|
Zmiany w przyznawaniu nagród w lidze angielskiej |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2154 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 5:48 pm
|
|
1. czasu masz nieograniczenie wiele, bo Twoja nagroda nie "zniknie" tylko do momentu aż bedziesz ją mógł odebrać jest zamrożona.
2. Minimalna wpłata 25 pln. Przelew bankowy, neteller, moneybookers, karta - wlasciwie wszystko. Swoją wpłatę możesz natychmiast wypłacić.
3. Tak, z tego co piszą osoby które dostały nagrodę to jest 30 dni na jej "uwolnienie". |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
m_star
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 6:01 pm
|
|
| glory glory man united wielki dzięki za szybką odpowiedź. Mógłbyś mi jeszcze tylko wyjaśnić dokładniej o co chodzi z tym obróceniem kwoty 3x po 1.6. Szukałem na forum ale nie mogłem znaleźć, jak by był już taki temat to proszę podaj linka |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 6:20 pm
|
|
Zakladajac ze wygrales 50 pln, to obrot 3x znaczy ze musisz wniesc zaklady za 150 pln.
Nie ma znaczenia czy zagrasz 10x po 15 pln, czy 30x po 5pln czy 1x za 150 pln.
Wazny jest jednak kurs tych zakladow, czyli kupon ktory zagrywasz musi miec kurs calkowity powyzej 1.6. Od Ciebie zalezy czy bedzie to 1 mecz z kursem 1.65 czy tez 3 mecze z kursami po 1.2
Ps. Wez pod uwage ze zakladajac konto z bannera na www.typuj.org dodatkowo zalapiesz sie na premie powitalna - Twoj pierwszy depozyt zostanie powiekszony o 100%. Czyli jak wplacisz minimum - 25 pln to dostaniesz jeszcze drugie 25 pln gratis. Warunki wyplacenia tej premii identyczne jak warunki obrocenia nagrody (3x, 1.6). |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
awesome
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 1:13 am
|
|
| ale wypłacenia premii czyli tego bonusa 100% czy calej kwoty lacznie z tym co wplacilismy? Czyli ze niby co, ze moge wplacic dajmy na to 20$, dostane bonus 100$ czyli kolejne 20$ i bez zadnego obracania natychmiast moge wyplacic te 20$ ktore wplacilem a ten bonus 20$ mam obracac? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 1:50 pm
|
|
| Tak, dokładnie tak. Wypłacić odrazu można swoją wpłatę, a bonusem trzeba obrócić. |
|
|
|
 |
PPEEPPEE
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 7:19 pm
|
|
| glory glory zrobilem ta wplate u gamebookers mam 25 zl na koncie, ale jak wchodze w "moje konto", "nowe oferty premiowe" to tam po opcja "kod premii" nie ma zadnej kombinacji znakow zeby uwolic bonusa. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 7:58 pm
|
|
PPEEPPEE, - slij na admin@typuj.org info ze wplaciles i podaj w ktorej kolejce wygrales nagrode.
W piatek beda kolejne wyplaty wiec do tego czasu wyjasnimy co sie stalo. |
|
|
|
 |
PPEEPPEE
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 3:58 pm
|
|
| I co bedzie cos z tego bonusa? Napisalem wczorej e-maila. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 4:27 pm
|
|
a jaki masz dziś dzień, czwartek czy piątek ?
Chyba zacznę dawać za tego typu rzeczy ostrzeżenia i bany. |
|
|
|
 |
PPEEPPEE
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 6:47 pm
|
|
| Dzisiaj jest sobota wiec chyba moge sie juz spytac czy dostane tego bonusa? |
|
|
|
 |
PPEEPPEE
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 10:26 pm
|
|
| Chciałbym potwierdzić otrzymanie bonusa. Dzięki i sorry za kłopoty. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 11:55 am
|
|
DZieki za info. To żadne kłopoty, ot nasz chleb powszedni . Sponsorzy czasami mają opóźnienia, ale skoro i tak dają duże pieniądze to nam nie wypada zbyt mocno narzekać . |
|
|
|
 |
petri
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 10:51 am
|
|
Witam! Ja niestety jeszcze nie dostałem nagrody za zajecie 2 miejsca w lidze angielskiej 30kolejki.
Zrobiłem wszystko tak jak wymaga tego sponsor - wplata 25zł.
Zgłosilem tez administracji typuj.org, powiedzieli ze to zgłoszą u sponsora. Na dzien dzisiejszy jeszcze do aktywowania nic nie mam w gamebookers. |
|
|
|
 |
|
|
|