Sebastian Fabijański odpadnie Kurs 3.00 Zagraj już teraz Tym razem główni faworyci do opuszczenia show – to Piotr Kędzierski i Paulina Gałązka. Piotr Kędzierski ma ewidentnie jakieś haki na jurorów i produkcję show! Piotr był zagrożony w KAŻDYM odcinku serii, a jakimś cudem zawsze udaje mu się przejść dalej. Czy dziennikarz ma aż tak sporą sympatię telewidzów, że awansuje do finału? Myślę, że tak! Skoro tyle razy mu się udawało, to nie wierzę, że odpadnie przed samym rozwiązaniem! Dlatego myślę, że odpadnie… Sebastian Fabijański. Aktor nie jest specjalnie lubiany, więc nawet dobre noty od jurorów, mogą mu nie pomóc. Kurs 3.00 jest atrakcyjny i to jest mój typ bukmacherski. Warto zerknąć również na inne kursy. Niespodziewanie na czoło peletonu, jeśli chodzi o faworyta do wygrania całej edycji – wyrósł Gamou Fall. Znany model wyprzedził po raz pierwszy Magdalenę Boczarską i aktualnie to on – jest głównym faworytem do wygrania (2.50). Co wydarzy się w 9. odcinku? Myślę, że czeka nas trochę niespodzianek, a jedena z najlepszych edycji nie przestanie nas zaskakiwać. Taniec z Gwiazdami 18. edycja gdzie obejrzeć? Sebastian Fabijański vs Piotr Kędzierski Sebastian Fabijański to polski aktor, „raper” i kontrowersyjna osobowość medialna, który zdobył popularność dzięki rolom w filmach i serialach oraz swojej działalności muzycznej. Dodatkowym smaczkiem w jego kaierze był niewątpliwe skandale z jego udziałem. Poza aktorstwem rozwija karierę w hip-hopie, wydając własne utwory i angażując się w projekty artystyczne, które z rożnym skutkiem zdobywają serca fanów… Piotr Kędzierski to polski dziennikarz, prezenter radiowy i telewizyjny, znany głównie z działalności w mediach muzycznych i lifestyle’owych. Pracował m.in. w radiu oraz przy produkcjach telewizyjnych, prowadząc wywiady z artystami i osobowościami ze świata kultury. Ceniony jest za swobodny styl prowadzenia rozmów oraz umiejętność budowania relacji z gośćmi, co sprawia, że jego programy są chętnie oglądane. Taniec z Gwiazdami 18. edycja gdzie obejrzeć? Transmisja TV na żywo, informacje „Dancing with the Stars. Taniec z Gwiazdami” emitowany jest na kanale otwartego Polsatu w niedzielę o 19:55. Pierwszy odcinek 18. edycji ma premierę 1 marca 2026 roku. Prowadzącymi program są niezmiennie: Paulina Sykut-Jeżyna oraz nieśmiertelny Krzysztof Ibisz.W skład uwielbianego jury wchodzą: Iwona Pavlović, Ewa Kasprzyk, Rafał Maserak i Tomasz Wygoda.