bez ryzyka +600 PLN
bez depozytu +1000 PLN
bez depozytu +2000 PLN
cashback
bez depozytu +1040 PLN
Łódzki KS - Legia Warszawa 2007-08-17 18:55
Polska Ekstraklasa
Ekstraklasa to najwyższa klasa rozgrywkowa piłki nożnej w Polsce. Każdy fan piłki nożnej powinien śledzić wyniki, terminarz, króla strzelców i puchar polski. Kto zostanie mistrzem w tym roku? Lech Poznań, Legia Warszawa, Wisła Kraków, a może ktoś inny?
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi polskiej oraz profesjonalne analizy spotkań polskiej Ekstraklasy.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze polskiej Ekstraklasy, opisy odbytych spotkań ligi polskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Ekstraklasie.
- gites
- #Weteran
Łódzki KS - Legia Warszawa 2007-08-17 18:55
4.00 3.30 1.85
Warszawska Legia z kompletem zwycięstw plasuje sie na 2 pozycji w OE. Wyprzedza ją jedynie Wisła K. mając lepszy bilans bramkowy. Ostatni mecz Legia wygrała z Groclinem grając u siebie po bramce Grzelaka 1-0. ŁKS Łódż słabo spisuje się w tym sezonie na 3 mecze 2remisy i jedna porażka w ostatnim spotkaniu z Jagiellonia Białystok gdzie Łodzianie nieistnieli na boisku do 75min gry. Myśle że Warszawska Legia powinna wykorzystać słabsza dyspozycje ŁKS-u i wygrać. Napewno niebedzie to łatwy mecz dla stołecznych bo gospodarze własnie u siebie będą szukali punktów do ligowej tabeli. Goście ząs niemogą sobie pozwolić na strate jakich kolwiek punktów bo chca liczyć się w walce o mistrza gdzie w tym sezonie jak narazie dominuje Wisła. Moim zdaniem warto jest zagrać na Legie w tym meczu a kursy na Warszawiaków sa wysokie na unibet-brak-polskiej-licencji! 1.85
Więc mój typ 2 kurs:1.85
unibet-brak-polskiej-licencji!
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
- FCSEBA
-
A Groclin dostał w meczu z Legią, ale w sumie na własne życzenie i już. Legia nie pokazała nic nadzwyczajnego.
-
MÓJ TYP: 2 (expekt-brak-polskiej-licencji!)
- marecki85
- #Weteran
typ-1
-
Nie zgadzam sie z twoim typem, sila Legii w tym sezonie to przede wszystkim szczelna obrona, w trzech pierwszych meczach "Wojskowi" nie stracili bramki. Gospodarze w pierwszym meczu zanotowali dwa trafienia, potem w dwoch kolejnych nie potrafili znalezc drogi do siatki rywaliArekPL pisze:Over 2.5 ze wskazaniem na Legie
Under 2.5 @1.75 wydaje sie tutaj jak najbardziej slusznym i logicznym typem.
Co do samego rozstrzygniecia to wydaje mi sie mecz zakonczy sie wynikiem 0:0 lub 0:1 wiec granie 1X2 sobie daruje, gdyz dwojka nie reprezentuje w tym przypadku wg mnie zadnego 'value' biorac takze pod uwage ostatnie h2h.
- Mefiu
- #Weteran
Wkradł się błąd, chciałeś napisać typ 2gites pisze:Kursy na mecz:
4.00 3.30 1.85
Więc mój typ 1 kurs:1.85

Co do spotkania, myślę iż Legia będzie tutaj szukała kolejnego swojego zwycięstwa i tym samym dążeniu do celu jakim z pewnością jest mistrzostwo kraju. ŁKS nie zachwyca swoją grą. Myślę, że w tym spotkaniu skupi się na defensywie i "zamuruje" swoją bramkę lecz jestem pewien, że Legioniści będą wiedzieli którędy dojść do bramkarza i uda im się strzelić jedną bramkę choć nie wykluczone, że bramek możemy w ogóle nie zobaczyć. Moim zdaniem typ x2 jest najbardziej bezpieczny oraz można zagrać under 2,5.
-
Mój typ: 2 i ŁKS nie strzeli gola
- Nihilus
W Legii zabraknie na pewno kontuzjowanego Brazylijczyka Rogera (dwie asysty i gol w pierwszych trzech meczach) oraz Dicksona Choto (dyskwalifikacja za czerwoną kartkę z meczu z Zagłębiem Lubin w poprzednim sezonie). Rogera - w ogóle nie pojechał do Łodzi - zastąpi Piotr Giza, który w swoim debiucie przy Łazienkowskiej, przeciwko Groclinowi zagrał słabo. Tydzień wcześniej, kiedy wszedł na 20 minut w Zabrzu, zaliczył asystę. Alternatywą dla wypożyczonego z Cracovii 27-letniego rozgrywającego może być Martins Ekwueme, który spełniałby rolę defensywnego pomocnika. Wtedy kapitan Aleksandar Vuković zostałby przesunięty do przodu. Dużo jednak bardziej prawdopodobny wydaje się być wariant z Gizą. - Jesteśmy faworytem, ale z tym byciem faworytem w polskiej lidze bywa różnie - mówi "Gazecie" dyrektor sportowy Legii Mirosław Trzeciak.
Zespół z Łazienkowskiej wygrał trzy pierwsze mecze ligowe (tak jak Wisła Kraków) i jest wiceliderem ligi. Nie stracił w nich gola, ale za grę także nie był chwalony. - Mają prawo grać nieefektownie - tłumaczy Trzeciak. - To sam początek sezonu, ledwie trzy mecze. A jest kilku nowych zawodników, nowy trener... Liczą się tylko zwycięstwa, podobnie będzie w Łodzi. Wynik ważniejszy niż gra. i dlatego myślę że Legia wygra ten mecz.
- koles
Dziś w czwartej kolejce Orange Ekstraklasy zmierzą się dwa zespoły, a mianowicie gracze ŁKS i gracze Warszawskiej Legii.Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi ekipami odbyło się w marcu tego roku wtedy to Legia na wyjeździe w pucharze ekstraklasy wygrała z ŁKS 1:2.Jak dziś będzie??? Według mnie na pewno nie będzie łatwo ponieważ Legii jest bardzo trudno grac na stadionie ŁKS.Gracze Legii ostatnio grają bardzo dobrze, w trzech ligowych jak na razie spotkaniach wygrali wszystkie i zdobyli komplet pkt., a mianowicie grali z takimi zespołami jak:Groclin Dyskobolia,Gornik Zabrze czy też Cracovia Krakow.Z kolei gospodarze jak na razie nie wygrali w tym sezonie ani razu, a po za tym dwa razy zremisowali z Polonia Bytom i Odra Wodzislaw, a także raz przegrali Jagiellonia Bialystok.W dzisiejszym meczu w gościach nie wystąpią tacy gracze jak:Rogera i zawieszony Dicksona Choto. Z kolei w gospodarzach nie zauważyłem poważnych zmian, więc tylko trzeba dziś czekac na wynik jaki padnie między tymi ekipa, według mnie wygrają ta batalie Legioniści.
ŁKS: Bogusław Wyparło - Robert Łakomy, Tarik Cerić, Tomasz Kłos, Marcin Komorowski - Mieczysław Sikora, Adrian Woźniczka, Jacek Dąbrowski, Łukasz Madej, Robert Szczot - Ensar Arifović
Legia: Jan Mucha - Piotr Bronowicki, Wojciech Szala, Inaki Astiz, Jakub Wawrzyniak - Miroslav Radović, Aleksandar Vuković, Piotr Giza, Edson - Bartłomiej Grzelak, Takesure Chinyama
- marecki85
- #Weteran
maly blad -mialo byc 2faworytem spotkania są goście którzy mają na swoim koncie komplet punktów i zajmują drugie miejsce w tabeli.Kontuzji stawu kolanowego w tym meczu nabawił się Brazylijczyk Roger i nie będzie mógł wystąpić w piątkowym spotkaniu z ŁKSem. jest to na pewno jakies oslabienie ale skoro legia przerwalalzla passe z groclinem to czemu by tak nie mialo sie stac z lks..
typ-1

po raz 3 w tym sezonie wygrana legii 1:0
- gites
- #Weteran
0-1gites pisze:Kursy na mecz:
4.00 3.30 1.85
Warszawska Legia z kompletem zwycięstw plasuje sie na 2 pozycji w OE. Wyprzedza ją jedynie Wisła K. mając lepszy bilans bramkowy. Ostatni mecz Legia wygrała z Groclinem grając u siebie po bramce Grzelaka 1-0. ŁKS Łódż słabo spisuje się w tym sezonie na 3 mecze 2remisy i jedna porażka w ostatnim spotkaniu z Jagiellonia Białystok gdzie Łodzianie nieistnieli na boisku do 75min gry. Myśle że Warszawska Legia powinna wykorzystać słabsza dyspozycje ŁKS-u i wygrać. Napewno niebedzie to łatwy mecz dla stołecznych bo gospodarze własnie u siebie będą szukali punktów do ligowej tabeli. Goście ząs niemogą sobie pozwolić na strate jakich kolwiek punktów bo chca liczyć się w walce o mistrza gdzie w tym sezonie jak narazie dominuje Wisła. Moim zdaniem warto jest zagrać na Legie w tym meczu a kursy na Warszawiaków sa wysokie na unibet-brak-polskiej-licencji! 1.85
Więc mój typ 2 kurs:1.85

To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
- koles
koles pisze:LKS Lodz-Legia Warszawa-2 kurs:1.90
Dziś w czwartej kolejce Orange Ekstraklasy zmierzą się dwa zespoły, a mianowicie gracze ŁKS i gracze Warszawskiej Legii.Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi ekipami odbyło się w marcu tego roku wtedy to Legia na wyjeździe w pucharze ekstraklasy wygrała z ŁKS 1:2.Jak dziś będzie??? Według mnie na pewno nie będzie łatwo ponieważ Legii jest bardzo trudno grac na stadionie ŁKS.Gracze Legii ostatnio grają bardzo dobrze, w trzech ligowych jak na razie spotkaniach wygrali wszystkie i zdobyli komplet pkt., a mianowicie grali z takimi zespołami jak:Groclin Dyskobolia,Gornik Zabrze czy też Cracovia Krakow.Z kolei gospodarze jak na razie nie wygrali w tym sezonie ani razu, a po za tym dwa razy zremisowali z Polonia Bytom i Odra Wodzislaw, a także raz przegrali Jagiellonia Bialystok.W dzisiejszym meczu w gościach nie wystąpią tacy gracze jak:Rogera i zawieszony Dicksona Choto. Z kolei w gospodarzach nie zauważyłem poważnych zmian, więc tylko trzeba dziś czekac na wynik jaki padnie między tymi ekipa, według mnie wygrają ta batalie Legioniści.
ŁKS: Bogusław Wyparło - Robert Łakomy, Tarik Cerić, Tomasz Kłos, Marcin Komorowski - Mieczysław Sikora, Adrian Woźniczka, Jacek Dąbrowski, Łukasz Madej, Robert Szczot - Ensar Arifović
Legia: Jan Mucha - Piotr Bronowicki, Wojciech Szala, Inaki Astiz, Jakub Wawrzyniak - Miroslav Radović, Aleksandar Vuković, Piotr Giza, Edson - Bartłomiej Grzelak, Takesure Chinyama