Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Dobra oferta w Sportingbet - 400 pln za darmo! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Zmiany w przyznawaniu nagród w lidze angielskiej
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
  Wysłany: Sro Sty 02, 2008 7:48 pm   Zmiany w przyznawaniu nagród w lidze angielskiej
W raz z rokiem 2008 sponsor ligi angielskiej, Gamebookers, zdecydował się na zmianę regulaminu przyznawanych przez siebie nagród.

Pula nagród została zwiększona do 230 pln na tydzień (+100 dla najlepszego gracza miesiąca), jednak nagrodami mogą być zasilane konta wyłącznie tych graczy, którzy choć raz w życiu wpłacili do Gamebookers choć złotówkę.

Zachęcamy do rejestracji i dokonywania depozytów w Gamebookes! Tym bardziej, iż dodatkowo jest tam teraz promocja +100% (do 20 EUR).

glory glory man united 

Wysłany: Sro Sty 02, 2008 7:52 pm   
Tyle oficjalny komunikat. Nam wprowadzone zmiany sie nie podobaja (tym bardziej ze zostaly wprowadzone w trakcie trwania konkursu, bez uzgadniania z nami) jednak nic sie nie da na to poradzic - sponsor placi i robi co chce.

By byc fair w stosunku do zwyciezcow z ostatnich 2 tygodni - nie uznajemy czegos takiego jak zmiana regulaminu po fakcie. Jesli chcecie to proponujemy wam zamiane nagrod. Zamiast to Gamebookers, mozemy wam z naszych wlasnych srodkow wyplacic nagrody u innych bukmacherow.

Co zas sie tyczy samego Gamebookers, to mimo wszystko sadze ze pula nagrod jest na tyle wysoka, ze warto spelnic wymaganie i zrobic tam choc raz w zyciu wlasny depozyt. Tym bardziej ze mozna go odrazu (tego samego dnia!) wypłacić.

MefiuPro 
Ultras fan

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 8:04 pm   
glory glory man united napisał/a:
Zachęcamy do rejestracji i dokonywania depozytów w Gamebookes! Tym bardziej, iż dodatkowo jest tam teraz promocja +100% (do 20 EUR).

Patrzyłem na Gamebookers i nie ma tam nic napisane o promocji. Przy rejestracji jest możliwość wpisania jakieś kodu promocyjnego. Więc czy aby na pewno jest owa promocja ?

//////
Edit:
Od razu jeszcze pytanie o wymagany obrót bonusem ?
I czy jeśli wpłace pieniądze, przymijmy 100zł, dostane drugie 100zł gratis, to te 100zł które wpłaciłem mogę zaraz wypłacić ?

glory glory man united 

Wysłany: Sro Sty 02, 2008 8:50 pm   
A klikasz w nasz banner na typuj.org? My mamy unikalne promocje, niedostepne w standardzie.

Sprobuj np. ten link - wyswietla info o promocji:

http://www.gamebookers.co...1=pl&wm=2847248

MefiuPro 
Ultras fan

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 10:36 pm   
Tutaj wyświetla się info o promocji.

Czekam na odpowiedz na pytanie:
Jeśli wpłace pieniądze, przymijmy 100zł, dostane drugie 100zł gratis, to te 100zł które wpłaciłem mogę zaraz wypłacić ?

glory glory man united 

Wysłany: Czw Sty 03, 2008 4:20 pm   
MefiuPro, Tego nie wiem. Moim zdaniem tak, tylko bonusem trzeba grac przed wyplata.

I maly edit - dzis wynegocjowalismy z Gamebookers zwiekszenie puli nagrod. Teraz bedzie do wygrania az 300 pln co tydzien. (!)

Oczkins 

Wysłany: Czw Sty 03, 2008 5:57 pm   
Mysle ze bedzie ok. Gamebookers dobrze pomysleli, ja naszczescie mam juz zrobiona kiedys tam wplate do nich wiec ok. Gorzej z tymi co nie maja.Mini wplata do tego buka to tylko 23.82 pln, wiec znowu nie tak duzo. Zreszta nie ma nic za darmo, cos za cos. Pozdro :yes:

kylo91 

Wysłany: Czw Sty 03, 2008 11:48 pm   
Witam! Zająłem 3 miejsce w lidze angielskiej w przedostatniej kolejce (40PLN) więc według komunikatu : "By byc fair w stosunku do zwyciezcow z ostatnich 2 tygodni - nie uznajemy czegos takiego jak zmiana regulaminu po fakcie. Jesli chcecie to proponujemy wam zamiane nagrod. Zamiast to Gamebookers, mozemy wam z naszych wlasnych srodkow wyplacic nagrody u innych bukmacherow. " liczę, że otrzymam pieniądze na konto w innym bukmacherze jeśli jest możliwość poproszę na expekt, unibet, bwin lub mybet. W każdym nazwa użytkownika to kylo91. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam!

glory glory man united 

Wysłany: Pon Sty 07, 2008 2:52 pm   
kylo91, na razie zbieramy zgloszenia by podzielic spawiedliwie nasz budzet na nagrody. Niestety, prawodpodobnie nie uda sie nam wyplacic calosci nagrod tylko ich czesc.

kylo91 

Wysłany: Pon Sty 07, 2008 3:40 pm   
Aha spoko lepsze cos niz nic xD Pozdrawiam i czekam na decyzje ;]

Kalfi 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 10:40 pm   
glory glory man united, Ja ,mam pytanie takie:
przyjmijmy ze, osoby które w danym tygodniu zajeły miejsca premiowane doładowaniem do gamebookers, nigdy wcześniej nie dokonały na tego buka wpłaty, mają jakiś czas na takowa wpłate czy nagroda przechodzi na nastepne osoby ktore nie dostały nagrody a są kolejnymi typerami w klasyfikacji i wpłacił juz kiedyś na GB?? mam nadzieje ze zrozumiale napisałem:/

glory glory man united 

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 2:05 pm   
Rozumiem. Mają czas, jeśli potwierdzą mailem chęć otrzymania nagrody. Wtedy jest dla nich "zamrażana" i wypłacania w momencie złożenia w GB depozytu.

bukmen20

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 9:52 pm   
mam pytanko jesli juz wygralem wczesniej w lidze angielskiej przed zmianą regulaminową wygralem10zl to otrzymam nagrode na koncie w gamebookers jak teraz cos wygram

kylo91 

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 10:19 pm   
Rozumiem. Mają czas, jeśli potwierdzą mailem chęć otrzymania nagrody. Wtedy jest dla nich "zamrażana" i wypłacania w momencie złożenia w GB depozytu.

Wszystko pieknie ladnie zdecydowalem ze warto dla tych 40zl wplacic te 20-pare...tylko prosze podajcie mi na jaki e-mail to potwierdzenie bo jakos ciemno dzisiaj przed oczami i nie umiem znalezc :P bede bardzo wdzieczny :) pzdr

glory glory man united 

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 12:57 am   
bukmen20, wygrana kiedyś nie jest wpłatą własną. Regulamin Gamebookers mówi jasno - każdy kto choć raz dokona własnej wpłaty.

kylo91, administrator zawsze kontaktuje się ze zwycięzcami (w ciągu ok tygodnia). Można jednak pisać też samemu - admin@typuj.org

kylo91 

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 12:55 am   
No to napisałem do admina i po dokonaniu wpłaty moge liczyc na zalegla kase? Tak to wszystko rozumiem :P Mam nadzieje ze juz komplikacji nie bedzie ;]

treliusz 
Moderator

Zaproszone osoby: 178
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 1:02 am   
Jeśli dokonałeś wpłaty to nie powinno być problemów, postępuj proszę zgodnie z tą instrukcją
Wykup abonament na moje typy, kontakt przez pw

kylo91 

Wysłany: Pon Sty 28, 2008 7:38 am   
Wpłaty dokonalem :) adminowi napisalem ze depozyt zostal zaksiegowany :) Wiec jesli w piatek mu to napisalem to kiedy bedzie bonusik?? Tak mniej wiecej?:)

marlew

Wysłany: Pon Sty 28, 2008 10:02 pm   
Ja w tym tygodniu byłem na miejscu premiowaną nagrodą ale jeszcze nie założyłem konta. lada chwila je założę i czy wtedy dostanę nagrodę? Z góry dziękuje za odpowiedz

glory glory man united 

Wysłany: Pon Sty 28, 2008 11:27 pm   
kylo91, - bonus juz powinien być. Dziś były dopisywane.

marlew, - tak, oczywiście nagrodę dostaniesz. Daj znać na PW lub mailem jak dokonasz już depozytu.

kylo91 

Wysłany: Wto Sty 29, 2008 11:17 am   
Juz jest ;] Bonus sie dopisal ;] Wielkie dzieki xD Jest teraz za co pograc, mam nadzieje ze tez wygrac ;]

szczoor26 

Wysłany: Pią Lut 15, 2008 6:15 pm   
Witam :grin: po dłuższej nieobecności na forum spowodowanej głównie przez studia. W ostatniej kolejce ligi angielskiej tj. 9-10.02 zająłem pierwsze miejsce, ale jeszcze nie dokonałem własnego depozytu do tego bukmachera --> rozumiem, że możecie "zamrozić" mój bonus i kiedy dokonam depozyt powiadomię Ciebie glory na PW o tym fakcie i nie strace nagrody? Jeszcze jedno - czy jest określona jakaś kwota (min) tego depozytu do Gamebookers?

Pozdrawiam serdecznie

glory glory man united 

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 4:24 am   
szczoor26, gratulacje.

Tak, jak dasz mi znak to nagroda zostanie wyplacona. Minimalna wplata to 10$.

Choc jesli nie masz tam jeszcze konta to warto zgarnac bonus 20 Eur za pierwsza wplate (100%, bannery na typuj.org)

szczoor26 

Wysłany: Sro Lut 20, 2008 1:46 am   
Choc jesli nie masz tam jeszcze konta to warto zgarnac bonus 20 Eur za pierwsza wplate (100%, bannery na typuj.org)

Konto niestety już dawno założyłem. Postaram się jak najszybciej dokonać depozyt :smile:

m_star

Wysłany: Wto Lut 26, 2008 4:54 pm   
Witam
Wygrałem w ostatniej kolejce 50zł lecz jeszcze nie dokonałem żadnej wpłaty na gamebookers. Ile mam na to czasu? jaka jest minimalna wpłata w złotówkach? i jakie są sposoby wpłaty?. Jeszcze nigdy nie grałem przez Internet więc proszę o wyrozumiałoś.
Aha i jeszcze słyszałem że na obrócenie tą wygraną 3x po kursie co najmniej 1.6 jest tylko 30 dni a potem wygrana znika. Czy to prawda??