Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Dobra oferta w Sportingbet - 400 pln za darmo! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Zasady
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 8:45 pm   
Tak, w przypadku graczy niepelnoletnich przewidujemy mozliwosc odebrania nagrody przez pelnoletniego opiekuna (tate)

Konta u bukmacherow (betandwin, betgun, sportingbet) sa zakladane za darmo, jednak wylacznie na osoby pelnoletnie. Czyli w Twoim konkretknym przypadku, jesli wygrasz - bedziesz musial poprosic tate by wyrazil zgode i zalorzyl konto na siebie, a wtedy my przelejemy na nie Twoja nagrode.

9891

Wysłany: Sro Maj 03, 2006 4:29 pm   
Jeżeli wygrałem to na jaki email mam wysłać dane czy mam czekać aż Wy wyślecie mi emaila?? dzieki za odpowiedz z gory 8)

kluiwert

Wysłany: Sro Maj 03, 2006 6:32 pm   
Ja tez wygrałem ale w lidze angielskiej i mam pytanie dostane maila czy jak.Pozdro 8)

glory glory man united 

Wysłany: Sro Maj 03, 2006 10:44 pm   
My wysylamy. Dajcie nam jednak troche czasu, wszak wciaz jest dlugi weekend (czyli wolne).

kluiwert

Wysłany: Nie Maj 07, 2006 6:16 pm   
Mam pytanie dostałem juz maila od admina wysłąłem mu dane i co terza.Czekam az zasilicie mi konto na sporting bet gdyz wygrałem 40PLN w lidze angielskiej.Moje pytanie brzmi ile czasu bede czekał?Pozdro

glory glory man united 

Wysłany: Pon Maj 08, 2006 2:12 am   
W teorii - do 7 dni.

W praktyce w sumie tez, choc teraz odpowiedzialnosc lezy juz po stronie Sportingbet i niby nie mamy w plywy jak szybko przeleja gotowke. Jednak nigdy nie bylo z tym problemow.

W razie opozniej wiekszych niz 7 dni - prosze nam to zglaszac -> zastrzelimy winowajcow :)

meszros

Wysłany: Pon Maj 08, 2006 8:18 pm   
wygralem w tym tygodniu 25zł w lidze włoskiej.narazie nie doszedł do mnie żaden email o wygranej :( i wydaje mi się że przy rejestracji podałem własnie zły adres.
co mogę w tej sprawie zrobić?, czy mogę jakoś poprawić adres email, który podałem?

glory glory man united 

Wysłany: Pon Maj 08, 2006 8:28 pm   
Sprawdzalem w administracji - maile nie byly jeszcze wysylane.

Jesli jest bledny - przykro mi bardzo, o poprawce nie moze byc raczej mowy. Walczymy z graniem na wiele kont, a po logach widac, iz wiele osob zaklada konta z tym samym, albo bardzo podobnym adresem (robia literowke). Graja oczywiscie na wszystkie i gdy zwycieza - licza ze zamienia adres z nieprawidlowego na swoj dzialajacy.

meszros

Wysłany: Pon Maj 08, 2006 8:58 pm   
Mam jeszcze jedno małe pytanie - czy można usunąć swoje konto, a jeżeli tak to w jaki sposób. Chcem np. założyć nowe ponieważ w starym podałem złe dane.

glory glory man united 

Wysłany: Wto Maj 09, 2006 2:04 pm   
mozna - wyslim mi PM z loginem i haslem - znajdizemy i skasujemy

Szymon111

Wysłany: Sob Maj 13, 2006 9:37 pm   
no to luzik;]

Menager 

Wysłany: Pon Cze 19, 2006 4:34 pm   
Dlaczego nie ma mnie w klasyfikacji genralnej tylko jestem w klasyfikacji tygodniowej?

glory glory man united 

Wysłany: Wto Cze 20, 2006 12:44 am   
Podaj swoj login w konkursie - sprawdzimy

Menager 

Wysłany: Wto Cze 20, 2006 1:08 pm   
mao mój login w konkursie jest taki jak na forum czyli Menager
Pozdro

glory glory man united 

Wysłany: Wto Cze 20, 2006 6:08 pm   
Jestes przeciez na 970 miejscu

-http://www.typuj.org/klasyfikacja,mistrzostwa-swiata,lig,65.html

aronstrazak

Wysłany: Sob Lip 22, 2006 2:56 pm   
czesc w jaki sposob sie obstawia wyniki :!:

wacha89 

Wysłany: Pon Lip 31, 2006 2:49 pm   
Czesc mam pytanie do admina.Chcialbym sie dowiedziec kiedy rusza nowy konkurs typuj ??W piatek juz ruszyla liga polska a nie bylo mozna jej typowac dlaczego?? Z góry dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam :D

glory glory man united 

Wysłany: Sro Sie 02, 2006 12:38 am   
Z tego co mi wiadomo to nowa runda rusza 15-08

lizak16

Wysłany: Pon Sie 07, 2006 5:02 pm   
Hey kiedy rusza nowa kolejka . Co można teraz obstawiać. Jestem tu nowy i potrzebuje pomocy 8)

Ceres

Wysłany: Czw Sie 10, 2006 3:34 pm   
Jestem tu nowy i chcę wziąć udział w nowym konkursie tylko nie wiem co i jak, np, gdzie sie obstawiam i jak :) może ktoś mi pomóc ? :)

glory glory man united 

Wysłany: Czw Sie 10, 2006 4:57 pm   
1. Najpierw musisz sie zarejestrowac.
2. Po zarejestrowaniu - logiujesz sie i wchodzisz w podstrony "typuj".
3. Masz tam linki do kazdej z lig ktora mozna typowac.

Wazne - jesli chcesz walczyc o nagrody sponsorowane przez bukmacherow, to w czasie rejestracji w naszym konkursie musisz tez zarejestrowac sie u danego sponsora/bukmachera i podac nam swoj login jaki u niego posiadasz.

Do wprowadzenie tej restrykcji zmusil nas fakt iz w ubieglym sezonie czesc graczy grala na wiele kont, jak rowniez ze po wygraniu nagrody niektorzy tygodniami zwlekali z podaniem nam loginu na ktore mamy przelac nagrode. Teraz nagrody beda wyplacane juz automatycznie.

marcinmg
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sie 10, 2006 5:32 pm   
a jak ja juz mialem konto to mam tez wam podac loginy?

glory glory man united 

Wysłany: Czw Sie 10, 2006 9:01 pm   
Tak - bedzie obowiazek dla wszystkich obecnych userow by edytowali swoj profil i podali loginy.

Modul edycji bedzie gotowy chyba juz jutro - wszystkich zawiadomimy mailem.

wuzet 

Wysłany: Sro Sie 16, 2006 12:49 pm   
Hej, mam pytanie jestem zarejestrowany, wszedłem w zakładkę edytuj swoje dane wypełniłem wszystkie pola tzn e-mail podałem loginy w bwin, sportingbet i zatwierdziłem wszystko niby OK ale po ponownym wejściu w edycję użytkownika wszystkie pola były znów puste, dlaczego?
Jeszcze jedno pytanie gdzie można zobaczyć ile osób wpisało się na moje konto w programie partnerskim?

glory glory man united 

Wysłany: Sro Sie 16, 2006 1:09 pm   
Przy ponownej edycji pola sa tylko "teoretycznie" puste - w bazie danych zmiany sa zapisane, choc nie pokazuje ich w formularzu edycji. Nie musisz sie wiec tym przejmowac.

Co do osob poleconych to informacji ile osob sie pod Ciebie zapisalo nie mozna wyswietlic. Dzieje sie tak dla tego iz nie liczy sie ilosc osob, ale ilosc osob ktorze ZDOBYLY przynajmniej 10 punkow w trakcie trwania konkursu. A ta wartosc caly czas sie zmiania, wiec dopiero na koniec konkursu bedzie robione zestawienie.

Taki wymog jest podyktowany zdrowym rozsadkiem i ma zachecac do rzeczywistej promocji serwisu wsrod swoich znajomych, a nie do samodzielnego zalozenia 10 kont.

Czasu jest mnostwo i naprawde nie trzeba specjalnie sie natrudzic by zarekomendowac do konkursu kilkanascie osob ktore beda w nim graly - wystarczy jeden post na jakims popularnym forum pilkarskim :) .

Odpowiedz do tematu