Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Od 4 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 150 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.

Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Poprzedni temat :: Następny temat
Oszusci
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
  Wysłany: Wto Paź 23, 2007 02:50   Oszusci
Dziś zostały zbanowane 4 osoby które same sobie zakładały po 15 kont licząc iż otrzymają nagrodę za polecanie użytkowników. I to pewnie nie koniec, więc przypominam:

1. Nie jesteśmy głupi. Monitorujemy dokładnie ruch na forum i po 1 minucie analizy widzimy kto zarejestrował się naturalnie, a które konto zostało sztucznie otworzone. Mamy 3 lata doświadczenia w walce z oszustami.

2. Nie wybaczamy. Każda próba oszustwa kończy się dożytownim banem.

3. Nie odpuszczamy. Na banie się nie kończy. Dla wszystkich oszustów przygotowujemy wiele "miłych niespodzianek" które skutecznie uświadomią im, iż oszukiwać nie warto a w sieci nie jest się anonimowym.

Zanim oszukasz - zastanów się 3x !!

NuNeK 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 08:08   
ja własnie poleciłem forum 15 osobom niestety admin mi nie wierzy pewnie sam z 1 kompa zzakadałem zalosny jest. Poporstu Uwaga oszust nie moja wina ze sie nie logujo bedo chcieli to sie zaloguja nie to nie sprawdź se hosta i Ip to zoabczysz czy z 1 kompa czy z kilku załosny jesteś co ilu ludzi jeszcze tak oszukasz piszesz o oszustach a sam nim jesteś zal.pl usuwaj szybko posta to sie nie dowie nikt hahahahaha

sebbaa 
Gram bo lubię

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 08:21   
NuNeK napisał/a:
ja własnie poleciłem forum 15 osobom niestety admin mi nie wierzy pewnie sam z 1 kompa zzakadałem zalosny jest. Poporstu Uwaga oszust nie moja wina ze sie nie logujo bedo chcieli to sie zaloguja nie to nie sprawdź se hosta i Ip to zoabczysz czy z 1 kompa czy z kilku załosny jesteś co ilu ludzi jeszcze tak oszukasz piszesz o oszustach a sam nim jesteś zal.pl usuwaj szybko posta to sie nie dowie nikt hahahahaha

Ale nikogo nie interesuje ilu osobom poleciłeś to forum, jeśli chcesz dostać nagrode za polecanie to muszą to być AKTYWNI użytkownicy ( z tego co mi wiadomo, jeśli się mylę proszę o sprostowanie).

glory glory man united 

Wysłany: Wto Paź 23, 2007 10:00   
NuNeK napisał/a:
usuwaj szybko posta to sie nie dowie nikt hahahahaha

Przeciwnie kolego, Twoj post zostanie bo nam pomaga i dokladnie pokazuje poziom oszustow z jakimi mamy do czynienia. Taki z Ciebie wielki cwaniak - otworzenie 15 kont z neostrady (zmienny IP), kazde w odstepnie kilku minut i zadne nie wykorzystywane.

Glupota jak wrzechswiat - nie ma granic.

Haszysh 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 22:14   
koleś liczył za 25 PLN za minimum roboty :/

pawelhsb 

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 18:42   
anIEKTóRZY Są POPROSU żAłOśNI I co ty dużo gadać, żeby jeszcze inteligntni byli :twisted:

Piterach 

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 21:28   
A te 25zl to do reki czy na konto u buka?

jarek1 

Zaproszone osoby: 153
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 21:32   
Piterach napisał/a:
A te 25zl to do reki czy na konto u buka?

Taa, listonosz zapuka do Twych drzwi i wręczy Ci 25zł. Ludzie czytanie nie boli!!!

Ps. Sorry za ot ale nie mogłem :evil:

Cytat:
Jakie są nagrody?

Atrakcyjne i gwarantowane! Żadnego losowania, polecasz = zgarniasz nagrodę.

Dla każdego kto poleci minimum 15 znajomych - 25 PLN na konto u bukmachera

Piterach 

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 15:24   
Sorka, przyznam sie ze nie czytalem regulaminu...

Roofie

Wysłany: Pią Sty 04, 2008 17:00   
Cytat:
zapraszam do rejestracji na www.typybukmacherskie.com oraz do zapisow do freerolla na everestpoker z pula 100$. Wkrotce liczne konkursy i darmowe depozyty npo na everestpoker i titan poker. pozdrawiam www.TypyBukmacherskie.com

Dostałem coś takiego na Gadu-Gadu ... Użytkownik przedstawił się jako - petr_ceh

Przemoth 

Wysłany: Pią Sty 04, 2008 18:36   
To może być trochę niezdrowe, nie sądzicie?

Oczkins 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 22:36   
Roofie napisał/a:
Cytat:
zapraszam do rejestracji na www.typybukmacherskie.com oraz do zapisow do freerolla na everestpoker z pula 100$. Wkrotce liczne konkursy i darmowe depozyty npo na everestpoker i titan poker. pozdrawiam www.TypyBukmacherskie.com

Dostałem coś takiego na Gadu-Gadu ... Użytkownik przedstawił się jako - petr_ceh

Roofie i co z tego?? To chyba dobrze bo chlopak zaprasza ludzi, niewazne w jaki sposob ale zaprasza;)

glory glory man united 

Wysłany: Pon Sty 07, 2008 15:26   
Roofie, nie wiem czy zauwazyles ale on podaje niewlasiwy adres.... .com a nie .org !

Lol

glory glory man united 

Wysłany: Pon Sty 07, 2008 16:16   
Do niektorych jak widac zadne slowa nie docieraja, kolejny "sprytny" naciagacz

ots04 - w ciagu 4 godzin odkad sie zarejestrowal zdarzyl "polecic" 10 kolegow.
Oczywiscie wszyscy z neostrady, oczywiscie 8 z nich nawet nie aktywowalo konta (falszywe adresy e-mail).

I juz kolejnego dnia dobil do 15 i wyslal zgloszenie ze chce bonusowe pieniadze.

Boze, skad sie tacy ludzie biora? Ban dla takich to za malo !

silverthomas 

Zaproszone osoby: 14
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 19:15   
ale akurat mnie dziwi to ze dokladnie 15 osob bylo. :mrgreen: przeciez jak sie wysyla linka polecajacego do iles tam osob to nigdy nie wiesz czy sie zarejestruja i dlatego wysylasz do wielu osob. czasami jak polecasz to moze ci sie udac ze polecisz 17, 18, 24 itp. troche to z tymi dokladnie 15 osobami jest podejrzane :twisted:

wilcek2

Zaproszone osoby: 36
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 20:04   
i pomyśleć że może których z nas go ma w zaproszonych osobach :D haha, no chyba że przypadkowo do nas trafił ;)

fmpc

Wysłany: Wto Sty 08, 2008 10:00   
akurat ots04 to nie oszust. Autentycznie wysłał mi link do rejestracji.Wcześniej nie maiłem pojęcia o istnieniu tej strony. Z tego co wiem to juz wczesniej czytał to forum, ale rzeczywiście niedawno zrobił konto. Gdy się zarejestrował to powiedział mi żebym utworzył konto z jego linku. Faktycznie nie zasłużył na bonus bo niedawno utworzył profil ale oszustem który chciał szybko zdobyć 25 zł nie jest. Pozdrawiam

glory glory man united 

Wysłany: Wto Sty 08, 2008 18:52   
fmpc, i jakos poza rejestracja nic do tej pory na tym forum nie zdziałałeś. Caly jeden post na forum i to w takim temacie. Kolego - nie pogrążaj się bo smutno patrzeć czego to ludzie nie robią by wyłudzić 25 pln.

Oczkins 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 21:03   
Za 25 zl robic takie jaja?? Jak chcesz kase to na nia zapracuj, a nie oszukuj tak!

martini89 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 13:32   
A skad mam wziasc tego linka zeby komus wyslac, i zeby bylo wiadomo, ze to moje zaproszenie bylo ?

I jeszcze takie watpliwosci mam... Mam znajomych ktorzy stawiają na zakladach, wysle im zaproszenia, 15 osob sie zarejestruje, zobaczy to forum ale jednak tylko na zarejestrowaniu sie skonczy i juz tu nie zajrzą raczej. Ale dzieki mojemu zaproszeniu sie zarejestrowali, tylko co ? Nagrody wtedy nie dostane ?

byly_moderator 

Zaproszone osoby: 184
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 14:19   
martini89, to polecanie służy przede wszystkimi przyciągnięciu nowych, aktywnych ludzi, którzy będą uczestniczyć w rozwoju forum. Po co nam pusty użytkownik? W niczym nie pomoże, nie poda swoich typów itp....
Nagradzamy tylko za aktywnych użytkowników.

Link znajdzie w swoim >>PROFILU<<

milan1899ac

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 19:22   
Siemka, mam pytanie, jeśli zaproszę 15 osób (jestem moderatorem na pewnym dość dużym forum i myślę, że 15 osób to spokojnie zaproszę), to kiedy uznajecie te 15 osób? Jak będzie aktywny? Po jakim czasie? Czy jest może jakaś liczba ustalonych postów? Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.

wilcek2

Zaproszone osoby: 36
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 00:38   
osoby powinni regularnie pojawiac sie na forum i pisać posty!! jeśli sie tylko zarejestruje to nic nie da!! powinni chociaz podawac swoje typy lub pisać wartościowe posty.

slawson6 

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 21:51   
Witam.
Jestem zarejestrowany na forum tydzień może troche dłużej nie wiem dokładnie i nie chce mi się tego teraz sprawdzać. Założyłem swój temat i pisze posty, czytam analizy innych, typuje a teraz po prostu przeglądam forum aby dokładniej je poznać i natrafiłem na ten temat. Zaintrygowała mnie nazwa "oszuści" po przeczytaniu wszystkich postów zatkało mnie. Postanowiłem przeczytać regulamin i oto moje wnioski:

Po pierwsze w regulaminie nic nie pisze by zaproszeni znajomi byli aktywni (dopiero tutaj o tym przeczytałem) a tak być nie powinno. Takie informacje powinny być w regulaminie.

A po drugie dziwie się że ludzie dla głupich 25zł robią takie rzeczy i zakładają po 15 kont. Ale jak to mówią "polak potrafi".

Moim zdaniem niech Moderator zmieni regulamin czyli zaproszeni znajomi powinni być aktywni bo ktoś mający 15 zaproszonych według regulaminu powinien dostać 25zł ponieważ Moderator nie zawsze w 100% bedzie pewien czy te konta założyła 1 osoba. Moderator może domniemać a nieraz może się po prostu pomylić.

pozdrawiam Wszystkich

Przemoth 

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 22:26   
slawson6 napisał/a:
Moderator nie zawsze w 100% bedzie pewien czy te konta założyła 1 osoba. Moderator może domniemać a nieraz może się po prostu pomylić.

Ustali w 2 sekundy po adresie IP nawet nr budynku z któego założono konta

Odpowiedz do tematu