|
Zmiany w przyznawaniu nagród w lidze hiszpańskiej |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 3377 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 18:48 Zmiany w przyznawaniu nagród w lidze hiszpańskiej
|
|
W raz z rokiem 2008 firma Gamebookers, zdecydowała się na zmianę regulaminu przyznawanych przez siebie nagród.
Pula nagród została zwiększona do 300 pln na tydzień (+100 dla najlepszego gracza miesiąca), jednak nagrodami mogą być zasilane konta wyłącznie tych graczy, którzy choć raz w życiu wpłacili do Gamebookers choć złotówkę.
Zachęcamy do rejestracji i dokonywania depozytów w Gamebookes! Tym bardziej, iż dodatkowo jest tam teraz promocja +100% (do 100 pln). |
_________________ Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Zgłoszenia do grup proszę wysyłać do GrzechuTG. |
|
|
|
 |
Mefiu
I love Norway ;)

Pomógł: 47 razy Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 2623 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 19:04
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | Zachęcamy do rejestracji i dokonywania depozytów w Gamebookes! Tym bardziej, iż dodatkowo jest tam teraz promocja +100% (do 20 EUR). |
Patrzyłem na Gamebookers i nie ma tam nic napisane o promocji. Przy rejestracji jest możliwość wpisania jakieś kodu promocyjnego. Więc czy aby na pewno jest owa promocja ?
//////
Edit:
Od razu jeszcze pytanie o wymagany obrót bonusem ?
I czy jeśli wpłace pieniądze, przymijmy 100zł, dostane drugie 100zł gratis, to te 100zł które wpłaciłem mogę zaraz wypłacić ? |
_________________ 26.05-??.09 wyjazd = znikoma aktywność |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 19:50
|
|
A klikasz w nasz banner na typuj.org? My mamy unikalne promocje, niedostepne w standardzie.
Sprobuj np. ten link - wyswietla info o promocji:
http://www.gamebookers.co...l=pl&wm=3100084 |
_________________ Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Zgłoszenia do grup proszę wysyłać do GrzechuTG. |
|
|
|
 |
Mefiu
I love Norway ;)

Pomógł: 47 razy Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 2623 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 21:36
|
|
Tutaj wyświetla się info o promocji.
Czekam na odpowiedz na pytanie:
Jeśli wpłace pieniądze, przymijmy 100zł, dostane drugie 100zł gratis, to te 100zł które wpłaciłem mogę zaraz wypłacić ? |
_________________ 26.05-??.09 wyjazd = znikoma aktywność |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 15:20
|
|
MefiuPro, Tego nie wiem. Moim zdaniem tak, tylko bonusem trzeba grac przed wyplata.
I maly edit - dzis wynegocjowalismy z Gamebookers zwiekszenie puli nagrod. Teraz bedzie do wygrania az 300 pln co tydzien. (!) |
|
|
|
 |
Oczkins
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 16:57
|
|
Mysle ze bedzie ok. Gamebookers dobrze pomysleli, ja naszczescie mam juz zrobiona kiedys tam wplate do nich wiec ok. Gorzej z tymi co nie maja.Mini wplata do tego buka to tylko 23.82 pln, wiec znowu nie tak duzo. Zreszta nie ma nic za darmo, cos za cos. Pozdro |
|
|
|
 |
kylo91
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 22:48
|
|
| Witam! Zająłem 3 miejsce w lidze angielskiej w przedostatniej kolejce (40PLN) więc według komunikatu : "By byc fair w stosunku do zwyciezcow z ostatnich 2 tygodni - nie uznajemy czegos takiego jak zmiana regulaminu po fakcie. Jesli chcecie to proponujemy wam zamiane nagrod. Zamiast to Gamebookers, mozemy wam z naszych wlasnych srodkow wyplacic nagrody u innych bukmacherow. " liczę, że otrzymam pieniądze na konto w innym bukmacherze jeśli jest możliwość poproszę na expekt, unibet, bwin lub mybet. W każdym nazwa użytkownika to kylo91. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam! |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 13:52
|
|
| kylo91, na razie zbieramy zgloszenia by podzielic spawiedliwie nasz budzet na nagrody. Niestety, prawodpodobnie nie uda sie nam wyplacic calosci nagrod tylko ich czesc. |
|
|
|
 |
kylo91
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 14:40
|
|
| Aha spoko lepsze cos niz nic xD Pozdrawiam i czekam na decyzje ;] |
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 119
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 21:40
|
|
glory glory man united, Ja ,mam pytanie takie:
przyjmijmy ze, osoby które w danym tygodniu zajeły miejsca premiowane doładowaniem do gamebookers, nigdy wcześniej nie dokonały na tego buka wpłaty, mają jakiś czas na takowa wpłate czy nagroda przechodzi na nastepne osoby ktore nie dostały nagrody a są kolejnymi typerami w klasyfikacji i wpłacił juz kiedyś na GB?? mam nadzieje ze zrozumiale napisałem:/ |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 13:05
|
|
| Rozumiem. Mają czas, jeśli potwierdzą mailem chęć otrzymania nagrody. Wtedy jest dla nich "zamrażana" i wypłacania w momencie złożenia w GB depozytu. |
|
|
|
 |
bukmen20
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 20:52
|
|
| mam pytanko jesli juz wygralem wczesniej w lidze angielskiej przed zmianą regulaminową wygralem10zl to otrzymam nagrode na koncie w gamebookers jak teraz cos wygram |
|
|
|
 |
kylo91
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 21:19
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | Rozumiem. Mają czas, jeśli potwierdzą mailem chęć otrzymania nagrody. Wtedy jest dla nich "zamrażana" i wypłacania w momencie złożenia w GB depozytu. |
Wszystko pieknie ladnie zdecydowalem ze warto dla tych 40zl wplacic te 20-pare...tylko prosze podajcie mi na jaki e-mail to potwierdzenie bo jakos ciemno dzisiaj przed oczami i nie umiem znalezc bede bardzo wdzieczny pzdr |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 23:57
|
|
bukmen20, wygrana kiedyś nie jest wpłatą własną. Regulamin Gamebookers mówi jasno - każdy kto choć raz dokona własnej wpłaty.
kylo91, administrator zawsze kontaktuje się ze zwycięzcami (w ciągu ok tygodnia). Można jednak pisać też samemu - admin@typuj.org |
|
|
|
 |
kylo91
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 23:55
|
|
No to napisałem do admina i po dokonaniu wpłaty moge liczyc na zalegla kase? Tak to wszystko rozumiem Mam nadzieje ze juz komplikacji nie bedzie ;] |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 184
Pomógł: 16 razy Wiek: 22 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1989 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 00:02
|
|
| Jeśli dokonałeś wpłaty to nie powinno być problemów, postępuj proszę zgodnie z tą instrukcją |
|
|
|
 |
kylo91
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 06:38
|
|
Wpłaty dokonalem adminowi napisalem ze depozyt zostal zaksiegowany Wiec jesli w piatek mu to napisalem to kiedy bedzie bonusik?? Tak mniej wiecej?:) |
|
|
|
 |
marlew
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 21:02
|
|
| Ja w tym tygodniu byłem na miejscu premiowaną nagrodą ale jeszcze nie założyłem konta. lada chwila je założę i czy wtedy dostanę nagrodę? Z góry dziękuje za odpowiedz |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 22:27
|
|
kylo91, - bonus juz powinien być. Dziś były dopisywane.
marlew, - tak, oczywiście nagrodę dostaniesz. Daj znać na PW lub mailem jak dokonasz już depozytu. |
|
|
|
 |
kylo91
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 10:17
|
|
| Juz jest ;] Bonus sie dopisal ;] Wielkie dzieki xD Jest teraz za co pograc, mam nadzieje ze tez wygrac ;] |
|
|
|
 |
szczoor26

|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 17:15
|
|
Witam po dłuższej nieobecności na forum spowodowanej głównie przez studia. W ostatniej kolejce ligi angielskiej tj. 9-10.02 zająłem pierwsze miejsce, ale jeszcze nie dokonałem własnego depozytu do tego bukmachera --> rozumiem, że możecie "zamrozić" mój bonus i kiedy dokonam depozyt powiadomię Ciebie glory na PW o tym fakcie i nie strace nagrody? Jeszcze jedno - czy jest określona jakaś kwota (min) tego depozytu do Gamebookers?
Pozdrawiam serdecznie |
_________________ Anaheim Might Ducks
 |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 03:24
|
|
szczoor26, gratulacje.
Tak, jak dasz mi znak to nagroda zostanie wyplacona. Minimalna wplata to 10$.
Choc jesli nie masz tam jeszcze konta to warto zgarnac bonus 20 Eur za pierwsza wplate (100%, bannery na typuj.org) |
|
|
|
 |
szczoor26

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 00:46
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | Choc jesli nie masz tam jeszcze konta to warto zgarnac bonus 20 Eur za pierwsza wplate (100%, bannery na typuj.org) |
Konto niestety już dawno założyłem. Postaram się jak najszybciej dokonać depozyt |
_________________ Anaheim Might Ducks
 |
|
|
|
 |
m_star
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 15:54
|
|
Witam
Wygrałem w ostatniej kolejce 50zł lecz jeszcze nie dokonałem żadnej wpłaty na gamebookers. Ile mam na to czasu? jaka jest minimalna wpłata w złotówkach? i jakie są sposoby wpłaty?. Jeszcze nigdy nie grałem przez Internet więc proszę o wyrozumiałoś.
Aha i jeszcze słyszałem że na obrócenie tą wygraną 3x po kursie co najmniej 1.6 jest tylko 30 dni a potem wygrana znika. Czy to prawda?? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 16:48
|
|
1. czasu masz nieograniczenie wiele, bo Twoja nagroda nie "zniknie" tylko do momentu aż bedziesz ją mógł odebrać jest zamrożona.
2. Minimalna wpłata 25 pln. Przelew bankowy, neteller, moneybookers, karta - wlasciwie wszystko. Swoją wpłatę możesz natychmiast wypłacić.
3. Tak, z tego co piszą osoby które dostały nagrodę to jest 30 dni na jej "uwolnienie". |
|
|
|
 |
|
|
|