Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Zasady
Autor Wiadomość
Mariusz1209

Wysłany: Pon Paź 29, 2007 4:49 pm   
Moze pytanie juz kiedys bylo zadawe ale zapytam sie jeszcze raz:
Czy w klasyfikacji MIESIECZNEJ jest przeznaczona nagroda za zajecie 1 miejsca czy sa jeszcze jakies darmowe depozyty za zajecie np:2,3,4,5 miejesca.Pytam sie bo akurat zajalem 2 miejsce w klasyfikacji miesiecznej w lidze angielskiej i czy moge sie spodziewac jakies nagrody??

cyc 

Wysłany: Pon Paź 29, 2007 5:13 pm   
sebbaa napisał/a:
cyc napisał/a:
Kupon stworzony Pn 29/10/0..
data 29/10/07
kurs 18.36
stawka 2.00 PLN
możliwa wygrana 36.72 PLN

zostaje mi 38 zlotych wygrywam mam 84 zl, musze obstawiać te 38 zl czy wszystko ?

Obstawiaj sobie za ile chcesz, byle by przed wypłata w sumie było 5x 40 czyli 200 zł postawione. Teraz mozesz postawic za 2 , 3, 4,5 ... 84
Aha i zmień sobie opis w profilu, nie ma takiego miasta: Piekkary Śląskie.

Dzięki ;)

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 5:38 pm   
Mariusz1209 - tylko najlepszy gracz w danym miesiacu dostaje dodatkowa nagrode.

Ziebotta

Wysłany: Wto Paź 30, 2007 12:36 am   
W podsumowaniu miesięcznym w lidze niemieckiej jestem na 2 miejscu, mam tyle samo punktów co lider, jednak zdaje mi się, że powinno być odwrotnie, prosiłbym o sprawdzenie. Mój nick również Ziebotta.

Mariusz1209

Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:53 pm   
Ja mam takie dosc dyskretne pytanie.Mozliwe ze na tym forum bylo ono zadawane.Jesli w lidze angngielskiej wygralem ponownie depozyt do gamebooker czy jestem upowazniony do otrzymania tej nagrody czy moze stosujecie zasade ze 1 user 1 nagroda.Z jednej strony fajnie byloby zas otrzymac depozyt za trafnie wytypowane mecze w lidze angileskiej no nie :grin:

byly_moderator 

Zaproszone osoby: 179
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 9:20 pm   
Mariusz1209 napisał/a:
Ja mam takie dosc dyskretne pytanie.Mozliwe ze na tym forum bylo ono zadawane.Jesli w lidze angngielskiej wygralem ponownie depozyt do gamebooker czy jestem upowazniony do otrzymania tej nagrody czy moze stosujecie zasade ze 1 user 1 nagroda.Z jednej strony fajnie byloby zas otrzymac depozyt za trafnie wytypowane mecze w lidze angileskiej no nie :grin:

w regulaminie jest zasadas ze jeden gracz moze otrzymac tylko jedna nagrode w miesiacu od danego sponsora. wiec raczej nie dostaniesz drugiego depozytu :(

Mariusz1209

Wysłany: Sro Paź 31, 2007 5:09 pm   
Ta informacja jest raczej pewna czy jednak bedzie od czegos zalezec.To znaczy ze nagroda ta przepadnie czy w jakis inny sposob rozwiarzecie ta kwestie.Powiem szczerze ze nastepnym depozytem bym nie pogardzil ale jak regulamin to trudno.Wg mnie jest to troche bez sensu ze
ze nie mozna ponownie wygrywac nagrode w danej lidze bo przeciez nie codziennie jest sie na
2 albo na 3 miejscu powiedzmy na 700 czy 1000 ludzi??

byly_moderator 

Wysłany: Sro Paź 31, 2007 5:15 pm   
Bylo o tym niedawno pisane, chyba Glory to wyjasnial.
jest to pewnego rodzaja zabezpieczenie przed wlamaniem, gdyby komus udala sie do nas wlamac, to moglby tylko jedna nagrode sobie wyplacic. sytuacja ze ktos zajmuje 2 razy miejsce premiowane nagrodom w jednym miesiacu w okreslonej lidze jest naprawde rzadka...

Mariusz1209

Wysłany: Sro Paź 31, 2007 6:10 pm   
Heh wszystko ja to rozumie ale jak to powiedziec w bukmacherce i wogole w hazardzie zdarzaja sie przeciez fuksy np:(teoretycznie slabsza druzyna wygrywa z faworytem) i tak samo jest w mojej sytuacji.Ja wiem ze wygranie 2 razy pod rzad przez jednego usera jest dosc malo prawdopodobne(to wynika z czysto matematycznych przeliczen 5 osob na 700 ludzi cos wygrywa) ale nie mozecie wykluczyc takiej ewentualnosci.Wiec jest jakas szansa ze dostane ta nagrode czy raczej depozyt przepadnie.

byly_moderator 

Wysłany: Sro Paź 31, 2007 6:19 pm   
regulamin to regulamin, musimy sie go trzymac.
nie jestem tu osoba decydujaca ale na 99 % depozyt trafi do innej osoby

Mariusz1209

Wysłany: Sro Paź 31, 2007 6:30 pm   
Troche szkoda ze tak roztrzygacie ta kwestie bo naprawde mialem farta i udalo mi sie wytypowac mecze tak zeby znalezc sie na premowanym miejscu.No coz naprawde nic nie da sie zrobic w tej sprawe zwlaszcza ze dosc duzo osob wlasnie obstawia lige angielska.Eh trudno nie bede rozpaczal z tego powodu i bede dalej typowal mecze w portalu typuj.org

glory glory man united 

Wysłany: Czw Lis 01, 2007 12:48 am   
Mariusz1209, Treliusz w tej kwestii nie mial racji. Sprawa byla juz poruszana na forum, ale napisze raz jeszcze:

na 99% otrzyma sie tyle nagrod ile sie wygra. Nawet i 5 w miesiacu! .

Zapis regulaminowy jest podyktowany przez wymagania sponsorow, ktorzy zostawiaja sobie "furtke" na eliminowanie oszustow i osob dokonujacych naduzycia.

Osoby grajace fair (majace 1 konto etc) dostana wszystkie wygrane przez siebie nagrody.

byly_moderator 

Wysłany: Czw Lis 01, 2007 8:41 am   
Mariusz1209, sory za wprowadzenie w bląd ale kiedowalem sie tym:

Regulamin napisał/a:
"# 7.3 Jeden gracz może zdobyć wyłącznie jedną nagrodę pochodzącą od danego sponsora w miesiącu"

ale faktycznie Glory pisal ze jest to mozliwe:

memfis23 napisał/a:
Pytanie odnosnie punktu w regulaminie
"# 7.3 Jeden gracz może zdobyć wyłącznie jedną nagrodę pochodzącą od danego sponsora w miesiącu"
Czyli jesli wygramy np 2 razy lige polską w maju to kase dostaniemy tylko za jedno zwyciestwo?

glory glory man united napisał/a:
wg regulaminu - tak, nagrode dostanie sie tylko raz.
w praktyce - nie, sytuacja ze ktos wygrywa nagrode 2x w miesiacu zdarza sie bardzo rzadko i jeszcze nigdy sponsor nie odmowil jej wyplacenia.

sory za wprowadzenie Cie w blad, ale to chyba dobra wiadomosc dla Ciebie

Mariusz1209

Wysłany: Pią Lis 02, 2007 8:09 pm   
Heh nic sie takiego nie stalo ale faktycznie w regulaminie jest taki zapis.No to super drugi depo dostane a juz myslalem ze z ta druga nagroda bedzie lipa a adminowi za pomoc serdecznie dziekuje ;)

Mariusz1209

Wysłany: Sob Lis 03, 2007 11:57 pm   
Ja mam pytanie odnosnie warunków obrotu w Gamebookers.Ile razy i po jakim minimalnym kursie nalezy obrocic depozyt aby mozna bylo wyplacic nagrode.

miloszm

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 2:12 am   
no a ja od piątku czekam na te 10 zł co wygrałem w lide angielskiej i ciągle jest puste konto.mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego??

Mariusz1209

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 12:57 pm   
Sokojnie koles pieniadze najpozniej trafia we wtorek wiec nie masz sie czym przejmowac

A propo mojego pytania powyzej.To moglby mi ktos powiedzec jakie sa warunki wyplaty z gamebookers bo z tego co ja wiem to byly one kilka razy modyfikowane wiec jaka jest ostateczna wersja?

glory glory man united 

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 1:22 pm   
Mariusz1209, Pisze o tym w regulaminie. 3x po kursie 1.5. By wyplacic konieczna jest rowniez minimalna wplata wlasna.

Kalfi 

Zaproszone osoby: 50

Wysłany: Czw Lis 08, 2007 6:11 pm   
mam takie pytanie, mam uzupełnione wszystkie loginy na typuj.org, no ale na jednym z buków,chodzi o expekt mam inny e-mail, niż jestem zarejestrowany na Typuj.org, czy to może wpłynąć na odbiór nagrody??

glory glory man united 

Wysłany: Pią Lis 09, 2007 2:59 am   
Kalfi, nie, to nie ma zadnego znaczenia.

nikosis

Zaproszone osoby: 5
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:28 pm   
Mam pytanie, kiedy user staje się na typuj.org "aktywny" tzn. liczy się do licznika osób poleconych jako osoby aktywne?

glory glory man united 

Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:45 pm   
Kiedy poprawnie wytypuje kilkanaście meczy.

nikosis

Zaproszone osoby: 5
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 9:11 am   
OK, dziękuje za informacje.

Pozdrawiam.

neoppl 

Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:51 pm   
Gdzie moge znalezc informacje dotyczace obrotu nagrody u buka?? Bo np w unibet pkazuje mi ze moge wyplaci od razu czyli nie musze obracac czy u kazdego buka inaczej??

Prosilbym o dokladne info.

Z gory dziekuje.

glory glory man united 

Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 1:40 pm   
W regulaminie zabawy na typuj.org http://www.typuj.org/pora...n-zabawy,9.html

Odpowiedz do tematu