Najlepsze bonusy bukmacherskie: Unibet, Totolotek, Betclic, Sekabet, Lsbet, Expekt
1. Totolotek
20 pln
bez depozytu !
2. Sekabet
100 pln
bez ryzyka
3. Unibet
200 PLN
bez ryzyka »
4. Expekt
222 PLN
cashback »
5. LSbet
20 pln
bez depozytu! »
6. Betclic
200 PLN
bez ryzyka!

Od 10 lat placimy aktywnym uzytkownikom! Co tydzien rozdajemy ok 200 pln osobom podajacym swoje typy i piszacym analizy. Dodatkowo kazdy nowy uzytkownik ktory przekroczy 125 postow dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdz nasz ranking bukmacherow oraz przejrzyj dzial w ktorym prezentujemy najlepsze promocje bukmacherskie. Warto rowniez odwiedzic nasz najwazniejszy temat w ktorym znajdziesz liste odnosnikow do typy na dzis czy jutro. Tylko u nas: Typy bukmacherskie forum to najlepsza strona z typami! Sprawdzone kupony bukmacherskie, konkursy bukmacherskie, konkursy typerskie, analizy bukmacherskie i analizy sportowe! Sprawdz dobre typy naszych ekspertow!

Opinie i dyskusje o LS bet

Recenzja LSbet. Opinie o LSbet. Promocje i bonusy w LSbet. Informacje i dyskusje o ofercie bukmachera LSbet.
Regulamin forum
Ls Bet

Ls Bet to stosunkowo nowy bukmacher, działający w mniej niż trzydziestu krajach. Nieznaczny to jednak, że nie jest godny uwagi. Ich oferta, suport, a w szczególności bonusy zasługują nawet na podium! W tym dziale na forum znajdziesz profesjonalną recenzję bukmachera Ls Bet, poczytasz opinie innych użytkowników o Ls Bet, poznasz wady i zalety firmy Ls Bet oraz, najważniejsze, przeczytasz szczegółowe opisy promocji i bonusów w Ls Bet.

Bonus Ls Bet

Za założenie nowego konta w firmie Ls Bet można otrzymać aż dwa bonusy. Po pierwsze podwojenie swojego pierwszego depozytu aż do kwoty 500 PLN (najwięcej na rynku), a po drugie darmowy zakład na kwotę 100 PLN. Czy dwa bonusy w Ls Bet nie są lepsze niż jeden gdzie indziej?

Przejdź teraz do odpowiednich tematów i poczytaj opinie o Ls Bet, recenzję Ls Bet lub informacje o bonusach w Ls Bet.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 11537
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Opinie i dyskusje o LS bet

Post autor: Slodziak » 16-07-2013, 16:09

LS bet

LSbet.com szybko usytuował się jako jeden z wiodących światowych bookmakierów dostarczając graczom najlepsze oferty i zakłady. Obsługujemy zarówno doświadczonych, jak i początkujących entuzjastów zakładów w ponad 20 krajach oraz dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom najlepsze i najnowsze zakłady każdego dnia. Bez względu na to, w jakim miejscu na ziemi mieszkasz, wygrane LSbet są zwolnione od podatku, pozwalając ci wygrywać więcej.
zapraszamy wszystkich do rejestracji w LS bet, korzystania z ich ciekawych bonusów oraz wyrażania swojej opinii o wszystkim co dotyczy tego bukmachera!



Nasz baner w LS bet. Rejestracja z niego uprawnia do udziału w naszych konkursach i ligach bez dodatkowych warunków:
<script type="text/javascript" src="http://media.lsbet.com/ad.aspx?pid=9795 ... "></script>
CI KTÓRZY NIE WIDZĄ BANERA MOGĄ REJESTROWAĆ SIĘ Z TEGO LINKU TEKSTOWEGO
Bo życie to gra

"Slodziak - wspomnień czar" - czyli odwiedź mój blog!

Awatar użytkownika
Polska_LSbet
Posty: 9
Rejestracja: 15-05-2015, 17:20

Post autor: Polska_LSbet » 15-05-2015, 17:29

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników!
Mamy przyjemność poinformować o tym, że od teraz przedstawiciel LSbet będzie dostępny na forum typybukmacherskie.org i z przyjemnością odpowie na wszelkie pytania dotyczące gry na LSbet.com.
Witamy na LSbet.com!

Awatar użytkownika
Jax89
-#typermiesiaca
-#typermiesiaca
Posty: 8785
Rejestracja: 11-02-2011, 11:03

Post autor: Jax89 » 22-05-2015, 05:55

Panowie wypłacalny bukmacher ?
bo zastanawiam sie czy wpłacić do niego
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

Awatar użytkownika
nero10
-#mod
-#mod
Posty: 11334
Rejestracja: 24-01-2012, 11:12

Post autor: nero10 » 22-05-2015, 08:43

Ja narazie tylko wpłacałem to problemów nie było hehe :D

Awatar użytkownika
mariusz133
Posty: 4648
Rejestracja: 18-09-2007, 10:30

Post autor: mariusz133 » 22-05-2015, 12:39

Jax89 pisze:Panowie wypłacalny bukmacher ?
bo zastanawiam sie czy wpłacić do niego

wypłacalny ale jak dla mnie jest jeden :minus:

każdy kolejny bonus nawet minimalny ( 20 zł ) zawsze wiąże się z wpłatą 20&#8364; .

Awatar użytkownika
Jax89
-#typermiesiaca
-#typermiesiaca
Posty: 8785
Rejestracja: 11-02-2011, 11:03

Post autor: Jax89 » 22-05-2015, 13:03

mariusz133 pisze:każdy kolejny bonus nawet minimalny ( 20 zł ) zawsze wiąże się z wpłatą 20&#8364; .

to tam do mnie nie problem bo zamierzam grac za swoje, najważniejsze by byli wypłacalni i nie robili zbędnych problemów przy wypłatach.
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

RobBob
Posty: 6
Rejestracja: 14-04-2015, 17:04

Post autor: RobBob » 08-08-2015, 01:48

Ma ktoś jakieś nowe info o buku? W większości miejsc konta już mam, a tam jeszcze nie. Bonusik spory, ale czy są problemy z weryfikacją? Szybko limitują? pozdrawiam

Awatar użytkownika
oliwiam77
-#mod
-#mod
Posty: 6162
Rejestracja: 25-03-2014, 15:06

Post autor: oliwiam77 » 05-01-2016, 14:21

Co do weryfikacji i wypłacalności duży :plus: przy pierwszym podejściu bez problemów zweryfikowali i wypłacili
Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego, lecz bycie lepszym od tego, kim samemu było się wcześniej!

Awatar użytkownika
Haisenberg
-#elita
-#elita
Posty: 15855
Rejestracja: 23-03-2011, 10:21

Post autor: Haisenberg » 07-06-2016, 14:25

Przy pierwszej wypłacie też nie miałem problemów bo szybka weryfikacja i poszło sprawnie. Ostatnio jednak dokonałem depozytu z rachunku neteller, trochę pograłem i przyszło do wypłaty. Zlecam wypłatę na ten sam rachunek neteller z którego robiłem depozyt i ku mojemu zdziwieniu pieniądze nie doszły ponieważ, muszę zrobić zrzut ekranu rachunku neteller na którym będą widoczne moje dane czyli Imię nazwisko email oraz nr rachunku :shock: pierwszy raz się spotkałem z weryfikacją rachunku neteller tym bardzie że kilka dni wcześniej z tego samego rachunku robiłem depozyt. Zrobiłem screen, wyciąłem co niepotrzebne i wysłałem to co ważne czyli wszystkie dane widoczne na screenie. Znowu brak akceptacji i powodem tym razem jest to że musi być widoczna cała strona na zrzucie a nie tylko istotne dane. Wysłałem jeszcze raz i teraz czekam na pieniądze. Rozumiem bezpieczeństwo, ale weryfikacja w taki sposób neteller czy skriila to już przegięcie. Dla mnie ogromny minus za coś takiego.

Awatar użytkownika
Polska_LSbet
Posty: 9
Rejestracja: 15-05-2015, 17:20

Post autor: Polska_LSbet » 07-06-2016, 16:47

Haisenberg pisze:Przy pierwszej wypłacie też nie miałem problemów bo szybka weryfikacja i poszło sprawnie. Ostatnio jednak dokonałem depozytu z rachunku neteller, trochę pograłem i przyszło do wypłaty. Zlecam wypłatę na ten sam rachunek neteller z którego robiłem depozyt i ku mojemu zdziwieniu pieniądze nie doszły ponieważ, muszę zrobić zrzut ekranu rachunku neteller na którym będą widoczne moje dane czyli Imię nazwisko email oraz nr rachunku :shock: pierwszy raz się spotkałem z weryfikacją rachunku neteller tym bardzie że kilka dni wcześniej z tego samego rachunku robiłem depozyt. Zrobiłem screen, wyciąłem co niepotrzebne i wysłałem to co ważne czyli wszystkie dane widoczne na screenie. Znowu brak akceptacji i powodem tym razem jest to że musi być widoczna cała strona na zrzucie a nie tylko istotne dane. Wysłałem jeszcze raz i teraz czekam na pieniądze. Rozumiem bezpieczeństwo, ale weryfikacja w taki sposób neteller czy skriila to już przegięcie. Dla mnie ogromny minus za coś takiego.
Witamy na LSbet.com!

Awatar użytkownika
Polska_LSbet
Posty: 9
Rejestracja: 15-05-2015, 17:20

Post autor: Polska_LSbet » 07-06-2016, 16:51

Dziękujemy Panu za komentarz.
Informujemy o tym, że pierwsza wypłata przez Neteller realizuje się bez weryfikacji, a dla kolejnej wypłaty potrzebujemy zrzut ekranu konta Neteller. To jest standardowa weryfikacja konta.
Witamy na LSbet.com!

klapen
Posty: 105
Rejestracja: 03-04-2013, 17:30

Re: Opinie i dyskusje o LS bet

Post autor: klapen » 14-03-2017, 14:47

Masakra nadziałem się przez was na tych oszustów, którzy zawiesili mi konto bez powodu, zbywając mnie na czacie 5 dzień i nie zanosi się na żadne odblokowanie. Radzę nie wpłacać tam pieniędzy bo już ich nie wyjmiecie.

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 11537
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Re: Opinie i dyskusje o LS bet

Post autor: Slodziak » 30-05-2017, 21:45

Bo życie to gra

"Slodziak - wspomnień czar" - czyli odwiedź mój blog!

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości