Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Betfan, Betclic, Etoto, Totolotek, Lvbet
1. Fortuna
20 PLN
bez ryzyka +600 PLN
2. Totolotek
20 pln
bez depozytu +1000 PLN
3. Lvbet
20 pln
bez depozytu +2000 PLN
4. Betclic
550 PLN
cashback
5. Etoto
20 PLN
bez depozytu +1040 PLN
Na terytorium Polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Udzial w nielegalnych grach hazardowych jest karany. Hazard zwiazany jest z ryzykiem.

Łódzki KS - Legia Warszawa 2007-08-17 18:55

Typy bukmacherskie na każdy mecz polskiej Ekstraklasy. Uwaga (!) wysoki yield. Nasi eksperci typują i podają analizę do spotkań polskiej ligi.
Regulamin forum
Polska Ekstraklasa

Ekstraklasa to najwyższa klasa rozgrywkowa piłki nożnej w Polsce. Każdy fan piłki nożnej powinien śledzić wyniki, terminarz, króla strzelców i puchar polski. Kto zostanie mistrzem w tym roku? Lech Poznań, Legia Warszawa, Wisła Kraków, a może ktoś inny?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi polskiej oraz profesjonalne analizy spotkań polskiej Ekstraklasy.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze polskiej Ekstraklasy, opisy odbytych spotkań ligi polskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Ekstraklasie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gites
#Weteran
#Weteran

Łódzki KS - Legia Warszawa 2007-08-17 18:55

Post autor: gites » 15-08-2007, 16:33

Kursy na mecz:
4.00 3.30 1.85
Warszawska Legia z kompletem zwycięstw plasuje sie na 2 pozycji w OE. Wyprzedza ją jedynie Wisła K. mając lepszy bilans bramkowy. Ostatni mecz Legia wygrała z Groclinem grając u siebie po bramce Grzelaka 1-0. ŁKS Łódż słabo spisuje się w tym sezonie na 3 mecze 2remisy i jedna porażka w ostatnim spotkaniu z Jagiellonia Białystok gdzie Łodzianie nieistnieli na boisku do 75min gry. Myśle że Warszawska Legia powinna wykorzystać słabsza dyspozycje ŁKS-u i wygrać. Napewno niebedzie to łatwy mecz dla stołecznych bo gospodarze własnie u siebie będą szukali punktów do ligowej tabeli. Goście ząs niemogą sobie pozwolić na strate jakich kolwiek punktów bo chca liczyć się w walce o mistrza gdzie w tym sezonie jak narazie dominuje Wisła. Moim zdaniem warto jest zagrać na Legie w tym meczu a kursy na Warszawiaków sa wysokie na unibet-brak-polskiej-licencji! 1.85
Więc mój typ 2 kurs:1.85
unibet-brak-polskiej-licencji!
Ostatnio zmieniony 17-08-2007, 20:03 przez gites, łącznie zmieniany 1 raz.
"Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"

Awatar użytkownika
FCSEBA

Post autor: FCSEBA » 15-08-2007, 17:05

Legia po meczu z Groclinem z którym w ostatnich latach przegrywali,przełamali sie w tym sezonie i wygrali na własnym terenie 1-0 wydaje sie w świetnej formie i nie powinna miec problemów w Łodzi,a kurs 1.85 na zwycięstwo kuszący.

Mój typ:2 1.85 8/10 ,wynik 0-2.

rafales

Post autor: rafales » 16-08-2007, 13:37

A ŁKS jest słaby, ale jeśli chodzi o mecze z Legią, to zawsze się sprężają i potrafią trochę pokopać. Wg mnie najlepeij będzie obstawić typ x lub 1x, bo to wg mojej opinii i kilku innych źróeł najlepszy typ na to spotkanie.
A Groclin dostał w meczu z Legią, ale w sumie na własne życzenie i już. Legia nie pokazała nic nadzwyczajnego.

hose68

Post autor: hose68 » 16-08-2007, 14:51

Legia az tak nie zachwyca swoją grą i tez uwazam, że moze tutaj pasc remis.

typ :X
kurs : 3,1

Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel » 16-08-2007, 15:49

Łks' owi stanowczo w lidze nie idzie, za to Lega wygrywa jak dotąd wszystko.

Myśle ze niespodzianki nie będzie.

typ: 2

Awatar użytkownika
ArekPL

Post autor: ArekPL » 16-08-2007, 21:04

Over 2.5 ze wskazaniem na Legie
Nie było mnie długo ale już WRÓCIŁEM

wader0707

Post autor: wader0707 » 16-08-2007, 23:52

Legia jest mocna w tym sezonie ale jak dotychczas tylko w pierwszej połowie a łks jest rzeczywiscie słaby. Typował bym legię jednak tylko do połowy.

lapski1988

Post autor: lapski1988 » 17-08-2007, 06:52

Legioniści odnotowali jeden z najlepszych stsrtów w historii.Przełamali passę w meczach z Groclinem Grodzisk Wielkopolski, a więc czas teraz wygrać przy Alejach Unii, gdzie Legia nie wygrała od 12 lat.Forma łksiaków jest słabiutka grali z jednymi z najsłabszych ekip w lidze i zdołali zainkasować 2pkt, na domiar złego na wczorajszym treningu pobili się Udarevic z Arifoviciem i trener Wojciech borecki nakazał im opuścić trening. Widzimy że atmosfera w drużynie gospodarzy nie jest zbyt pozytywna. Goście może nie prezentują rewelacyjnej formy, ale we wszystkich do tej pory rozegranych meczach pierwsze 45 minut grali dobrze a póżniej inicjatywe przejmowali przeciwnicy.Dobrze prezentuje się defensywa wojskowych, która kierowana jest przez Hiszpana Astiza ściągniętego z rezerw Osasuny przez trenera Urbna, i jak narazie 0 straconych goli. W ofnsywie waleczny Chinyama, co raz lepiej współpracujący ze sobą Wawrzyniak z Edsonem na lewej stronie i możliwie,że dziś wystąpi ostatnio kontuzjowany Roger.
MÓJ TYP: 2 (expekt-brak-polskiej-licencji!)

Awatar użytkownika
marecki85
#Weteran
#Weteran

Post autor: marecki85 » 17-08-2007, 12:05

faworytem spotkania są goście którzy mają na swoim koncie komplet punktów i zajmują drugie miejsce w tabeli.Kontuzji stawu kolanowego w tym meczu nabawił się Brazylijczyk Roger i nie będzie mógł wystąpić w piątkowym spotkaniu z ŁKSem. jest to na pewno jakies oslabienie ale skoro legia przerwalalzla passe z groclinem to czemu by tak nie mialo sie stac z lks..

typ-1

blysk

Post autor: blysk » 17-08-2007, 12:25

ArekPL pisze:Over 2.5 ze wskazaniem na Legie
Nie zgadzam sie z twoim typem, sila Legii w tym sezonie to przede wszystkim szczelna obrona, w trzech pierwszych meczach "Wojskowi" nie stracili bramki. Gospodarze w pierwszym meczu zanotowali dwa trafienia, potem w dwoch kolejnych nie potrafili znalezc drogi do siatki rywali
Under 2.5 @1.75 wydaje sie tutaj jak najbardziej slusznym i logicznym typem.
Co do samego rozstrzygniecia to wydaje mi sie mecz zakonczy sie wynikiem 0:0 lub 0:1 wiec granie 1X2 sobie daruje, gdyz dwojka nie reprezentuje w tym przypadku wg mnie zadnego 'value' biorac takze pod uwage ostatnie h2h.

Awatar użytkownika
Mefiu
#Weteran
#Weteran

Post autor: Mefiu » 17-08-2007, 12:42

gites pisze:Kursy na mecz:
4.00 3.30 1.85

Więc mój typ 1 kurs:1.85
Wkradł się błąd, chciałeś napisać typ 2 :wink:

Co do spotkania, myślę iż Legia będzie tutaj szukała kolejnego swojego zwycięstwa i tym samym dążeniu do celu jakim z pewnością jest mistrzostwo kraju. ŁKS nie zachwyca swoją grą. Myślę, że w tym spotkaniu skupi się na defensywie i "zamuruje" swoją bramkę lecz jestem pewien, że Legioniści będą wiedzieli którędy dojść do bramkarza i uda im się strzelić jedną bramkę choć nie wykluczone, że bramek możemy w ogóle nie zobaczyć. Moim zdaniem typ x2 jest najbardziej bezpieczny oraz można zagrać under 2,5.
Gram, żeby grać.

Rybkowski

Post autor: Rybkowski » 17-08-2007, 13:41

Dzisiaj na stadionie ŁKS-u Legia sięgnie ponownie po komplet punktów bez straty bramki. Zawodnicy z Łodzi nie zachwycają swoją grą jak dotychczas i nie sądzę żeby to miało się zmienić w meczu z Legią, która gra coraz lepiej. Warszawiacy mają komplet punktów i żadnej straconej bramki, co doda im pewnośći,że mogą liczyć na obronę i bramkarza. W ataku Legionistów wystąpi duet Grzelak-Chinyama, który pasuje do siebie i zawodnicy Ci uzupełniają się. Grzelak dobry w walce o górne piłki i w grze siłowej, a Chinyama szybki,zwinny. W pomocy szaleją zawodnicy rodem z Brazylii Edson-Roger i każdy z nich może sam przesądzić o losach spotkania. Edson wykonuje kapitalnie rzuty wolne, więc wystarczy jeden głupi faul zawodników ŁKS-u przed polem karnym i może się skończyć bramką,a z pewnością będą faulować i to nie raz żeby zatrzymać rozpędzonych graczy Legii.
Mój typ: 2 i ŁKS nie strzeli gola

Awatar użytkownika
Nihilus

Post autor: Nihilus » 17-08-2007, 14:30

Po czwarte zwycięstwo z kolei piłkarze Legii jadą do Łodzi. Jeśli wygrają, powtórzą jesień 1995 roku, kiedy w czterech pierwszych meczach wywalczyli komplet punktów. Ich passa skończyła się wtedy na... ŁKS. Na stadionie przy alei Unii Legia nie wygrała ligowej potyczki od 12 lat!

W Legii zabraknie na pewno kontuzjowanego Brazylijczyka Rogera (dwie asysty i gol w pierwszych trzech meczach) oraz Dicksona Choto (dyskwalifikacja za czerwoną kartkę z meczu z Zagłębiem Lubin w poprzednim sezonie). Rogera - w ogóle nie pojechał do Łodzi - zastąpi Piotr Giza, który w swoim debiucie przy Łazienkowskiej, przeciwko Groclinowi zagrał słabo. Tydzień wcześniej, kiedy wszedł na 20 minut w Zabrzu, zaliczył asystę. Alternatywą dla wypożyczonego z Cracovii 27-letniego rozgrywającego może być Martins Ekwueme, który spełniałby rolę defensywnego pomocnika. Wtedy kapitan Aleksandar Vuković zostałby przesunięty do przodu. Dużo jednak bardziej prawdopodobny wydaje się być wariant z Gizą. - Jesteśmy faworytem, ale z tym byciem faworytem w polskiej lidze bywa różnie - mówi "Gazecie" dyrektor sportowy Legii Mirosław Trzeciak.

Zespół z Łazienkowskiej wygrał trzy pierwsze mecze ligowe (tak jak Wisła Kraków) i jest wiceliderem ligi. Nie stracił w nich gola, ale za grę także nie był chwalony. - Mają prawo grać nieefektownie - tłumaczy Trzeciak. - To sam początek sezonu, ledwie trzy mecze. A jest kilku nowych zawodników, nowy trener... Liczą się tylko zwycięstwa, podobnie będzie w Łodzi. Wynik ważniejszy niż gra. i dlatego myślę że Legia wygra ten mecz.

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 17-08-2007, 16:30

LKS Lodz-Legia Warszawa-2 kurs:1.90
Dziś w czwartej kolejce Orange Ekstraklasy zmierzą się dwa zespoły, a mianowicie gracze ŁKS i gracze Warszawskiej Legii.Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi ekipami odbyło się w marcu tego roku wtedy to Legia na wyjeździe w pucharze ekstraklasy wygrała z ŁKS 1:2.Jak dziś będzie??? Według mnie na pewno nie będzie łatwo ponieważ Legii jest bardzo trudno grac na stadionie ŁKS.Gracze Legii ostatnio grają bardzo dobrze, w trzech ligowych jak na razie spotkaniach wygrali wszystkie i zdobyli komplet pkt., a mianowicie grali z takimi zespołami jak:Groclin Dyskobolia,Gornik Zabrze czy też Cracovia Krakow.Z kolei gospodarze jak na razie nie wygrali w tym sezonie ani razu, a po za tym dwa razy zremisowali z Polonia Bytom i Odra Wodzislaw, a także raz przegrali Jagiellonia Bialystok.W dzisiejszym meczu w gościach nie wystąpią tacy gracze jak:Rogera i zawieszony Dicksona Choto. Z kolei w gospodarzach nie zauważyłem poważnych zmian, więc tylko trzeba dziś czekac na wynik jaki padnie między tymi ekipa, według mnie wygrają ta batalie Legioniści.

ŁKS: Bogusław Wyparło - Robert Łakomy, Tarik Cerić, Tomasz Kłos, Marcin Komorowski - Mieczysław Sikora, Adrian Woźniczka, Jacek Dąbrowski, Łukasz Madej, Robert Szczot - Ensar Arifović

Legia: Jan Mucha - Piotr Bronowicki, Wojciech Szala, Inaki Astiz, Jakub Wawrzyniak - Miroslav Radović, Aleksandar Vuković, Piotr Giza, Edson - Bartłomiej Grzelak, Takesure Chinyama
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

Awatar użytkownika
marecki85
#Weteran
#Weteran

Post autor: marecki85 » 17-08-2007, 19:56

faworytem spotkania są goście którzy mają na swoim koncie komplet punktów i zajmują drugie miejsce w tabeli.Kontuzji stawu kolanowego w tym meczu nabawił się Brazylijczyk Roger i nie będzie mógł wystąpić w piątkowym spotkaniu z ŁKSem. jest to na pewno jakies oslabienie ale skoro legia przerwalalzla passe z groclinem to czemu by tak nie mialo sie stac z lks..

typ-1
maly blad -mialo byc 2 :oops:
po raz 3 w tym sezonie wygrana legii 1:0

Awatar użytkownika
ArekPL

Post autor: ArekPL » 17-08-2007, 19:58

miało być over 2.5 :minus: :oops:
Nie było mnie długo ale już WRÓCIŁEM

Awatar użytkownika
gites
#Weteran
#Weteran

Post autor: gites » 17-08-2007, 20:02

gites pisze:Kursy na mecz:
4.00 3.30 1.85
Warszawska Legia z kompletem zwycięstw plasuje sie na 2 pozycji w OE. Wyprzedza ją jedynie Wisła K. mając lepszy bilans bramkowy. Ostatni mecz Legia wygrała z Groclinem grając u siebie po bramce Grzelaka 1-0. ŁKS Łódż słabo spisuje się w tym sezonie na 3 mecze 2remisy i jedna porażka w ostatnim spotkaniu z Jagiellonia Białystok gdzie Łodzianie nieistnieli na boisku do 75min gry. Myśle że Warszawska Legia powinna wykorzystać słabsza dyspozycje ŁKS-u i wygrać. Napewno niebedzie to łatwy mecz dla stołecznych bo gospodarze własnie u siebie będą szukali punktów do ligowej tabeli. Goście ząs niemogą sobie pozwolić na strate jakich kolwiek punktów bo chca liczyć się w walce o mistrza gdzie w tym sezonie jak narazie dominuje Wisła. Moim zdaniem warto jest zagrać na Legie w tym meczu a kursy na Warszawiaków sa wysokie na unibet-brak-polskiej-licencji! 1.85
Więc mój typ 2 kurs:1.85
0-1 :plus:
"Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"

Awatar użytkownika
Mefiu
#Weteran
#Weteran

Post autor: Mefiu » 17-08-2007, 20:05

Moim zdaniem typ x2 jest najbardziej bezpieczny oraz można zagrać under 2,5.
x2 :plus:
under 2,5 :plus:
Gram, żeby grać.

Awatar użytkownika
FCSEBA

Post autor: FCSEBA » 17-08-2007, 20:21

Mój typ:2 1.85 8/10 ,wynik 0-2.
wynik:0-1

typ:2 :plus:

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 17-08-2007, 21:22

koles pisze:LKS Lodz-Legia Warszawa-2 kurs:1.90 :plus:
Dziś w czwartej kolejce Orange Ekstraklasy zmierzą się dwa zespoły, a mianowicie gracze ŁKS i gracze Warszawskiej Legii.Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi ekipami odbyło się w marcu tego roku wtedy to Legia na wyjeździe w pucharze ekstraklasy wygrała z ŁKS 1:2.Jak dziś będzie??? Według mnie na pewno nie będzie łatwo ponieważ Legii jest bardzo trudno grac na stadionie ŁKS.Gracze Legii ostatnio grają bardzo dobrze, w trzech ligowych jak na razie spotkaniach wygrali wszystkie i zdobyli komplet pkt., a mianowicie grali z takimi zespołami jak:Groclin Dyskobolia,Gornik Zabrze czy też Cracovia Krakow.Z kolei gospodarze jak na razie nie wygrali w tym sezonie ani razu, a po za tym dwa razy zremisowali z Polonia Bytom i Odra Wodzislaw, a także raz przegrali Jagiellonia Bialystok.W dzisiejszym meczu w gościach nie wystąpią tacy gracze jak:Rogera i zawieszony Dicksona Choto. Z kolei w gospodarzach nie zauważyłem poważnych zmian, więc tylko trzeba dziś czekac na wynik jaki padnie między tymi ekipa, według mnie wygrają ta batalie Legioniści.

ŁKS: Bogusław Wyparło - Robert Łakomy, Tarik Cerić, Tomasz Kłos, Marcin Komorowski - Mieczysław Sikora, Adrian Woźniczka, Jacek Dąbrowski, Łukasz Madej, Robert Szczot - Ensar Arifović

Legia: Jan Mucha - Piotr Bronowicki, Wojciech Szala, Inaki Astiz, Jakub Wawrzyniak - Miroslav Radović, Aleksandar Vuković, Piotr Giza, Edson - Bartłomiej Grzelak, Takesure Chinyama
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

ODPOWIEDZ