 1-2
06.10.2007 D1 Ekstraklasa Wisla Krakow Jagiellonia 5-0
03.10.2007 LC Group D GKS Belchatow Wisla Krakow 1-1

Zdecydowanym faworytem jest Wisła!

Mój Typ: 2

FiTA 

Zaproszone osoby: 38

Wysłany: Pią Lis 23, 2007 7:13 pm   

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC -:- WISŁA KRAKÓW

Już w niedzielę, po raz pierwszy w tym sezonie w Sosnowcu, miejscowe Zagłębie podejmie
najbardziej utytułowaną polską drużynę ostatnich lat, kandydata do mistrzostwa kraju
- krakowską Wisłę. Gospodarze w tym sezonie spisują się mizernie. Z zaledwie 3 punktami zajmują w tabeli ostatnie miejsce. Wygrali tylko dwa spotkania. Oba z innymi beniaminkami. W dodatku ciąży na nich widmo ujemnych punktów i degradacji.
W Sosnowcu jednak nikt nie myśli o wszystkich porażkach, o karze za korupcje.
Wszak stolica Zagłębia Dąbrowskiego po raz pierwszy "gościć" (właśc. "gospodarzyć" :D )
będzie swoich piłkarzy i to w dodatku z tak wymagającym rywalem. Cały Sosnowiec spina się na ten mecz. Zarówno piłkarze jak i kibice od dłuższego czasu przygotowują się własnie na to spotkanie. Emocje tutaj (2 dni przed meczem) sięgają zenitu. Wszyscy liczą na to, iż klub regionu pokona krakowską Wisłę. A co słychać u Wisły ?
- A u Wisełki dobrze słychać. Gracze spod Wawela wygrywają mecz za meczem.
Zwycięstw z rzędu uzbierało się aż 7. Krakowianie, z 38 oczkami, prowadzą w tabeli Orange Ekstraklasy. Są zatem chyba najpoważniejszym kandydatem do tytułu mistrza kraju. Wszystko wskazuje więc na to, iż w najbliższym meczu także pokonaja oni swego rywala. Chodź mogą zlekceważyć outsidera ligi.

TABELA:
1. Wisła Kraków 14 38
2. Korona Kielce 14 31
...
15. Łódzki KS 14 8
16. Zagłębie Sosnowiec 14 3

OSTATNIE MECZE:
Zagłębie:
GKS Bełchatów 2-0 Zagłębie Sosnowiec
Zagłębie Sosnowiec 0-0 Widzew Łódź
Zagłębie Lubin 2-1 Zagłębie Sosnowiec

Wisła:
Wisła Kraków 3-0 Dyskobolia
Łódzki KS 0-1 Wisła Kraków
Wisła Kraków 1-0 Legia Warszawa

PAUZUJĄ:
Zagłebie:
Wisła: Dudka, Kosowski,
(by nie wprowadzać was w błąd uzupełnie dane później)

KURSY:
Zagłębie - 9.0 pln
remis - 4,5 pln
Wisła - 1,3 pln

PODSUMOWANIE:
Generalnie za Wisłą przemawia wszystko, od lepszych zawodników poprzez lepszy budżet
na dobrej formie kończąc. Czy Zagłębie ma jakies szanse ?
Przytocze tutaj podpis użytkownika gites: " Nie ma pewniaków,są tylko typy wielce prawdopodobne..." tego zdania będę się trzymał :D :D

MÓJ TYP: 1x

Wisła musi kiedyś przegrać a bardzo kibicuję mojemu klubowi więc tak stawiam :D

Dla myślących racjonalnie polecam typ 2. :D

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 8:58 pm   
Przed przerwą na mecze reprezentacyjne Wisła Kraków pokonała na własnym obiekcie Groclin Grodzisk 3:0.Wisła Kraków do Sosnowca przyjeżdża z nastawieniem, że czeka ich bardzo trudne spotkanie.Gospodarze zapewne zagrają z dużą determinacją, będą walczyć o każdy metr boiska. będzie to bardzo ciężki mecz. Jeżeli Wisła szybko strzeli bramkę to wygra wysoko, w innym wypadku będzie musiała się sporo namęczyć aby wywieść komplet punktów.

typ-2

Bartuś 
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:26 pm   
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków <--każdy inny wynik niż zwycięstwo Wisły Kraków byłby nie małą niespodzianką.Co do formy wisły chyba nie trzeba nikogo przekonywać .Sam stosunek meczy na wyjeżdzie o tym doskonale swiadczy 5-2.Wisła nie zaznała jeszcze w tym sezonie goryczy porażki zarówno przed własną publicznością ha i na terenie przeciwnika.Myślę że i tym razem Krakowianie będą schodzili boiska jako zwycięzcy.Bo z kim niby mają zdobywac punkty jak nie umówmy się ze słabo spisującymi się piłkarzami z Sosnowca.Jedyny czynnik który jest przeciw piłkarzom to przerwa na kadrę ale to raczej nie powinno włynąć az tak na grę podopiecznych Macieja Skorży.Wszystko przemawia za Wisła Kraków dlatego mój typ jest chyba jak najbardziej zrozumiały
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 2
@EDIT po głębokich przemyśleniach odpuszczam ten mecz bo jakoś mi remis od wczoraj po głowie chodzi..
Pomocnicy: Rafał Boguski, Piotr Brożek, Jacob Burns, Mauro Cantoro, Tomas Jirsak, Radosław Sobolewski, Marek Zieńczuk,
Napastnicy: Paweł Brożek, Piotr Ćwielong, Patryk Małecki, Jean Paulista.
autor: Tommy
źródło: wisla.krakow.pl
Ostatnio zmieniony przez Bartuś Nie Lis 25, 2007 12:17 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Kalfi 

Zaproszone osoby: 95
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 11:15 am   
myśle ze nie ma co się rozpisywać o tym meczu, zapewne wygra Wisła, która jest w bardzo dobrej formie, wygrywa mecz za mecz i Raczej na pewno zdobedzie w tym roku mistrzostwo Polski.Zagłebie zamyka jak narazie Tabele i jezeli w drużynie sie nic nie zmieni to Sosnowiczanie spadną do 2 ligi.

Zagłebie:
10.11. GKS Belchatów Zaglebie Sosnowiec 2 : 0
03.11. Zaglebie Sosnowiec Widzew Lodz 0 : 0
27.10. Zaglebie Lubin SSA Zaglebie Sosnowiec 2 : 1
19.10. Zaglebie Sosnowiec SSA Korona Kielce 2 : 3
06.10. Górnik Zabrze Zaglebie Sosnowiec 4 : 2

Wisła:
10.11. Wisla Krakow Groclin Grodzisk 3 : 0
03.11. LKS Lodz Wisla Krakow 0 : 1
28.10. Wisla Krakow Legia Warszawa 1 : 0
20.10. KS Cracovia Krakow Wisla Krakow 1 : 2
06.10. Wisla Krakow Jagiellonia Bialystok 5 : 0

mój typ to 2

koles 

Zaproszone osoby: 32
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 1:29 pm   
Chyba raczej nikt nie ma wątpliwości co do wygranej Wisły, goście w tym sezonie grają bardzo dobrze i myślę że mają bardzo duże szanse na wygranie ligi, a jutrzejsze spotkanie według mnie powinno się zakończyc wysoką wygraną Wisły.

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 12:17 am   
Cytat:
Przed przerwą na mecze reprezentacyjne Wisła Kraków pokonała na własnym obiekcie Groclin Grodzisk 3:0.Wisła Kraków do Sosnowca przyjeżdża z nastawieniem, że czeka ich bardzo trudne spotkanie.Gospodarze zapewne zagrają z dużą determinacją, będą walczyć o każdy metr boiska. będzie to bardzo ciężki mecz. Jeżeli Wisła szybko strzeli bramkę to wygra wysoko, w innym wypadku będzie musiała się sporo namęczyć aby wywieść komplet punktów.

typ-2

:plus:

Kalfi 

Zaproszone osoby: 95
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 10:19 am   
Cytat:
myśle ze nie ma co się rozpisywać o tym meczu, zapewne wygra Wisła, która jest w bardzo dobrej formie, wygrywa mecz za mecz i Raczej na pewno zdobedzie w tym roku mistrzostwo Polski.Zagłebie zamyka jak narazie Tabele i jezeli w drużynie sie nic nie zmieni to Sosnowiczanie spadną do 2 ligi.

Zagłebie:
10.11. GKS Belchatów Zaglebie Sosnowiec 2 : 0
03.11. Zaglebie Sosnowiec Widzew Lodz 0 : 0
27.10. Zaglebie Lubin SSA Zaglebie Sosnowiec 2 : 1
19.10. Zaglebie Sosnowiec SSA Korona Kielce 2 : 3
06.10. Górnik Zabrze Zaglebie Sosnowiec 4 : 2

Wisła:
10.11. Wisla Krakow Groclin Grodzisk 3 : 0
03.11. LKS Lodz Wisla Krakow 0 : 1
28.10. Wisla Krakow Legia Warszawa 1 : 0
20.10. KS Cracovia Krakow Wisla Krakow 1 : 2
06.10. Wisla Krakow Jagiellonia Bialystok 5 : 0

mój typ to 2 :plus:

1:3 dla Wisły

Bartuś 
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 9:16 pm   
Cytat:
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków :plus: / :minus: <--każdy inny wynik niż zwycięstwo Wisły Kraków byłby nie małą niespodzianką.Co do formy wisły chyba nie trzeba nikogo przekonywać .Sam stosunek meczy na wyjeżdzie o tym doskonale swiadczy 5-2.Wisła nie zaznała jeszcze w tym sezonie goryczy porażki zarówno przed własną publicznością ha i na terenie przeciwnika.Myślę że i tym razem Krakowianie będą schodzili boiska jako zwycięzcy.Bo z kim niby mają zdobywac punkty jak nie umówmy się ze słabo spisującymi się piłkarzami z Sosnowca.Jedyny czynnik który jest przeciw piłkarzom to przerwa na kadrę ale to raczej nie powinno włynąć az tak na grę podopiecznych Macieja Skorży.Wszystko przemawia za Wisła Kraków dlatego mój typ jest chyba jak najbardziej zrozumiały
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 2
@EDIT po głębokich przemyśleniach odpuszczam ten mecz bo jakoś mi remis od wczoraj po głowie chodzi..
Obrońcy: Marcin Baszczyński, Guedes de Lima Cleber, Arkadiusz Głowacki, Mariusz Magiera, Michael Thwaite,
Pomocnicy: Rafał Boguski, Piotr Brożek, Jacob Burns, Mauro Cantoro, Tomas Jirsak, Radosław Sobolewski, Marek Zieńczuk,
Napastnicy: Paweł Brożek, Piotr Ćwielong, Patryk Małecki, Jean Paulista.
autor: Tommy
źródło: wisla.krakow.pl

Czyli jednak moje przeczucie nie było najlepsze .To dobrze bo zdecydowanie wole analizować mecze niż je przewidywać . :mrgreen:
Jednak od mojej przewidywanej niespodzianki zabrakło nieco ponad 5 minut.To dużo..?

FiTA 

Zaproszone osoby: 38

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 9:49 pm   
To mało :D ... bardzo mało ... mało brakło a by mi wszedł piękny typ 1x a cały Sosnowiec szlałby :] ... ale trudno ... przyjechała Wisła i pokazała nam jak sie gra w piłkę. Za tydzień gościmy Lecha i mam nadzieję, że urwiemy wreszcie punkty mocnej drużynie.

Szkoda remisu z Wisłą i czekamy na Lech.

Mój typ oczywiście :minus: :minus:
Chodź typ dla realistów : :plus: :trophy:

Odpowiedz do tematu