ONE SHOT

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
Awatar użytkownika
budynni

ONE SHOT

Post autor: budynni » 27-07-2013, 18:59

Nie będzie to standardowy temat jak inne w tym dziale mianowicie będzie różnił się tym, że będę przez cały sezon grał na jedną drużynę. Próbowałem wypytać ludzi na SB czy kiedyś taki patent próbowali niestety pozostałem bez odpowiedzi, ktoś tylko rzucił ze Czoko próbował grać na Boston, ale czy to prawda i jak na tym wyszedł? Nie wiem. Drużyną którą wybieram do mojego grania jest warszawska Legia. Spodziewam się, że więcej razy wygrają niż zremisują i przegrają więc dlatego taki wybór. Zdaje sobie sprawę że głównym bólem w takiej zabawię będzie odpowiednie stawkowanie no ale zobaczymy jak to wyjdzie. Bukmacher na którym będę grał to :tobet: i na start wpłacam tam 200zł. Głównie nastawiam się na mecze ligowe choć nie wykluczone że czepie się czegoś z pucharów europejskich.

Tak więc zaczynam już dziś:

POGOŃ SZCZECIN - LEGIA WARSZAWA
TYP: 2 :plus:
STAWKA: 30ZŁ
DO WYGRANIA: 53.40ZŁ
STAN KONTA:170

Wiem że Legie czeka mecz pucharowy i pewnie wyjdą w pozmienianym składzie, ale jeśli dobrze wejdą w mecz to powinno być dobrze. Ba myślę że skromniejszą stawką można spróbować 2/2 i Dwaliszwili gol który ostatnio się odblokował. Liczę również na Mikitę, który ostatnio zagrał mega spotkanie.

Tak więc zobaczymy jak to wyjdzie na koniec ( czy w ogóle do końca tego sezonu wystarczy pieniążków heh ) Jeżeli ktoś kiedyś próbował coś takiego może w tym temacie napisać mi jak mu to wyszło jakieś sugestie itp. z góry dziękuje.

P.s :Jeżeli ruszy Liga angielska to samo chcę spróbować z Chelsea...
Odchodząc, nie zabiorę Cię jak Republika...

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 27-07-2013, 21:44

Stan konta : 223.40zł

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 29-07-2013, 15:10

Początkowo plan był taki, że grane będą tylko spotkania ligowe ale znalazłem coś w co myślę warto włożyć trochę złotówek. Mianowicie zakład na to, że Legia Warszawa przejdzie kolejnego rywala jakim jest Molde. Zdaje sobie sprawę, że w Norwegii może nie być tak pięknie i łatwo wygrać ale po cichu liczę na remis 1-1 i dobicie rywala w Warszawie. Molde w swojej lidze nie zachwyca, ostatnio ich forma trochę wzrosła ale myślę że na polską drużynę to za mało tak więc zagram na to że do następnej rundy awansuje Legia Warszawa.

To progress to next round
Twój typ: Legia Warszawa
kurs: 1.70
Stawka: 53
EW:90zł
Stan konta: 170zł

Swoją drogą stadion Molde położony w malowniczym miejscu :
Obrazek

Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 29-07-2013, 16:33

budynni pisze:Bukmacher na którym będę grał to :tobet: i na start wpłacam tam 200zł.
Hej. Dlaczego Tobet? Nie wyróżnia się szczególnie kursami... W bukmacherce nie ma sentymentów. Gdy topisz nie ma różnicy gdzie, gdy wygrywasz - wygrywaj jak najwięcej.
* ten post wskazuje tylko na chwilowy brak zajęcia.

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 29-07-2013, 17:08

Prosiaczek pisze:
budynni pisze:Bukmacher na którym będę grał to :tobet: i na start wpłacam tam 200zł.
Hej. Dlaczego Tobet? Nie wyróżnia się szczególnie kursami... W bukmacherce nie ma sentymentów. Gdy topisz nie ma różnicy gdzie, gdy wygrywasz - wygrywaj jak najwięcej.
Z tego co się orientuje na polską lige mają nawet niezłe kursy, poza tym interfejs mi odpowiada.

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 30-07-2013, 19:58

Kadra Legii na mecz z Molde FK:

Bramkarze: Dusan Kuciak, Wojciech Skaba

Obrońcy: Bartosz Bereszyński, Tomasz Brzyski, Mateusz Cichocki, Dossa Junior, Tomasz Jodłowiec, Jakub Wawrzyniak

Pomocnicy: Dominik Furman, Jakub Kosecki, Helio Pinto, Henrik Ojamaa, Miroslav Radović, Ivica Vrdoljak, Michał Żyro

Napastnicy: Wladimer Dwaliszwili, Patryk Mikita, Marek Saganowski

Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 30-07-2013, 20:02

budynni pisze:Z tego co się orientuje na polską lige mają nawet niezłe kursy, poza tym interfejs mi odpowiada.
10.08.2013 zamykają tobet Polakom. Jak koniecznie u nich to pozostaje Nordicbet. ;)

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 30-07-2013, 22:45

Prosiaczek pisze:
budynni pisze:Z tego co się orientuje na polską lige mają nawet niezłe kursy, poza tym interfejs mi odpowiada.
10.08.2013 zamykają tobet Polakom. Jak koniecznie u nich to pozostaje Nordicbet. ;)
Właśnie dostałem dzisiaj tą informację na meila. Do 10 sierpnia jeszcze trochę czasu. Później pewnie przeniosę środki do innego buka. Bet 365?

Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 31-07-2013, 09:46

budynni pisze:Bet 365?
pinnacle-brak-polskiej-licencji!? betfair-brak-polskiej-licencji!? Nie wiem za ile grasz, ale Marathon?
Czemu taki uparty jesteś wygrywać mniej, jak można więcej? Znowu przyzwyczajenie i "szczęśliwa gra" w bet3,65?

Awatar użytkownika
DonnyDonowitz
-#VIP
-#VIP

Post autor: DonnyDonowitz » 31-07-2013, 12:13

Najlepszy będzie chyba :marathon: bo kursy równie dobre jak w pinnacle-brak-polskiej-licencji!, ale oferta szersza, do tego większa dowolność w tworzeniu akumulatorów, oraz wygodniejszy interfejs. Jak cudów grać nie będziesz, to za szybko się limitów nie doczekasz. pinnacle-brak-polskiej-licencji! czy ewentualnie 5dimes też będą dobrym wyborem, ale zacząłbym od ruskich. Grając w bet365-brak-polskiej-licencji! tracisz praktycznie na każdym zakładzie jakieś 5%, a to już jest istotna różnica, jeżeli wziąć pod uwagę, że w dłuższym okresie parę razy obrócisz całym budżetem.

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 31-07-2013, 14:47

Slodziak pisze:
budynni pisze:róbowałem wypytać ludzi na SB czy kiedyś taki patent próbowali niestety pozostałem bez odpowiedzi,
pomysł ciekawy, ale drużyna fatalna. Do takiej gry się bieże Lechię czy Piasta, jakiegoś średniaka na którego kursy sązawsze ponad 2.

Na LEgoe lada dzień będziesz miał kursy 1,18 u siebie i 1,4 na wyjeździe. Warto będzie?
Myślę, że aż takiej tragedii z kursami nie będzie a na pewno nie gdy będą grać mecze wyjazdowe. Poza tym próbując tak zagrać moim głównym bólem tak jak pisałem będzie dobór odpowiedniej stawki... Nie nastawiam się na wygranie jakiejś pięciocyfrowej sumy po sezonie ;). Zobaczymy jak to wyjdzie, a ewentualnie granie na teoretycznie słabsze drużyny w lidze zastosujemy np. w angielskiej Premiership. Co do podpowiedzi na temat buka na pewno skorzystam i zagram u któregoś z tych które proponujecie.
Na jakich stawkach wchodzą limity?

Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 31-07-2013, 16:55

budynni pisze:Na jakich stawkach wchodzą limity?
Nie martw się o limity w pinnacle-brak-polskiej-licencji!.
W bet3,65 martw się o pożegnanie bez słowa, o zmianę kursu po zawarciu zakładu.
O Marathonie nic nie powiem, bo nie mam zaufania by wpłacić tam więcej niż 500zł.

Awatar użytkownika
Bartuś

Post autor: Bartuś » 31-07-2013, 19:56

Prosiaczek pisze:O Marathonie nic nie powiem, bo nie mam zaufania by wpłacić tam więcej niż 500zł.
uczciwosci co do wyplat im odmowic nie mozna ale jak wiesz ze bd lapal ich value (gdy np caly rynek ma inny hcp czy total) to bez sensu tam w ogole zaczynac gre. limit po 3-5 zakladach. limit do zera.
hey, it is risk-free... we've got Goliath.

Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 31-07-2013, 23:00

Bartuś pisze:
Prosiaczek pisze:O Marathonie nic nie powiem, bo nie mam zaufania by wpłacić tam więcej niż 500zł.
uczciwosci co do wyplat im odmowic nie mozna ale jak wiesz ze bd lapal ich value (gdy np caly rynek ma inny hcp czy total) to bez sensu tam w ogole zaczynac gre. limit po 3-5 zakladach. limit do zera.
Heh... To nie ma co się rejestrować. A już myślałem, że idą wzorem marży pinnacle-brak-polskiej-licencji! stawiając na obrót i zadowolenie wszystkich. W sumie rozumiem ich pozycję - layowanie betu gracza bez ciężaru prowizji giełdy na własnym sofcie, a gdy ten zlayować się nie da wyproszenie z zabawy. Kurs ma zwabić, próba przesiać.

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 01-08-2013, 10:50

... No i tak po pierwszym meczu tak naprawdę niewiele wiemy w kwestii awansu. Niby wynik dobry 1-1 na wyjeździe cieszy ale z taką grą w Warszawie może być ciężko. Liczę tutaj na Jana Urbana który wstrząśnie drużyną i w rewanżu Legia wejdzie lepiej w mecz niż w Norwegii

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 01-08-2013, 17:35

Z racji tego, że w niedługim czasie :tobet: zostaje zamknięty założyłem dzisiaj konto w polecanym tutaj :pinna: i przelałem 170zł na nowo otwarte konto i kontynuujemy granie.

Legia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko Biała
Typ: over 2.5
Kurs: 1.917
Stawka: 30
DW: 57
Stan konta:140zł

Z tego co oglądałem w poprzednich sezonach mecze tych dwóch drużyn pamiętam że czasami Podbeskidzie sprawiało problemy Legionistom. Nie twierdzę że wygrają na Łazienkowskiej ale że strzelą bramkę jest bardzo możliwe. Granie na Legię bądź Legie -1 średnio wygląda po względem kursu ale już over 2.5 prezentuje się całkiem nieźle i tutaj ulokuje trochę złotówek na weekend. Jan Urban da pewnie zagrać zmiennikom którzy w pierwszym meczu z Widzewem pokazali sie nieźle. Dalej liczę że szanse dostanie Mikita i wrzuci jakąś bramke. Tak więc gram over 2.5 i czekam na gole w tym spotkaniu

P.S: W przypadku awansu Legii który mam postawiony na Tobet, doleje sume wygranej na konto pinnacle-brak-polskiej-licencji!.

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 01-08-2013, 18:29

likwidują całkowicie tobet?

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 01-08-2013, 19:12

WISLAKS pisze:likwidują całkowicie tobet?
Może nie tyle likwidacja co wejście w spółke z betsafe-brak-polskiej-licencji! do którego przeniesienie polecają niestety mnie betsafe-brak-polskiej-licencji! nie przekonuje chyba że będzie trzeba postawić walki z polskich gal MMA...

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 03-08-2013, 21:03

budynni pisze:Legia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko Biała
Typ: over 2.5 :plus:
Kurs: 1.917
Stawka: 30
DW: 57
Stan konta:140zł

Z tego co oglądałem w poprzednich sezonach mecze tych dwóch drużyn pamiętam że czasami Podbeskidzie sprawiało problemy Legionistom. Nie twierdzę że wygrają na Łazienkowskiej ale że strzelą bramkę jest bardzo możliwe. Granie na Legię bądź Legie -1 średnio wygląda po względem kursu ale już over 2.5 prezentuje się całkiem nieźle i tutaj ulokuje trochę złotówek na weekend. Jan Urban da pewnie zagrać zmiennikom którzy w pierwszym meczu z Widzewem pokazali sie nieźle. Dalej liczę że szanse dostanie Mikita i wrzuci jakąś bramke. Tak więc gram over 2.5 i czekam na gole w tym spotkaniu
STAN KONTA: 197zł

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 07-08-2013, 08:46

Jeden typ dalej w trakcie mianowicie awans warszawskiej Legii. Dzisiaj przed zawodnikami ze stolicy rewanż z Molde. Nie da się ukryć, że są faworytem co potwierdza trener Norwegów, ale... widzieliśmy że Molde potrafi stworzyć groźne akcje i jeżeli poprawią skuteczność może gola w Warszawie ustrzelą. Wtedy Legia będzie też musiała coś wrzucić i taki przebieg jest najbardziej prawdopodobny więc postanowiłem dzisiaj zagrać na ilość goli. Do Legii wracają zawodnicy po kontuzji więc powinno wyglądać to lepiej niż w pierwszym meczu.
Obrazek

Legia Warszawa - Molde Fotballklubb
typ: Over 2.5
@1.926
97zł

STAN KONTA:100zł

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 07-08-2013, 21:42

budynni pisze:Legia Warszawa - Molde Fotballklubb
typ: Over 2.5
@1.926 :minus:
97zł
No cóż bramek się nie doczekaliśmy, troche zachowawcza gra Warszawiaków...

STAN KONTA 190zł

90zł dolane za awans Legii z Tobet.

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 08-08-2013, 15:53

Kolejnym meczem Legii będzie mecz w Chorzowie z Ruchem. Po meczu z Molde można być pod lekkim wrażeniem gry i myślę że na śląsku Legia ugra kolejną wygraną. Ruch spisuje się średnio głównie granie na remis. Ale myślę, że z Legią odniosą porażkę.
Obrazek

Ruch Chorzów - Legia Warszawa
typ:2
@1.775 :minus:
:pinna:
Stawka: 40zł
ew.71zł
Stan Konta:150zł
Ostatnio zmieniony 11-08-2013, 11:49 przez budynni, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 11-08-2013, 11:49

Obrazek
Pierwsza porażka Legii w sezonie stała się faktem. Legia zatrzymana przez chorzowski Ruch, dobre zagranie początku drugiej połowy nie wystarczyło żeby wywieźć punkty ze śląska

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 28-08-2013, 14:00

Powróciłem z wyjazdów wakacyjnych więc dalej będę kontynuował ONE SHOT

Awatar użytkownika
budynni

Post autor: budynni » 30-08-2013, 09:19

W nadchodzący weekend poszukam overa w Krakowie. Legia straciła kilka pkt w lidze więc sądzę, że od tego momentu zacznie się odrabianie straconych oczek. Cały czas czekam aż Jan Urban da więcej czasu na boisku Mikicie oraz że w końcu od początku wyjdzie Ojamma...Dodatkowo dochodzą informację z Krakowa że w drużynie pojawił się virus i kilku zawodników nie da rady wystąpić przeciwko Legii Tak więc over 2.5 w Krakowie
@1.877
50zł
:pinna:

Obrazek

ODPOWIEDZ