Dyscyplina Piłka nozna Euro
Godz: 21:00
Spotkanie Niemcy-Włochy
TyP: Awans włochy
Kurs 2.50
Buk bet 365
Stawka 6/10
Analiza: Najciekawiej zapowiadający się ćwierćfinał zobaczymy pomiędzy reprezentacjami Włoch oraz Niemiec, Niemcy w tych mistrzostwach nie stracili ani jednej bramki, Włosi natomiast zaliczyli dwa moim zdaniem rewelacyjne spotkania w pierwszym meczu z zespołem Belgii oraz ostatnie z Hiszpanami, widać iż jeśli drużynie Antonio Conte zależy na wygranej to są praktycznie nie do pokonania , dla mnie są zdecydowanym faworytem do wygrania tego turnieju, Niemcy jak to Niemcy bez większych problemów wyszli z grupy następnie bez większych problemów uporali się z zespołem Słowacji, która nie miała za bardzo nic do powiedzenia, spotkanie zapowiada się niezwykle ciekawie, ale Włosi mają patent na ekipę z Niemiec, te ekipy spotykały się ze sobą od 1962 roku już 13 krotnie ekipą , która na chwilę obecną ma znacznie lepszy bilans są Włosi, którzy przegrali tylko jedno spotkanie w poprzednim roku, następnie zanotowali 8 remisów oraz 4 wygrane , myślę iż nawet jeżeli tutaj padnie remis to ekipą, która lepiej poradzi sobie w dodatkowym czasie gry będą Włosi, stawiam jednak na wynik 1:2 dla Włoch.