Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Zaproszone osoby - nagrody gwarantowane! (styczeń 2008 +)
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
  Wysłany: Sob Lip 14, 2007 2:20 am   Zaproszone osoby - nagrody gwarantowane! (styczeń 2008 +)
Kontynuujemy naszą akcję z nagrodami gwarantowanymi o nazwie "zaproś znajomych"!

Płacimy już za typy, dajemy nagrody za ilość postów, a teraz dodatkowo będziemy nagradzać polecanie naszego forum znajomym!

Zasady są bardzo proste:

1. Poleć forum jak największej ilości znajomych. Jeśli się u nas zarejestrują i będą aktywni, otrzymasz punkty

2. Jeśli ilość zdobytych przez Ciebie punktów osiągnie wymagany poziom - dostaniesz nagrodę gwarantowaną.

Jak promować?

Kliknij na swój nick, lub na ikonkę "profil" pod swoim postem (nie mylić z napisem "profil" u góry forum!). Pod polem płeć zobaczysz coś takiego:

"Aby zaprosić znajomego na to forum, skopiuj ten link:
http://www.typybukmachers...(cyferki)"

I wszystko jasne - każdy użytkownik ma unikalny link, dzięki czemu wiemy kto danego znajomego polecił. Wystarczy rozesłać link do swoich znajomych (mailem, na gadu-gadu, umieścić na forach, blogach etc) i obserwować jak będzie zwiększał się licznik poleconych

Jak obserwować wyniki ?

Gdy polecisz pierwszą osobę, pod Twoim nickiem w widoku tematów pojawi się pole " Zaproszone osoby:". Będzie ono rosnąć wraz z każdą poleconą osoba.

Gdy licznik przekroczy wymaganą ilość - wyślij mi PW ze swoim adresem pocztowym, a my wyślemy Ci nagrodę!

Jakie są nagrody?

Atrakcyjne i gwarantowane! Żadnego losowania, polecasz = zgarniasz nagrodę.

Dla każdego kto poleci minimum 15 aktywnych znajomych - 25 PLN na konto u bukmachera

Dla każdego kto poleci minimum 50 aktywnych znajomych - koszulka lub czapeczka bukmacherska

Dodatkowo dla 3 osób które polecą najwięcej osób do końca czerwca 2008 mamy 3 dodatkowe nagrody:

1. 100 pln na konto do bukmachera
2. 75 pln na konto do bukmachera
3. 50 pln na konto do bukmachera

UWAGA! Akcja trwa w nieskończoność! Nawet jeśli sądzisz, że nie masz 50 znajomych którym uda Ci sie forum polecić to i tak weź w niej udział. Teraz polecisz 10, kolejnym 3 za miesiąc itd. Może zająć Ci to nawet rok, a i tak w końcu nagrodę od nas otrzymasz!

Ps. Ostrzegam przed oszukiwaniem. Jeśli samemu założysz kilka kont - my to automatycznie wykryjemy. Nie dość, że nie otrzymasz nagrody to dostaniesz u nas bana.
Nie tolerujemy również rozsyłania spamu na forach konkurencji! Tylko uczciwość popłaca!

Ted

Wysłany: Sob Lip 14, 2007 2:37 am   
Bardzo fajnie :P
Tylko maly problem, na pewno znajda sie jacys oszusci co beda robic po 100 kont z jednego komputera, mam nadzieje ze wychwycisz takich :)

glory glory man united 

Wysłany: Sob Lip 14, 2007 2:38 am   
Odrzucanie kont z jednego komputera jest juz w standardzie :) .

Dla bardziej pomyslowych mamy tez bardziej zaawansowane filtry.

Nie ma szans by oszusta nie wychwycic.

mkiller 

Wysłany: Sob Lip 14, 2007 9:13 am   
bardzo ciekawa akcja, miejmy nadzieje ze przyniesie wymierne efekty i poleceni beda aktywni :wink: miejmy nadzieje ze nikt nie bedzie robil zadnych przekretow.. pazernosc ludzka nie zna granic.. :wink:

treliusz 
Moderator

Zaproszone osoby: 177
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 9:36 am   
bardzo fajna akcja glory tylko szkoda ze po moich akcjach ;/

memfis23 
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 19
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 12:09 pm   
spoko Na pewno zwiększy to ruch na forum

koles 

Zaproszone osoby: 32
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 2:04 pm   
Bardzo fajnie, na pewno dzięki temu forum będzie jeszcze lepsze.

treliusz 
Moderator

Zaproszone osoby: 177
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 2:28 pm   
proponuje zeby byla robiona klasyfikacja mniej wiecej co 3, 4 dni to kazdy bedzi wiedzial na czym stoi ;)

j juz mam dwie osoby widze ;)

EDIT: widze juz ze w katalowu mozna ustawic ktyterium polecone osoby. sory

Nihilus 

Zaproszone osoby: 5
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 6:53 pm   
Świetny pomysł ! Ludzie z forum będą mieli co robić a przy okazji zwiększy się liczba ludzi na forum.

poldek17 

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 10:45 pm   
Fajnie jak zaprosiłem wszystkich mozliwych znajomy cho wy dajecie takie cos ;) . Ale to nic musze być bardziej kreatywny i wymyslec jakis sposób na "werbowanie" znajomych :)

Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim :)

memfis23 

Wysłany: Sob Lip 14, 2007 11:39 pm   
glory glory man united, A nie dało by sie zrobic tak zeby i zwerbowani wcześniej znajomi byli wpisani w tych statystykach??? np. jak ktos zwerbował z 5 t oniedostał zadnej nagrody no to mozna by było mu to wpisac w statystyke i jeszcze by mu zostało 10 do zwerbowania wkoncu wcześniej sie natrudził aby namówic znajomych do zapisu sie na forum

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 9:21 am   
Memfis nie wymyslaj kazdy by tak chcial i kazdy namowil kilka osob aby sie zarejestrowal ja reklamowalem forum na kilka sposobow i co mam teraz chciec aby mi szukano i dopisywano ooy ktore dzieki mnie sie zarejestrowaly...

Guninho 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 9:54 am   
hmm tylko zeby to sie nie skonczylo tak ze znajomi znajomych beda sie rejestrowac tylko po zeby nabic komus licznik, a tak naprawde nie beda aktywni...
psmemfis23, kazdy z aktywniejszych juz pewnie zapraszal jakis znajomych,ale zeby ich teraz teraz dopisywać jak la mnie o bez sensu

memfis23 

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 1:43 pm   
no rzeczywiście głupi pomysł z tym dopisywaniem

googer

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 11:19 am   
no fakt.. ja też poleciłem kilku osobom forum.. zapisali się nawet jako polecenie do typuj.org..
ale to chyba nie ma sensu takie dopisywanie.. bedzie trzeba zdobyć nowych znajomych..
będzie ciężko dobić do 15 :)

glory glory man united 

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 2:28 pm   
Jasne ze 15 znajomych nie zrobi sie w dzien, ale akcja nie ma ograniczenia czasowego. Predzej lub pozniej uda Ci sie wiec ten pulap osiagnac.

lopek

Zaproszone osoby: 9
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 5:14 pm   
mam pytanie czy jak np zaprosze 15 osób to przelejcie mi ta kase na automatycznie na bet-at-home???

glory glory man united 

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 5:23 pm   
bet at home z nami nie wspolpracuje. Depozyty beda (losowo) do: Bwin, Sportingbet, Gamebookers, Betway

lopek

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 5:35 pm   
a ile czasu zajmie przelanie kasy na konto tych buków??

lopek

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 5:39 pm   
a loswo tzn bedziecie wy sobie wybierac na jaki buk przlejecie kase??

glory glory man united 

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 6:50 pm   
Nagrody beda wyplacane zawsze na poczatku miesiaca. Losowo = bedziemy przelewac akurat tam gdzie mamy budzet. Bedziesz mial jednak wybor i jesli np. okaze sie ze w tym miesiacu mamy budzet do Bwin, a ty chcesz to Sporting - to tam dostaneisz. Tylko bedziesz musial poczekac az bedziemy miec strodki do Sporting

lopek

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 6:58 pm   
a jak np szybciej zaprosze 15 osób a wy np bedziecie miec kase na bwin albo na jakims innym to przelejecie mi to odrazu albo bede musiał poczekac na poczatek miesiac??

glory glory man united 

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 7:15 pm   
Za chwile mnie zdenerwujesz, czytaj ze zrozumieniem ! "Nagrody beda wyplacane zawsze na poczatku miesiaca"

lopek

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 9:02 pm   
stary i po co te nerwy...grzecznie sie tylko zapytałem...ziom wyluzuj<lol>

Dawid84 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 10:40 am   
A wstarczyło przeczytać. Człowieku przeczytaj caly temat a dokładniej wypowiedzi admina i zobaczysz że tam wszytskie odpowiedzi są podane. Jak myślisz dlaczego nikt inny nie ma równie "ynteligentnych" pytań ?? Może dlatego, że najpierw czytają, a później zadają pytania do textu. To naprawdę nie jest trudne.