Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Betfan, Betclic, Etoto, Totolotek, Lvbet
1. Fortuna
20 PLN
bez ryzyka +600 PLN
2. Totolotek
20 pln
bez depozytu +1000 PLN
3. Betfan
Bez podatku!
+ dodatkowo do 3000 PLN
4. Betclic
550 PLN
cashback
5. Etoto
20 PLN
bez depozytu +1040 PLN
Na terytorium Polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Udzial w nielegalnych grach hazardowych jest karany. Hazard zwiazany jest z ryzykiem.

Pytania, opinie, dyskusje

Walcz o miano najlepszego polskiego typera 2021 Oddawaj typy, wygrywaj pojedynki i zgarniaj prawdziwe nagrody!
Tylko u nas.

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 13450
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Slodziak » 04-06-2021, 20:51

:?: Pytania, Opinie, Komentarze :?:

Mistrzostwa Polski Typerów 2021!



W tym temacie można zadać dowolne pytanie, zgłosić dowolną uwagę lub komentarz dotyczący regulaminu i konkursu jako całości :)

zachęcam do rozwiewania wątpliwości
Bo życie to gra

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 13450
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Slodziak » 08-06-2021, 16:00

Nagrody

1. W konkursie przewidziane są nagrody. Informacja wkrótce!
1 miejsce - 1500,00 zł na konto w Fortuna
2 miejsce – 750 zł na konto w Fortuna
3 miejsce – 500 zł na konto w Fortuna
4 miejsce – 250 zł na konto w Fortuna

jak ktoś nie ma konta proszony jest o rejestrację z naszego linku: CI KTÓRZY NIE WIDZĄ BANERA MOGĄ REJESTROWAĆ SIĘ Z TEGO LINKU TEKSTOWEGO
Bo życie to gra

DonnyDonowitz21
-#VIP
-#VIP
Posty: 88
Rejestracja: 07-05-2021, 12:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: DonnyDonowitz21 » 08-06-2021, 20:35

Dopiero przeczytałem do czego się zapisałem i mam uwagę odnośnie regulaminu tj. czy nie lepiej, aby obok wymogu minimum trzech typów był też wymóg obrotu np. 30j albo 3x10j? Tak aby za bardzo nie promować strategii defensywnych. :twisted:

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 13450
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Slodziak » 08-06-2021, 20:39

słusznie - zmieniłem
Bo życie to gra

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 08-06-2021, 20:43

Brawo za wartość nagród! Już wyobrażam sobie jak będę obracał te 1500zł :rumba:
Obrazek

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 13450
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Slodziak » 09-06-2021, 18:45

nie ma obrotu - to punkty, wystarczy raz postawić :)
Bo życie to gra

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 13450
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Slodziak » 09-06-2021, 20:43

przypominam, że jeszcze 1 dzień zapisów.

Rozciągnąłem troszkę nagrody :)

Nagrody

1. W konkursie przewidziane są nagrody. Informacja wkrótce!
1 miejsce - 1100,00 zł na konto w Fortuna
2 miejsce – 750 zł na konto w Fortuna
3 miejsce – 500 zł na konto w Fortuna
4 miejsce – 250 zł na konto w Fortuna
5-8 miejsce - 100 zł na konto w Fortuna
Bo życie to gra

tomex11
Posty: 38
Rejestracja: 20-10-2007, 22:09

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: tomex11 » 11-06-2021, 08:56

Kurs minimum 1.5 w kwalifikacjach to łączny czy każdy mecz ma mieć kurs minimum 1.5?

Awatar użytkownika
Anderson89
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 15425
Rejestracja: 20-11-2008, 15:43

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Anderson89 » 11-06-2021, 08:59

minimalny kurs zdarzenia 1.5
Wierni i oddani Olsztyńscy chuligani :P :D

tomex11
Posty: 38
Rejestracja: 20-10-2007, 22:09

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: tomex11 » 11-06-2021, 09:10

A w regulaminie kwalifikacji jest napisane minimalny kurs kuponu..? To jak to w końcu jest bo dałem ako z niższych kursów..?

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 11-06-2021, 09:15

Niech się Słodziak wypowie
Obrazek

tomex11
Posty: 38
Rejestracja: 20-10-2007, 22:09

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: tomex11 » 11-06-2021, 09:17

Bo widzę też, że ktoś przedemna też dał mecz poniżej kursu 1.5 do ako...

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP
Posty: 9320
Rejestracja: 11-02-2011, 11:03

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Jax89 » 11-06-2021, 10:19

tomex11 pisze:
11-06-2021, 09:17
Bo widzę też, że ktoś przedemna też dał mecz poniżej kursu 1.5 do ako...
Jeżeli grasz singlem kurs nie może być niższy niż 1.50, przy kuponie ako możesz grać kursy jakie chcesz byle łączne ako przekraczało 1.50.

* Twoje pozycje mieszczą się w ramach.
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 13450
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Slodziak » 11-06-2021, 14:44

tak - łączne ako 1,50
Bo życie to gra

Awatar użytkownika
maer
-#aktywny
-#aktywny
Posty: 13319
Rejestracja: 02-06-2013, 18:07

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: maer » 14-06-2021, 05:58

@Adrio może sam sprawdzisz podliczenia w kwalifikacjach bo z tego co widziałem każdy podlicza inaczej i wychodzą inne wyniki a nie wiem czy jest w regulaminie jak podliczać ja np u siebie miałem 2 trafione typy i jeden nietrafiony i wyszło mi metodą typerską 1.15+1.15-1 i łącznie :plus: 13 i np @Slodziak podsumował tą samą metodą co ja ale inni użytkownicy liczyli trafione kursy x10 i odejmowali nietrafione 10 j i wychodziły całkiem inne wyniki. z tego co chyba widziałem nie jest to dokładnie zapisane w regulaminie.
Dodatkowe pytanie te 100 jednostek w konkursie jest na każdy z 3 spotkań czy to ogólny bilans do wykorzystania na dany pojedynek 2 dniowy?

Awatar użytkownika
Leszczu
Posty: 8038
Rejestracja: 18-04-2014, 09:37

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Leszczu » 14-06-2021, 07:07

Myślę, że zamysłem konkursu było też to, żeby typy były na mecze euro, q nie inne. Warto doprecyzować to w regulaminie, jeśli się nie mylę.

Awatar użytkownika
qwerty
#Weteran
#Weteran
Posty: 6732
Rejestracja: 28-12-2007, 10:11

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: qwerty » 14-06-2021, 07:52

Tytuł konkursu jest mistrzostwa Polski, nie konkurs na euro, ale fakt regulaminowo duuuzo dziur
"pada śnieg i pada Danilo. Po raz trzeci, ale tym razem sie nie podniesie"

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 14-06-2021, 09:31

Kwalifikacje podlicza Słodziak, liczę że ogarnie dzisiaj.

100j jest to całkowite saldo. Regulamin nie był tworzony do kwlialifikacji których miało nie być stąd teraz te pytania.

Konkurs startował wraz z Euro ale można podawać typy ze wszystkich sportów. Jak będę miał chwilę to zajrzę do regulaminu i dopisze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 13450
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Slodziak » 14-06-2021, 20:57

Adrio pisze:
14-06-2021, 09:31
Kwalifikacje podlicza Słodziak, liczę że ogarnie dzisiaj.
mówiłeś, że mam nie ruszać :P

dobra podliczyłem 32 osoby
Bo życie to gra

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP
Posty: 9320
Rejestracja: 11-02-2011, 11:03

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Jax89 » 14-06-2021, 21:11

u zdziwionego 1 :plus: , 2 :plus: , 3 :minus:
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 14-06-2021, 21:45

Jutro zrobię grupy, rozpiskę i tematy meczowe.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP
Posty: 9320
Rejestracja: 11-02-2011, 11:03

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Jax89 » 14-06-2021, 22:07

Adrio pisze:
14-06-2021, 21:45
Jutro zrobię grupy, rozpiskę i tematy meczowe.
Nie zapomnij dodać zdziwionego1 do turnieju bo zdobył jeden z lepszych wyników i usun kogoś z minusem.
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 15-06-2021, 04:02

Tematy założone. W razie błędów proszę o wiadomości. Można zaczynać zabawę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 15-06-2021, 08:24

100j na spotkanie oznacza 100 jednostek do rozdysponowania na kupony, minimum to 3 kupony. Możne nie sprecyzowałem dokładnie, pisząc spotkanie miałem na myśli 100j na pojedynek.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adrio
Posty: 6818
Rejestracja: 20-10-2007, 21:18

Re: Pytania, opinie, dyskusje

Post autor: Adrio » 15-06-2021, 08:41

Pamiętajcie również o tym:
Typowanie
1. Każdy z uczestników dostaje 100jednostek na dane spotkanie. Podajemy minimum 3 kupony za minimum 30 jednostek na każde spotkanie(kupony mogą być jedno zdarzeniowe bądź wielozdarzeniowe i nie ma dolnego ani górnego limitu kursowego).
Jeśli podacie kupon za 50j i on nie wejdzie to zostaje Wam tylko 50j, w takiej sytuacji możecie zagrać juz tylko 1 kupon za dostępne jednostki(wymóg min. 30j na kupon). Jeśli kupon wejdzie fajnie możecie grać dalej, jeśli nie to pojedynek się kończy wygraną przeciwnika bo nie podaliście min 3 kuponów(oczywiście jeśli przeciwnik postępował zgodnie z regulaminem)
Obrazek

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.

Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci