Zulia - Aragua
Typ: under 2.5
Kurs: 1,60
Stawka: 4/10
Buk:
Opis.
Mecz Wenezuelskiej Primera Division, gdzie spotkają się dwie ekipy o podobnych predyspozycjach. Mianowicie mają problemy w ataku i strzelają niewiele bramek. Dodatkowo obie obrony funkcjonują bardzo dobrze i nie tracą więcej niż 2 gole najczęściej notując 0 po stronie strat. Obie drużyny charakteryzują się początkowym zamknięciem i graniem z kontry, co dodatkowo wpływa na wynik underowy, ponieważ obie początkowo schowane są za gardą, aż do pierwszego gola. Zespół gości uważam za lepszy, ponieważ wydaje się, że mają większy potencjał i według ,mnie są zespołem lepszym. Jednak dziś zagrają na wyjeździe i dodatkowo bez pomocnika L.Moya czyli etatowego zawodnika pierwszego składu. Co do wyników, to tylko w jednym meczu dzisiejszych gości padł wynik overowy natomiast gospodarze ani razu w tym sezonie nie odnotowali więcej niż 2 bramki. Wkońcu doszedłem do tego, dlaczego ta liga zdaje się być tak underowa

Pogoda dzis w Maracaibo, gdzie rozgrywany będzie mecz temperatura powietrza to około 33 stopnie Celsjusza jednak wilgotność w tym klimacie jest zabójcza i wynosi aż 94%. W takich warunkach z pewnością nie gr się na najwyższych obrotach i stąd bierze się mało ofensywnych akcji.