Co do :totalbet: mam mieszane uczucia, niby wszystko ładnie, ale z ofertą stanęli i ciężko im się rozwinąć. Pamiętacie te ikonki

dla przykładu, warto by może zrobić takie dla nowych właśnie buków.
A oto lista legalni bukmacherzy w Polsce:
1.

2.

3.

4. :iforbet:
5. :superbet:
6. :ewinner:
7. :totalbet:
8. :lvbet:
9. :noblebet:
10. :pzbuk:
11. :etoto:
12. :fuksiarz:
13. :betcris:
14. :betfan:
15. :betx:
16. :betters:
Co do :superbet: nie mam tam konta, bo się zeźliłem na nich przy końcowej weryfikacji, nie chcieli mi puścić dowodu. Jeśli chodzi o inne buki mogę dwie trzy osoby załatwić z rejestracją i paroma złotymi. W reszcie jestem zarejestrowany, ale regularnie gram w

,

już rzadziej ale zdarza się, grywałem w :iforbet: ale jakoś nie przypadli mi do gustu, choć oferta ciekawa. Natomiast ten :fuksiarz:. Nie wiem czy mają jeszcze tą ofertę jak dawniej też miał :superbet: , stawiasz na gości że całym meczu będą choć przez chwilę wygrywali 2:0 i masz typ trafiony. W drugiej połowie może się skończyć nawet 4:2 ale twój typ rozliczą na plus. Co do wypłat sprawdzałem :pzbuk: , :totalbet: , :fuksiarz: ogarniają szybko. Ten :fuksiarz: ma jeszcze inny, ciekawy cashback:
Na czym polega różnica między zwykłym cashbackiem a cashbackiem bez końca? To trochę tak jakby porównać bramkę w okienko z 30 metrów i gola po minięciu trzech obrońców i bramkarza. Pierwsza „siądzie” raz na jakiś czas i narobi szumu. Drugą bez problemu powtórzysz w kolejnym spotkaniu. I kolejnym. I kolejnym. Tak właśnie jest z cashbackiem bez końca. W Fuksiarz.pl zakład bez ryzyka obstawisz dziś, jutro, pojutrze, a nawet za dwa tygodnie.
Cashback bez końca - zasady:
cashback dotyczy KAŻDEGO przegranego kuponu z pokaźnej oferty Cashback bez końca.
z promocji możesz korzystać wiele razy w ciągu tygodnia, dnia, a nawet godziny
nie ma znaczenia za ile grasz - zwrot i tak ci przysługuje
maksymalny zwrot z jednego kuponu to aż 200 złotych!
W Fuksiarz.pl promocje są prostsze niż przepis na Margaritę. Pizzę, nie drinka.
Stawiasz kupon na zdarzenia z oferty Cashback - codziennie mamy dla ciebie nowe, atrakcyjne kursy na wydarzenia
Wygrywasz, czyli zarabiasz
Przegrywasz, czyli też zarabiasz, bo mamy dla ciebie cashback
Zbierasz zwroty za przegrane kupony do “skarbonki”
Robisz z nimi co zechcesz, bo w dowolnym momencie możesz je przenieść na główne konto.
Ogólnie oferta niezła jest i można od czasu do czasu tam wpłacać.
...