Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Zaproszone osoby - nagrody gwarantowane! (styczeń 2008 +)
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 11:29 pm   
kry_kuc, a co za problem otworzyc sobie jeszcze nowe konta gdzies indziej? Przeciez rejesracje sa darmowe i nie wymagaja zadnej wlasnej wplaty.

kokosek 

Zaproszone osoby: 11
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 12:04 am   
hheeee ok dzieki za zaproszenie ale nie ten sport piłka nozna tak

Bartas
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 20, 2007 1:36 pm   
Na konto jakiego bukmachera wypłacana jest nagroda? Jest możliwość żeby pieniądze były wypłacone na MoneyBookers?

glory glory man united 

Wysłany: Sob Paź 20, 2007 5:45 pm   
nageordy sa wyplacane na kotna u 6 bukmacherow (sponsorow konkursu www.typuj.org). Teoretycznie jest tez mozliwosc transferu na MB.

tomex11

Zaproszone osoby: 16
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 12:20 am   
fajny konkurs wlasnie ktos mnie zaprosil do tego forum mysle ze najlepiej by bylo jakby nagrody mozna bylo otrzymywac na mb

Tutki

Zaproszone osoby: 14
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 12:36 pm   
Także jak Tomex11 jestem za tym aby nagrody były wypłacane na Moneybookers.

kokosek 

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 12:53 pm   
dobre forum coraz wiecej zaproszonych będzie o czym pisac :mrgreen: :mrgreen:

Tutki

Wysłany: Pon Paź 22, 2007 8:53 pm   
Mam pytanko.... Czy jest mozliwość wypłaty na Moneybookers?

treliusz 
Moderator

Zaproszone osoby: 177
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 9:02 pm   
Tutki, kilka postow wyzej masz odpowiedz!!

tomex111

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 1:49 am   
To Forum to kompletna pomyłka moze nie forum ale napewno jeden z moderatorów ktory w spobób nie powazny traktuje ludzi zostałem zaproszony do tego forum 3 dni temu w tym czasie udało mi sie zaprosic 16 osób wiec zapytalem sie grzecznie na pw moderatora glory glory mu zeby nie smiecic na forum i nie poruszac znowu tego samego tematu jak dokładnie jest z wypłata nagrody w konkursie zapros znajomych poniewaz dokladnej odpowiedzi na forum nie ma.Ku mojemu zdziwieniu otrzymalem odpowiedz ze dostalem bana z hamska odpowiedzia ze z tych 16 osób 9 nie bylo jeszcze na forum i ze jestem oszustem jaki ja mam wplyw na nich i skad to mge wiedziec to po pierwsze a po drugie nic w tym dziwnego jesli rejestrowali sie 24 h godziny temu i mam nadzieje ze nie beda sie udzielac na tym forum bo nie warto jesli tak traktuje sie ludzi ja nie oszukiwalem mozna to sprawdzic i skoro tak nasz moderator to dokladnie sprawdza to mogl to sprawdzic a nie dawac mi bana i hamska odpowiedz dziekuje bardzo za takie forum po co w ogole robic taki konkurs juz wiem teraz dlaczego tak malo ludzi jest na tym forum jesli nasz moderator sobie tak pogrywa opisze cala sytuacje na wszystkich forach bukmacherskich na ktorych jestem zarejestrowany a jest ich sporo zeby nikt sie tu nie rejestrowal malo tego jesli nie zostanie mi wyplacona nagroda(regulamin to regulamin)nie chodzi o te 25zl ale o sam fakt i przeprosiny pan szanowny moderator glory glory mu bedzie mial nieprzyjemnosci

mariusz133

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 11:37 am   
wcale nie jest łatwo polecić 15 osób --- trochę to potrwa .

tomex111

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 1:43 pm   
Mariusz 133 nie warto i tak cie zbanuja Mozna bylo dac np w regulaminie ze aby otrzymac nagrode kazdy z poleconych musi napisac minimum 10 postow a o tym nasz madry moderator nie pomyslal ale niestety w takim razie to forum oszukuje a nie ja(Dla każdego kto poleci minimum 15 znajomych - 25 PLN na konto u bukmachera )

a za zapytanie sie o nagrode na pw dostalem bana odradzam wszystkim te forum

DZIS DO 24H CZEKAM NA PRZEPROSINY I SZCZEGOLY WYPŁATY MOJEJ NAGRODY Z NIKU tomex11 JESLI NIE OPISUJE CALA SPRAWE NA WSZYSTKICH FORACH W TEMACIE OSZUSCI ORAZ OCZYWISCIE ZAJME SIE SPRAWA MODERATORA GLORY GLORY MU BO NIE MOZE TAK BYC ZE ON JEST MODERATOREM I MOZE ROBIC SOBIE WSZYTSKO CO CHCE Z LUDZMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 2:57 pm   
tomex111 jak bys sie zapoznal z regulaminem to bys wiedzial ze kazda osoba musi byc aktywna radze zapoznac sie z wszytkimi podstronami w tym temacie wtedy bedzies zmial jasnosc. Pomysl logicznie jesli to by byla Twoja akcja i ktos by sobie zalozyl 15 kont i zadna z tych osob nawet sie nie zalogowala na forum to czy bys zapalcil komus takiemu?? Ta akcja ma na celu przyciagniecie aktywnych userow na forum i wierz mi ze to nie jest oszustwo i juz kilka osob otrzymalo nagrody. Wiesz co trzeba zrobic aby dostac nagrode? Poprostu byc uczciwym tylko tyle. Pozdrawiam.

glory glory man united 

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 3:51 pm   
20 pazdziernika, godzina 23.00 - rejestruje sie na forum tomex11.

W ciagu godziny z jego polecania rejestruja sie 3 osoby. 2 z nich nigdy nie pojawily sie na forum. Kolejnego dnia w ciagu 2h rejestuje sie kolejne 9 osob. 8 z nich nawet nie dokancza aktywacji konta i nigdy nie pojawia sie na forum.

Dokonania tomex11 - 16 poleconych w 2 dni. 9 nie pojawilo sie na forum ani razu (nawet nie aktywowalo konta), pozostalych 7 - pojawilo sie tylko 1 raz. Zaden nie napisal nawet jednego posta.

Niech kazdy sobie odpowie sam czy tomex11 jest oszustem, czy tez jak twierdzi - sprowadzil aktywnych uzytkownikow.

treliusz 
Moderator

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 6:26 pm   
tomex11 Twoje tlumaczenia sa po czesci smieszne, po czesci zenujace. Jeżeli zapraszasz ludzi na forum, i osoba sie rejestruje to logiczne jest ze choc odrobine jest tematyka forum zainteresowana. jezeli zapraszasz znajomych z ktorych rejestruje sie 16 osob, a az 9 z nich nie wchodzi nawet na forum i nie konczy rejestracji, no to o czym tu rozmawiac. nagle wszyscy zrezygnowali?, rozmyslili?, przestali interesowac sie zakladami sportowymi? Co wiecej zadna z tych 16 osob nie napisala chocby jednego posta.... Takie zachowanie poleconych swiadczy jednoznacznie na twoja niekorzyść.

a fakt ze nagrody dostaje sie za poleconych aktywnych wrecz nie mogl umknąć Twej uwadze bo przez caly watek przewija sie ta kwestia canajmniej kilkakrotnie:

glory glory man united napisał/a:
Osobom ktore mysla ze jak same zaloza 15 kont to sie nie uda radzilbym sie zastawnowic...

Monitorujemy ile razy taki "polecony" user wszedl razy na forum, ile postow napisal.

Puste rejestracjie nie wystarcza. Wystarcza za to by dostac od nas bana.

Poniewaz coraz wieksza grupa debili probuje wyludzac pieniadze z tej promocji (zakladajac sobie 15 kont na neostradzie), to moze warto bym wytlumaczyl ze MARNUJECIE IDIOCI CZAS!

Szansa ze uda sie wam nas oszukac jest taka sama to ze Polonia Klewki wygra Lige Mistrzów.

Nagradzamy jedynie uczciwe osoby, ktore rzeczywiscie zaprosily na forum aktywnych uzytkownikow.

i plesik23 sobie odpuscil :) .

Raz jeszcze apel do wszystkich ktorzy kiedys beda czystac ten watek - rozdajemy bardzo duzo kasy i lubimy to robic, ale nie oznacza to ze mozna nas doic i ze jestesmy frajerami.

To proste - grasz fair, to zalapiesz sie na kilkadziesiat fajnych promocji z naszego forum. Oszukujesz i kombinujesz dla kasy - nie dostaniesz nic poza dozywotnim banem.

Kolejne osoby przekroczyly pulap 15 aktywnych uzytkownikow i otrzymaja bonusa:....

Gratulacje - dwie osoby zakwalfikowaly sie do nagrody gwarantowej !

marecki85 - 15 osob poleconych (i aktywnych)
treliusz - 18 osob poleconych (i aktywnych)

i jeszcze kilka spraw w kwestii formalnej:

Glory glory man united nie jest moderatorem tylko administratorem forum.

bana nie dostales za zapytanie o nagrode jak twierdzisz tylko za probe wymuszenia nagrody, czyli oszustwo na co jest paragraf w Kodeksie karnym
na przeprosiny chyba mozesz przestac czekac i od teraz umieszczac info na wszystkich forach jakie sobie znajdziesz w neostradzie, tylko nie zapomnij prosze dodac informacji, ktore Glory glory man united zawarl powyzej w swoim poscie. Swoja droga to Ty powinienes jak juz przeprosic Glorka za oszustwo, i forumowiczow za wprowadzanie zlej atmosfery itp.

kwestia gdzie sa wyplacane nagrody tez byla juz wyjasniona, ale Ty nie omieszkales jej oczywiscie pominąc. Bylo wyraznie napisane ze nagrody sa wyplacane na konta 6 bukmacherow sponsorujacym nagrody w konkursie typuj.org

slavko89

Zaproszone osoby: 20
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 7:19 pm   
ja mam to forum w kilku miejscach promowane i zauważyłem że mam 15 osób szczerze nawet nie wiem jakie to sa osoby i nie wiem czy sa aktywni czy nie. Więc narazie po nagrode sie nie pcham, chociaz przydała by sie kasa na konto. Przeciesz oczywiste jest ze człowiek zawsze patrzy -- o kasa w taki łatwy sposób... i robi wszystko by ja dostac.
Ale pasowało by sie postawić własnie z drugiej strony jak byś ty miał płacić (...)?
pozdrawiam i stawiam sie za adminem

glory glory man united 

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 9:55 pm   
Nasza akcja ma jedna ważna zaletę - te 25 pln jest gwarantowane. Postępując uczciwie ma się 100% pewności, iż pieniądze się otrzyma, jedyną kwestią niewiadomą jest "kiedy".

Polecenie 15 aktywnych osób to nie jest kwestia dnia czy tygodnia. W zależności od możliwości zajmuje to nieco więcej. I tak jak napisał slavko89 wystarczy promować w kilku miejscach i czekać. W długim okresie czasu (akcja trwa w nieskończoność) każdy otrzyma nagrodę.

Powtórzę więc po raz kolejny nasze motto - postępujesz uczciwie - otrzymujesz na forum nagrody, promocje i pieniądze. Oszukujesz, kombinujesz, cwaniakujesz - otrzymujesz bana.

Nie zależy nam na liczbach, nie zależy nam na olbrzymiej popularności. Zależy nam by na forum były osoby uczciwe i lojalne i godne zaufania.

RuszoLG 

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 9:59 pm   
Ja mam takie pytanko:
podałem link itd. to ten gość jak w niego wejdzie, to czy zarejestruje się przez szybką rejestracje czy przez zwykłą - nie ma znaczenia ?
Wystarczy tylko to, że wszedł przez mój link ?

treliusz 
Moderator

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 10:04 pm   
wystarczy ze otworzyl strone z Twojego ref linka

silverthomas 

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 10:53 pm   
nawet fajna sprawa z tym zapraszaniem, tylko przez przypadek wyslalem ten link do goscia z innego forum bukmacherskiego i mnie zbanowali :lol: dobrze ze na tamtym forum nie mialem duzo postow bo bym zalowal

jak narazie wyslalem to do wiekszosci osob z mojego gg. pare moich kolegow tez maniako typowania powiedzialo ze pisac beda. :mrgreen: wiec nagroda jest juz blisko. sadze ze za jakis tydzien bede mial 15 osob.

mam takie pytania:
moge gdzies sprawdzic liste nickow osob zaproszonych przezemnie???
skad bedziecie wiedziec czy te osoby zaproszone przeze mnie cos pisza??

treliusz 
Moderator

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 10:56 pm   
silverthomas napisał/a:
mam takie pytania:
moge gdzies sprawdzic liste nickow osob zaproszonych przezemnie???
skad bedziecie wiedziec czy te osoby zaproszone przeze mnie cos pisza??

ad.1 Ty tego nie mozesz sprawdzic. dokladny wykaz ma tylko administracja

ad.2 administrator dokladnie widzi, kto z Twoje linka sie zapisal, ile byl na forum i ile napisal postow

zwykly user czy nawet moderator do takich informacji nie ma dostepu

tomek1002 

Zaproszone osoby: 18
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 11:45 am   
Bardzo fajna promocja już biore się do zapraszania przyjaciół :)

RuszoLG 

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 4:22 pm   
A można jakoś zobaczyć kogo się zaprosiło (ich nicki) ??

treliusz 
Moderator

Wysłany: Sob Paź 27, 2007 4:35 pm   
zobacz 2 posty do gory...........

mniej pytac wiecej czytac... :evil: :evil: :evil:

kokosek 

Wysłany: Nie Paź 28, 2007 6:46 pm   
No znajomi moi chwala te stronke częsc juz sie zapisalo na forum