Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Betfan, Betclic, Etoto, Totolotek, Lvbet
1. Fortuna
20 PLN
bez ryzyka +600 PLN
2. Totolotek
20 pln
bez depozytu +1000 PLN
3. Lvbet
20 pln
bez depozytu +2000 PLN
4. Betclic
550 PLN
cashback
5. Etoto
20 PLN
bez depozytu +1040 PLN
Na terytorium Polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Udzial w nielegalnych grach hazardowych jest karany. Hazard zwiazany jest z ryzykiem.
forum.bukmacherskie o meczach międzynarodowych. Typy ekspertów poparte analizami na mecze reprezentacji piłkarskich. Opisy, dyskusja i terminarze meczy i turniejów międzynarodowych. Najlepsze typy bukmacherskie na reprezentacje.
Regulamin forum
Mecze międzynarodowe
Przerw reprezentacyjnych jest coraz mniej, ale ciągle jest to najbardziej elektryzujący kibiców element piłki nożnej. Kolejno eliminacje dużego turnieju i duży turniej. Rok w rok. Kiedy upragniony sukces odniesie reprezentacja Polski?
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na mecze reprezentacji oraz profesjonalne analizy spotkań międzynarodowych w piłce nożnej.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze meczy międzynarodowych, opisy odbytych spotkań reprezentacji Polski oraz analizy nadchodzących meczów kadry.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 21-03-2019, 13:09
Dzisiaj na boiskach Europy dominuja mecze kwalifikacyjne do tego Turnieju.W spotkaniu ktore wybralem do oceny,pomiedzy druzynami Macedoni i Lotwy,faworytem jest druzyna gospodarzy,tak tez wskazuja bukmacherzy.Moim zdaniem,mecz ten bedzie zdecydowanie wyrownanym pojedynkiem i nie jestem przekonany o zwyciestwie Macedonczykow.Druzyna z Balkanow mimo wszystko jest chyba njslabszym zespolem tego Polwyspu,nie gra tak twardej i skutecznej pilki jak Serbia czy Chorwacja.Gdy przesledzimy sttystyki jej spotkan,widac zwyciestwa ale z druzynami duzo nizej notowanymi.Lotwa nigdy nie blyszczala,ma swoje miejsce w Europie ale trzeba przynac,ze ostatnio gra skutecznie.Mowiac tak mam na uwadze remisy,duzo remisuje a wiec wedlug mnie dzisiaj nie przegra.Remis bedzie napewno jakims sukcesem tej druzyny.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 21-03-2019, 13:10
W Europie rozpoczely sie kwalifikacje do Mistrzostw Europy,dzisiaj mamy pierwsza serie potyczek grupoych.W grupie E zagraja ze soba druzyny Slowacji i Wegier.Cuz,spotkanie niewatpliwie ciekawe,Slowacy graja u siebie i biorac pod uwage ostatnie bezposrednie pojedynki z Wegrami,teoretycznie sa faworytami.Ale czy zdolaja wygrac? Moim zdaniem nie,ja uwazam,ze ten mecz bedzie bardzo wyrownany i zakonczy sie rmisem.Faktycznie,Slowacja w ostatnich latach odnosila sukcesy,byla druzyna lepsza od Wegierskiej ale czas jej swietnosci chyba juz sie skonczyl.Popatrzmy na statystyki,nie wyglada to obiecujaco.Naturalnie ze moge sie mylic ale wydaje mi sie,ze Wegrzy ostatnio zrobili cos pozytywnego ze swa gra,ta druzyna bardziej mnie przekonuje.Sa to pierwsze spotkania rprezentacji po dluzszej przerwie,trudne do oceny,mimo wszystko uwazam,ze Wegrzy ni dadza sie ograc.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 21-03-2019, 13:11
W swym pierwszym meczu kwalifikacyjnym do Mistrzostw Europy,wicemistrzowie Swiata,druzyna Belgi podejmuje u siebie Rosjan.Teoretycznie typ wydaje sie byc pewniakiem na zwyciestwo Belgow,ale...Druzyna Rosyjska akzualnie ma bardzo silny sklad,gra dynamicznie,ofensywnie a to sprzyja grze z kontrataku,bo tak zapewne bedzie wygladalo to spotkanie.Belgowie beda strona atakujaca,bedzie duzo gry kombinacyjnej a Rosjanie beda szukali swej szansy w kontratakach i trzeba przyznac,ze ptuy swych szybkich napastnikach nie sa bez szans.Wszyscy doskonale pamietamy swietne wystepy druzyny Rosyjskiej w ostatnich MS,zaprezentowala fajny styl gry,ktory przynosil efekty.Belgia moim zdaniem,juz nie jst w tak dobrej formie jak wowczas,jakos mimo wszystko nie mam przekonania do tej druzyny.Zapewne tez woli grac z kontry,przy swych szybkich napastnikach.Stawiam na remis w tym spotkaniu.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 22-03-2019, 13:32
Analiza: Hmmm...ciekawe spotkanie w grupie B rozpoczynajacych sie kwalifikacji do Mistrzostw Europy.Pierwsze spotkania zawsze jest trudno oceniac,druzyny reprezentacyjne sa po dluzszej przerwie,nie wiadomo w jakich sa formach,zdam sie wiec na intuicje a ta mi podpowiada,ze Luxemburg wygra.Warto ten typ poprzec tez jakimis faktami,wiec powiem tak,Luxmburg gra typowo Francuska pilke co od jakiegos czasu przynosi pozytywne skutki.Druzyna ta pokazala niejednokrotmie,ze nie jest juz przyslowiowym chlopcem do bicia i zaczyna sie liczyc w Europie.Litwini z kolei wykazuja brak formy,nie wygrali a nawet nie zremisowali spotkania od dluzszego czasu,Luxemburg u siebie nie powinien miec klopotow ze zwycieszwem.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 22-03-2019, 13:33
Analiza: Pierwszy mecz kwalifikacyjny do ME w grupie A i wielka niewiadoma co do rezultatu.Reprezentacje te nie graly od dlizszego czasu,nie mozna wiec stwierdzic formy,W okresie poprzedzajacym tez porazki,remisy nie wnosza nic pozytywnego.Ja w tej ocenie zdam sie na instykt podpary ogolna wiedza.Czarnogora jest najslabsza druzyna bylej Jugoslawi i jej gra nigdy mnie nie przekonywala.Bulgaria to druzyna nieprzewidywalna,potrafiaca zagrac skutecznie z kazdym,ale tez przegrac z nizej notowanym zespolem.Mysle jednak,ze dzisiaj grajac u siebie,wykorzysta ten atut i pokona Czarnogore.To jedyny logiczny argument jaki przychodzi mi do glowy.Npewno nie bedzie to wysokie zwyciestwo,mysle ze 1:0.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 22-03-2019, 13:33
Analiza: Pierwsze spotkanie kwalifikacyjne do ME w grupie H,mocno wyrownanej bo oprocz Francji,ktora jest raczej poza zasiegiem,Turcja,Albania i Islndia maja szanse na dalszy awans.Dzisiaj Albanczycy graja u siebie z Turcja,jeszcze niedawno z zamknietymi oczami mozna bylo typowac zwyciestwo Turcji,dzisiaj juz trzeba sie nad tym zastanowic.Albania w ostatnich latach zrobila milowy krok w kierunku Europy,juz nie jest tym przyslowiowym chlopcem do bicia.Mimo wszystko ja postawie na wygrana Turcji,ta druzyna jest glodna jakiegos sukcesu po dlugiej seri biepowodzen,ma tez duze doswiadczenie.W przypadku tak waznych turniei potrafi sie zmobilizowac.
-
rjastrzab
Dyscyplina: Piłka nożna – Eliminacje EURO
Godzina: 18:00
Spotkanie: Gibraltar - Irlandia
Typ: poniżej 4 (azjatycka suma goli)
Kurs: 1,64
Bukmacher: LVBet
Eliminacje zawsze rządzą się swoimi prawami i różne nieoczekiwane wyniki się zdrazają, ale w meczu Girbraltaru i Irlandii niespodzianki nie przewiduję. Gospodarze to najniższa klasa europejska. Potrafią przegrać u siebie 2:6 z Armenią lub 4:0 na wyjeżdzie z Macedonią. Do wysokich porażek z takimi przeciwnikami jak Belgia, Grecja czy Bośnia i Hercegowina przywykli. I taki mecz szykuje się dziś. Ale nie do końca. Irlandia w swoich ostatnich 5 meczach międzypaństwowych strzeliła jednego gola, notując 4 remisy i porażkę. We wcześniejszych 5 strzeliła 4 bramki – 4-krotnie przegrywając i wygrywając z USa 2:1. Strzelaniny ze strony gości nie przeiwduję, a ich dobra obrona powstrzyma ambitnych gospodarzy i zakończy się niewielkim zwycięstwem Irlandii.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 24-03-2019, 14:39
Mecz w grupie I kwalifikacji do ME,pomiedzy Kazachstanem a Rosja zapowiada sie nizwykle interesujaco.Druzyny graja juz drugie swoje pojedynki,w pierwszym Kazachstan niespodziewanie,wysoko pokonal Szkocje i to napewni bylo niespodzianka inauguracyjna.Rosjanie,jak mozna bylo sie spodziewac przegrali z Belgami na wyjezdzie.Czy wiec Kazachstan jest w stanie pokonac i Rosjan??? Gra ponownie u siebie ale bardzo w to watpie.Mimo wszystko Rosja to silna druzyna,selekcionerzy napewno kilkakrotnie przesledzili pierwszy mecz Kazacow i wyciagneli odpowiednie wnioski,nie popelnia tych bledow co Szkoci.Widowisko jednak zapowiada sie ciekawie.No cuz ja typuje jednak,tym razem wygrana Rosjan.
-
Lyrecobudget
Spotkanie: Francja - Islandial
Typ: 1 i over 3,5
Kurs: 2,6
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Pora na spotkanie reprezentacyjne. Tutaj nie ma co dużo pisać - Francuzi się bawią tymi eliminacjami. Tam każdy może strzelić gola, dwa lub trzy w meczu. Islandia już trochę osłabła. Wynik będzie wysoki. 4:0, 4:1, 3:1 - może być różnie, ale gole padną. Typ z cyklu "pewniaczek". Tutaj nie ma co zbyt dużo opisywać. Mistrzowie Świata sobie postrzelają, a goście powalczą, ale nie wywiozą punktów. Francja ma łatwą grupę i jeżeli nie zdecyduje się na "leniwe" mecze, to każdy z nich powinien zakończyć się overem i wygraną Francuzów. Kurs warty gry.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 25-03-2019, 11:05
Trwaja pierwsze mecze w grupach,rundy kwalifikacyjnej do Mistrzostw Europy.Dzisiaj interesujaco zapowiada sie pojedynek w grupie A,pomiedzy Kosowem a Bulgaria.Bolgarzy juz zagrali jedno spotkanie,remisujac u siebie z Czarogora.Powiem tak Bulgarska pilka od dlugiego czasu jest w kryzysie,nie moze sie przebic i to zarowno ta reprezentacyjna jak i klubowa.Grupa jest silna i wedlug mnie ta druzyna nie ma najmniejszych szas na awans.Kosowo z koleli zaskakuje swa skutecznoscia,jesli ta druzyna chce odniesc jakis pierwszy swoj spektakularny sukces to takie mecze jak z Bulgaria powinna wygrywac.Tak dzisiaj typuje jej zwyciestwo,przypuszczam,ze jest w dobrej dypozycji,pokazala to w zremisowanym niedawno meczu towarzyskim z duzo wyzej notowana Dania.Nie sadze by byl tutaj jakis oszalamiajacy wynik ale skromne zwyciestwo gospodarzy.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 25-03-2019, 11:32
Pojedynek kwalifikacyjny do ME w grupie B,Portugalia po raz drugi zagra u siebie,po pierwszy zremisowanym z Ukraina tym razem naprzeciw staje duzyna Serbi.Przejzalem rozne doniesienia odnosnie tego spotkania i ze zdumieniem stwierdzilem,ze za zdecydowanego faworyta uwaza sie Portugalczykow.Oczywiscie szanuje opinie innych ale ja mam inne zdanie,przedewszystkim uwazam ze Portugalia nie wygra,nawet powiem,ze bedzie musial sie nameczyc by je zremisowac.To juz nie jest tak blyskotliwa druzyna jak niegdysoparta przedewszystkim na starszych zawodnikach,ktorych swietnosc juz minela.Serbowie prezentuja twardy futbol,oparty na silnej defensywie,czesto graja na pograniczu faulu.Dla Portugalczykow,ktorzy preferuja pilke poludniowa,techniczna,Serbia jest trudnym rywalem.W moim przekonaniu ten mecz zakonczy sie remisem.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 26-03-2019, 11:13
Pierwsza runda kwalifikacyjna do ME w grupach dobiega konca,wsrod dzisiejszych pojedynkow ciekawie zapowiada sie ten w grupie J,Armenia podejmuje u siebie Finlandie.Zespoly maja juz za soba po jednym spotkaniu,Armeia przegrala wyjazd z Bosnia i Hercegowina ale minimalnie 2:1,swiadczy to o dobrej dyspozycji druzyny bo Bosniac sa duzo wyzej notowani.Ne bez znaczenia jest tez wysoko wygany mecz z Macedonia w Pucharze Narodow.Finowie z kolei swe pierwsze wyjazdowe spotkanie przegrali z Wlochami ale tego mozna bylo sie spodziewac.Wydaje mi sie jednak,ze ten zespol jest bez formy,kilka ostatnich,przegranych pojedynkow,dobitnie o tym siadczy.Jest jedno zwyciestwo nad Szwecja ale w meczu towarzyskim a tutaj wiemy,ze Szwedzi do takich meczy nie przywiazuje wiekszej wagi.Wedlug mnie,majac na uwadze ostatnie zmagania druzyn,Ormianie sa w lepszej dyspozycji i powinni to spotkanie wygrac,maja dodatkowo przewage swojego boiska.
-
andrzejszwedzki
autor: andrzejszwedzki » 26-03-2019, 11:31
Mysle,ze atrakcyjnie zapowiada sie dzisiejszy mecz w grupie D,Szwajcaria podejmuje u siebie Danie a to budzi zainteresowanie.Druzyny jak sie to mowi z gornej polki,uczestnicy finalow Mistrzostw Swiata.Przedewszystkim nie wydaje mi sie by bylo tutaj duzo goli,zespoly te bazuja bowiem na szczelnej twardej defensywie,spotkanie moze zakonczyc sie nawet bezbramkowym remisem.Dla Dunczykow jest to pierwszy mecz kwalifikacyjny,wiec trudno powiedziec w jakiej sa formie.Co prawda ostatnio zremisowali w Kosowie ale bylo to kontrolne spotkanie.Szwajcarzy grajuz juz drugi mecz,pierwszy wygrali na wyjezdzie z Guzja,dzisiaj sa gospodarzami a wiec maja lekka przewage.Ja jednak uwazam,ze Dania to Dania,ta druzyna zawsze i wszedzie jest grozna i dzisiaj nie przegra.Stawiam na remis.