Typy by Scoobany
-
ScoobanyOlkusz
Typy by Scoobany
-
ScoobanyOlkusz
Hull-Bolton 1 2.05
Monaco-Lyon 2 2.00
Stawka. 15j
Wygrana. 55,40j
-
ScoobanyOlkusz
-
ScoobanyOlkusz
The Citizens pokonali na swoim stadionie Twente Enschede 3:2, tworząc bardzo dobre widowisko. Jednak w lidze Man City gra ostatnio w kratkę i zajmuje dopiero dziesiąte miejsce. To nie zadowala włodarzy klubu i dlatego podopieczni Marka Hughesa muszą wygrać z Tottenhamem.
To nie będzie jednak takie proste, ponieważ Koguty są w bardzo dobrej dyspozycji. Zwolnienie Juandea Ramosa podziało na nich bardzo dobrze, ponieważ od tamtego czasu nie przegrali. W czwartek bez problemu pokonali Dinamo Zagrzeb ogrywając rywali 4:0. Dzień konia miał Darren Bent - strzelec hattricka.
W poprzednim sezonie na City of Manchester Stadium wygrali gospodarze 2:1. Bramki zdobyli Stephen Ireland oraz Nedum Onuoha. Dla Kogutów trafił Robbie Keane. Na White Hart Lane wygrał Tottenham 2:1.
W Tottenhamie niepewny jest Jermaine Jenas. Z powodu kontuzji nie zagra Giovani dos Santos.
Sądzę, że ManC dadzą sobie rade z przeciętnym w tym sezonie Tottenhamem, który ma tylko 9 pkt na swoim koncie, tym bardziej, gdy wygra ma szanse wskoczyć o 3 oczka w górę !
Stawka. 50j
Wygrana. 94.50j
- Szamonnn
No i ja się niestety, albo stety nie zgodzęManchester City-Tottenham 1 2,10
kolejny przykład na to, że wielkie pieniądze nie dają wyników. Dla mnie ten meczyk no bet. Pozdro
- DonnyDonowitz
- -#VIP

-
ScoobanyOlkusz
szamon12 pisze:No i ja się niestety, albo stety nie zgodzęA czemu ? Obie ekipki grają bardzo w kratkę, Tottenham po tym jak do klubu przybył Harry Redknapp jest zupełnie innym zespołem, przecież w ostatniej kolejce wygrali z Liverpoolem 2:1. A Man City ?
kolejny przykład na to, że wielkie pieniądze nie dają wyników. Dla mnie ten meczyk no bet. Pozdro
Don Camillo 69 pisze:Może być ciekawy mecz, ale na Manchester bym nie stawiał, moim zdaniem bardziej prawdopodobny jest remis, ale odpuszczam sobie typowanie 1x2, natomiast ciekawym rozwiązaniem wydaje mi się over 2,5 po kursie 1,75. To już nie jest ten sam Tottenham co na początku, słaby okres myślę, że mają już za sobą.
No i teraz mam dylemat. Bylem pewien tego meczu jak nigdy, do czasu zobaczenia waszych komentarzy . Zobaczymy, jak znajdę jakieś lepsze spotkanie to napisze, jeżeli nie, zostanę przy ManC .
-
ScoobanyOlkusz
-
ScoobanyOlkusz
-
ScoobanyOlkusz
-
ScoobanyOlkusz
Jokerit -Tappara 1 1.65
FC St. Gallen - FC Will 1900 1 1.55
W dzisiejszy wieczor spotkaja sie druzyny z czolowki drugiej ligi szwajcarskiej. Gospodarze tego pojedynku powaznie mysla o powrocie do pierwszej ligi i w 11 rozegranych kolejkach odniesli 10 zwyciestw i poniesli 1 porazke strzelajac przy tym 30 goli tracac zaledwie 7. W spotkaniach domowych prezentuja wysmienita forme i wygrali wszystkie 5 spotkan z bilansem bramkowym 15:0.
W ostatnich 5 rozegranych meczach odniesli 5 zwyciestw pokonujac miedzy innymi w ramach pucharu szwajcarii pierwszoligowe Aarau.
02.11.08 Gossau 1:3 St.Gallen
25.10.08 St.Gallen 2:0 Servette
18.10.08 St.Gallen 2:0 Aarau
04.10.08 St.Gallen 3:0 Stade Nyonnais
29.09.08 Schaffhausen 0:1 St.Gallen
Druzyna gosci zajmuje obecnie 5 miejsce w lidze z dorobkiem 5-3-3 15:9. Na wyjazdach prezentuja sie przyzwoicie ale bez fajerwerkow: 2-2-1 5:3.
Do swojego dzisiejszego przeciwnika traca juz 12 pkt i po tej kolejce strata ta zapewne wzrosnie o kolejne 3 pkt.
Reasumujac gospodarze odniosa kolejne przekonujace zwyciestwo w drodze ku pierwszej lidze.
Stawka. 20j
Wygrana. 46.60j
PLAGIAT!!!
-
ScoobanyOlkusz