|
Zasady |
| Autor |
Wiadomość |
Manieczek
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 9:24 pm Edycja typów
|
|
| Mam problem z edycją już zawartych typów. Chciałem zrezygnować z kilku typów, ale system na to nie pozwala. Owszem poprawia np. z 1 na 2 ale z 1 na nic-rezygnacja z typu nie przyjmuje.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2280 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 9:42 pm
|
|
Cenna uwaga - na chwile obecna rezygnowac nie mozna.
Moze kiedys wprowadzimy te opcja, lecz raczej juz nie w tej edycji. |
|
|
|
 |
hugo997
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 5:35 pm
|
|
Można zrezygnować i to bez problemu wystrczy odświeżyć albo cofnąć do wcześniejszej strony i wejść w typowanie.
Chciałem się o coś zapytać trochę zły temat ale już się przy okazji zapytam.
W dziale "Nagrody" za zwycięstwo w tygodniowej klasyfikacji są napisane tylko nagrody dla ligi polskiej. Czy to oznacza że dla innych lig w klasyfikacji tygodniowej nie ma nagród |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 5:40 pm
|
|
| To zly temat na takie pytanie - zadaj sobie choc troche trudu i zapytaj w odpowiednim! |
|
|
|
 |
pjs2
|
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 1:31 am
|
|
| mam maly problem. od pewnego czasu bawie sie w obstawianie na tym serwisie. jak moge uzupelnic dane dotyczace swojego konta na sportingbet oraz pozostalych kont bukmacherow, jezeli nie zrobilem tego w trakcie rejestracji? jesli sie nie myle takie dane sa wymagane ma wypadek otrzymania nagrody. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:09 am
|
|
| pjs2 napisał/a: | | mam maly problem. od pewnego czasu bawie sie w obstawianie na tym serwisie. jak moge uzupelnic dane dotyczace swojego konta na sportingbet oraz pozostalych kont bukmacherow, jezeli nie zrobilem tego w trakcie rejestracji? jesli sie nie myle takie dane sa wymagane ma wypadek otrzymania nagrody. |
Logujesz sie na swoje konto gracza i po prawej stronie klikasz w opcje "edytuj swoje dane". .
Ta mozliwosc zostanie jednak juz niedlugo zablokowana - jesli ktos nie poda danych w czasie rejestracji, to nie bedzie mial mozliwosci ich uzupelnienia. |
|
|
|
 |
manfredo90
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 9:50 pm
|
|
witam ! mam pytanie !!!??!! typuje mecze od pewnego czasu (dokładnie typowałem końcówke poprzedniego sezonu oraz od początku ten który teraz trwa ) i mam pytanie co do sponsorów !??! zalogowalem sie na bwin przed sezonen i teraz w trakcie w sportinget. jeśli bym wygrał coś w pewnej kolejce której jest sponsorem sportinget czy dostałbym od nich nagrode czy nie ??? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 2:19 am
|
|
| manfredo90 napisał/a: | mam pytanie co do sponsorów !??! zalogowalem sie na bwin przed sezonen i teraz w trakcie w sportinget. jeśli bym wygrał coś w pewnej kolejce której jest sponsorem sportinget czy dostałbym od nich nagrode czy nie ??? |
Tak, oczywiscie. Jesli podales nam swoje loginy w Bwin i Sportingbet (w czasie rejestracji, albo np. dzis- korzystajac z mozliwosci edycji danych), to wygrywajac nagrode zostanie Ci ona na podane konta automatycznie przelana.
Przy okazji warto dodac ze to juz ostatnia szansa mozliwosci "edycji danych" - nieglugo ta opcja zniknie i jesli nie poda sie swoich loginow przy rejestracji w konkursie - to juz tego bledu nie bedzie mozna naprawic. |
|
|
|
 |
blek
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 9:32 pm
|
|
Mam taką sprawę na stronie konkursu jest napisane, że jestem na liście"głupców" bo przy rejestracji nie podałem, że mam konto w bwin. Jest to błąd ze strony admina, ponieważ jest napisane konto w bwin i sportingbecie. Przez to chyba nie otrzymałem nagrody i proszę o uważniejsze sprawdzanie danych i o skasowanie mnie z tej listy. Dotyczy ostatniej kolejki. W lidze Polskiej zajełem 6 miejsce a w Hiszpańskiej 3. Proszę o odpowiedź. |
|
|
|
 |
janusz0575
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 12:27 am
|
|
| admin mam problem zmienilem se komputer na nowy i teraz nie moge sie zalogować w lidze typerów pod tym samym nickiem w czym jest problem wpisuje te samo haslo i nick jaki mialem na starym komputerze a tu mi pokazuje blqd logowania i nie moge ja się dostać do typowania meczy powiedz mi co jest grane? |
_________________ janusz0575 |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 12:18 pm
|
|
| blek napisał/a: | | Mam taką sprawę na stronie konkursu jest napisane, że jestem na liście"głupców" bo przy rejestracji nie podałem, że mam konto w bwin. |
Niestety o zadnym bledzie nie moze byc mowy - dostalem zapewnienie, iz w trakcie przyznawania nagrod, zostalo to dokladnie sprawdzone, a do Twojego konta gracza nie bylo dopisanego loginu w Bwin (lub byl on nieprawidlowy). Poniewaz w kazdym momencie mogles te dane dopisac - teraz juz prawdy nie dojdziemy.
Glowa jednak do gory - nagrod u nas sporo, a grajacych z wypelnionymi kontami - niewielu. Tym razem straciles wylacznie nagrode za 15 pln - mam nadzieje ze kolejny raz wygrasz wieksza i juz ja otrzymasz. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 12:20 pm
|
|
| janusz0575 napisał/a: | | admin mam problem zmienilem se komputer na nowy i teraz nie moge sie zalogować. |
Blad lezy w Twojej pamieci (nie to haslo), lub samym komputerze (choc nie mam pojecia co). Z naszej strony pozwalamy uzytkownikom logowac sie na to samo konto z wielu adresow IP i maszyn. |
|
|
|
 |
janusz0575
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 2:53 pm
|
|
| dzięki za informacje kompa jusz se naprawilem i dziala mi wszystko jusz dobrze ale jednego to nierozumiem czemu piszesz że ja mam blędny longin w bwin mam przecie zarejstrowane konto na longin bozewicz i taki sam podalem do konkursu więc co może być żle? |
_________________ janusz0575 |
|
|
|
 |
SzubiPol
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 9:29 pm
|
|
A ja mam nie mam taki maly kur.. problem!! jestem wpisany na liste glupcow mimo ze od poczatku rejestracji do teraz wpisane mam konto w bwin i sportingbet!! to z jakiej kur.. racji nie zostanie mi przyznana nagroda w wysokosci 50zl!! codziennie sie loguje na sportling a kasy nie mam a przed chwila zobaczylem siebie na liscie glupcow!! co jest kur.. przepadnie mi nagroda przez czyjas nieuwage?? ktos musi za to beknac!! |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 1:08 am
|
|
| SzubiPol napisał/a: | | A ja mam nie mam taki maly kur.. problem!! jestem wpisany na liste glupcow mimo ze od poczatku rejestracji do teraz wpisane mam konto w bwin i sportingbet!! to z jakiej kur.. racji nie zostanie mi przyznana nagroda w wysokosci 50zl!! |
Po pierwsze radze Ci dobrze - zmien ton. Drugi raz radzic nie bede i poniesiesz konsekwencje swojej chamskiej wypowiedzi.
Co do posiadanie przez Ciebie konta w Sportingbet. W bazie danych i w Twoim profilu znajduje sie login "DenVerPl". Taki login w Sportingbet nie istnieje, ba - nawet nie jest w stanie istniec! Zwroc uwage co pisze w rejestracji w konkusie lub edycji profilu - "Twój numer ID w Sportingbet ". Rozumiesz kolego slowo numer? W Sportingbet loginem jest numer, nie slowa!
Wiec teraz prosze bys grzecznie przeprosil za to ze stracilem czas na sprawdzanie i wyjasnienie oczywistej sprawy. A na przyszlosc - nim zaczniecz rzucac slowami na K - poprostu sie zastanow. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 1:09 am
|
|
| janusz0575 napisał/a: | | dzięki za informacje kompa jusz se naprawilem i dziala mi wszystko jusz dobrze ale jednego to nierozumiem czemu piszesz że ja mam blędny longin w bwin |
??? A w ktorym miejscu ja napisalem ze masz bledy login w Bwin ???? |
|
|
|
 |
SzubiPol
|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 1:38 am
|
|
PRZEPRASZAM moj błąd nie zauwazylem ze chodzi o ID!! ponioslo mnie bo myslalem ze sobie poobstawiam za te 50zl a tu zobaczylem sie na liscie glupcow i nie wytrzymalem! sory zaraz to poprawie moze znowu mi sie poszczesci! tylko nie rozumiem czemu nie ma niby loginu DenVerPl skoro na taki sie loguje?! ale mniejsza o to.. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 6:11 pm
|
|
| SzubiPol napisał/a: | | PRZEPRASZAM moj błąd nie zauwazylem ze chodzi o ID!! |
No problem, przeprosiny przyjete. Co wiecej - poniewaz szanuje ludzi honorowych, to dzieki swojej postawie wywalczyles sobie nagrode. Jesli w tym tygodniu ktorys ze zwyciescow w lidze angielskiej nie bedzie mial konta w Sportingbet (i trafi na liste glupcow), to Ty dostaniesz te nagrode zamiast niego. Tylko uzupelnij dane o numer ID |
|
|
|
 |
SzubiPol
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 1:31 am
|
|
ooo!!! jeszcze bardziej mi glupio! ale z gory dziki zaa wszystko mam nadziej ze ktos popelni moj blad juz poprawilem |
|
|
|
 |
ciapek010
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 48 Skąd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 5:57 pm
|
|
| Czy gramy do końca jesieni czy również rewanże na wiosne ?? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 4:58 pm
|
|
Ta edycja konkursu konczy sie 06/2007 , wraz z koncem wszystkich lig.
A pozniej zaczynamy kolejna edycje |
|
|
|
 |
ciapek010
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 10:47 am
|
|
| glory glory man united napisał/a: | Ta edycja konkursu konczy sie 06/2007 , wraz z koncem wszystkich lig.
A pozniej zaczynamy kolejna edycje |
To bardzo dobrze więc biore sie ostro do odrabiania strat kino sie przyda. Przy okazji gratuluje prowadzenia tak fajnej stony i konkursu |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 12:56 pm
|
|
Odnosnie odrabiania strat - planujemy mala modyfikacje.
Do tej pory za zly typ jest minus 0,4 punkta. Planujemy to zwiekszyc do minus 1. DZieki temu latwiej byloby straty odrabiac (bo liderzy mogliby duzo punktow staracic), przez co byloby ciekawiej.
Jakie sa wasze sugestie na ten temat? |
|
|
|
 |
ciapek010
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 8:30 pm
|
|
| Moim zdaniem zostawcie tak jak jest, jest bardzo dobrze ponieważ duża większość ludzi ma skuteczność poniżej 50% a nawet więcej więc będą wszyscy na minusach.ROZWAŻCIE TO |
|
|
|
 |
uzi
|
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 9:18 am
|
|
Witam.
Ja mam pytanie czy jak w domu mam założone 2 konta,jedno moje drugie ojca(2 komputery w domu) czy moge podać te same loginy Bwin,Sportingbet itd , czy muszą być inne?? Prosze o odpowiedz>DZIEKUJE |
_________________ FC Middlesbrough |
|
|
|
 |
|
|
|