Strona 1 z 1

GB wplata przez bank

: 06-12-2008, 21:29
autor: krzysiekmiszcz
Chcialem wplacic kase na GB przelewem. Wchodze w moje konto na gameboolers klikam wplata potem bank transfer wpisuje kwote w pole i co? Pokazuje mi sie takie cos:

Kwota : PLN 50.00
Bank : Fortis Bank Polska SA
Numer konta : 0002002176218080
Kod banku : 16001198
IBAN : PL75160011980002002176218080
Imię i nazwisko beneficjenta : Stichting Smart2Pay Escrow Services
Nr referencyjny : 3594222 /pay-pro *


Wiem, ze moj problem jest blachy dla was, ale to moja pierwsza wplata do buka. Wiec sie pytam co mam zrobic z tymi informacjami jak Kod banku, IBAN, Nr ref... ? Czy mam to wszystko przepisac na kartke jakas i zaniesc do mojego banku i oni beda wiedzieli co z tym zrobic? I jaki ten nr ref mam podac? ODP pleasee...

: 06-12-2008, 21:43
autor: PiotrekMU
Jako numer konta wpisz to IBAN, tylko same cyfry, bez PL. Jako odbiorcę to co pisze po imię i nazwisko beneficjenta, kwotę tam gdzie kwota, swoje dane, a numer referencyjny masz oznaczony gwiazdką, więc pewnie jest wyjaśnione co z tym zrobić, chyba w tytule wpisać. Kasa powinna dotrzeć :D A w razie innych problemów masz support :D

: 06-12-2008, 22:00
autor: smac
Witam!
Jeżeli masz konto w banku to zajdź z tą kartką i zrobią Ci przelew.
Jeśli musisz sam rzeźbić druczek to wygląda m/w tak:

nzw odbiorcy
Stichting Smart2Pay Escrow Services
nr.rachunku
75160011980002002176218080
kwota itwoje dane
tytułem
Nr referencyjny : 3594222 /pay-pro * -tu chyba starczy sam numer

Myślę że pomogłem.Pozdrawiam.

: 06-12-2008, 22:14
autor: krzysiekmiszcz
Dzieki

: 22-12-2008, 12:38
autor: Zimny
Witam. Mam pytanie. Na gb piszą, że minimalna wpłata to 10 $.
Czy to musi być przelew w dolarach??
Czy może być w pln określona suma??
Proszę o odpowiedź.

: 22-12-2008, 12:49
autor: Mefiu
Zimny pisze:Witam. Mam pytanie. Na gb piszą, że minimalna wpłata to 10 $.
Czy to musi być przelew w dolarach??
Czy może być w pln określona suma??
Proszę o odpowiedź.
Wpłata może być w polskiej walucie, jednak nie mniejsza niż odpowiednik 10$.

: 22-12-2008, 12:54
autor: dante_90
a jaka masz walute konta? ja mam w zlotowkach i pisze ze minimalna wpłata to 28,72 czyli jak by nie patrzec 10$, wydaej mi sie ze jak wplacisz w zlotowkach to albo zmienia cie system walutowy na zlote albo przelicza zlotowki po kursie dolara w danej chwili

: 22-12-2008, 16:53
autor: Zimny
Ok. Dzięki za odpowiedzi :).