Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Betfan, Betclic, Etoto, Totolotek, Lvbet
1. Fortuna
20 PLN
bez ryzyka +600 PLN
2. Totolotek
20 pln
bez depozytu +1000 PLN
3. Betfan
Bez podatku!
+ dodatkowo do 3000 PLN
4. Betclic
550 PLN
cashback
5. Etoto
20 PLN
bez depozytu +1040 PLN
Na terytorium Polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Udzial w nielegalnych grach hazardowych jest karany. Hazard zwiazany jest z ryzykiem.

Pytania, opinie, dyskusje

Walcz o miano najlepszego polskiego typera 2021 Oddawaj typy, wygrywaj pojedynki i zgarniaj prawdziwe nagrody!
Tylko u nas.

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 16-06-2021, 20:08

Yankes pisze:
16-06-2021, 20:02
Adrio pisze:
16-06-2021, 19:51
Yankes pisze:
16-06-2021, 19:49
Jest regulamin i zgodnie z nim gramy... :D
Dajcie żyć i respektujcie decyzje moderatora :!: Dziękuję i niech moc będzie z Wami :trophy:
Jestem na tak :yes:
Wreszcie :rumba:
Obrazek

Awatar użytkownika
kokosek
Posty: 3016
Rejestracja: 19-10-2007, 10:22

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: kokosek » 16-06-2021, 20:34

to gra się dalej kazdy z kazdym bez rewanżu?
Coś tam trafię :)

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 16-06-2021, 20:41

kokosek pisze:
16-06-2021, 20:34
to gra się dalej kazdy z kazdym bez rewanżu?
Tak każdy z każdym w grupie bez rewanżów, terminy już są rozpisane na cały konkurs, można sprawdzić w temacie terminarz.
Obrazek

JurekR.
Posty: 490
Rejestracja: 29-07-2013, 16:46

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: JurekR. » 16-06-2021, 23:09

1.Co do Konkursu Skoro w nazwie jest "Mistrzostwa Polski Typerów 2021!" to oznacza to,że gramy typując to co kto uważa bowiem typer typuje zarówno piłkę nożną, hokej, siatkówke, skoki narciarskie itd itd. Ograniczanie Konkursu tylko do Euro nie ma sensu , gdyż ani w nazwie nie ma nic o Euro,a poza tym bardzo by to zawęziło typowanie.
2. Co do podatku lub bez . standardowo zawsze odliczam 12%,ale w tym przypadku stosujmy zasade bez odliczania bo dotyczy ona wszyskich i unikamy dodatkowej "zabawy" w liczemnie i ewentualne pomyłki
3. Moderator-prowadzący poświęca swój cenny czas na podliczanie, prowadzenie,więc uprzejmie proszę o szacunek i słuchanie go, pomimo,że chłopak jest ugodowy co nie zawsze na forach ma miejsce. Za szacunek uważam też fakt,że są goście którzy podali swoje kupony i nawet ich nie raczyli podliczyć.
4. Jeżeli ktoś wali w przysłowiowego członka i nie stosuje się do regulaminu grzecznie żegnamy gościa i nie ma się co z takim cyrtolić tylko wtedy zostaną w Konkursie Ci co naprawdę lubie, kochają ten rodzaj rywalizacji i szanują innych.
Statystyki nie kłamią!

JurekR.
Posty: 490
Rejestracja: 29-07-2013, 16:46

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: JurekR. » 16-06-2021, 23:11

JurekR. pisze:
16-06-2021, 23:09
1.Co do Konkursu Skoro w nazwie jest "Mistrzostwa Polski Typerów 2021!" to oznacza to,że gramy typując to co kto uważa bowiem typer typuje zarówno piłkę nożną, hokej, siatkówke, skoki narciarskie itd itd. Ograniczanie Konkursu tylko do Euro nie ma sensu , gdyż ani w nazwie nie ma nic o Euro,a poza tym bardzo by to zawęziło typowanie.
2. Co do podatku lub bez . standardowo zawsze odliczam 12%,ale w tym przypadku stosujmy zasade bez odliczania bo dotyczy ona wszyskich i unikamy dodatkowej "zabawy" w liczemnie i ewentualne pomyłki
3. Moderator-prowadzący poświęca swój cenny czas na podliczanie, prowadzenie,więc uprzejmie proszę o szacunek i słuchanie go, pomimo,że chłopak jest ugodowy co nie zawsze na forach ma miejsce. Za szacunek uważam też fakt,że są goście którzy podali swoje kupony i nawet ich nie raczyli podliczyć.
4. Jeżeli ktoś wali w przysłowiowego członka i nie stosuje się do regulaminu grzecznie żegnamy gościa i nie ma się co z takim cyrtolić tylko wtedy zostaną w Konkursie Ci co naprawdę lubie, kochają ten rodzaj rywalizacji i szanują innych.
5. W każdej szanującej się lidze są mecze i rewanże. Jeżeli chcecie się dłużej bawić spoko, nie widze sprzeciwu, ale uważam ,że to już niech rozstrzyga prowadzący.
6 wprawdzie to nie żużel,ale skoro są chętni na zabawę w rewanże to ja rzuce propozycje kolejną ubarwiającą ten Konkurs mianowicie wprowadzenie tzw punktu bonusowego jak w żużlu czyt. ( kto w meczu u siebie i rewanżu wygra w ogólnym bilansie pkt-jednostek zdobytych może otrzymać 1duzy pkt bonusowy do tabelki >> to tylko propozycja!!!
Statystyki nie kłamią!

DonnyDonowitz21
-#VIP
-#VIP
Posty: 88
Rejestracja: 07-05-2021, 12:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: DonnyDonowitz21 » 16-06-2021, 23:40

Przychylam się do nie wliczania podatku, a rewanże byłyby słabe, gdyż części po prostu już nie będzie się chciało, ale mam ciekawsze pytanie, bo regulamin swoje, a widzę jakaś swobodna (irracjonalna logicznie i językowo) interpretacja obowiązuje. Czytałeś wątek od początku Adrio? Minimum miały być 3 kupony (ilościowo) i dołożyliśmy wymóg obrócenia minimum 30j (jakościowo) - tak by nie szło po prostu przeczekać, ale też pozostawiając swobodę w rozgrywce. Miało być też 100j do dyspozycji na cały pojedynek i nie widzę powodu, aby móc grać za wirtualne wygrane z trafionych kuponów przekraczając sumę stawek równą 100j, bo sprowadza się to do czystej loterii - zamiast rywalizacji promującej wiedzę i taktykę. Wszak zawsze można sobie z dupy shotować za kilkadziesiąt jednostek, gdy jest się w plecy na koniec i nawet nie będzie możliwości się obronić. Bezsens.

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 17-06-2021, 04:54

DonnyDonowitz21 pisze:
16-06-2021, 23:40
Przychylam się do nie wliczania podatku, a rewanże byłyby słabe, gdyż części po prostu już nie będzie się chciało, ale mam ciekawsze pytanie, bo regulamin swoje, a widzę jakaś swobodna (irracjonalna logicznie i językowo) interpretacja obowiązuje. Czytałeś wątek od początku Adrio? Minimum miały być 3 kupony (ilościowo) i dołożyliśmy wymóg obrócenia minimum 30j (jakościowo) - tak by nie szło po prostu przeczekać, ale też pozostawiając swobodę w rozgrywce. Miało być też 100j do dyspozycji na cały pojedynek i nie widzę powodu, aby móc grać za wirtualne wygrane z trafionych kuponów przekraczając sumę stawek równą 100j, bo sprowadza się to do czystej loterii - zamiast rywalizacji promującej wiedzę i taktykę. Wszak zawsze można sobie z dupy shotować za kilkadziesiąt jednostek, gdy jest się w plecy na koniec i nawet nie będzie możliwości się obronić. Bezsens.
Minimum 3 kupony i minimalna stawka to 30 jednostek na kupon:
1. Każdy z uczestników dostaje 100jednostek na dane spotkanie. Podajemy minimum 3 kupony za minimum 30 jednostek na każde spotkanie(kupony mogą być jedno zdarzeniowe bądź wielozdarzeniowe i nie ma dolnego ani górnego limitu kursowego).
Czemu można grać za wygrane? Aby była do końca szansa na wygranie swojego meczu wtedy jest ciekawiej. Przez 2 dni można podać spokojnie 6 kuponów, więc nie trzeba się obawiać, że na koniec przeciwnik nas wyprzedzi. Właśnie w tym momencie możemy pokazać swoją wiedze i taktykę dysponując budżetem tak aby wycisnąć z niego jak najwięcej się da nie oglądając się na przeciwnika. Myślę, że trochę Ci wyjaśniłem czym się kierowałem odchodząc od standardowych 3 kuponów :yes: Jestem do dalszej dyspozycji w razie co ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
kokosek
Posty: 3016
Rejestracja: 19-10-2007, 10:22

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: kokosek » 17-06-2021, 05:57

Adrio pisze:
16-06-2021, 20:41
kokosek pisze:
16-06-2021, 20:34
to gra się dalej kazdy z kazdym bez rewanżu?
Tak każdy z każdym w grupie bez rewanżów, terminy już są rozpisane na cały konkurs, można sprawdzić w temacie terminarz.
no mój przeciwnik miał 3 kupony podane jeden trafił to po co 4 kupon stawiał?. Teraz temat taki mam pzreciwnika juz innego i tez ten sam sposób grania 100 j na 3 spotkania tak?
Coś tam trafię :)

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 17-06-2021, 08:23

kokosek pisze:
17-06-2021, 05:57
Adrio pisze:
16-06-2021, 20:41
kokosek pisze:
16-06-2021, 20:34
to gra się dalej kazdy z kazdym bez rewanżu?
Tak każdy z każdym w grupie bez rewanżów, terminy już są rozpisane na cały konkurs, można sprawdzić w temacie terminarz.
no mój przeciwnik miał 3 kupony podane jeden trafił to po co 4 kupon stawiał?. Teraz temat taki mam pzreciwnika juz innego i tez ten sam sposób grania 100 j na 3 spotkania tak?
Jeśli nadal jego saldo wonosilo 30j lub więcej mógł stawiać czwarty. Nie ma ograniczenia w ilości granych kuponów ważne by przestrzegać minimalnego progu 3 kuponów oraz minimalej stawki na kupon tj. 30j.

Podliczasz poprzedni pojedynek i od dzisiaj zaczyna się nowa kolejka. Znów 2 dni na typowanie i nowe 100j. Minimalna stawka to 30j minimalna ilość kuponów to 3, nie ma górnej granicy w ilości kuponów.
Obrazek

Awatar użytkownika
kokosek
Posty: 3016
Rejestracja: 19-10-2007, 10:22

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: kokosek » 17-06-2021, 08:56

Adrio pisze:
17-06-2021, 08:23
kokosek pisze:
17-06-2021, 05:57
Adrio pisze:
16-06-2021, 20:41


Tak każdy z każdym w grupie bez rewanżów, terminy już są rozpisane na cały konkurs, można sprawdzić w temacie terminarz.
no mój przeciwnik miał 3 kupony podane jeden trafił to po co 4 kupon stawiał?. Teraz temat taki mam pzreciwnika juz innego i tez ten sam sposób grania 100 j na 3 spotkania tak?
Jeśli nadal jego saldo wonosilo 30j lub więcej mógł stawiać czwarty. Nie ma ograniczenia w ilości granych kuponów ważne by przestrzegać minimalnego progu 3 kuponów oraz minimalej stawki na kupon tj. 30j.

Podliczasz poprzedni pojedynek i od dzisiaj zaczyna się nowa kolejka. Znów 2 dni na typowanie i nowe 100j. Minimalna stawka to 30j minimalna ilość kuponów to 3, nie ma górnej granicy w ilości kuponów.
ok. :wink:
Coś tam trafię :)

Awatar użytkownika
GwiezdnY
Posty: 21
Rejestracja: 08-06-2021, 21:44

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: GwiezdnY » 17-06-2021, 09:20

Wracając do tematem bez podatku czy z podatkiem.
W regulaminie doczytałem ten szczegół:
Przykład rozliczania:
"Mecz Polska -Niemcy
Kurs 3.50
Stawka 20J pozostało w portfelu 80J

Rozliczenie :
Polska- Niemcy
Kurs: 3.50
Stawka 20J

Równanie: 3.50x20J= 70J
Doliczamy pozostałość z portfela 80J
Saldo +150 J "
gdyby był podatek uwzględniony byłoby na koniec
150x0,88 =132J - no ale tak nie jest

Wynika ze podawanym przykładzie z regulaminu nie uwzględniano podatku.

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 17-06-2021, 10:40

GwiezdnY pisze:
17-06-2021, 09:20
Wracając do tematem bez podatku czy z podatkiem.
W regulaminie doczytałem ten szczegół:
Przykład rozliczania:
"Mecz Polska -Niemcy
Kurs 3.50
Stawka 20J pozostało w portfelu 80J

Rozliczenie :
Polska- Niemcy
Kurs: 3.50
Stawka 20J

Równanie: 3.50x20J= 70J
Doliczamy pozostałość z portfela 80J
Saldo +150 J "
gdyby był podatek uwzględniony byłoby na koniec
150x0,88 =132J - no ale tak nie jest

Wynika ze podawanym przykładzie z regulaminu nie uwzględniano podatku.
Tak regulamin układałem ja który gram na bet365-brak-polskiej-licencji! bo jestem w UK dlatego też przykład nie zawiera podatku 🙂 to jest najmniejszy problem bo jest do dogadania, teraz od 2 kolejki już odgórnie narzucony co można zobaczyć w tematach na 2 kolejkę.
Obrazek

DonnyDonowitz21
-#VIP
-#VIP
Posty: 88
Rejestracja: 07-05-2021, 12:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: DonnyDonowitz21 » 17-06-2021, 11:51

Adrio pisze:
17-06-2021, 04:54
DonnyDonowitz21 pisze:
16-06-2021, 23:40
Przychylam się do nie wliczania podatku, a rewanże byłyby słabe, gdyż części po prostu już nie będzie się chciało, ale mam ciekawsze pytanie, bo regulamin swoje, a widzę jakaś swobodna (irracjonalna logicznie i językowo) interpretacja obowiązuje. Czytałeś wątek od początku Adrio? Minimum miały być 3 kupony (ilościowo) i dołożyliśmy wymóg obrócenia minimum 30j (jakościowo) - tak by nie szło po prostu przeczekać, ale też pozostawiając swobodę w rozgrywce. Miało być też 100j do dyspozycji na cały pojedynek i nie widzę powodu, aby móc grać za wirtualne wygrane z trafionych kuponów przekraczając sumę stawek równą 100j, bo sprowadza się to do czystej loterii - zamiast rywalizacji promującej wiedzę i taktykę. Wszak zawsze można sobie z dupy shotować za kilkadziesiąt jednostek, gdy jest się w plecy na koniec i nawet nie będzie możliwości się obronić. Bezsens.
Minimum 3 kupony i minimalna stawka to 30 jednostek na kupon:
1. Każdy z uczestników dostaje 100jednostek na dane spotkanie. Podajemy minimum 3 kupony za minimum 30 jednostek na każde spotkanie(kupony mogą być jedno zdarzeniowe bądź wielozdarzeniowe i nie ma dolnego ani górnego limitu kursowego).
Czemu można grać za wygrane? Aby była do końca szansa na wygranie swojego meczu wtedy jest ciekawiej. Przez 2 dni można podać spokojnie 6 kuponów, więc nie trzeba się obawiać, że na koniec przeciwnik nas wyprzedzi. Właśnie w tym momencie możemy pokazać swoją wiedze i taktykę dysponując budżetem tak aby wycisnąć z niego jak najwięcej się da nie oglądając się na przeciwnika. Myślę, że trochę Ci wyjaśniłem czym się kierowałem odchodząc od standardowych 3 kuponów :yes: Jestem do dalszej dyspozycji w razie co ;)
Przeczytaj ten wątek od początku może co? Bo tego punktu regulaminu nie układałeś akurat, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd interpretacją od czapy. Poza tym z tego zdania nie wynika, że jest minimum 30 na każdy z tych trzech kuponów, a już na pewno nie to, że nie można zagrać jakiegokolwiek kuponu poniżej 30j, co sugerowałeś w moim temacie meczowym. Z tego o czym mówię wynika też fakt, że można zagrać więcej kuponów już w ramach tych 100j - bez karkołomnych mechanizmów, że najpierw trzeba coś wygrać, bo inaczej można zostać z jednostkami niemożliwymi o wykorzystania. Przecież to absurdalne. xD Oczywiście kwestia ograniczenia stawek do 100j pozostaje powiedzmy "kontrowersyjna" i do rozstrzygnięcia, ale wciąż uważałbym, że ma więcej sensu, bo tak przegrywający może każdy pojedynek kończyć grając all-in kurs, który wystarczy do przeskoczenia rywala, co zdecydowanie psuje rywalizację.

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP
Posty: 9320
Rejestracja: 11-02-2011, 11:03

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Jax89 » 17-06-2021, 12:26

DonnyDonowitz21 pisze:
17-06-2021, 11:51
bo tak przegrywający może każdy pojedynek kończyć grając all-in kurs, który wystarczy do przeskoczenia rywala, co zdecydowanie psuje rywalizację.
Według mnie to kwestia dobrania taktyki pod przeciwnika biorąc pod uwagę czas i zakłady które obstawił.
Zobacz sobie mój pojedynek z kokoskiem ( jax89-kokosek-vt87445.htm ) wczoraj przed meczem z Włochami wiedziałem ile posiadam jednostek, a przeciwnikowi został jeden mecz i gdyby wszedł miałby więcej... i co w takim wypadku miałem odpuścić i przegrać ?? no nie.. po to zostawiłem sobie furtkę aby w odpowiednim momencie z niej skorzystać. Mało tego z premedytacja zostawiłem 1,2j gdyby gra all-in się nie opłaciła, a jemu nie weszło aby nie było remisu tylko zgarnąć komplet.
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

DonnyDonowitz21
-#VIP
-#VIP
Posty: 88
Rejestracja: 07-05-2021, 12:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: DonnyDonowitz21 » 17-06-2021, 13:27

Sprowadzenie dwudniowej (albo trzydniowej w fazie pucharowej) rywalizacji do ruletki stawiania całego balansu na jeden przypadkowy kupon w ostatnich 2-3 godzinach jest bez sensu i nie ma nic wspólnego z jakąś wyszukaną taktyką.

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP
Posty: 9320
Rejestracja: 11-02-2011, 11:03

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Jax89 » 17-06-2021, 13:45

DonnyDonowitz21 pisze:
17-06-2021, 13:27
Sprowadzenie dwudniowej (albo trzydniowej w fazie pucharowej) rywalizacji do ruletki stawiania całego balansu na jeden przypadkowy kupon w ostatnich 2-3 godzinach jest bez sensu i nie ma nic wspólnego z jakąś wyszukaną taktyką.
cóż mam odmienne zdanie.
Przy rywalizacji dwudniowej jest zbyt małe pole manewru aby grać inaczej.. posyłając kupony pierwszy odkrywasz się i rywal dobiera swoje tak aby każdy przewyższał twój, czasowo sytuacja będzie wyglądać podobnie.
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

Awatar użytkownika
zdziwiony1
Posty: 11904
Rejestracja: 08-12-2006, 10:21

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: zdziwiony1 » 17-06-2021, 15:06

czy mogę podać inny typ na to samo spotkanie ???
...

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 17-06-2021, 15:24

zdziwiony1 pisze:
17-06-2021, 15:06
czy mogę podać inny typ na to samo spotkanie ???
Tak mozesz
Obrazek

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 17-06-2021, 15:26

Do wszystkiego odniosę się jak będę w domu. Jeśli jednak jest jakiś wielki problem i gramy tutaj o życie, a nie dla dobrej zabawy to przepraszam bardzo wszystkich pokrzywdzonych
Obrazek

Awatar użytkownika
kokosek
Posty: 3016
Rejestracja: 19-10-2007, 10:22

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: kokosek » 17-06-2021, 16:03

Jax89 pisze:
17-06-2021, 13:45
DonnyDonowitz21 pisze:
17-06-2021, 13:27
Sprowadzenie dwudniowej (albo trzydniowej w fazie pucharowej) rywalizacji do ruletki stawiania całego balansu na jeden przypadkowy kupon w ostatnich 2-3 godzinach jest bez sensu i nie ma nic wspólnego z jakąś wyszukaną taktyką.
cóż mam odmienne zdanie.
Przy rywalizacji dwudniowej jest zbyt małe pole manewru aby grać inaczej.. posyłając kupony pierwszy odkrywasz się i rywal dobiera swoje tak aby każdy przewyższał twój, czasowo sytuacja będzie wyglądać podobnie.
ktoś musi być pierwszy , bo nie zawsze można się czaić czy rywal postawi pierwszy czy ja postawie pierwszy tym bardziej że nie zawsze jest czas być sterczeć na forum cały dzień
Coś tam trafię :)

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 17-06-2021, 17:38

DonnyDonowitz21 pisze:
08-06-2021, 20:35
Dopiero przeczytałem do czego się zapisałem i mam uwagę odnośnie regulaminu tj. czy nie lepiej, aby obok wymogu minimum trzech typów był też wymóg obrotu np. 30j albo 3x10j? Tak aby za bardzo nie promować strategii defensywnych. :twisted:
Dobra widzę o co się rozchodzi teraz. Niech Słodziak rozstrzygnie bo ja to inaczej interpretowałem. Widzę że Słodziak też stawkowal od 30j...
Obrazek

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 13450
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Slodziak » 17-06-2021, 19:24

generalnie - ja też myślałem, że gramy do 100j, ale potem napisałeś, że można za wygrane, to gram za wygrane :)


ogólnie nie możemy za bardzo zmieniać regulaminu, aby nie było bałaganu. Na razie jest w zasadzie wymóg obrotu 90j (3 kupony, po 30j każdy) i brak maksimum jeżeli się wygrywa. Możemy to zmienić jeżeli chcecie - Adrio decyduj, masz moda :)

jakbyśmy coś dodawali, to można też:
- zakaz oddawania identycznych kuponów, jak rywal
Bo życie to gra

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 17-06-2021, 19:36

Slodziak pisze:
17-06-2021, 19:24
generalnie - ja też myślałem, że gramy do 100j, ale potem napisałeś, że można za wygrane, to gram za wygrane :)


ogólnie nie możemy za bardzo zmieniać regulaminu, aby nie było bałaganu. Na razie jest w zasadzie wymóg obrotu 90j (3 kupony, po 30j każdy) i brak maksimum jeżeli się wygrywa. Możemy to zmienić jeżeli chcecie - Adrio decyduj, masz moda :)

jakbyśmy coś dodawali, to można też:
- zakaz oddawania identycznych kuponów, jak rywal

Regulamin który opublikował użytkownik Słodziak 8) :
Podajemy minimum 3 kupony za minimum 30 jednostek na każde spotkanie(kupony mogą być jedno zdarzeniowe bądź wielozdarzeniowe i nie ma dolnego ani górnego limitu kursowego). Każdy kupon powinien być numerowany. Kursy bierzemy z oferty sponsora konkursu firmy Fortuna. Kupony można podawać również w formie screena.

przykład:
Kupon 1
Dyscyplina: Piłka nożna
Data i godzina rozpoczęcia: 01/06/21 20:30
Spotkanie: Polska – Niemcy
Typ: 1
Kurs: 3,50
Stawka: 20j

Stan konta: 80j

2. Wszystkie kupony muszą się rozpoczynać po godzinie 0:00:00 dnia pierwszego i kończyć przed 23:59:59 dnia drugiego, nie ma maksymalnej ilości typów/kuponów.
Jak do tej pory nikt nie powtarzał kuponów więc nie widzę sensu dodawać tego, głównie się rozchodzi o stawkowanie bo to jest główny zarzut DonnyDonowitz21 . Ja to interpretuje inaczej i pouczałem innych o stawce minimalnej, a Donny ma inne zdanie co do tego. Z tego co widzę(pogrubiony tekst) to Ty też interpretujesz to tak jak ja :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 13450
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Slodziak » 17-06-2021, 20:18

no wpisaliśmy minimum 30j na kupon, to niech tak zostanie.

Każdy pojedynek to minimum 3 kupony
każdy kupon to minimum 30j
nie ma maksymalnej ilości kuponów

najwyżej zmienimy przed kolejną edycją
Bo życie to gra

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 17-06-2021, 20:31

No i o konkretną odpowiedź mi chodziło.
Obrazek

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.

Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci