Żużel - Grand Prix Europy 9/05

Z nami obstawianie meczy będzie łatwiejsze. Bukmacherzy typy ekspertów poparte analizami na żużla. Żużel jest coraz popularniejszy dlatego warto zapoznać się z typami bukmacherskimi żużla.
Regulamin forum
Żużel

Żużel są to wyścigi motocyklowe na torach zbliżonych kształtem do owalu, jedna z dyscyplin sportu motorowego. Dyscyplina ta staje się coraz popularniejsza, a i Polacy odnoszą w niej coraz to większe sukcesy. Wystarcz wspomnieć nazwisko Tomasz Gollob.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na żużel na świecie oraz profesjonalne analizy spotkań żużla. Wszystko za darmo.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarz wydarzeń żużlowych, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy na żużel.
Zablokowany
Awatar użytkownika
DonnyDonowitz
-#VIP
-#VIP

Żużel - Grand Prix Europy 9/05

Post autor: DonnyDonowitz » 09-05-2009, 09:56

Obrazek

Dzisiaj drugie zawody z cyklu GP w Lesznie. Po zaskakujących rozstrzygnięciach na inaugurację dzisiejsze zawody zapowiadają się niezwykle interesująco. Głównymi faworytami są Panowie ze zdjęcia, ale jest jeszcze czternastu innych jeźdźców i nikt nie odpuści, chociaż niektórym będzie ciężko nawiązać walkę z najlepszymi. Obaj Australijczycy obecnie w znakomitej formie. Adams od lat ściga się w leszczyńskiej Unii i wygrał tu przed rokiem. Tak więc jest to dla niego pewien handicap. Crump imponuje formą na każdym froncie, czy to w Polsce, czy w Szwecji. Hancock też będzie groźny, chociaż mogłoby się zdawać że jest trochę usunięty w cień. Na Pedersena szczerze mówiąc nie liczę, ale jest mistrzem świata i zawsze trzeba na niego uważać. Jednak łatwo mu nie będzie rywalizować z Crumpem, czy Adamsem jadąc z kontuzją. O ile wczoraj a treningu nie było źle to wątpię czy wytrzyma trudy jutrzejszych zawodów. Z Polaków myślę, że powalczy Hampel. W zeszłym roku był tu w finale, ale na podium nie stanął. Dzisiaj będzie chyba trudniej, ale szansa zawsze jest. Golloba też bym nie przekreślał, bo cały czas jest w czołówce i mimo że trudno mu będzie powtórzyć wynik sprzed roku, kiedy to był trzeci w generalce, to stać go na pojedynczy bardzo dobre występy. Są jeszcze Szwedzi Jonsson i Lindgren, którzy tanio skóry nigdy nie sprzedadzą, a w dodatku są w dobrej dyspozycji i powinni powalczyć. Jest jeszcze zwycięzca z Pragi Sayfutdinov, któremu już tak łatwo pewnie nie będzie, ale ma chłopak talent i można się spodziewać, ze powalczy może nawet o finał. Z reszty stawki walkę może nawiązać Bjerre, bo w GP idzie mu całkiem dobrze, a i w lidze jakby nie patrzeć tragedii nie ma. Natomiast jego rodak Andersen? Wątpię w awans do półfinału. Z pozostałej trójki Polaków też ktoś powinien w pojedynczych wyścigach namieszać. Co do Anglików to się nie wypowiadam, bo to szkoda czasu. Nie w GP ich miejsce... Typy podam trochę później, ale parę perełek jest. :mrgreen:

Wyniki zeszłorocznego Grand Prix w Lesznie:
1. Leigh Adams - Australia (2,3,0,3,3,3,6) 20 + 1 miejsce w finale
2. Greg Hancock - USA (3,3,3,3,2,2,4) 20 + 2 miejsce w finale
3. Nicki Pedersen - Dania (3,2,1,3,3,2,2) 16 + 3 miejsce w finale
4. Jarosław Hampel - Polska (2,2,3,3,3,3,0) 16 + 4 miejsce w finale
5. Tomasz Gollob - Polska (3,3,3,1,1,1) 12
6. Niels Kristian Iversen - Dania (2,0,2,2,3,1) 10
7. Andreas Jonsson - Szwecja (3,3,1,0,2,0) 9
8. Jason Crump - Australia (0,2,2,2,2,w) 8
9. Fredrik Lindgren - Szwecja (1,1,1,2,2) 7
10. Hans Andersen - Dania (0,1,3,1,1) 6
11. Chris Harris - Wielka Brytania (2,1,2,1,0) 6
12. Rune Holta - Polska (0,0,2,2,0) 4
13. Krzysztof Kasprzak - Polska (1,0,1,0,1) 3
14. Lubos Tomicek - Czechy (0,2,0,0,1) 3
16. Scott Nicholls - Wielka Brytania (1,1,0,0,d) 2
16. Lukas Dryml - Czechy (1,0,0,1,0) 2

Bieg po biegu:
1. (60.91) Pedersen, Harris, Dryml, Tomicek
2. (60.82) Hancock, Hampel, Lindgren, Crump
3. (60.63) Jonsson, Adams, Kasprzak, Andersen
4. (59.44 - NCD) Gollob, Iversen, Nicholls, Holta
5. (60.62) Adams, Tomicek, Lindgren, Holta
6. (59.94) Jonsson, Crump, Harris, Iversen
7. (60.10) Hancock, Pedersen, Nicholls, Kasprzak
8. (60.09) Gollob, Hampel, Andersen, Dryml
9. (60.47) Gollob, Crump, Kasprzak, Tomicek
10. (60.85) Andersen, Harris, Lindgren, Nicholls
11. (60.04) Hampel, Iversen, Pedersen, Adams
12. (60.25) Hancock, Holta, Jonsson, Dryml
13. (60.96) Hancock, Iversen, Andersen, Tomicek
14. (60.38) Hampel, Holta, Harris, Kasprzak
15. (60.45) Pedersen, Lindgren, Gollob, Jonsson
16. (60.19) Adams, Crump, Dryml, Nicholls
17. (60.28) Hampel, Jonsson, Tomicek, Nicholls (d)
18. (60.38) Adams, Hancock, Gollob, Harris
19. (60.67) Pedersen, Crump, Andersen, Holta
20. (61.14) Iversen, Lindgren, Kasprzak, Dryml

Półfinały:
21. (60.73) Adams, Hancock, Iversen, Jonsson
22. (60.19) Hampel, Pedersen, Gollob, Crump (w/su)

Finał:
23. (60.23) Adams (6), Hancock (4), Pedersen (2), Hampel (0)

Prognoza pogody na sobotę (za onet.pl).

Leszno
Temp. 17'C
Ciśn. 1020 hPa
Wiatr 16 km/h
Deszcz 0.0 mm

Lista startowa:
1. Leigh Adams (Australia)
2. Hans Andersen (Dania)
3. Nicki Pedersen (Dania)
4. Scott Nicholls (Wielka Brytania)
5. Chris Harris (Wielka Brytania)
6. Jarosław Hampel (Polska)
7. Rune Holta (Polska)
8. Kenneth Bjerre (Dania)
9. Fredik Lindgren (Szwecja)
10. Emil Sajfutdinov (Rosja)
11. Tomasz Gollob (Polska)
12. Sebastian Ułamek (Polska)
13. Andreas Jonsson (Szwecja)
14. Greg Hancock (USA)
15. Jason Crump (Australia)
16. Grzegorz Walasek (Polska)

17. Damian Baliński (Polska)
18. Janusz Kołodziej (Polska)

Bieg po biegu (od krawężnika):
1. Adams, Andersen, Pedersen, Nicholls
2. Harris, Holta, Hampel, Bjerre
3. Sajfutdinov, Gollob, Lindgren, Ułamek
4. Crump, Hancock, Walasek, Jonsson
5. Jonsson, Adams, Harris, Lindgren
6. Hancock, Sajfutdinov, Andersen, Hampel
7. Gollob, Crump, Holta, Pedersen
8. Nicholls, Bjerre, Ułamek, Walasek
9. Hampel, Walasek, Adams, Gollob
10. Ułamek, Harris, Crump, Andersen
11. Bjerre, Lindgren, Pedersen, Hancock
12. Jonsson, Nicholls, Sajfutdinov, Holta
13. Holta, Ułamek, Hancock, Adams
14. Andersen, Jonsson, Bjerre, Gollob
15. Walasek, Pedersen, Sajfutdinov, Harris
16. Lindgren, Hampel, Nicholls, Crump
17. Adams, Bjerre, Crump, Sajfutdinov
18. Lindgren, Andersen, Holta, Walasek
19. Pedersen, Ułamek, Jonsson, Hampel
20. Harris, Hancock, Gollob, Nicholls

Awatar użytkownika
robert9990
#Weteran
#Weteran

Post autor: robert9990 » 09-05-2009, 13:05

ŻUŻEL!!!!!!!!!!

Heat 10 - zwycięzca: Crump 1,90 4j
Inaczej sobie nie wyobrażam. Walczy z Ułamkiem, Harrisem i Andersenem. Takie biegi trzeba wygrywać. Jest zdecydowanym faworytem.

Heat 15 - zwycięzca: Pedersen 1,95 5j
Nicki już zapomniał o bólach i radzi sobie dobrze. Miał przerwę, ale po wczorajszych treningach wszystko wyglądało w porządku. Mistrz świata nie może przegrywać biegu z takimi zawodnikami jak Walasek, Harris, czy niespodzianka z Pragi Saifutdinov. Młody Rosjanin już sobie nie radził tak świetnie w Częstochowie, więc może i i tutaj trochę spuchnie.

Heat 5 - zwycięzca: Adams 2,10 6j
Chyba mój najpewniejszy typ na biegi i z super kursem. Adams jest moim faworytem całego GP. Na swoim torze powinien jeździć świetnie i nie przegrywać, swojego "najłatwiejszego" biegu.
18.02.2011 - TO JUŻ JEST KONIEC...

Awatar użytkownika
lucekksz

Post autor: lucekksz » 09-05-2009, 15:30

No to ja też zamieszcze swoje typy na Grand Prix Europy :)

Leigh Adams (m. 1-3) 1,80
Wiadomo...Adams jest głównym faworytem do zwycięstwa na swoim torze w Lesznie. Jest w bardzo dobrej formie. Wygrał tu przed rokiem. Zajął czwarte miejsce dwa tygodnie temu w Grand Prix Czech. Zwycięstwo to jednak zbyt ryzykowny typ, dlatego umieszczam Adamsa na podium.

Jarosław Hampel (m. 1-6) 1,45
Jarek to zawodnik, który według mnie powinien mieć stałe miejsce w Grand Prix. No, ale niestety jedzie tylko z dziką kartą. Przed rokiem zajął tu 4. miejsce. Hampel prezentuje dobrą, stabilną formę zarówno w Polsce jak i w Anglii. Jedzie na swoim torze, dlatego typuje go do pierwszej szóstki dzisiejszych zawodów.

J.Crump - N.Pedersen 1 1,60
Nicki według mnie nie prezentuje takiej formy jaką miał przed rokiem. Od początku roku ma jakieś problemy. Najpierw z klubem z Częstochowy gdzie nie chciał renegocjować kontraktu i nie wystąpił w dwóch pierwszych meczach Speedway Ekstraligi. Później jakieś defekty, wykluczenia...Przed dwoma tygodniami odpadł w półfinale przegrywając z Emilem Sajfutdinovem. A ostatnio nabawił się kontuzji kciuka. Wiele osób mówi, że nie powinien nawet wystartować w tych zawodach, bo bedzie tylko stwarzał zagrożenie dla innych żużlowców. Crump - jeden z głównych kandydatów do mistrzostwa świata. W Pradze zajął trzecie miejsce. Myślę, że Crump będzie lepszy od Nickiego, który jedzie z kontuzją.

T.Gollob - H.Andersen 1 1,40
Gollob - najlepszy polski zawodnik. Nie poszło mu w pierwszym GP gdzie zajął 9. miejsce z siedmioma punktami. Jednak w Speedway Ekstralidze poza pierwszym meczem sezonu spisuje się bardzo dobrze. Andersen - tragiczny początek sezonu...Wielki zawód działaczy i kibiców z Gdańska. Miał być liderem, podporą drużyny, a on zdobywa 4 punkty w meczu...w Czechach zajął 11. miejsce z sześioma punktami. Gollob bardzo lubi tor w Lesznie. Przed rokiem zajął tam 5. miejsce.

G.Walasek - S.Nicholls 1 1,45
Dość ryzykowny typ, ale wierzę w Grześka, że być może nawet zajdzie do półfinału. Mam jakieś takie przeczucie. Nicholls tragiczny poczatek sezonu...We Wrocławiu już myśleli o rozwiązaniu z nim kontraktu. Zawodnik z GP a w meczach robi 2 punkty...to jest jakieś nieporozumienie...Niby wykręcał się jakąś chorobą, ale ja w to do końca nie wierze. W GP Czech Walasek miał słaby początek lecz dobry koniec i zdobył w sumie 6 punktów. Nicholls uzbierał 4 oczka. Mój typ: Grzegorz Walasek.

G.Hancock - E.Sajfutdinov 1 1,55
Hancock to jest klasowy zawodnik. Ma bardzo dobry sezon. Ostatnio zrobił komplet 15 punktów w meczu z Polonią Bydgoszcz. Przed rokiem był 2. w Lesznie. Sam zawodnik mówi, że bardzo lubi ten tor. Emil po niespodziewanym zwycięstwie w GP Czech zaczął jakoś gorzej jeździć...Nie wiem, może za bardzo poświętował :P W meczu w Częstochowie nie wygrał ani jednego wyścigu. Nie od dziś wiadomo, że tor w Lesznie jest torem do walki i to bedzie odpowiadało walecznemu Rosjaninowi. Myślę jednak, że doświadczony Greg będzie dzisiaj wyżej w klasyfikacji końcowej.

Podsumowując:
L.Adams (m. 1-3) 1,80
J.Hampel (m. 1-6) 1,45
J.Crump - N.Pedersen 1 1,60
T.Gollob - H.Andersen 1 1,40
G.Walasek - S.Nicholls 1 1,45
G.Hancock - E.Sajfutdinov 1 1,55

Kurs akumulowany : 13,14
Stawka: 10 zł
Wygrana: 118,25 zł
Buk: Fortuna

Awatar użytkownika
DonnyDonowitz
-#VIP
-#VIP

Post autor: DonnyDonowitz » 09-05-2009, 16:27

Kenneth Bjerre - Chris Harris
:arrow: 1 @ 1.40 7/10 expekt-brak-polskiej-licencji!

Bjerre może nie jest jakąś super gwiazdą, ale awans do cyklu sobie wywalczył na torze. W tym sezonie w lidze nawet nieźle się spisuje. W GP w zeszłym roku w Kopenhadze na Parken na twardym torze dobry występ, w Pradze również. Taki solidny zawodnik chciałoby się rzec. Natomiast Harris nie może wrócić do tej formy sprzed paru lat, kiedy to wygrał na Millenium Stadium w Cardiff. Poza tym nie radzi sobie na twardych i większych torach. Co doskonale można było zauważyć nawet w tym sezonie, bo w Anglii na tych krótkich technicznych obiektach radzi sobie nieźle. Jak wiadomo tor na GP przygotowuje Olsen i trudno przypuszczać, żeby był jakoś super przyczepny. W dodatku Bomber od początku sezonu borykał się z problemami ze sprzętem no i co istotne - starty Duńczyk ma lepsze. Więc faworyt tej pary jest tylko jeden.

Andersen, H - Jonsson, A
:arrow: 2 @ 1.60 6/10 unibet-brak-polskiej-licencji!

Co by tu dużo pisać Hans od początku sezonu beznadziejnie i nie wierzę w jakąś nagłą odmianę u niego. Natomiast AJ prezentuje się bardzo dobrze. W Polonii swoje robi, w Pradze też pozostawił po sobie dobre wrażenie. Miał bardzo szybkie motocykle, co dziś będzie niezmiernie ważne.

Nicki Pedersen - Jaroslaw Hampel
:arrow: 2 @ 2.30 5/10 expekt-brak-polskiej-licencji!

Jarek może nie jest w życiowej formie, ale jedzie u siebie i wie że kolejny dobry występ z dziką kartą pozwoli mu się zbliżyć do występów w cyklu GP w przyszłym roku. W zeszłym roku był ostatni w finale i na pewno stać go na powtórkę. Natomiast Nicki długo nie jeździł, a teraz ta kontuzja. Wiem, że jest to mistrz świata i był perfekcyjnie przygotowany do sezonu, jednak wątpię czy będzie w stanie wytrzymać trudy turnieju i powalczyć o finał. Zawsze jest to pewien dyskomfort i nie wierzę, że nie odbije się to na dyspozycji Duńczyka. Myślę, że szanse w tym zestawieniu mniej więcej równe, z delikatnym wskazaniem na Polaka.

Poza tym jeszcze TUTAJ dwie peffki dla Anlagowiczów :mrgreen: Jest jeszcze u różnych bukmacherów kilka typów przeciw Anglikom - kursy ok 1.3 ale to nie ma sensu chyba analizować, tylko od razu można spokojnie grać AKO albo single trochę grubiej. Później podam jeszcze kilka heatsów i może coś jeszcze.

Jak obiecałem tak i daję trzy takie ciekawe myślę typy na zwycięzców biegów, ale to tak raczej jako zabawę traktuję. Podstawa to te trzy typy powyżej i te na Anlage.

Zwycięzca wyścigu 10
:arrow: Jason Crump @ 1.83 4/10 bet365-brak-polskiej-licencji!

Zwycięzca wyścigu 18
:arrow: Fredrik Lindgren @ 2.75 2/10 bet365-brak-polskiej-licencji!

Zwycięzca wyścigu 15
:arrow: Emil Saifutdinov @ 3.50 1/10 bet365-brak-polskiej-licencji!

Awatar użytkownika
DonnyDonowitz
-#VIP
-#VIP

Post autor: DonnyDonowitz » 09-05-2009, 21:25

Don Camillo 69 pisze:Kenneth Bjerre - Chris Harris
:arrow: 1 @ 1.40 7/10 expekt-brak-polskiej-licencji! ZWROT
Bjerre może nie jest jakąś super gwiazdą, ale awans do cyklu sobie wywalczył na torze. W tym sezonie w lidze nawet nieźle się spisuje. W GP w zeszłym roku w Kopenhadze na Parken na twardym torze dobry występ, w Pradze również. Taki solidny zawodnik chciałoby się rzec. Natomiast Harris nie może wrócić do tej formy sprzed paru lat, kiedy to wygrał na Millenium Stadium w Cardiff. Poza tym nie radzi sobie na twardych i większych torach. Co doskonale można było zauważyć nawet w tym sezonie, bo w Anglii na tych krótkich technicznych obiektach radzi sobie nieźle. Jak wiadomo tor na GP przygotowuje Olsen i trudno przypuszczać, żeby był jakoś super przyczepny. W dodatku Bomber od początku sezonu borykał się z problemami ze sprzętem no i co istotne - starty Duńczyk ma lepsze. Więc faworyt tej pary jest tylko jeden.

Andersen, H - Jonsson, A
:arrow: 2 @ 1.60 6/10 unibet-brak-polskiej-licencji! :plus:
Co by tu dużo pisać Hans od początku sezonu beznadziejnie i nie wierzę w jakąś nagłą odmianę u niego. Natomiast AJ prezentuje się bardzo dobrze. W Polonii swoje robi, w Pradze też pozostawił po sobie dobre wrażenie. Miał bardzo szybkie motocykle, co dziś będzie niezmiernie ważne.

Nicki Pedersen - Jaroslaw Hampel
:arrow: 2 @ 2.30 5/10 expekt-brak-polskiej-licencji! ZWROT
Jarek może nie jest w życiowej formie, ale jedzie u siebie i wie że kolejny dobry występ z dziką kartą pozwoli mu się zbliżyć do występów w cyklu GP w przyszłym roku. W zeszłym roku był ostatni w finale i na pewno stać go na powtórkę. Natomiast Nicki długo nie jeździł, a teraz ta kontuzja. Wiem, że jest to mistrz świata i był perfekcyjnie przygotowany do sezonu, jednak wątpię czy będzie w stanie wytrzymać trudy turnieju i powalczyć o finał. Zawsze jest to pewien dyskomfort i nie wierzę, że nie odbije się to na dyspozycji Duńczyka. Myślę, że szanse w tym zestawieniu mniej więcej równe, z delikatnym wskazaniem na Polaka.

Poza tym jeszcze TUTAJ dwie peffki dla Anlagowiczów :mrgreen: Jest jeszcze u różnych bukmacherów kilka typów przeciw Anglikom - kursy ok 1.3 ale to nie ma sensu chyba analizować, tylko od razu można spokojnie grać AKO albo single trochę grubiej. Później podam jeszcze kilka heatsów i może coś jeszcze.

Jak obiecałem tak i daję trzy takie ciekawe myślę typy na zwycięzców biegów, ale to tak raczej jako zabawę traktuję. Podstawa to te trzy typy powyżej i te na Anlage.

Zwycięzca wyścigu 10
:arrow: Jason Crump @ 1.83 4/10 bet365-brak-polskiej-licencji! :plus:

Zwycięzca wyścigu 18
:arrow: Fredrik Lindgren @ 2.75 2/10 bet365-brak-polskiej-licencji! :minus:

Zwycięzca wyścigu 15
:arrow: Emil Saifutdinov @ 3.50 1/10 bet365-brak-polskiej-licencji! :plus:
Pedersen brak słów... :roll:

Awatar użytkownika
lucekksz

Post autor: lucekksz » 09-05-2009, 23:43

Leigh Adams (m. 1-3) 1,80 :minus:
Wiadomo...Adams jest głównym faworytem do zwycięstwa na swoim torze w Lesznie. Jest w bardzo dobrej formie. Wygrał tu przed rokiem. Zajął czwarte miejsce dwa tygodnie temu w Grand Prix Czech. Zwycięstwo to jednak zbyt ryzykowny typ, dlatego umieszczam Adamsa na podium.

Jarosław Hampel (m. 1-6) 1,45 :plus:
Jarek to zawodnik, który według mnie powinien mieć stałe miejsce w Grand Prix. No, ale niestety jedzie tylko z dziką kartą. Przed rokiem zajął tu 4. miejsce. Hampel prezentuje dobrą, stabilną formę zarówno w Polsce jak i w Anglii. Jedzie na swoim torze, dlatego typuje go do pierwszej szóstki dzisiejszych zawodów.

J.Crump - N.Pedersen 1 1,60 :plus:
Nicki według mnie nie prezentuje takiej formy jaką miał przed rokiem. Od początku roku ma jakieś problemy. Najpierw z klubem z Częstochowy gdzie nie chciał renegocjować kontraktu i nie wystąpił w dwóch pierwszych meczach Speedway Ekstraligi. Później jakieś defekty, wykluczenia...Przed dwoma tygodniami odpadł w półfinale przegrywając z Emilem Sajfutdinovem. A ostatnio nabawił się kontuzji kciuka. Wiele osób mówi, że nie powinien nawet wystartować w tych zawodach, bo bedzie tylko stwarzał zagrożenie dla innych żużlowców. Crump - jeden z głównych kandydatów do mistrzostwa świata. W Pradze zajął trzecie miejsce. Myślę, że Crump będzie lepszy od Nickiego, który jedzie z kontuzją.

T.Gollob - H.Andersen 1 1,40 :plus:
Gollob - najlepszy polski zawodnik. Nie poszło mu w pierwszym GP gdzie zajął 9. miejsce z siedmioma punktami. Jednak w Speedway Ekstralidze poza pierwszym meczem sezonu spisuje się bardzo dobrze. Andersen - tragiczny początek sezonu...Wielki zawód działaczy i kibiców z Gdańska. Miał być liderem, podporą drużyny, a on zdobywa 4 punkty w meczu...w Czechach zajął 11. miejsce z sześioma punktami. Gollob bardzo lubi tor w Lesznie. Przed rokiem zajął tam 5. miejsce.

G.Walasek - S.Nicholls 1 1,45 :plus:
Dość ryzykowny typ, ale wierzę w Grześka, że być może nawet zajdzie do półfinału. Mam jakieś takie przeczucie. Nicholls tragiczny poczatek sezonu...We Wrocławiu już myśleli o rozwiązaniu z nim kontraktu. Zawodnik z GP a w meczach robi 2 punkty...to jest jakieś nieporozumienie...Niby wykręcał się jakąś chorobą, ale ja w to do końca nie wierze. W GP Czech Walasek miał słaby początek lecz dobry koniec i zdobył w sumie 6 punktów. Nicholls uzbierał 4 oczka. Mój typ: Grzegorz Walasek.

G.Hancock - E.Sajfutdinov 1 1,55 :plus:
Hancock to jest klasowy zawodnik. Ma bardzo dobry sezon. Ostatnio zrobił komplet 15 punktów w meczu z Polonią Bydgoszcz. Przed rokiem był 2. w Lesznie. Sam zawodnik mówi, że bardzo lubi ten tor. Emil po niespodziewanym zwycięstwie w GP Czech zaczął jakoś gorzej jeździć...Nie wiem, może za bardzo poświętował :P W meczu w Częstochowie nie wygrał ani jednego wyścigu. Nie od dziś wiadomo, że tor w Lesznie jest torem do walki i to bedzie odpowiadało walecznemu Rosjaninowi. Myślę jednak, że doświadczony Greg będzie dzisiaj wyżej w klasyfikacji końcowej.

Adams.......nie mam pojecia co sie z nim stało. ja jestem w szoku. Juz po jego dwóch wyścigach było widać, że dzisiaj nic z tego nie bedzie. Słaby na starcie, wolny na dystansie...Nawet nie wiem w jaki sposób go usprawiedliwić...Żeby u siebie na torze zdobyć tylko 6 punktów i nie dostać sie nawet do półfinału...

Zablokowany